Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 2

• 26 168
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
  • Балчик
  И на нас проектанта ни предлагаше в началото на всяка спалня да слага и баня. Ама аз категорично отказах. Няма само с парцала и препаратите да ходя. Четири бани щяха да ми дойдат в повече. И така се стигна по една баня на етаж. Стига им толкова. Да чакат ред пред някоя от тях  Laughing Laughing

# 166
Защо от Щастливка стана  Rени ?Заради едногодишния проект ли ? Къде го този арх да му чупя главата ?Едно щастливо момиче в този форум и то да изчезне накрая!  Joy

# 167
vemite , дай да видим нещо - снимки ,проекти ! Аз нали съм си любопитка !  Joy

# 168
  • Бургас
vemite , дай да видим нещо - снимки ,проекти ! Аз нали съм си любопитка !  Joy

Диди и аз станах любопитна като четох старата тема и видях част от твоите идеи. Може ли и на мен чертеж, че много ми хареса идеята за висяща камина и полукръгла стая  Praynig

Вие се ядосвате на архитекти, а аз си мечтая да стигна до там - от октомври чакам собственика на местото, което съм си харесала да дойде да си говорим #Cussing out

# 169
 radinna , ще ти пиша на ЛС.

# 170
  • Варна
Относно баните - на мен ми идва да направя 1 баня за мен и 1 за мъжа ми, че все не можем да разберем за нея Simple Smile Ама няма да издребнявам сега Simple Smile
Иначе при нас става на втория ет. 1 баня за нас, 1 за детето и 1 за гости. Долу само WC. Банята за гости така или иначе няма да се ползва много...тъй че от към чистене не ме притесняват.

# 171
Ние с мъжа не можем да се разберем за тоалетните.  Joy И пак съм направила само една в нашата баня.Иначе за него душ-кабина , за мен вана. А пък за ВЦ-то ако се наложи толкова ще прескачам до това за гости.  Grinning

# 172
Момичета, явно незнаете още какво е да се "съобразяваш"  #Crazy с по-пораснали деца докато "притичваш" към банята  Joy
така, че баня ще имам ЛИЧНА със сигурност ...да си влизам направо в нея  Peace
а и синчето голямото докато се натуткаме с къщата ще почне да води моми  hahaha така че и на него ...баня под носа  Hug
и то за малкото не остана достъп  Mr. Green та ще трябва лична и на него  Wink

# 173
ВЯРА , имам си една госпожица в къщи !  Peace Нейната баня е обща с тази за гости.Иначе ти нашия хамам го видя !  Joy Какво става при вас?

# 174
  • Пловдив
           Диди, не ме стряскай така. Все пак периода " Сложих ти 4 тераски..."  - "Не ги искам, махай ги. Искам така както ти я начертах..." Grinning и т.н. го минахме. Сега чакам официалния план и ако ще чакам 5 месеца по- добре да го гръмна. Току що говорих с един приятел от "Металснаб", желязото вече е 1,60лв без ДДС.
         Диди, прати ми моля те твоя план да го видя. Нашият за сега е само на хартия.

# 175
Ох сега ще пробвам,дали съм разбрала правилно.
Като цяло съм до никъде,но и това е нещо.
Диди,благодаря.

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=168454

# 176
alessina , за нас този период беше мнооооого труден! Аз си знаех тераските , ама човекУ нещо не схващаше!  Joy Та това отне 5 месеца , а до края на този трябва да имаме всички чертежи и разрешителни и да започваме !  Peace

# 177
chudovisteto / защо такъв страшен ник  newsm78 / , завиждаааааам ! И големите прозорци - мойта слабост! И си имате зеленина , а не като нас!  Sad
А това планът на първия етаж ли е ? Какво ще има нагоре?

# 178
За прозорците,настоявах още от самото начало,въпреки леката съпротива на съпруга ми,с логичното"как ще се отопляваме",обаче за момента изобщо не ми пука ,зимата вече може и да ме питате Wink
Вторият етаж е същият като първият,просто квадратурата му е по-голяма,снимала съм само първият защото аз ще живея там,вторият все още незнаеме какво ще го правиме.
А относно ника,нямам представа,просто хрумка. Grinning
Снимките ги качих за да имате представа горе долу,за около 8 месеца до къде сме стигнали и пак е относително,защото аз държах да имаме мазета,но се оказа,че подпочвената вода е много по плитка,това доведе до много губене на време,а да не говориме за пари.
Така че на всички успех и гледайте да не хабите много нерви при спънките,защото такива ще има.

# 179
8 месеца ?! Ние смятаме за 3 да се оправим и с мазетата и с басейна и да я зазимяваме до другата година.

Общи условия

Активация на акаунт