Бебешка близнашка тема VII

• 18 319
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Танини, надявам се Крис да се е оправил и да нямате повече посещения при док.
Това е хубаво, че не усещате появата на зъбките. И ние така, а вече имаме доста. Малко по-нервни са но се търпи.

Аз от днес пак се боря с Ани  #Crazy Пак не иска да яде, особено с тези по- засищащи храни. Днес например от 11 не е яла, като на обед повърна пюрето. Направо откачих днес с нея . Бях забравила какво е злоядство. Май ще намалявам количеството и броя на храненията. Оплаках се  Confused

# 91
И аз искам стикер!  Laughing

Танини, дано се размине повторно ходене. Много прегръдки за малкия герой. И честито зъбче на Яси. Все така да пробиват всички останали.   newsm44

Ние още нямаме наченки дори. Или поне аз не виждам  newsm78.

Онзи ден се запознах с една многодетна мама в Младост. Майка на четири дечица. Момчета на 3г. и на 2г. и близнаци на 8мес. момче и момиче.  smile3501 Също така и с една мама на близначки на 10мес. поканих я на срещата другата седмица, дано да дойдат.
И ние разредихме яденето, но при нас това е добре за Хриско. Сутрин хапват около 7.00, и после чак на обяд.

# 92
  • София
Каси, и в нашия блок има едни многодетни. Ама те нямат близнаци - едно на 7-8 години, едно на 3-4 и едно на около година и половина, и е бременна пак. На мен малко на сектанти ми приличат.  Thinking

# 93
Може ли да се включа и аз.
Искам и аз стикер как мога и от къде да си взема.
Да ви се похваля вече сме по 4 кила.
Страшно много се радвам. Мамита  да ви се оплача Петя страшно много ми рева и незнам какво да правя а колко я измъчват коликите направо е ужас какво ли не давах и не помага.

# 94
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bg МАМИ !

Ани, много е неприятно това с коликите, но трябва просто да минат. И при нас нищо не помагаше. След по-малко от месец  ще ви минат.

Приятен ден на всички!

# 95
  • София
ani-r, това е положението. Нищо не помага, но, както казва и lorraine, трябва да потърпиш само още няколко седмици. Странно е, че момиченцето ти има колики - обикновено при момченцата са по-изявени, доколкото имам наблюдения. Но, гледай положително на нещата - в края на краищата само едното бебе има  Laughing

# 96
Хайде и вас момичета да почерпим днес ставаме на месец Simple Smile

# 97
  • София
plampetq, честита ви първа месечинка!   bouquet Да са ти живи и здрави и много щастливи дечицата!   bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Мама Plampetq, честита ви първа месечинка! HugБъдете живи  и здрави

Ани,за съжаление не мога да дам съвет за коликите,защото при двамата юнаци никакви ги нямаше или поне аз не разбрах.Вярно е ,че бяха даста неспокойни,особено вечер,но това за мен си беше чист глад.Борих се със зъби и нокти да ги кърмя,но давах и АМ.Търпение и здрави нерви  bouquet       

Танини,
браво на Крис.Дано не се наложи повторно дрениране.
Dante,и аз искам стикер.За съжаление няма да дойда на срещата.Ще ти пиша на лични

# 99
Танини, направо ме разби с тая залъгалка?!?!?!  #Shocked Как така ще я налапа цялата?!  #Shocked Представям си колко си се уплашила.  spoko

Plampetq, честит месечен ден! Вече сте на възраст... има и по-малки от вас...  smile3521

# 100
Честита месечинка  bouquet

Йоанче и аз искам стикер.

Вижте това- http://dalliya.narod.ru/3.html
а заглавието е върха, те просто искали трето дете. Joy

# 101
  • София
Момичета немога да се справя,само да ходят искат ни в количка ни в кошара.Като се уморят мрънкат и пак никъде не искат.Предавам се.

# 102
Този, киселия период ме оставяше без кръст и без ръце. Като се започнеше с мрънкането обезопасявах стаята доколкото е възможно - едно одеало на пода, възглавници по края и ги оставях да щъкат. Лазеха, търкаляха се, настъпваха се, който успееше да стигне до опора се изправяше и ходеше подпирайки се на легло или фотьойл...съчувствам ти, за мен този период беше най-ужасен. От опитите за прохождане, до около година и половина две, когато започнаха и да ме чуват и да се съобразяват, освен да тичат кой накъдето свари Twisted Evil

# 103
Гоца,разбирам те напълно,кураж! Hug
Както Креми е казала и аз все се надявам като станат на 2 повече да слушат и да ме разбират Crazy

# 104
  • София
Ей, и аз искам стикерчета - даже 2 броя. Казвайте от къде да си взема!

Креми - какво стана с Максим?

Аз съм във Варна и имам ограничен достъп до нета, но в понеделник съм на линия.

Периода на мрънкането е много труден... моят живот стана значително по-добър като станаха на 7-8 месеца, а след година и половина вече мога да почерпя Simple Smile

Поздрави на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт