НОЕМВРИЙКИ сме щастливи, ще сме майки - горди и красиви!

• 9 623
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Привет! Розичка и mimi 03, за разликата в седмиците на главичката и телцето, и при мен се получи тази разлика и се бях ошашкала много ,но доктора обясни, че това е нормално, така че споко.
Fairy да те успокоя, че не си единствената, която няма да иде на море.И аз съм решила тази година да не ходя, но смятам да пратя таткото с баткото и бабата. Лично аз съм чула че бременни не е добре да ходят на море.

Мами, третия месец не е ли до 15г.с, а четвъртия мися че е до 20г.с.Или аз нещо съм в грешка? newsm78

# 151
къде е този татко,за който всички говорят?

# 152
  • Монтана
За край на третия месец се счита 13г.с включително, съответно 4-тия месец е от 14 до 17г.с включително.

# 153
Вита, третият месец свършва заедно с 13-та седмица, четвъртият започва от 14-та, така знам аз, може и да бъркам Simple Smile.

Тинка, аз веднага казах на всички, на които се сетих, но аз съм си такава, не мога да си мълча Laughing

И да, има много време, но не е и чак толкова. Аз лично бих ви препоръчала да се радвате на всеки един миг, който ви сполетява, защото нетърпението ни кара да бързаме, бързаме, бързаме и после сякаш сме ги пропуснали тези месеци от очакване на раждането Simple Smile.

# 154
къде е този татко,за който всички говорят?
беше на балкона до преди малко, ама зачезна  Thinking

мацки, на датата, която ви е определена за термин всеки месец влизате в нов (термин 15.11 => на 15.05 влиза в 4м.)

адаш, на Несебър е много красиво Wink аз пък не ставам за маса сега, ни пия, ни пуша... като се наям и ми става скучно и не ми се ходи никъде вече  Confused

# 155
И да, има много време, но не е и чак толкова. Аз лично бих ви препоръчала да се радвате на всеки един миг, който ви сполетява, защото нетърпението ни кара да бързаме, бързаме, бързаме и после сякаш сме ги пропуснали тези месеци от очакване на раждането Simple Smile.
thumbsup аз първия път от бързане нищо не разбрах  Laughing сега съм решила да се наслаждавам на всеки един момент  Wink

# 156
Абсолютно, и аз бях така първият път - помня като се роди малката, тя спеше непрекъснато, събуждаше се само като огладнее и заспиваше, докато ядеше. Можех да я мъкна навсякъде с мен, защото тя просто си беше едно вързопче в количката, което кротко спеше. Обаче аз въобще не успях да се насладя на тези прекрасни месеци, защото все бях в очакване - кога ще почне да е будна, кога ще почне да гука, кога ще почне да се върти и т.н. А сега съм си казала, че  ще се радвам на всеки един миг, без нетърпеливо да си мисля кога ще дойде следващият период Laughing

Адашке, в Несебър е било красиво някога Rolling Eyes Старият град си е същият прекрасен, но всичко останало е един не малък, а голям ужас. Ние се намирахме в петзвезден хотел между Несебър и Равда - в стаите с изглед към морето беше призказка, но в останалите от балкона гледаш строежи, строежи, бетон и нищо друго.  Confused Много е тъжно, курортите ни заприличват все повече на софийските квартали.

# 157
  • София
Fairy, как мислиш сега като сме 13 седмица и нещо вече 4-ти месец ли сме или още сме 3 Rolling Eyes
Аз малко се обърках. А иначе и аз се наслаждавам на времето, но понеже на мен ми е за първи път и съм нетърпелива. Но ще послушам съвета ти и ще се наслаждавам на всеки миг Simple Smile

# 158
Абсолютно, и аз бях така първият път - помня като се роди малката, тя спеше непрекъснато, събуждаше се само като огладнее и заспиваше, докато ядеше. Можех да я мъкна навсякъде с мен, защото тя просто си беше едно вързопче в количката, което кротко спеше. Обаче аз въобще не успях да се насладя на тези прекрасни месеци, защото все бях в очакване - кога ще почне да е будна, кога ще почне да гука, кога ще почне да се върти и т.н. А сега съм си казала, че  ще се радвам на всеки един миг, без нетърпеливо да си мисля кога ще дойде следващият период Laughing
ако не ме мързеше да пиша, поста ми нямаше да се различава от твоя никак  Wink  Sunglasses

за Несебър, знам за жалост имах в предвид САМО старият град... иначе е кошмар - Несебър, Сл.бряг и селото след това(забравих му името) са се слели вече, не можеш разбра кое къде започва и къде свършва  Shocked и цяло лято камиони и строежи, ВЪПРЕКИ забраните! На кой му пука, на Crazyли сме в бг, все пак Wink

# 159
ХРИСЕЕеееееееее, къде изчезна бе??!

Мацки, аз съм още в леглото Embarassed отивам в банята и ще се оправям да поработя и аз малко Wink По-късно ще се включа пак  Hug

# 160
Рози, браво за хубавите новини  Peace А и ти много вълнуващо си описала нещата.
Хриси, спокойно, мила, всичко ще е наред.Аз също утре съм на преглед и за биохимичен скрининг, та ще си треперим двете.

При мен беше много интересно това с бързането, защото и аз нямах търпение да видя бебата, ама като се роди плаках, защото ми липсваше коремчето.Много ми беше особено, бебето в креватчето и аз уж щаслива, ама ми е едно празно в корема и все чакам да ритне.Така че, НАСЛАЖДАВЙТЕ СЕ НА ВСЯКА МИНУТА!

За морето...мисля че няма проблем да се ходи, важното е да не се излагаме на пряка слънчева светлина за повече време.Повече под чадърчетата с коктейлчета и всичко ще е наред  Wink

# 161
Розечке браво бях сигурна че всичко ще е наред. HugАза размерите не го мисли мисля че е нормално

# 162
 smile3525 продължавам да си мисля,че съм си в правилната седмица,дори и лентичката ми отговаря,5.4 см си е точно 12 седмица. newsm78

# 163
Здравейте мамчета,Рози много се радвам,че всичко е наред,и аз другата седмица съм на ФМ при Марков и ми е много притеснено.Само за това мисля.Иначе и на мен ми минават бавно дните и ми се струва ужасно много времето до ноември.Тонеса,хайде чакаме и от теб добри новини,аз живея в къща с двор и си имаме 2 череши и ги чакам с нетърпение.Хайде до после

# 164
  • София
Рози, браво за хубавите новини  Peace А и ти много вълнуващо си описала нещата.
Хриси, спокойно, мила, всичко ще е наред.Аз също утре съм на преглед и за биохимичен скрининг, та ще си треперим двете.

При мен беше много интересно това с бързането, защото и аз нямах търпение да видя бебата, ама като се роди плаках, защото ми липсваше коремчето.Много ми беше особено, бебето в креватчето и аз уж щаслива, ама ми е едно празно в корема и все чакам да ритне.Така че, НАСЛАЖДАВЙТЕ СЕ НА ВСЯКА МИНУТА!

За морето...мисля че няма проблем да се ходи, важното е да не се излагаме на пряка слънчева светлина за повече време.Повече под чадърчетата с коктейлчета и всичко ще е наред  Wink

LIGHTBLUE, успех утре и да разкажеш аз съм на 27 на това упражнение.

Общи условия

Активация на акаунт