Поне на мен ми трябваше доста време след гледането на Сузи, исках да поработя, да се разтоваря, пък тогава помислих за още едно Сладурче вкъщи
Радос, нищо няма случайно, казват хората!!!
Интересното е, че на Февруарската среща бяхте малко мамета, а ето, че сте се запознали именно със Скъпата, страхотно
Скъпата, същата картинка с децата е и у нас. Сега са при баба и дядо, навън по двора тичат до побъркване
/колкото и странно да звучи/.Еликс, ние ще се задоволим с твои снимки
Да сте живи и здрави и да ви предстоят още много пътувания и веселби!!!Атракция, мила, за тоя грип чух от братовчедка ми в Плевен /чуваме се често по телефона/. Каза ми, че малко са тези, които ги е пропуснало, какъв е тоя вирус какво е това чудо
Да го нацелуваш Бужи от мен по двете бузки и челцето!
Мамета, огромният ми зор с изпитите ще бъде докрая на този месец
, засега на старото ми място /мислех да сменям работата/ и заплатата я уговорих
Някои хора около мен ми завидяха, ама и аз като не знам да си затварям устата..., толкова бях щастлива, че исках на всички да предам тази емоция и да ги заразя с усмивка
, но явно някои не го приеха така, здраве да е. Аз още не съм почнала работа, но вече наместих заплатката
Зарадвах се, защото септември ни очакват много разходи покрай ученичката /на мама порасналото момиче, още не мога да го проумея/.Игси, Иник, къде сте, помагайте със съвети за училището! И Скъпата, и Олимпия, много съм развълнувана, притеснена и ... много са ми смесени чувствата. Най-много се притеснявам за взимането от училище на детето /нали ще работя
/Сега ще поизляза, комшото ще ме почерпи кафенце за Рождения си ден. Голямо учене му удрям
Нагушкайте си дечицата от мен, моите много ми липсват и сега ще гушкам на комшийката

А за ученето - по това време на годината е много трудно, зимата някак си по-можеш да се затвориш вкъщи да четеш, но сега...кафенца, басейни, плажове, морета....всичко би ме изкушило
- детенце, роднина - Пепи като беше в детската градина 2-ра група и започна да заеква
- та се огледай около вас дали има някой, който да прави така и не й обръщай внимание - ще отмине само.
, а даже не написах всичко
или като й кажат: Ама ти чуваш ли, бе, детенце, чуват ли тия уши? а тя: Добре де, добреее, чуух тее!
.Сега ще почиваме.
.
.

Дано се справите!