Сексът и градът - филмът!

• 26 315
  • 389
  •   1
Отговори
# 225
искам линк, искам линк!

# 226
В Замунда и Арена виж .Аз пък от кога чакам суб.Ама май няма да ни огрее скоро Sad

# 227
И на новия рилийз качеството на картината не е добро, а на звука - направо ужасно. Все пак го гледах и ми хареса, дори си поревах малко. Ще чакам DVDRip и ще го гледам пак.

# 228
  • София
искам да го гледам пак, но на кино тоз път, като  бял човек  Mr. Green

искам и да живея в НЙ, но в Бруклин, вече е голям хит там, и да пазарувам от Farmer's market био продукти, овче сиренце и плодове  Grinning, ех мечтииииии  Blush

# 229
искам да го гледам пак, но на кино тоз път, като  бял човек  Mr. Green

искам и да живея в НЙ, но в Бруклин, вече е голям хит там, и да пазарувам от Farmer's market био продукти, овче сиренце и плодове  Grinning, ех мечтииииии  Blush
Мечтай,мечтай то поне за сега мечтите си останаха безплатни. Simple Smile

# 230
Писах във форума на субс.саб.бз и ми отговориха, че няма субтитри на английски, че камо ли на български.  Shocked Изобщо няма започнат превод. Май имало на сръбски само.... Rolling Eyes
Ще го гледам довечера без пък.  Crossing Arms

# 231
Даваха ли го вече по кината?

# 232
Даваха ли го вече по кината?

във Варна Мол върви втора седмица

# 233
  • София
дами, гледах го в мола, заслужава си двата часа  Peace
просълзих се 2, 3 пъти дори.... Heart Eyes
еееееех, знаят какво искат жените тези продуценти (нали самата сара дж паркър е една от тях) Flutter
много красиви моменти бяха подбрани, докоснаха ми сърценцето  :newsm03 newsm10

# 234
и аз го гледах снощи в новия МОЛ. Ами какво да кажа - просто си е Сексът и Градът и това е. хареса ми много, напълно в стила на сериала, не ми се стори никак захаросано, просто нещата от живота и разбира се happy end за всички, които вярват в него  Laughing

# 235
Не ми хареса.

# 236
  • На погрешната планета

Защо?

# 237
Хареса ми много.

# 238
  • В долината на голямата река
И на мен не ми хареса. Тузара беше представен прекалено миловидно - това е само едно от нещата, което не ми хареса в игралната версия.

# 239
Уикенда или през седмицата сме на кино да го гледаме. Смятах да сме женска компания, но мъжа ми каза, че искал да го гледа и той, и ще ходим двамата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт