Мамо, през СЕПТЕМВРИ ида, не бъди нетърпелива

• 14 533
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
аз да питам - как се изхранвате?
аз преди 30 мин ядох, но пак съм гладна и ако в близките 15 мин не отида да си купя нещо, ще избия не4ии зъби. Този глад ме докарва до лудост и как после няма да расте коремът  #Crazy ми аз съм винаги гладна.

Веч, люлката е истински бонбон. Толкова е кукленска  Heart Eyes
мари, вие с какво се храните? че и без корем!!!  Crazy а аз си мислех, 4е ние сме големи   Mr. Green

отивам отивам.....че откога се точа на едни неща... /няма да казвам, че да не й се прияде на някоя  Blush /

# 91
Здравеите и от мен!!!! Grinning
Асе тези кошчета са супер!!!Влюбих се в едно където се долепя до спалнята!!!
Там до каква ваздраст могат да спят малките човечета?
http://cgi.ebay.de/WALDIN-Beistellbett-KOMPLETT-BUCHE-MASSIV-NEU … 325QQcmdZViewItem
Нашия татко много ще го хареса и без това иска бебка при нас да спи.
А да ви кажа при мен е точно обратното може би защото ми е първа бременност само за това мисля,а и всички около мен само за това говорят.Малко ми е притеснено като се пракне това малко човече дали ще мога да се оправя... newsm12
Аиде сега лек ден на всички!!! newsm03

# 92
Веч, и ние мислим за нещо подобно, но люлеещо се Simple Smile
Новичка, и аз доста си хапвам. даже последния месец, бая съм се засилила и мисля да се поогранича - в смисъл да хапвам ябълки, киви такива работи като освирепея. иначе аз не съм твърде слабичка, писала съм и преди че последните 2-3 години много напълнях и само фактът, че съм висока ме спасява дане се тръкалям  Embarassed просто ми е такава структурата. майка ми и с мен и брат ми е била много слаба /много повече от мен/ и даже с мен постоянно е слабеела и не й е личало до късните месеци, а съм родена 3700

# 93
Новичка сега като зададе този въпрос и се сетих,че ако не ме карат и подканят непрекъснато да ям едва ли ще ми се прияде! newsm78!Странна работа-ето за 3 дни съм яла има няма 3-4 пъти!!И то с молби от страна на майка ми!Как да и обясня че просто не съм гладна!!Тя непрекъснато готви и все гледа да ме тъпче ooooh!!!Не зная на какво се дължи това-на бебка,че не е гладна или на мене си-аз от край време съм си така ям когато се сетя /а то си е рядко/За това не съм качила и на килограми!!Все се притеснявам че като ме види някой който от давна не ме е виждал и веднага ще каже че съм напъ;няла,ще познае че съм бременна!Но за мое учудване не е така-девер ми онзи ден ми каза че не съм мръднала само имам малко коремче,а една позната която също рядко вижам случайно ни засече с мъж ми и вика "ми ако те гледа човек в гръб няма да познае че си бременна"
А да питам дали защото съм с момиче та по-рядко и по-леко ме ритка!Аз очаквах едни ритници едни шутове да не мога да спя през нощта ама не моята мома е кротка!!Ритка милата ама едно такова рахитично,слабо Thinking!!А от както тати идва да спи при мен в детското ми легло /че нали сме при мама/и бебка е още по-кротка!!Тя се успокоява когато той е до мен!Предните нощи си рита бая,сега милата е много спокойна!!А баба и още и е сърдита!Рита мушмурочето и само да сложи ръка на корема ми майка ми и онова спира и тя се дразни и ядосва че от сега и правело номера!! #Crazy Joy

# 94
Мирка, хапвай колкото ти се хапва - това, че си бременна, не значи че трябва да изядеш света/за разлик аот мен/. Аз много се дразня, когато не ми се яде и идват да ме тъпчат - и без друго рядко ми се случва да не искам да ям  Joy
а за шутовете -  моето момиче здраво рита. само да не се окаже мом4е  Mr. Green

# 95

Чудовище,а ти zащо чак сега се престраши  Wink ?Раzкажи нещо повече zа теб,ако искаш...

Доста ми беше трудно да ви догоня в отделните теми и накрая се отказах, затова може да питам някои неща, за които сте говорили Embarassed Дано не досаждам.
Иначе съм в 21-а седмица, с малка сладурана в корема, която още 18-а седмица усетих и от тогава сериозно ме разритва. Такова удоволствие е да усещаш малкото човече, че нямам думи.
Правих си генетичните изследвания в Майчин дом на 14-я етаж. Казаха, че са добре -  минимален риск Simple Smile за сега единствените притеснения са ми от констипацията и от секса, след който ме боли един мускул напречно на корема Simple Smile (май трябва да спра да получавам оргазми) след това буквално не мога да стана от леглото. За щастие се оправям до 10-15 мин. Тук май малко задълбах Crazy
Женена от 2,5 години. ... и така
Питайте нещо друго, ако ви интересува

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 16:35 от Бисквитено Чудовище

# 96
  • София
Днес е страшна лудница в офиса. Съжалявам че се включвам малко неадекватно в темата. Исках само да благодаря на всички ви за успокоението! Много ви обичам ей! Hug 
Хайде пък довечера по адекватно ще пиша!
Само за тези кошници-леля ми живее в Германия и имапе таква на колелца...бебето през деня си спеше в нея, даже на балкона го изкарваше в слънчевите дни да си спи на въздух(той се роди на 20-ти април, преди 5 години)
А и добре дошли на Бисквитеното чудовище и...а де! забравих ! Бе на всички новодошли-   welcome !

# 97
Шейли, ако на таз фигура викаш "не което ми е удобно" Shocked Показвах те на майка ми и тя вика - Мамее, ми те хората бременни изглеждат по-добре от теб небременна Wink Grinning И то си е факт. Аз ако имам такъв корем жълтици ще акам от кеф Mr. Green Но като ме мързи да спортувам - хак ми е ooooh!
Joy
Ма тя майка ти не си играе като говори, а? Смешка такава. Въпроса беше, че си имам предпочитащо тегло за стартиране на бременост и не бях там. Даже хич не бях близко. И от там като гледам как си качвам и ми притъмнява. Нали някой трябва да ги сваля. Иначе ми е гадно някакси...неудобно в собствената ми кожа.

Какви хубави кошове показвате. Прекрасни. Но такава пара май няма да похарча за няколко месеца дневни спанета, защото иначе диването ще спи при нас.

Новичка, какво заточи бре жена? Кажи си, да ти се радваме.

Мирка, големите ритници ще си дойдат, не се притеснявай.

# 98
Знам, че не е тук темата, но имам нужда да се оплача на някой  smile3516 Шефът ми е голяяяям задник   smile3514 От както му казах, че съм бременна и се държи с мен като с половин човек!  Не е дошъл две думи да ми каже, ами влизайки в стаята възлага задача на мен и още някой в стаята, която разбира се е в моята компетенция и трябва аз да я свърша, но не ми я казва направо, ами все през трети лица  smile3511 Това ужасно много ме дразни!!! Иде ми да му прегриза гръкляна!!! Най-тъпото е, че аз свършвам работата, но шефа ми отива при някой от моите колеги да пита за резултата и те обират лаврите без да са си мръднали пръста newsm61 И така аз се скъсвам от бачкане и нерви, а всъщност изглежда, че горката бременна нищо не върши  newsm61
Съжалявам ако съм досадила, но имах нужда да споделя с някой преди да съм изпушила съвсем!

# 99
Малее, не помня на кого щях да пиша ooooh! Кой писа, че е харесал Пег-Перего Уно? За него се отнася Hug Уното е една от най-неудобните, да не кажа най-неудобната количка на тази марка. Изглежда примамливо, заради въртящата дръжка, но когато малките колела са към теб и гледаш бебето е доста трудно маневрена. Вярно, че е въпрос на навик, но определено не ми е комфортна на бутане хич Peace Виж това ако ти харесва http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=213472&cat=3 е много хубава количка. Само дето те си имат модели, които спират от производство... и не знам защо винаги са най-популярните и функционалните Thinking
Мирка, днес си мислех за теб, защото излизам с един бонбон на 3 месеца (с майка му както се сещате Wink) и те се бутат в Кангаро Даяна. Да ти кажа удобна е за бутане и доста здрава и стабилна като усещане. Тъй че, ако много си я харесала - ръчкай мъж ти и я вземай.
Веч, що бе душа ме разкандърдисваш тъй Grinning Ако й е широко на момата ще я орадя да й се постесни. Много ми харесва пустото кошче. И знам, че нямам място... и най-вероятно само на харесване ще си остана, ама... ме гложди, гложди... И току виж, ако не успея да се убедя в абсолютната му ненужност... и го вземем. Ама много е красивооооо Heart Eyes

# 100
Сега и аz да кажа едно мнение zа колички,че днес бях в един магаzин.Е zа първи път пипнах на живо и Бъгабу и Стокке.До сега ги бях гледала само на снимки и отдалеч.Е спор няма личи от километри,че са класи над останалите,по обикновени колички.Но поне по мое мнение  Стокке то е просто иzвънzемна количка,само като я докоснеш става ясно.И сигурно zащото ги сравнявах двете,Бъгабу то ми бледнееше..Но колкото и да ми останаха очите,иzобщо дори не се подраzних,zащото Стокке струваше 999Евро.Аz гледам доста по скромнички  Wink Само че вzех да се zамислям как лесно се промива на човек моzъка..Както каzвам,че толкова пари посмъртно НЕ давам,zащото е напълно беzмислено и неиzплатимо(трето дете примерно не планираме,поне zа сега),така току виж ако ги имах..... Crazy

# 101
  • София/Търново
Ако на някой му се чете "Всичко за пренаталното възпитание" на Мари-Андре Бертен да пише.

# 102
Малее, не помня на кого щях да пиша ooooh! Кой писа, че е харесал Пег-Перего Уно? За него се отнася Hug Уното е една от най-неудобните, да не кажа най-неудобната количка на тази марка. Изглежда примамливо, заради въртящата дръжка, но когато малките колела са към теб и гледаш бебето е доста трудно маневрена. Вярно, че е въпрос на навик, но определено не ми е комфортна на бутане хич Peace Виж това ако ти харесва http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=213472&cat=3 е много хубава количка. Само дето те си имат модели, които спират от производство... и не знам защо винаги са най-популярните и функционалните Thinking

Жалко толкова я харесах  Sad  вече се  чудя дали изобщо  ще си намеря такава която да е удобна и да ми харесва. Накрая ще купя някоя за 300 лв пък каквото излезе Sad

Пак ще питам де нещо ако ми грабне окото.

# 103
Ред Соня, аз пък вчера питах шефа дали не мисли, че се държи дискриминационно с мен, а той отговори, че отношението на компанията винаги е такова, когато някой напуска. Аз по-скоро се дразня, че увеличиха заплатите на Всички, освен на мен.... но ... това не било дискриминация.

А някои питаха как е било в Майчин дом - ами доста е мизерно, но поддържат хигиена и в следродилното не е толкова зле. И в родилното е прилично. В крайна сметка ще стоим там само 3 дни, нали. Аз предпочитам да знам, че съм в добри ръце, отколкото да ми е луксозно. А ВИп стаите не са никак лоши - 35 лв. на денонощие. Направи ми впечатление, че искат да носим САМО памперси, превръзки и мокри кърпички за бебо, но ако случайно не вземем - не е фатално. А за след раждането - искат само лични вещи - ношница, кърпа, чехли и т.н., но не и чаршафи и пр. Там те си обличат бебо, имат си шишета за вода и т.н. Може и тати да присъства без пари, ако няма много хора. А и аз съм с резус фактор отрицателен и те ми поемат инжекцията ако се наложи. А тя е около 150 лв. Плаща се само за упойката - епидурална е 100 лв.
Това се сещам засега.

# 104
Здравйте мамета, абе голяма апатия съм по отношение на писането, иначе човек не може да ми затвори устата. Та чета всеки ден и не си лягам преди и последната запетайка от вашите постове да е уважена. Ама на, сега некво вдъхновение ме подгони та бързам докато не е изфирясало. Та в понеделник бях на скан за аномалии предполагам че това е местният аналог на феталната морфология. Тук туй удоволствие го назначават само ако има причина, а при нас за съжаление каката е със спина бифида окулта та сега дебнем и бебка. Резултата за сега е без проблеми, но малкото дзвер беше в поза не даваща възможност да се огледа добре гръбнака. Та пак за скана продължи 30 мин. и огледаха всички органи, на сърцето отдели около 5 минутки и аз като си реших че нещо не е в ред , няма да ви казвам моето сърце как се разлупа. Но слава богу всичко за сега е ОК.Та пак ще ида на 27.05 да видим дали дзвера не се е завъртял в по-подходяща позиция. Разбрахме че е момиченце, от което каката много се кефи.
Шейла кога пътуваш? Колко време ще ти отнеме пътуването?
Дидка разбирам ти притесненията - аз лятотот като си бях в България си направих цитонамазка и резултата показа единични койлоцити, което предполага правенето на тест за типизация. Не можах да го направя тъй като нямах време, тук пък не го правили, та съм го оставила за следващото прибиране в България. И аз му ударих голямо притеснение, за момента съм го игнорирала докато му дойде времето( поне групата на ПАП беше добра ). Пиша ти това за да ти кажа че напълно те разбирам, но за момента това трябва да го закъташ някъде на дълбоко и приоритет да ти е бебенцето, после живот и здраве ако е необходимо ще действаш. За да е добре бебо сега ти трябва да си спокойна. Горе главата.
Брей...толкова много имах да пиша и на ...всичко исфиряса от главата.
А да терминът ми за сега е 15.09 присъединявам се към досегашните титулярки за тази дата и щъркелчето е розово. Та тайната ми идейка е ако може да ни добавите с бебка.

Общи условия

Активация на акаунт