Бебешка близнашка тема VII

• 18 301
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
  • София
plampetq, сега видях че не си от София. Аз тук в съм ги виждала на 2 места, може и при вас да ги има. На тях пише Colic Tablets, фирмата е Hyland's. В сини кутийки с розово са и има нарисувано бебе. Ако има при вас някой голям бебешки магазин може и да ги има.

Hellche,
Имам една огромна молба към теб и към останалите форумци - когато давате съвети за лекарства или хранителни добавки, пишете подробно къде сте ги намерили (купили), защото като се юрне народа да търси разни незнайни илачи се чудя от къде да ги зареждам

Въпросните хомеопатични таблетки съм ги търсил във всички по-големи търговци на едро (които правят 90% от оборота на лекарствата) а никой не ги е чувал. Питах и чичо Гугъл, но той отговори, че се споменават само във вашия  форум. И че могат да се поръчат от онлайн аптека в Щатите, което мен не ме задоволява, по точно  клиента, за когото ги търся.

Ще съм благодарен ако спеделиш повече инфо къде си ги виждала, за да мога да свърша работа на въпросната майка.

П.С. Лекарства се регистрират в Агенцията по лекарствата (ИАЛ) и в БГ не могат (ЗАБРАНЕНО Е) да се продават НЕрегистрирани лекарсва, но това е една друга и доста обширна тема...

По-горе бях споменала, че ги има в Пиги'с хаус, другото място където съм ги виждала е в магазин Бебе Маркет в Изток. Не знам как ги зареждат, от къде ги взимат и дали са регистрирани, на мен сестра ми ми ги изпращаше от Щатите. По принцип на тази фирма има и хапчета за облекчаване на болки при никнене на зъби, гелче за зъби пак, разни витамини, но тук съм виждала само тези за колики. Понеже Бебе Маркет ми е наблизо, ако искаш като ходя тези дни до там мога да питам от къде ги взимат (не знам дали ще ми кажат обаче), ще погледна и каква им е цената.

# 76
hellche, честити ви 10 месеца!   bouquet
Много здраве и весели игри за моите приятели Лори и Дани!  Heart Eyes

# 77
  • София
Хелче, да са ти живи и здрави мушмороците!
Щастливо детство и много усмивки   love001

# 78
hellche благодаря ти много  Hugприятелката на брат ми  днес обиколила цяла София и накрая ги намерила:) дано помогнат да не се мъчат малките
Prozac дано ти бъда полезна купили ги от аптека Ремедиум в кв.Изток ,имало ги и в магазин Папагал 125 хапчета 10 лв кутийката е такава каквато я е обяснила Хеллче

# 79
  • София
hellche благодаря ти много  Hugприятелката на брат ми  днес обиколила цяла София и накрая ги намерила:) дано помогнат да не се мъчат малките
Prozac дано ти бъда полезна купили ги от аптека Ремедиум в кв.Изток ,имало ги и в магазин Папагал 125 хапчета 10 лв кутийката е такава каквато я е обяснила Хеллче

Дано да ви помогнат и на вас  Hug При нас Дани беше с колики и след 3та доза обикновено вече беше заспал. Ти ще прочетеш как се дават, но ако се притесяваш да ги даваш директно в устата (те се разтварят за секунди) може в лъжичка с малко вода да ги разтвориш, а също и в млякото.
Дано да спинкат спокойно малките сладури  Hug

# 80
Едва ли има близнашка майка пишеща в този форум, която не знае за Мулти-мама, но да кажа...Стикерите са готови, размерът е 4 страни по 10см и струват 2лв. Приходите са за Проект "Мулти-мама". Модераторче, не е реклама, нали?

Стикерът

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 14:07 от Double with Cream

# 81
Аз ще си купя Laughing

# 82
А от къде може да си купя и аз искам newsm78

# 83

Мога да ти изпратя по пощата, ако ти е удобно.  Hug

# 84

Мога да ти изпратя по пощата, ако ти е удобно.  Hug
Пиша ти ЛС Hug

# 85
  • София
И аз искам, естествено. Дайте някой да вземе повече и да донесе на сбирката.

# 86
И аз искам, естествено. Дайте някой да вземе повече и да донесе на сбирката.

За софийската сбирка Креми ще вземе, за Пловдивската Йоана. Ето повод да си направят среща и другите градове.  Flutter

# 87
И аз искам стикер. Креми, предполагам, че ще ме имаш предвид. Ако не стигнат, ще си поръчам.  Hug

# 88
  • София
И аз, и аз искам  Grinning

# 89
  • София
И аз искам стикер Simple Smile

Днес ходихме да отпушат на Крис слъзното каналче  Cry. Аз се бях доста притеснила, но мина добре, почти не плака, сега спи вече 2 часа. Лошото е, че каналът е бил напълно запушен и лекарката не е успяла да вкара на 100% най-малката сонда и сега има вероятност да ходим пак  Cry; надявам се обаче да не се наложи  Praynig

А Яси си има вече зъбче  Laughing Изобщо не усетихме как проби; за него обаче си е било голям зор щом във вторник си беше наврял цялата залъгалка в устата  #Crazy; направо ми изкара акъла, едвам я изкарах, после се изплаших да не му се е откачило ченето, че не си затвори веднага устата, да не говорим че беше целият червен... сега ме е страх да го оставям сам със залъгалката  Shocked

Някой има ли новини за хановете, Питиа отдавна не е писала

Забравих да ви кажа как шашнахме Южния парк миналата неделя, взехме малкият ми племенник с нас, той е 10 м. по-голям от Сани, но са почти еднакви на височина и страшно много си приличат. Ако знаете как ни гледаха  #Crazy, особено като застанеха и двамата от двете страни на количката Joy

Последна редакция: пт, 23 май 2008, 19:53 от tanini

Общи условия

Активация на акаунт