Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 004
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
 И аз сколасах да прочета отчета на Ели Simple Smile Радвам се,че сте се забавлявали  Hug Бре, много хубава тази Калия  Heart Eyes Продължавам да гледам снимките .

# 106
  • София
Привет и благодаря за хубавите думи и комплименти, радвам се, че са ви харесали и снимките и разказа  Simple Smile

Наистина тази тема ще си я пишем още сумати време. Предлагам заглавията на следващите теми да не са свързани със сезоните.

Честито на бъдещите лели, Атракция и мама Нина     bouquet  Здрави и красиви племенничета да ви радват!

Мама Ели, браво на Калоян , много бързо напредва Grinning Нашето столче за кола също е до 18кг. и го избихме отвсякъде  Crazy  Кали още си го ползва, спи в него, даже ако съм го махнала ме пита къде е  Laughing А и ще го ползваме доста, защото до 18кг. има още хляб да изяде.  Може да му вземете  специална седалка за дете,    ето такава   а на ето това столче му се регулирала облегалката.

Рибка, стискам палците и на краката, заслужаваш много добри оценки при тези жертви , които правиш     bouquet и браво за договорената заплата, бива те в пазарлка  Mr. Green

Краси, успех  с новият магазин, а Мони сигурно без да иска е счупил очилата, здраве да е. Ще си поръчаш нови Sunglasses

Ние още не сме планували морето.
 На всички заминаващи им желая хубаво време и весело прекарване

# 107
Еликс, благородно ви завидях (снощи до 1.00 гледах снимки  Laughing) Мъничката Кали е разкош!
Нашият тати никога няма да го хвана за екскурзия - пътува само по работа и обикалянето по държави е загубено работно време за него  Sad
Едва съм го навила тази година да отидем септември на остров Миконос с трите деца и да спим там поне 3дни...Да видим, ако не стане, заминавам сама  Sunglasses Пък може и да видя Брус Уилис там - тогава мъжО няма да ми липсва  Joy
Да ви се оплача, каква глупост се случи...
Снощи до 22ч бяхме в Борисовата градина с децата и на връщане спряхме до една аптека за памперси на бебка. Джулката слезе с портфейла ми и пазари, а после след паркирането, вадене на 2т багаж, бебета и т.н. е оставила портфейла ми в колата.
Мъжът ми е далече от тук вече няколко дена, и даже да ми преведе пари - картата ми за теглене е в колата, а колата НЕ се отваря  #Cussing out
Смених и батерията на дистанционното на алармата, но не и не! От известно време колата ми прави номера - аз оставям прозорците отворени и слизам да изпишкам Коки, колата сама вдига прозорците! Издава някакви странни звуци, пуска мигачите сама - абе хорър ви казвам!
Ключовете за таблото са различни от тези на вратите (и ги няма у нас), така че няма отваряне  Tired
Видяла съм се в чудо....

# 108
  • София, България
Еликс, как има сърце да изпишеш толкова, супер, само да напиша каквото имам, че ще забравя и ще изчета романа  Joy

ето малко снимки от Турция

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246658   (не са с много яко качество, но така е в снимката)

Красикм, какво да ти кажа, пътя наистина е много, но ние бяхме с кола, детето издържа геройски по-голямата част, но накрая вече половин час преди ферибота ни стопи лагерите ... нищо му няма, но не знам как ще е с рейс  newsm78 Иначе никога и никъде не съм била по спокойна за него. Бяхме на остров Гьокчеада, много спокойно място, особено толкова рано преди сезона, нямаше почти никакви хора, никакви коли, козички покрай пътя и караш с километри без да срещнеш друга кола. А ако срещнеш тя е българска. Наистина имаше много българи там, но Деян си играеше на воля без да се притеснявам, че ще го вземе някой, или ще го сгази нещо. Та така ....

олимпия, викни автоключар на място, идват веднага и отварят веднага, виж в интернет обяви

скъпата, ще я кача естествено, как няма да я кача, обаче утре от работата, че на домашния комп още не съм свалила снимките, трябва първо да ги прегледам за компромати   Joy

# 109
радос, много хубави снимки. Особено тази  - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5898073
Опитах се да си я сложа на декстопа, но много се размаза...

# 110
  • София, България
много е хубава наистина, някой беше сложил маковете на пътя, ние само ги снимахме, има и други сладки си маковете, качих ги най накрая в албума (на по-голямо качество). А ти ако ми дадеш майл, мога да ти я пратя по майла, за да не се губи ...

# 111
Здравейте!
Иринополис, браво на бабата за хубавата идея! Сега се сещам, че мога да предложа на децата утре цветен "пластелин" от брашно /дано не сбъркам рецептата, чух я в "Часът на мама"/
Еликс, мерси за инфото!   bouquet Определено ще е с регулираща се облегалка, защото доста си подремваме на път  Grinning
Олимпия, какво е това приключение, скоро ли се връща вашия тати? Дано имаш близки, които да помогнат с парички, ако ли не свиркай. И ние сме сами до петък вечер, но карти има бол. Колата плаче за чичо доктор  newsm78 Бебка е пораснала и напълнила бузките  Heart Eyes
Радос, и аз харесах маковете и сладурчо легнал в пясъка по голо дупе  Grinning

# 112
Дзак!
Отворих си колата  Laughing
За ключар - няма как той да отключи, защото ще засвири алармата и ....
Просто колата ми се подчини  Mr. Green
Мерси за съчувствието, момичета  Hug

# 113
Ох, успях да прочета всичко, ама то много интересно, бе, Ели направо много ми хареса, а така ми се приходи и на мен.   Crazy Хайде сега ще направим сефтето с Турция, пък после ще видим. И ние мислим да вземем количката, за да може да си се разхождаме на воля. Нашият татко хич не е авантюрист, аз го карам да отидем с колата до Турция, обаче той не ще, той по принцип много шофира през деня и хич не му се ще да мине толкова километри, казва, че иска да отиде да си почине, а не после да си почива от почивката.  Crazy
Радост,
 този остров на, който сте били къде се намира, много ли е далеч или не?
Олимпия, радвам се, че си се справила, нещо явно електрониката ти се е е*ва, ама ще трябва някой тесен специалист. Дано бързо ти я оправят. На мен пък газовото нещо не ми е в ред и колата ту държи обороти, ту гасне, та онзи ден така ми изгасна и един ме "цунка отзад", добре, че нищо и нямаше на колата.
Всички снимки са много хубави и на Радост и на Еликс, с удоволствие ги разгледах, днес по случайност си останах у нас и съм се отдала на Интернет.
Моята свекърва пък я достраша да вземе и Мони, само каката  Wink
Браво на Калоянчо бърборанчо!  Hug
Благодаря ви момичета за пожеланията за новия магазин, дано тръгне, че ние само бачкаме, а пари йок.........
Хайде приятен слънчев ден!

# 114
Охааа, страхотни снимки  Hug
Радос, чудесни сте! Някои от снимките трябва да си ги сложиш в рамка  Flutter  На едната сте тримата на пейка, чудесна е  Heart Eyes

Олимпия, ти си си оправна, знаем си ние  Mr. Green , а и покрай дечурлигата човек се сблъсква с какви ли не ситуации  Joy Радвам се на спокойствието и обичта ти, с които подхождаш   bouquet  Сладурка!!!

Момичета, днес, срам не срам, спах до 10:50ч  Crazy  Такова чудо не ми се е случвало досега. Направо денят си мина, още се лигавя над чашата с кафето, говорих по телефона, пиша на компа, голямо мотаене  Joy  След малко почвам с ученето, надявам се да смогна, мобилизирала съм се и ми върви запомнянето  Mr. Green

Целувчици от мен и гушки за децата!!!

# 115
 Здрасти и на Радос  Hug Страхотни снимки  Peace
Ние май никъде няма да ходим лятото, та няма да има кво да показвам  Rolling Eyes само ще гледам  Simple Smile

# 116
Привет,  Еликс   bouquet
Отивам да гледам снимки  Crazy

Радос, ако ти си правила снимките - шапка ти свалям, ако е някой друг - поздравления Peace
Особено на плажа Деянчо в пясъка - уникални, а и водопада, и пътят с маковете  Peace

# 117
  • София
Момичета,

върлува вирусен менингит! Едно детенце от нашата градинка, вчера е починало, друго е в инфекциозна болница. Направо съм в шок, не мога да повярвам. Вдигнало температура, два дена е било в кома. Беше по-малко с 4-5 месеца от Кали, но си играеха... Аз не съм ходила в градинката от преди да заминем. Незнам защо не съобщават, а се крие. Погребението е утре, но предупредиха, че е по-добре да не се ходи, заразно е.
Мир на душата ти, Алекс!  Flowers Rose

# 118
Еликс, шокира ме!
Аз и без това съм параноичка, сега съвсем ще изкрейзя...
Горките родители, милото детенце  Flowers Rose

# 119
Братът на мъжа ми е боледувал от менингит на 6-месечна възраст и сега е пълен инвалид, това е много коварна болест. Дано никого повече не хваща. И наистина защо нищо не се казва в новините за това.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт