Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 2

• 26 184
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
http://www.homeplans.com/exec/action/plans/browsemode/details/fi … ztwQAAKkAcQ%3d%3d
Нещо такова като разпределение, но с някои промени Simple Smile засега ....

# 151
Интересни ще са ми промените.Хареса ми първия етаж , макар и да не разбрах каква е квадратурата на стаите.Съдейки по нарисуваните гардероби , поне за мен има прекалено много спални , но пък вие може да определите за друг вид помещения.Много ми хареса разпределението долу на стаите , особено кухнята с остров и къта за закуска.  Peace Единственото , което не ми хареса е ,че за да влезеш в гардеробната трябва да минеш през банята.

# 152
  • Варна
Мен също ме грабна 1 етаж, по-точно кухнята. 1 ет. е към 160м2. Спалнята на 1 ет става офис, фемили рума- трапезария, брекфаста + дайнинг рума - хол. А ливинг рума се затваря и става билярд.  hahaha и то май нищо непроменено не остана Simple Smile Ще го нарисувам близките дни и ще го покажа Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 19:14 от Yee

# 153
Общо взето си е същото - махаш една преградна стена и слагаш две нови! Добре е !  Peace А дрешника към родителската спалня? Той ми е интересен - така ли ще остане? А и кухнята - с остров ли ще е?Много е хубава така , ама аз съм пристрастна , защото и моята ще е такава!  Simple Smile

# 154
  • Варна
Кухнята не се пипа!  Mr. Green А на дрешника ще му направим врата от към спалнята.

# 155
Става , зад входната врата на спалнята има място!  Peace

# 156
Здравейте девойки   bouquet разписали сте се докато ме няма  #Crazy
Yee, най после да видя още някой "луд" както всички ме определят  Rolling Eyes дето иска всяка спалня да е с дрешник и собствена баня  newsm10 ей така ще е моя 2-ри етаж ама малко по на Г  Peace и май по-малки стаи  newsm78 че като гледам тези тук са малко големшки  Joy

# 157
  • Варна
Вяра:  Hug . Покажи нещо ако имаш...Simple Smile

# 158
Вяра:  Hug . Покажи нещо ако имаш...Simple Smile
още нямам нищо  Cry само в главата  Peace и разни мои рисунко-скици  hahaha
архитекта още е .......  #2gunfire

# 159
  • Балчик
И аз да се включа в тази тема вече. От Януари месец сме започнали да действаме с проекта и разрешителните. Купихме в края на миналата година стара къща с парцел от 560 кв.м. Къщата съборихме и се каним да строим нова.
    В края на март ни беше готов проекта с хиляди обаждания на проектанта. След това в общината ни забавиха разрешителното месец и половина/ а уж срока е 7 дена/. За наш късмет смениха по това време архитекта, отдела ТСУ го изпосъкратиха, загубиха ни после проекта и т.н.
   В крайна сметка на 12.04 ни подписаха вече разрешителното и вчера най-после си го получихме след 14 дена срок за обжалване.
   Къщата ни не е голяма. На два етажа. Първия е 66 кв.м., а втория 73 кв.м. Но силите ни /финансови/ са до тук. На първия етаж имам всекидневна 33.5 кв.м., баня с тоалетна, котелно и перално. На втория етаж са трите спални с баня и дрешник. Засега това стига. Ще направим и голяма веранда за лятото.
   Сега започват проблемите с материалите и цените. Тухли и керемиди купихме още преди месец. Но желязо не можахме, защото нямахме проект у нас. А сега се оказа, че и нещо не е до изчислен както трябва и майстора не хареса как е оразмерено желязото. Та вече почнаха проблемите между майстора и проектанта. А цените се вдигат много. Особено при нас на морето станаха страхотни. Растат с часове. Не ми се мисли какво ни чака за напред.
  Ще следя темата с интерес за идеи и съвети.

# 160
ВЯРА   , аз не мисля че си луда за баните и дрешниците.Щом има кой да ги използва си е ок.То и аз сигурно съм луда ,че съм наблегнала толкова на баните , особено на нашата / добре ,че мъжа ми не е седнал да я смята колко квадрата е общо! /. Какво става при вас ?Някакво развитие по въпроса?

# 161
Абе как да кача снимки?

# 162
Ихааа , ще гледаме значи!  Grinning

# 163
# 164
ехооо

Преди бях Щастливка...

Интересни неща споделяте, пък и тайно проекти си разглеждате хммм  Crossing Arms искам и азззз  Laughing

Спалня+дрешник+баня=личен будоар  Mr. Green И то за всеки от семейството, ееее и Мара-чистачката да чисти, тц, не става  Mr. Green За децата по един вграден гардероб и обща баня и хайде... Ноооо, който може да си го позволи е нещо наистина чудесно...

Ние сме също до никъде, още проекта чакаме... от година вече го чакамееее  Mr. Green та не се ядосвайте, такива като нас няма втори, и то не само архитекта ни е виновееен...

Общи условия

Активация на акаунт