Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 005
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
 Cry  Това е ужасно... Вчера прочетох, но не намерих сили да пиша. Нямам думи за случилото се... Дано Бог даде сили и надежда на родителите  Praynig 

Все пак да вмъкна, че вчера бях на 2 изпита, които надявам се, че ги "опуках"  Mr. Green  /чакам си резултатите/.
Утре Сузи има рожден ден, а няма да сме при нея  Sad За пръв път ми се случва да не съм на този ден с нея и ми е много кофти.

Хубав ден, момичета, радвайте се на малките неща в живота!!!

# 121
  ura   party023   ura  Да ви почерпя виртуално за рождения ден на моето пораснало момиче!!! Сузи прави 7г  Flutter

А вие къде се изпокрихте 3 дена, а  Joy  Липсвате ми  Heart Eyes , разтоварвате напрежението!  Hug

Аз след малко излизам, пожелавам ви хубав ден и мноооого усмивки!!!   bouquet

# 122
Рибката, да ти е жива и здрава Сузи   bouquet

Еликс, много неприятно за детенцето  Cry

# 123

Рибка, да ти е жива и здрава Сузи! Да порастне едно умно, усмихнато и добро момиче!

Еликс, нямам и аз какво да кажа, само като Олимпия съм ужасена... Откакто го прочетох онзи ден, не знам по колко пъти на ден се сещам за случилото се...

# 124
Пак съм аз Simple Smile
В петък, да сме живи и здрави, ще ходим на сестра ми на гости в Софията. Дайте идея къде си заслужава да заведем Божидарко? А аз кой детски магазин си заслужава да посетя?  Mr. Green

# 125
  • София
Рибка, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава, щастливо детство и успешен старт в училище й пожелавам!

Знам, момичета, и аз още съм потресена... Не съм искала да ви плаша, само да ви предупредя. Не трябва да се случват такива неща... Cry
Следобед сме на ваксинация с акт хиб, отдавна трябваше да я направим, но пък четох , че и това не било гаранция по принцип.

Радос, много хубаво сте си изкарали, личи си от снимките  Hug

Атракция, магазина на магазините е Джъмбо  Simple Smile Нали беше питала май за него, на бул.България се намира. Ако имате време и ние ако сме свободни може да се видим.После ще ти пратя тел. на лс.

# 126
Ели, за съжаление Акт Хиб няма отношение към вирусния менингит, но все пак и аз взех решение да я поставя.

# 127
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug  Нещо се затрих напоследък, чета ви всеки ден, но време за писане не успявам да отделя. Марти е добре, ходи на ясла, всяка вечер излизаме на разходки, уикендите посрещаме и изпращаме гости или пътуваме и т.н. Ще ходим на море от 2-ри август, а до тогава - на басейн!

ribkata, да ти е жива и здрава Сузи, да расте здраво, умно и мнооого щастливо дете!!!

elix, наистина ужасяваща новина, дано няма и други случаи!!!  Praynig  Изчетох на един дъх разказа ти и се почувствах така сякаш сме били заедно, разгледах и снимките и както винаги съм очарована от Кали. Вече имам нет и на сл.комп и прочетох и показах снимките на колежките, благодарим ти, че ни направи съпричастни!

Марти има две игли Акт ХиБ, трябва да сложим и третата, но и аз съм убедена, че това не би ни спасило от вирус!

Хайде, чао, че имам клиент!

# 128
  • София
Рибче, да ти е жива и здрава рожденничката! Успешно тръгване на есен в първи клас!

И аз бях потресена, като прочетох поста на Ели! Нямам думи просто.
  stefaniika, на колко приема е тази ваксина? На нас педиатърката я беше препоръчала есента, но от тогава Рая все беше я хремава, я с Т, я с разстройство и така и не й дойде ред. А сега е на село при свеки - ще си я взимаме в края на седмицата, че другата заминаваме на море. А има ли странични реакции след поставянето на ваксината?

Пожелавам Ви лека и спокойна нощ! Дано скоро имам време да пиша повече.

# 129
Честит Рожден Ден на Сузи!!!!

Рибче, пожелавам й много късмет, да ви е здрава и много радост да ви носи!!!!

Ние ще си имаме бебче. Пак ще е февруарче. Официално терминът ми е на 16-ти, но съм почти сигурна, че ще е около 11-12, пък ще видим дали няма да улучим рождения ден на Габи.  Laughing

Elix, ужасяваща новина....  И тук имаше случай, когато детенце почина, въпреки 4-те задължителни ваксинации, така че за съжаление май няма 100%-ва застраховка.... Как е положението в градината? Потресаващо е...

# 130
Rumyana, поздравления   bouquet Хубава новина на ранина  Hug

# 131
Здравейте  Hug

Руми, прекрасна новина! Нямаше с каква по-приятна да започне деня  Hug

Ха, представяте ли си, току-що и едната ми колежка се похвали със същата новина! Руми, ще си бременеете заедно  Heart Eyes

Мамите на морето - как е, печете ли дупето  Grinning Май ще се разминем, че ние заминаваме в неделя, живи и здрави! Кате, вие сте с моя много близка приятелка от Перник на едно и също място по едно и също време  Wink Може и да се запознаете  Peace

А мамите от Варна-няма ви телефоните в оня списък, който правихме преди време, така че, ако искате ми ги пуснете.

Лек ден!

# 132
Здравейте, милички!  Hug  Благодаря ви за чудесните пожелания за Сузито   bouquet

Аз сега пиша в доста неудобна поза  Crazy  качила съм си единия крак на стол  Sick  Вчера пострадах по много нелеп начин, тръгнах да минавам през една поляна /като малка горичка всъщност/, близо до блока ни, стъпих на един клон и той взе, че ми се заби отгоре в крака  ooooh!  Добре че наблизо беше едно кафе, та се върнах и седнах на един стол до пияниците  Mr. Green Те веднага зор да ме поливат с водка, а аз НЕЕЕЕ. Бая кръв изтече, изчаках търпеливо мъжо да си ме прибере /добре че му свършваше работното време вече, та не се наложи да излиза по-рано/. Кой ме накара да мина оттам, не знам, никога не минавам, ама никога  Confused  Не ходих на лекар, де, реших, че като ми спря кръвчицата и няма нужда  Mr. Green от шиене. Сега си се бъзикам, че ще си седна мирно на д-то вече и ще уча, няма мърдане  Mr. Green , в четвъртък ми е изпита, дано да позавехне раната, че да мога да отида. Иначе се намазах с един антибиотичен мехлем около разраненото, а преди лягане си сложих риванолов компрес. Дикси, правилно ли постъпих  Praynig  Днес ще следя нещата, дано зарасне бързо!  Praynig /че имам още много неща да свърша  Joy /

И след страхотното ми оплакване да поздравя Руми за прекрасната новина!!! Пожелавам ти една чудесна бременност, много спокойствие и да си обградена с много любов /а по-голяма от тази на Габи - няма  Heart Eyes /

Хубав ден, сладурчета!

# 133
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦАТА СУЗИ !!!
Да расте здрава и щастлива   bouquet
Честита бременност на Руми   bouquet
Пожелавам ти лека бременност и здраво и красиво бебче (ако може момченце, да опиташ и как е да си мъжка мама)   bouquet

# 134
  • София
Честитооо Руми   bouquet Лека и безаварийна бременност и сладко бебче догодина  Grinning

Стефи  Hug

Дикси, така е, те са толкова много тези менинго вируси, че няма оправия / да не дава Господ/

Иринополис, според това кога се слага ваксината и приемът е различен. За нашите деца е достатъчен 1 прием, ако се слага на бебе под 6  месеца приемите са 3 плюс реимунизация на 18м...така четох.  Ние днес я направихме, не вчера и засега няма странични реакции, иначе пише , че са стандартните за ваксина- зачервяване на мястото, лека температура, раздразнителност и т.н.
На площадката няма много деца , дали заради жегата или заради случилото се...незнам  Sad

Рибка, колко нелепа контузия! Дано бързо да ти мине, пръскай с Бивацин или други антибиотични препарати, защото явно е по- дълбока рана. Според мен е трябвало да отидеш на доктор  Thinking

Ние преди малко се върнахме от езда  Laughing Водих я в Борисовата градина с още едно детенце да пояздят пони. Много сладко е понито- русо със сини очи  Flutter  казва се Принц. Пак ще ходим в скоро време, децата много се радваха.

Лек ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт