Исках само бързо да излезна и в живота твой, мамо аз да влезна!

• 17 875
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Усмивка !, честит двоен празник и от мен!! Да го изкарате стахотно ти желая!   bouquet
Аз от моя беладжия не мога да седна задълго пред компютъра. Ето преди малко успя да ми разлее кафето - опитал се е да пие от чашата и си е излял съдържанието й от горе си и върху мокета  Sick.

# 91
Олее,  Viki_76  Sick голяма беличка, наистина  Rolling Eyes

Аз пък още от сутринта ги пратих двамата с баща му по гости и разходки да мога малко да се завъртя вкъщи, та и да си поотдъхна след това. И времето сама ми се отразява чудесно за сега  Mr. Green

# 92
  • София
Усмивка, честит двоен празник! Да сте живи, здрави и много щастливи и тримата!   bouquet  bouquet  bouquet

# 93
Усмивка честито и от нас двойния празник! Да сте много щастливи тримата.

# 94
  • София,
Добро утро момичета, пожелавам днес един прекрасен слънчев ден на всички!

Усмивка, честито на патерици! Бъдете живи и здрави и много се обичайте, а Мими да расте здрава и щастлива и много да Ви радва!  bouquet

А ние прекарахме един страхотен уикенд, екскурзията беше чудесна.  Пътят ни изтощи, но иначе се заредихме с много положителни емоции и енергия. Вероника се представи и тя чудесно, през цялото време беше много послушна. По пътя в колата спеше, а като слезнехме и се събуждаше. И тя успя да види повечето забележителности с нас - качи се на Шипка, посети няколко манастира, е малко поплакваше вътре, ако има поп  Mr. Green, явно си мислеше, че пак ще я топят в купела като на кръщенето. И тя разгледа целия Царевец - даже се снима със царското семейство  Mr. Green, за съжаление за нея нямаше приготвена толкова малка одежда, а и когато баща и я гушна, тя се разрева - не можа да го познае в царските одежди.  Mr. Green Единствено не можахме да влезем двете в пещерата Бачо Киро, защото тя спеше, а и вътре е доста студено и ме беше страх да не изстине. Толкова е изморена сега от пътя, че още спи и аз използвам да свърша някоя и друга работа та като се събуди да я нахраня и да излизаме на разходка. Има много снимки и тези дни като намеря време ще кача.

# 95
Dundurela , супер, че сте си изкарали чудесно! Благородно ви завиждам, че сте мръднали извън града  Embarassed На нас такова нещо от два-три месеца, та и повече не ни се е случвало, имаме някакви планове за сега, ама далечни....та са ми още мираж  hahaha
Дребното пак заспа на връщане от центъра и пак следобяд ще се чудя как да го укротя, а навън стана страшна жега, няма да е за излизане, май  Rolling Eyes
Айде, хубав ден....от мен  Wink

# 96
Моичета както казах в четвъртък ще ходим при доктор Георгиева в Педиатрията, някой знае ли адреса или как се стига до там? Това към коя болница е? Тъй като не сме от София и не я познаваме добре , ще съм много благодарна.

GERI844 вие тези ехографски изследвания в Бургас ли ги правихте или някъде другаде?

# 97
  • София
Дундурела, радвам се че сте изкарали добре Simple Smile А как е нослето на Вероника? Мина ли и като излязохте от София?

# 98
estrella,
 всички ехографски изследвания сме ги правили в Бургас.тук има добри специалисти Peaceа вие как сте?дундурела  bouquetкак е вече малката принцеска?дано е по-добре  Hug

# 99
  • София,
Дундурела, радвам се че сте изкарали добре Simple Smile А как е нослето на Вероника? Мина ли и като излязохте от София?

Ами още не е оздравяла, но пие сиропите и правим и инхалации, поне не повръща, ще се оправи, но явно е от зъбите, сега нали ни пробива горния

А как са Лора и ДАни? Ти свърза ли се с твоята приятелка и разбрахте ли се нещо за среща?

Ние днес имаме празник - ставаме на 10 месеца, а аз бях забравила. ПОдсети  ни куриера от спиди като дойде и ни донесе жирафа от играта с мечетата на памперс. И аз чак тогава зацепих, че днес имаме празник и това е страхотен подарък за Вероничка, само дето тя не му се зарадва много. И направих и друго - записах я на детската кухна, та от сряда ще взимаме храна, само дето тогава ще има риба  Mr. Green, а пък ние такова нещо още не сме яли, ама баткото ще я похапне!  Mr. Green То май доста от нещата ще ги хапва той ама нищо, да свикваме!  Mr. Green
Та да почерпя ]

# 100
честита месечинка на Вероника Hug

# 101
Добро утро от мен! Ставайтеееееееее, кафенцето след секунди ще е готово  Wink

Днес трябва нещо да обърна-Жоро още спи  Rolling Eyes
Айде, хубав ден!

ПП: Честита месечинка на Вероничка на патерици  Hug Айде, не остана до годинката   Laughing

# 102
  • София,
Добро утро, благодаря за кафето, имам нужда. Вероника тая нощ спа много неспокойно, постоянно се въртеше и приплакваше, явно нещо я болеше. И сега е будна от 7 часа, а на мен ми се спи ужасно.

# 103
 ooooh! ами и аз съм много зле днес CryЖоро е станал още в 4 ,30 през ноща.сън не го хвана ейййй Crazyпобърках се!

# 104
  • Варна
Dundurela, честита месечинка на Вероничка на патерици!
Вчера така и не можах да се включа да честитя - Вики много мрънка.
Гери, и ние вчера се събудихме в 4.30 и беладжията скокна да играе в 5ч. Да не би да ви мъчи второ зъбче? Огледай венците  Wink.
ivanah, аз вече си изпих кафето, но не бих отказала още едно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт