Сексът и градът - филмът!

• 26 315
  • 389
  •   1
Отговори
# 240
Останах сууупер разочарована - предвидимо и скучно!  Rolling Eyes
Мога да се аргументирам подробно, но не искам да развалям "изненадата" на тия, които тепърва ще го гледат. Абсолютна загуба на време, нито ме развълнува, нито ме разплака, а обикновено много плача на филми.... Tired

# 241
не ми се стори никак захаросано, просто нещата от живота ...
нищо от "нещата от живота " не видях , освен разтройството на Шарлот , на което май трябваше да се смеем ..трите двойки повече от изкуствени , четвъртата и тя , мегабанална ....

# 242
  • Mediterraneo
Дали другия уикенд ще го дават някъде във Варна? Планираме да се там от петък до неделя, може да навия мъжа си да го гледаме  Mr. Green

# 243
  • Пловдив
Гледах го свален от нета. Не ми хареса. Предполагам, че на кино е малко по-впечатляващо, но все пак - много, много сладникаво и някак си не личи, че е игрален филм, а все едно гледаш няколко серийки от сериала.
Р.S. Най ми хареса като след като Mr.Big не дойде на сватбата и се видяха на улицата, тя как го подбра с букета Laughing

# 244
Гледах го свален от нета. Не ми хареса. Предполагам, че на кино е малко по-впечатляващо, но все пак - много, много сладникаво и някак си не личи, че е игрален филм, а все едно гледаш няколко серийки от сериала.
Р.S. Най ми хареса като след като Mr.Big не дойде на сватбата и се видяха на улицата, тя как го подбра с букета Laughing

Tочно с тази сцена филмът тръгва надолу, самият момент на чудене и маене на Мр.Биг беше много фалшив, а оттам насетне и филмът лично на мен ми стана малко ... не дотам изпипан.
Иначе се чудех, тя така както го беше подпукала с букета, дали наистина го удря с такава сила, че... оле мале. Laughing

# 245

Tочно с тази сцена филмът тръгва надолу, самият момент на чудене и маене на Мр.Биг беше много фалшив, а оттам насетне и филмът лично на мен ми стана малко ... не дотам изпипан.
Иначе се чудех, тя така както го беше подпукала с букета, дали наистина го удря с такава сила, че... оле мале. Laughing

Дами, аз също го свалих от нета, но не мога да намеря субтитри за девойките - приятелки с които смятам да го гледам.
Моля ако някой има представа да ми каже откъде да ги дръпна било то и английски дори.
Предварително благодаря!

# 246
  • Пловдив
Още няма субтитри,  то и аз имах съмнения дали ще разбера всичко, но качеството с което го изтеглихме от Замунда беше задоволително. И да няма надписи, действието ще го хванат, но диалозите не са за изпускане.

# 247
dessyaja , по-скоро погледни в някой чужд торент да си го дръпнеш, може да има субс на някой и друг език Simple Smile

# 248
Аз го гледах миналата вечер и определено съм много доволна. Готин и сладък.

# 249
  • ES
И аз го гледах, дръпнах си го от нета. Макар да го гледах без субове на мен филма ми хареса.

# 250
  • София
Определно колко сме различни хората ......

Толкова се разтоварих и от кино салона излязох усмихната и доволна, че съм го гледала. Не съм имала очаквания, че филма ще е за Оскарите ..и му се насладих изцяло. Плаках, смях се, определно усетих, че имах нужда от нова история с 4-те приятелки ...и вече беше дошъл момента.
Насладих му се, много ми хареса и ще го гледам пак ...липсват ми историите на Кари  Simple Smile

# 251
Да различни хора, различни впечатления- аз съм страшна фенка на сериала, но за мен филмът беше изцяло предвидим- както някой писа по-горе- захаросан. Но въпреки това заради доброто старо време Mr. Green и убиствения стайлинг си заслужава да се повтори и потрети Grinning Не ми хареса, че Тузаря имаше много малка роля във филма, а и така както завърши дали няма да има 2-ра серия - Кари бременна? Няма да е зле- въпреки клишето Wink
Кога ще направят така, че на никой да не му звъни тел. в киното - то не беше звънене, а и че и разговори после си водиха най-спокойно. А аз си мислех, че като сме на кино ще гледаме спокойно филм newsm78

# 252
Ох аз повторих. И може и да потретя.Едно ме дразни само- Саманта не е такава кучка, каквато е в сериала.И с тези натрупани килограми.Ами нали тя беше дето само на топла вода с лимон караше за да изглежда добре.

# 253
  • Варна
Ами не е първа младост мацката. Трудно е да си слаб като солета на 50 и повече години. Пък и Саманта във филма бе примерна домакиня:), което си е гаранция, че ще се поналееш - за нея вече нямаше предизвикателства във вид на "случаен секс" със случайни познати.

# 254
  • ES
Да бе и аз много се учудих като ги видях да празнуват 50 годишния й рожен ден. Чка пък на 50.  Shocked Ама как се облизваше около "комшията", бях сигурна, че ще се включи в някоя от оргиите му. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт