Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Sand in the City и какви дейности предлага?
Какви са декларациите, споменати в публикациите?
Какви са мненията за живота във Виена с предложена заплата от 4200 евро бруто на месец?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Sand in the City и какви дейности предлага?
-
Какви са декларациите, споменати в публикациите?
Декларациите, споменати в публикациите, се отнасят до изискването за представяне на документи при пътуване на деца зад граница. Те включват документи за постоянно местожителство в другата държава и се изисква от митничарите при преминаване на границата. В случай на липса на декларация могат да възникнат проблеми при пътуване.
-
Какви са мненията за живота във Виена с предложена заплата от 4200 евро бруто на месец?
-
Какви са изискванията за декларации при пътуване на деца в чужбина?
-
Какви са мненията за възможностите за наем на жилище във Виена с предложена заплата от 4200 евро бруто на месец?
и си свиркай. От много негативни мисли се остарява по-бързо. Нали и твоята дъщеря ще стане ученичка един ден и ще се вози в градския транспорт.
А сега отивам да се зареждам по най-добрия начин който ми е известен, далече от препълнени автобуси и футболни фенове.
Весело лято на всички!
, ми поне да ни пишеш тука 
Само не си падам по Еврофутбол (залозите), понеже ми е досадно и скучно винаги, когато става дума за пари
... Предпочитам просто да харча 

И аз като Жени мисля, че за всичко си има за и против. Моето последно ходене до там беше 2004 година. Много чалга, яко заведения (не само с чалга), и адски много хора... Е, ако не бяха трелите на певачиците, известни все с по едно име, май щях да харесам много мястото. Аз обичам на курорт да ми е шумно, весело, джангъресто... и то денонощно! Ма това преди Филип...