Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се запиша за отворените врати в МД и колко по-рано трябва да го направя?
Какво е мнението за количките без зимен и летен кош, само с покривало?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността и какви са техните емоции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се запиша за отворените врати в МД и колко по-рано трябва да го направя?
-
Какво е мнението за количките без зимен и летен кош, само с покривало?
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността и какви са техните емоции?
-
Какви са мненията за изследване на човешки папиломен вирус тип 31 по време на бременност?
-
Какво представлява цитонамазката и защо е важно да се следи?

Докато се маех, взех и на милия му лепнах една регистрацийка, и на неговият мейл няма писмо, вече съм в шах, помогнете ако можете! 
Рядко са такива, но пък и да се храни "на поискване" това не значи, че яде безразборно. Като цяло напасването трае месец-два. От там насетне знаете ако се събуди в толкова, значи следващото ще е в толкова... и ако искате може да нагласите нещата да излезете без бебето. Аз ходех на лекции и я оставях за по 4-6 часа. А беше от тези, които хапват "непредвидено". ПРосто проблемът ми след това беше, че в университта нямаше как да цедя и се прибирах с такива бомби..., чак ум да ти зайде