Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 002
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Хехее, Дикси, това се казва ваканция, дано си изкарате шумно и задружно!  Laughing  Хубаво е, че и работиш. Определено преди второ бебче жената има нужда от други дейности извън къщи  Crazy Поне на мен ми трябваше доста време след гледането на Сузи, исках да поработя, да се разтоваря, пък тогава помислих за още едно Сладурче вкъщи  Hug

Радос, нищо няма случайно, казват хората!!!  Grinning Интересното е, че на Февруарската среща бяхте малко мамета, а ето, че сте се запознали именно със Скъпата, страхотно  Joy

Скъпата, същата картинка с децата е и у нас. Сега са при баба и дядо, навън по двора тичат до побъркване  Mr. Green  и пак намират за нещо да се дръвчат. Но у нас, в апартамента, понякога са неудържими  Laughing . Ама да ти кажа, няма ги от 2 седмици и вкъщи ми е толкова пусто, тихо, скучно... Давам си сметка, че те ми заемат огромна част от времето и сега не мога да се мобилизирам да си го използвам това време за мен  Crazy /колкото и странно да звучи/.

Еликс, ние ще се задоволим с твои снимки  Mr. Green  Това се казва пътешественици!  Hug Да сте живи и здрави и да ви предстоят още много пътувания и веселби!!!

Атракция, мила, за тоя грип чух от братовчедка ми в Плевен /чуваме се често по телефона/. Каза ми, че малко са тези, които ги е пропуснало, какъв е тоя вирус какво е това чудо  #2gunfire  Да го нацелуваш Бужи от мен по двете бузки и челцето!  Hug

Мамета, огромният ми зор с изпитите ще бъде докрая на този месец  Mr. Green  После вече ще ми е по-леко. И да ви се похваля, че започвам работа от 1 юли  Flutter , засега на старото ми място /мислех да сменям работата/ и заплатата я уговорих  Mr. Green . Имаха нужда от човек, а аз казах, че ме викат на още две места и споменах една ориентировъчна заплатка, а те взеха, че се навиха на тази сума, че и малко отгоре  Laughing  Направо не можех да повярвам. Знам, че като си споделя с вас, ще се зарадвате от сърце и исках да ви се похваля  Heart Eyes  Някои хора около мен ми завидяха, ама и аз като не знам да си затварям устата..., толкова бях щастлива, че исках на всички да предам тази емоция и да ги заразя с усмивка  Grinning  , но явно някои не го приеха така, здраве да е. Аз още не съм почнала работа, но вече наместих заплатката  Mr. Green  Joy  Зарадвах се, защото септември ни очакват много разходи покрай ученичката /на мама порасналото момиче, още не мога да го проумея/.

Игси, Иник, къде сте, помагайте със съвети за училището! И Скъпата, и Олимпия, много съм развълнувана, притеснена и ... много са ми смесени чувствата. Най-много се притеснявам за взимането от училище на детето /нали ще работя  Mr. Green  и не знам кога ще успявам да стигна до у-щето/ Да не говорим, че и Рони като ще е на ясла все ще боледува, а наблизо няма кой да помага /но да не изпреварвам събитията, всяко нещо с времето си ще се намести някак  Praynig /

Сега ще поизляза, комшото ще ме почерпи кафенце за Рождения си ден. Голямо учене му удрям  Mr. Green трябва да се стегна! Хубав и весел ден на всички ви!!!  Hug  Нагушкайте си дечицата от мен, моите много ми липсват и сега ще гушкам на комшийката  Crazy

# 91
Eй, то тука навалица станало!  Joy
Рибче, значи и вие ще сте ученички тази есен, ние другата  Crazy
Радос, къде ходихте в Турция, че и ние ще ходим, сподели малко, че много ми е притеснено, че ще водим децата и при това с автобус  Crazy
Всички, които имате път към Варна това лято да се обадите ей.......
Ние вече сефтосахме плажа, така че може да се идва вече  Whistling
Вчера и аз изпратих каката на село, после като ми стана едно тъпо, иначе в къщи също е малка война като са двамата, но път като я няма и ми е гадно.
Хайде лек ден, че работата зове  Sunglasses

# 92
  • Пловдив
Здравейте и от мен, мамчета  Hug

Мина кръщенето на племеника, мъжо се беше изпотил целия, а попа нищо не спести от ритуала  Crazy ще пратя снимки като ги свалим.
Мен ми е едно нервно и напрегнато, хич не можах да си почина събота и неделя, а тази нощ и неспах. Май вече ме тресе морска треска   Laughing Слънчо, Скъпата, ние заминаваме на 23-ти, на Парадайз Бийч, Св. Влас, вие къде сте?

Да ви се оплача, малката направи нервен тик, мига с очи от няколко дни, та сега се чудя да я водя ли по доктори, да чакам сама да се оправи ли? Незнам вече  Tired

Атракция, ама на Бужи хич не му върви, май не е изтеглил здравето от новогодишната баница  Laughing Стискам палци да се оправя по-бързо, че то що антибиотици изпи това дете ooooh!

Рибче, честито ти нова заплатка на старата работа! Това за мен винаги е бил най-добрия вариант  Wink А за ученето - по това време на годината е много трудно, зимата някак си по-можеш да се затвориш вкъщи да четеш, но сега...кафенца, басейни, плажове, морета....всичко би ме изкушило

Еликс, благородно ви завиждам! На мен като ми кажат 5 часа с кола да пътувам и ми става зле, камо ли 11 часа и то с малката, това си е направо кошмар за мен, ама явно си е до човек Laughing Ще научите и малката да пътува като вас  Peace

# 93
Кате, Бужи преди около седмица имаше такъв преиод-като му говоря-мига,мига,та чак притеснително. Сега не е така. Не й обръщай внимание, т.е тя да не разбира,че се притесняваш и виж как ще са нещата  Peace

Ели , додЕ ли си вече?  Grinning Давай снимки!

Олимпия, как сте?  Hug

Ооо, Дикси  Hug

Да ви покажа един Божидар как пее и малко снимчици, че съм се позанемарила напоследък  Mr. Green

# 94
Кате, да нямате някой около вас, който да мига така  Thinking - детенце, роднина - Пепи като беше в детската градина 2-ра група и започна да заеква  ooooh! - побърках се 4 дена с него - защо, как, от какво и .... най-случайно се засичаме с една баба и детенце от групата на Пепи на една градинка и се оказа, че детето заеква и Пепи му подражава  #Crazy - та се огледай около вас дали има някой, който да прави така и не й обръщай внимание - ще отмине само.

Ей, а с Радос - направо щях да падна  Joy - тя ми казва, не се ли познаваме от Интернет, а аз : е, чак пък от там...- толкова съм изтрещяла вече.... а, я виждам, че ми е позната физиономията (бяхме се засичали преди време и на улицата и си говорихме), ама като не съм ходила на работа от близо 3 години и не помня половината, а другата половина са нови - срам...., та добре, че тя ме е запомнила и си призна  Mr. Green ....та така де - светът е малък.
Слънчо, ние сме на Слънчев бряг - и миналата година бяхме там и си знам хотела - няма да имаме изненади (надявам се). И ние на 23-ти тръгваме - до 30-ти вкл. и после много ми се иска да отидем на планина за 2 дена в Родопите, но не знам мъж ми, дали ще е съгласен - ще започна от сега да  го уговарям.
Рибката, наслаждавай се на усамотяването. И честита нова - стара работа! Според мен е много важно човек да ходи с желание на работа и да си прекара добре деня, а не да е притеснен и ако взима и добри пари за това - отличната комбинация. Моят съвет е да попиташ там, където мислиш да я записваш на училище, дали имат занималня и до колко часът е. Ако няма да си потърсиш варианти - на повечето места има частни занимални - максимум 200 лв. на месец или с някоя пенсионерка - съседка да се разбереш да я взима....- абе много е трудно за работещите майки, ама винаги се наместват нещата. Успех в намирането на най-добрия вариант!
Дикси, изгубихте се   bouquet
Краси, ние бяхме в Анталия и беше супер... Общо взето само положителни мнения съм чувала за Турция. Приятна почивка - кога заминавате?
Радос, ще качиш ли снимката - да ни видят какви сме Убавици  Mr. Green

# 95
Привет, момичета!

Ето ме и мен. Говорите си за морета и почивки – тайничко ви завиждам, да знаете - тук е дъждовно и мрачно, но поне не е много студено. Пожелавам ви весели и приятни почивки!!! Ще се радвам да видя снимки с морски пръски.

Дикси, привет и по-често ни навестявай моля!!! Наистина много майчета не пишат вече…. Ангажиментите надделяват май.

От една седмица Габи спи в нейната си стая. Преместването стана почти безпроблемно. Поради ред причини, стаята не стана както я бях планувала, а имах ГОЛЕМИ планове. Само купихме скрин и етажерка и преместихме креватчето. Стана хубава и уютна, но не това, което исках. Дори още не съм й сложила спалното комплектче, което ви показах. То е за единично легло и май още малко ще постои в шкафовете.

Атракция, оправи ли се Бужи?

Рибка, честито за работата и за новата заплата!!!! Чета за вълненията ти покрай бъдещата ученичка – пожелавам ти всичко да се нареди възможно най-добре за всички вас. 

Краси, как е новия магазин!!! Дано всичко върви по мед и масло!

# 96
Добро утро, милички!  Hug
Вчера много дълъг пост съм дръпнала  Blush , а даже не написах всичко  Laughing
Сузи съм я записала на занималня след училището, но тя е до 17 - 17:30ч, нещо такова, а аз ще свършвам работа най-късно в 17ч., но ми е далечко и в това време са най-големите задръствания  Mr. Green  От този род са ми притесненията. Иначе тати ще си води Рони на ясла и Сузи на у-ще сутрин, абее, ще го измислим като му дойде времето. И аз съм се чудила за някоя комшийка дали да не й плащам да я взимат по-навреме Сузито и да не ни чака вечер, че зимата по-рано се стъмва. Порасна ми детето, ей  Heart Eyes  Не знам дали ви бях споменала, че й купих раницата преди да замине за Видин и едни страхотни подвързии за тетрадки /блестящи, с барбита някакви/, намерих и тетрадки със същата картинка като на раницата  Mr. Green , въобщее голям гъдел е пазаруването за първи клас. И да ви кажа, всеки се включва с покупките - леля купи анцук, баба купи костюмче и така... Добре че дотогава ще съм взела някоя заплатка, че сега като съм в неплатен и ходех на лекции направоооо... издишваме  Crazy  Стига съм ви занимавала с каката, сега почвам с малката  Laughing
Искала вода на баба си и тя й дала, а Рони й казала: Ммм, не исках вода, всъщност исках СОК!  hahaha  или като й кажат: Ама ти чуваш ли, бе, детенце, чуват ли тия уши? а тя: Добре де, добреее, чуух тее!  Laughing  Отговаря точно като кака си, много копира от нея. За моя жалост не иска да говори по телефона. Пита ме "Какво правиш" и "Дай ми тати да говоря с него"  Mr. Green , а на баща си "Дай ми мама да говоря с нея"  hahaha Там се събират и с по-големи дечица и малката и тя търси своето място сред тях, играела на криеница, гонят се, карат колелета. На мен ми е безкрайно мъчно, но като чувам, че са весели и са добре, някак се смекчават нещата.

Краси, какво стана с магазина, разкажи малко  Flutter  И да ти кажа, че направо ми обра точките със спортовете на каката! Лошото в мръсна София е, че всичко ти идва много далече  Rolling Eyes Дано имат някой спорт в у-ще, че да я запиша!
Руми, стаята тепърва ще се променя, не се ядосвай, важното е, че Габи си спинка в нея без притеснения, това е голяма крачка  Heart Eyes  Може да й вземеш хубав килим и някоя картинка за стената  Hug

И да взема да се спра с това писане, че пак стана дълго  Crazy  Хубав и весел ден! Усмихвайте се често и нещата ще стават с лекота!!!  Hug

# 97
Рибче, ти наваксваш май  Wink , а за спортовете, да не мислиш, че на мен ми е удобно, нали знаеш къде живея, а художествената е на Спортна зала, басейна пък е близо до пристанището, последния път до Спортна зала пътувахме точно 1час с колата. Добре, че сега е на село щото ми се взима здравето. А и на летен лагер я бях записала преди да замине, не знам дали ви бях казала, нещо като скаутски лагер, сутрин го водиш, вечер го взимаш  Crazy
Благодаря за вниманието, магазина добре стартира, но има доста работа, че всичко минава през компютър и разни такива ми ти работки, та съм доста ангажирана с него, а и още не съм извадила разрешителното за цигарите и моя мъж ще ме изяде значи.
Скъпата,  ние ще ходим в Кушадъса с децата и с автобус, на 12 септември. Стискайте палци всичко да е наред, щото нито аз нито мъжа ми сме излизали извън страната и много се притеснявам, а и с тоя автобус.  Crazy
Вчера ходихме с Чечо на плаж, децата бяха много щастливи, днес още не сме решили.
изпращам ви много морски целувки!

# 98
  • София
Ели , додЕ ли си вече?  Grinning Давай снимки!

Додох си, ей мъ на   Grinning

Здравейте милички! Hug

Ето ни и нас, прибрахме се още в петък, но нямам време да седна и да пиша, а имам мнооого да пиша. Мама Ели, няма да мога документален филм да направя   , но ще се опитам с преразказ по картинки с елементи на разсъждение  Laughing . Скъпата, не само, че не успяхме да си починем , ами направо се изморихме от дълги разходки и пътуване  #Silly.Сега ще почиваме.

И така, изминахме над 3000км. за 2 седмици , бяхме основно във Виена, след това 3 дни в Италия/ Венеция и Падуа/ и 3 дни в Хърватия/Риека и Опатия/. За по 1 ден ходихме до Чехия и Словакия, а само минахме транзит през Сърбия, Унгария и Словения.
Пътуването беше най-леко за Кали, както ви казах тръгнахме рано и тя си доспа в колата , после стана , закуси и си чете книжки. Към обед спряхме в Унгария да обядваме и след това Кали пак заспа. Изобщо никакви оплаквания нямам, бих тръгнала и на Луната с нея. На връщане се повтори почти същият сценарий.

За Виена само хубави неща мога да кажа, за втори път го посещавам и пак съм впечатлена от чистотата, удобният транспорт, добрата организация, любезните хора, и мнооогото паркове.
Най-хубавото беше, че хванахме периода в който цъфтят липите, а там има много липи.Целият град ухаеше, направо се опияних Flutter . Парковете им са толкова добре поддържани и с толкова много играчки за децата, че Кали с часове играеше, а и ние покрай нея. Всичко е обезопасено, градинките са с ограда, за да не влизат кучета.

Ние си взехме едноседмична карта за гр.транспорт, което е по-добрият вариант , отколкото да обикаляш с колата. Там не видях задръствания, видях само широки улици, зелени вълни на светофарите и много културни шофьори. За предимствата на пешеходната зебра няма какво да разказвам, спират преди да си стъпил на платното.

В зоопарка беше страхотно , билета беше супер скъп, но си заслужаваше, защото такива животни няма скоро да видим в Сф. Кали много се радва на малките бели мечета и на бебето панда, аз пък харесах жирафите и едни огромни тюлени. Струва си ходенето Simple Smile.

Имаше и един тропически център в зоопарка, където са постигнали климата , флората и фауната като на о-в Борнео 80% влажност, екзотични животни, прилепи , имаше и нещо като туземско иглу, много е интересно да се види.

Забравих да ви кажа, че решихме да вземем количката на Кали, въпреки че тя не се е возила в нея от 9-10 месеца... и слава Богу, че я взехме, при такива  разходки придружени с багаж, вода и т.н. направо щеше да ни се разкаже играта, ако бяхме без количката. Кали пък си се возеше с кеф , даже 2 пъти спа в нея thumbsup.

Друго нещо което ми направи впечатление е, че водата от чешмите е...изворна  т.е. такава като розовият Девин.Студена и чиста, блазе им! В Австрия не пият вода от язовири, страната е богата на изворна , минерална и вода от глетчери.

Центъра на Виена е събран в т.нар. ринг, парламент, музеи, кметствато и др. се намират там. Сега заради европейското бяха направили само пешеходна зона и ние отидохме да гледаме мач Турция-Португалия. Провериха ни на входа на фен зоната и влезнахме , вътре имаше огромни екрани и мнооого бира, разбира се от цената й ни приседна/ 11лв-5.5Е/ , но кога друг път ще пием бира пред парламента и ще гледаме мач  cheers.

В цяла Виена беше пълно с хърватски фенове, защото първият техен мач беше на следващият ден.Ще ви разкажа за тях понатам.

Незнам дали има смисъл да ви казвам колко е скъпо там, само с малки изключения, но като цяло в Европа е доста скъпо. Няма смисъл и да ви казвам колко сме изостанали във всичко и се чудя как ни приеха в ЕС. Даже и сърбите са по-добре в доста отношения. Имаме потенциал, обаче няма организация в Бг. Направо ни се дорева щом се прибрахме в Бг по разбитите улици с изпогазени животни и шофьори-тарикати...  Close

Продължавам с Пратера, след това леко отклонение. Пратера е най-известният им лунапарк, има много въртележки, играчки и разни страховити или екстремни съоръжения. За малките деца няма много играчки, но все пак Кали се вози на въртележка, на влакче и на истински кончета , които се разхождаха под такта на виенският валс. В Пратера ходихме цели 3 пъти. Моя милост и кръстницата й се качихме на едно съоръжение , нещо като лодка, която се издига на голяма височина и след това се спуснахме по огромна водна пързалка , като през цялото време са въртяхме яко , направо слезнахме като пияни. На други екстремни играчки съм се качвала преди, но сега не посмях, а и има много нови, които са супер-хипер-екстра екстремни и не ми стискаше...абе одъртях май..  smile3538

В общи линии всичко беше на футболна вълна, колите бяха накичени със знаменца, на виенското колело вратарят Петър Чех рекламираше Адидас, имаше много сувенири за повода, а и някои магазини работеха в неделя, което по принцип е забранено.Там няма денонощни магазини, нито аптеки, само 3 бензиностанции в цяла Виена работят нон стоп. В неделя пък нищо не работи, забранено е от синдикатите.

Един ден отидохме до Братислава на разходка. Словакия също ми е интересно как са я приели в ЕС като е на нашия хал, ако не и по-зле. Намира се на стратегическо място, ето защо, а и покрай Чехия се е намърдала. Братислава е малка столица. Има хубав стар град и една крепост на един връх-Братиславски хвар се казва.  Въпреки, че прилича на Б-я в много отношения се различава по цените, доста по- скъпо е от Бг,но е по-евтино от Виена. Дунава го използват за промишлена дейност, а не за място за отдих, изобщо един ден е предостатъчен за да я разгледа човек.

На следващият пък ходихме до границата с Чехия и в самата Чехия влезнахме за да си купим чешка бира.  Е такава граница не бях виждала, заведение до заведение, магазини, аутлети, замъци, детски кътове с батути , пързалки , надуваем цетнър и т.н. /безплатни/ направо ни взеха акъла. В едно заведения хапнахме специалитети от еленско месо , кнедли и разни други работи.
Направили са го хората да си изхарчиш парите с кеф!  Grinning

Не ни се тръгваше от Виена, но планирахме да видим и други места. Тръгнахме към Италия и още щом минахме границата си пролича разликата м/у двете култури. В Италия са малко по-небрежни като шофьори , дори и тунелите през Алпите им бяха по-неосветени и неугледни отколкото австрийските.
   На магистралата беше станала катастрофа с някакъв ТИР и чакахме над 1 час. Хотелът ни беше в Падуа, на 30-ина км. от Венеция, защото ни предупредиха, че там много миришело от канала. Аз пък не усетих никаква миризма .На следващият ден тръгнахме към Венеция. Спряхме на паркинг на сушата и с корабче отплавахме към Венеция. След това се прехвърлихме на друго корабче , което ни разходи из целият канале Гранде. Направо е невероятно как тези къщи плуват във вода и единственият начин да излезнеш от вътре е да си имаш лодка.     Фасадите им са поолющени от влагата, но аристократизмът който излъчват, не може да се скрие. Въобще имах някакво особено приятно усещане на отминали епохи, което е странно съчетано с днешното време. Из целият град има бутици на световно известните марки. Обиколихме града надлъж и нашир и стигнахме площата Сан Марко и двореца на дожите . Впечатляващи са площада и сградите , лъха на средновековна аристократичност. Има много гълъби на площада, които Кали искаше да излови, те пък идваха доброволно при мен. А толкова много туристи имаше, че ставаха задръствания из малките улички.
 На гондола не се повозихме, заради сериозните цени/ между 60 и 100Е на човек/ , а и като цяло цените в града бяха....бррррр... космически... #Shocked
Тръгнахме си предоволни от видяното и още същата вечер направихме и обиколка на Падуа. Какво да ви кажа, слава Богу че взехме количката, направо ни се откачиха краката, вечерта бяхме като пребити. 
 Падуа и не много малко симпатично градче също носещо духа на Средновековието в старата си част. Големи площади изпълнени с кафенета, много красиви сгради и катедрали. Тук са творили Донатело , Джото, а в университета е преподавал Галилео Галилей. Хареса ни в Италия Heart Eyes , а почти нищо не сме видяли.

Пътуването до хубава Хърватия беше много бързо и към обед пристигнахме в Риека.Това е вторият по големина град и главното пристанище на страната. В съседното курортно градче Опатия си намерихме стая в една вила и тръгнахме да търсим плажа. Времето беше кофти , но трябваше да си топнем краката в морето. Човек може да си направи хубав плаж....стига да намери някоя по-равна скала  Joy Да , плаж няма, пясък също, има само скали или бетонови площадки от които се слиза със стълбичка в морето.Е такова нещо не бяхме виждали. Там не е за деца, няма как да си играят , даже могат да се наранят. Затова и не видяхме много деца , а предимно застаряващи немци и руснаци. Иначе градът е много хубав, с интересна архитектура, екзотични растения и много цветя.
  На следващият ден се разходихме из Риека. Центърът е много приятен, хората са дружелюбни и се разбирахме почти без проблеми.Вечерта пък беше мача Хърватия-Германия и не мога да ви опиша след победата на хърватите каква радост настана- все едно са спечелили европейското. То бяха клаксони, знамена, песни...радост, радост. Другото което ни направи силно впечатление е , че са страхотни родолюбци , навсякъде се вее тяхното знаме, по радиото се пеят патриотични песни, а че са луди фенове на футбола за това няма грам спор. Ние сме за тях и им стискаме палци на европейското Peace.

Прибрахме се, защото имахме билети за Мечо Пух , иначе щяхме да откараме поне месец... Laughing

Ами горе-долу ви поразказах как прекарахме из чужбината, разбира се има и 30-ина страници СНИМКИ , но те са само една част  Laughing.
Леле какъв ферман написах, прощавайте, дано някой успее да го прочете Embarassed

Аз сега вас ще прочета.

# 99
Охооо, раздвижване! Party
Рибче, залягай над учебниците! Да ти е честита новата заплата на старата работа! Много е сложно с прибирането на първокласниците, особенно ако се налага да закъсняваш след работа. Аз лично не можах да се примиря, че някоя чужда жена ще прекарва повече време от мен с детето и си смених хубавата работа  Confused Още се чудя дали не сбърках  newsm78 Дано се справите!
Краси, спорен бизнес и в новия магазин!
Атракция, браво на Бужи! Какво си майсторите с инструментите? Лелее, внимавай да не ти нареже мебелите с тоя трион Grinning Heart Eyes
Ние си имаме още един кътник и друг се кани да пробива. Доста се позабавиха май, но... Бърборим неспирно. На моменти трябва да превеждам, но аз си му разбирам. Правим изречения по три - четири думи..., абе много ми е кеф  Crazy Така се бях прешашкала... Whistling
Кате, не бързай, изчакай някой друг ден! Не показвай пред нея притеснение и не и фокусирай вниманието върху това! Сигурно е накоя игра, подражава на някой герой от филмче или просто кукетничи, за да привлече погледа ти.   Grinning Стягай багажа за морето и си изкарайте страхотно!
Като става дума за почивки, ние сме от 5 юли в Парадайз Бийч до св. Влас. Ако някоя е наблизо през въпросната седмица да свирка.
Лелее, сега ми излиза поста на Ели, ама ще си го чета бавно и с кеф! Сега са мо ще и кажа Добре дошла.

# 100
  • София
Мерси адаш  Hug!

леле, колко правописни грешки си открих, сори  Blush

# 101
Изчетох всичко, видях снимките и ако е имало грешки не съм ги забелязала/бях заета да пътувам Wink/ С количката изобщо не сте сбъркали. В една друга тема преди време писах, че на морето мрънкащи от умора и отегчение са само българчетата. Чужденците си ползват количките до 4-5год. възраст, разхождат се, пийват, хапват, а децата си почиват или подремват след луда игра с биберони в устата  Mr. Green Първо мислех, че са нещо болни  Embarassed , но се оказа, че са съвсем здрави хлапета. Ние още се возим без свян  Mr. Green, особенно когато трябва бързо да се придвижваме и да свършим някоя работа. Имаме три МПС-та
Да ви се похваля /оплача/, опитаха се да ме преметнат по една популярна вече схема.  Confused Спечелила съм била плазмен телевизор от Глобул в някаква томбула  Mr. Green Ха-ха, че аз никога не съм печелила от каквото и да било. Викам си "екстра". Ама я купете тука едни валчери и ги заредете, щото да направите оборот на фирмата... Joy hahaha Викам "я у лево" и веднага сигнализирах където трябва. Идиоти #2gunfire

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 23:25 от mama-eli

# 102
Хехее, добре дошла, Еликс! Както казва мама Ели, бях заета да пътувам!!! Прекрасен разказ, напълни ми душата!  Hug
Мама Ели, аман от мошеници значи, браво, че си се усетила!!!  Flutter
Лекинкааа!

# 103
  • София
Привет!

Рая отново е при бабите си - този път в селото на мъжа ми. Толкова добре си изкарва, че когато се обаждам по телефона да я чуя, само на бързо ми изстрелва какво прави /слуша музика, играе, люлее се, кара колело/ и зарязва слушалката. Вчера със свекърва ми са си направили "лепило" от брашно и вода и са лепили камъчета, хартийки и прочие на лист. Като си ида да я видя, ще видя и произведението й.

Ние ще ходим на Ахтопол от 4.07. до 14.07. Ако някой е там тогава да свирка. Никога не съм ходила на Ахтопол, при това на бунгало. Но всеки ми казва, че за малко дете това е по - добрия вариант - да има къде да тича, да не се съобразяваме с други почиващи...Като се върна ще кажа, дали е така
 elix - много ми хареса разказа ти! А снимките все още ги разглеждам - едва на 16 - та страница съм, но съм възхитена! А Кали е една малка чаровница!

# 104
Elix, страхотен разказ и страхотни снимки. Много ви се радвах. А Кали сякаш цял живот е яздила кон - толкова е невъзмутима и спокойна Laughing Голяма е сладурка!

Общи условия

Активация на акаунт