Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 2

• 26 192
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Абе то че може, може...ама съседите вечер да не се редят на опашка за материали... Joy Joy

# 136
А бе то някой като реши да краде ,оградата няма да го спре.Вие да не сте ги складирали вече на терена?Ще сложите човек да ги пази.  Simple Smile

# 137
Това ме подсеща да питам - като купите предварително желязо или друг материал, какво го правите???

# 138
Аз го докарах до под кривата круша,на етап замаски сме,всъщност до 3 дена трябва да почнат,дограмата страшно ми закъсня,входни врати още не съм купила,
абе така се забатачиха нещата,че вече и аз се сдухвам.

# 139
Това ме подсеща да питам - като купите предварително желязо или друг материал, какво го правите???

За съжаление ние не купихме , а трябваше!Иначе го складираш някъде или пък евентуално го предплащаш.Ние имахме къде да го складираме , но разубедиха мъжа да купува.

# 140
  • Бургас
Как съм изтървала такава хубава тема doh
Ние сме в процес на търсене на място, така че съм доста далече от строеже, но пък ще събера доста полезни съвети докато ви чета

# 141
Чета и, ще следя темата.

# 142
  • София
Доклад от мен  55
Вчера бихме сонда. Водата излезе на 28-29 метра, но копаха до 39. Тази седмица чакаме електрото да дойдат, едни малки промени в проекта и договаряме окончателно цената със стоителя.
Рапорт даден.  Hands Thumbsup

# 143
zori_ , каква беше цената на метър на сондажа?Ще чакаме и цената от строителя!Надявам се до края на седмицата да кажа нашата оферта.

# 144
  • София
Цената е 60 лв. на линеен метър. Това включва освен самото пробиване тръбите и помпа.

# 145
Поне се успокоих , , че не ни дерат с нашата оферта!  Simple Smile

# 146
  • Пловдив
          Момичета, на вас колко време ви правиха проектите? Нашият се бави вече 1месец и половина и уж все бил почти готов, пък нещо зацикляме.

# 147
          Момичета, на вас колко време ви правиха проектите? Нашият се бави вече 1месец и половина и уж все бил почти готов, пък нещо зацикляме.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy 5 месеца!!!!!!

# 148
  • Варна
Ние първо ПЗ трябва да правим (или ПУП) - незнам кое е правилно. Чак после проект... Confused А къщата ми е готова в главата Joy hahaha

# 149
Yee , тя и моята беше , даже е обзаведена и живея в нея , ама на архитекта му беше много трудно да я види !  Joy Я дай една бърза снимка на твоята къща! / дето е в главата ти!  Peace /

Общи условия

Активация на акаунт