Бебешка близнашка тема VII

• 18 316
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
Ние отдавна знаем за мама Джази!  Grinning Много са сладки бебоците. Да са и живи и здрави!  Grinning

# 181
  • София
princess85, добре дошла! Не се притеснявай да искаш съвети, ние за това сме тук Simple Smile да си помагаме  Hug

Каси, страхотни мерки, още малко и на сантиметри ще ни изпреварите  Heart Eyes
Аз от миналата седмица им готвя манджи, но без подправки, само с малко сол. Дори слагам и по малко зехтин и лук. И плодовете давай спокойно Simple Smile А таратор, ако ядете кисело мляко също може, сигурно ще им хареса. Аз краставици отдавна им давам да гризат.

Узи, вица ми дойде много добре за оправяне на настроението  Joy че тази нощ имахме изпълнения. Дани от 1 месец не се беше будил през ноща, но тази нощ като се почна от 3:30 до 5:30 едно въртене, пъшкане, мрънкане и на 3 пъти събуди Лора... направо ужас... дали не го почват горните зъби  newsm78

Да се включа и аз за разделянето. Никога не съм ги разделяла и не са спали при нас на спалнята. Единствено когато се преместихме, понеже в тяхната стая беше лакиран паркета и спяха в другата Дани на спалнята, а Лора в количката. Понякога съм ги слагала до мен когато нещо са нервни, но ако заспят след малко се будят, в техните легла им е много по-добре. А един от друг много рядко се будят, обикновено Лора се буди, защото спи по-леко, а Дани ако е заспал нищо не може да го събуди Simple Smile

Айде отивам да готвя, лек ден на всички Simple Smile

# 182
princess85, миличка, много се радвам за теб! Целувки на малките принцески Hug Hug

За спането, нашите багабонти са заспивали на спалнята сако докато ги кърмех, но веднага ги премествах в легълцата си. Сега е абсурд да ги гушкаме с нас, спят си само в леглата. Дай Боже така да си продължава.

Каси, аз на мойте съм им давала пилешка супа от нашата със се подправките+сухар, и много се хареса. Малко по малко ще ги свиквам с нашата храна. 
..........Аз не и казах че от един месец давам каши на Хриси, и очевидно не е вярно твърдението, че оттях се дебелее.  Mr. Green......
newsm10

Нас ни мъчат зъби, на Алекс му излязоха 3отгоре на веднъж, а на Сами 2, и много хапят...ужас Crazy Искат все някой да ги държи за да ходят, май ще ставаме скоро и ние разногледи Crazy

# 183
Честит Първи Рожден ден  на Ники и Ради!
Да са здрави,жизнерадостни и много щастливи!
На мама Гоца пожелавам неизчерпаема сила,че както сте ни наборчета - това с прохождането в момента си е изпитание. Simple Smile

Узи,страхотен виц hahaha.Аз още не съм разногледа,но се научих отлично да координирам двете си ръце.Като ги държа едновременно, с всяка ръка следя и реагирам на залитания,смяна на посока,въртиме се в кръг и т.н.

Каси,бебоците като стигнат 10-11кг,започват да наддават по малко,и ние сме така?Това за кашите са легенди май,те са си полезни.

hellche,каква марка кисело мляко взимате,ако им давате.Нашата педи каза кисело след годинка и половина,че не били качествени.Ама аз им давам.

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 16:29 от didka_2

# 184
  • София
Дидка, не давам кисело мляко и на нас ни каза след годинка, ама и аз съм им давала да близнат по малко. Ние по принцип купуваме биволско на Пършевица и от него съм им давала, а и 1-2 пъти и краве им давах да опитат. Дори и по малко сметанов сладолед като сме навън, че те като видят че някой яде и се побъркват Simple Smile Иначе утре ще им правя за първи път попара, докторката каза да взимаме овче сирене и аз купих овче на Маджаров, ние и аз нас си купуваме от техните продукти.

# 185
  • София
Ето още един.

Жената на един борец му ражда близнаци. На другия ден борецът вдига банкет, на който са поканени всички колеги. След дълго празнуване, шефът решава да се направи на компетентен и пита:
- Картоф, близнаците какви са, бе - еднояйчни или двуяйчни?
- Ами, как да ти кажа, шефе, едното е двуяйчно, а другото е момиче…

Двама близнаци отиват на наборна комисия. Първият излиза от прегледа:
- Откачих казармата! Писаха ме негоден!
- Мини и заради мен - моли го другият близнак.
Брат му влиза отново при лекарите и след малко излиза:
- Теб те одобриха!

Ей тоя е добър:

В магазина за играчки. Купувачът:
- Ще взема две колела за по-големите момчета близнаци, два самосвала за по-малките близнаци, две хармонички за осемгодишните близнаци, две кукли за шестгодишните близначки, две топки за четиригодишните и две кутии кубчета за двегодишните...
Продавачът е удивен:
- Не може да бъде! Всеки път ли ви се раждат близначета?
- А, не. Понякога нищо не се ражда...

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 22:50 от uzi_buzi

# 186
В събота от 8 или 8,30 часа (не разбрах точно) по Канал1, ТВ бебе ще бъде посветено на близнаците! Simple Smile
didka_2 отпускат ли се дечицата да ходят вече? Записахте ли се на кухня или още не?
uzi_buzi добре се посмях Laughing
kassi /patrissia/ и аз мисля, че кашичките са полезни и едва ли качването на кг се дължи на тях. Ние още си хапваме кашички за закуска Hug

# 187
В събота от 8 или 8,30 часа (не разбрах точно) по Канал1, ТВ бебе ще бъде посветено на близнаците! Simple Smile

Мдаа, и нашата hellche ще бъде гост със сладурите  Grinning . От 9.15 по Канал 1  Peace.

# 188
Еее, супер ще гледам да не го пропусна Peace

# 189
  • София
Galfi Честит Рожден Ден много здраве и щастие!!!!

ние се местим и сега съм  Crazy

# 190
Деси,правим по 3-5 крачки вече Simple Smile,особено след като сменихме буйките със сандали.За кухня още не съм решила.Харесва ми обаче да им правя манджички  chef.Не бих се лишила от това удоволствие засега,а пък те си ги харесват.
Аз да ви се оплача,че преди разходка,докато намажа с UV крем 4 броя крачета,ръчички и две постоянно въртящи се лица ставам  #Crazy

# 191
didka_2, раЗглеждах васи снимки и установих, че насите деца си приличат  Simple Smile, особено момиченцата.  Laughing

Тои уж Заспа, а сега ми реве оттатъка...

uzi_buzi, благодаря За вицовете. Много ми хареса първият...  Laughing Joy

# 192
Честит 11-и месец на Лори и Дани! Много щастие и весели игри.  Grinning

# 193
Деси,правим по 3-5 крачки вече Simple Smile,особено след като сменихме буйките със сандали.За кухня още не съм решила.Харесва ми обаче да им правя манджички  chef.Не бих се лишила от това удоволствие засега,а пък те си ги харесват.
Аз да ви се оплача,че преди разходка,докато намажа с UV крем 4 броя крачета,ръчички и две постоянно въртящи се лица ставам  #Crazy

Браво на вас! Почивните дни може да се пуснем до парка и да се видиме Wink

# 194
Момичета, днес съм рожденничка, почерпете се За мое Здраве...  cheers lalalala  party023  party002 newsm04

Общи условия

Активация на акаунт