Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се запиша за отворените врати в МД и колко по-рано трябва да го направя?
Какво е мнението за количките без зимен и летен кош, само с покривало?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността и какви са техните емоции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се запиша за отворените врати в МД и колко по-рано трябва да го направя?
-
Какво е мнението за количките без зимен и летен кош, само с покривало?
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността и какви са техните емоции?
-
Какви са мненията за изследване на човешки папиломен вирус тип 31 по време на бременност?
-
Какво представлява цитонамазката и защо е важно да се следи?
ми аз съм винаги гладна.
а аз си мислех, 4е ние сме големи
/

!Странна работа-ето за 3 дни съм яла има няма 3-4 пъти!!И то с молби от страна на майка ми!Как да и обясня че просто не съм гладна!!Тя непрекъснато готви и все гледа да ме тъпче
!!Не зная на какво се дължи това-на бебка,че не е гладна или на мене си-аз от край време съм си така ям когато се сетя /а то си е рядко/За това не съм качила и на килограми!!Все се притеснявам че като ме види някой който от давна не ме е виждал и веднага ще каже че съм напъ;няла,ще познае че съм бременна!Но за мое учудване не е така-девер ми онзи ден ми каза че не съм мръднала само имам малко коремче,а една позната която също рядко вижам случайно ни засече с мъж ми и вика "ми ако те гледа човек в гръб няма да познае че си бременна"
!!А от както тати идва да спи при мен в детското ми легло /че нали сме при мама/и бебка е още по-кротка!!Тя се успокоява когато той е до мен!Предните нощи си рита бая,сега милата е много спокойна!!А баба и още и е сърдита!Рита мушмурочето и само да сложи ръка на корема ми майка ми и онова спира и тя се дразни и ядосва че от сега и правело номера!!
?Раzкажи нещо повече zа теб,ако искаш...
!
Шефът ми е голяяяям задник
От както му казах, че съм бременна и се държи с мен като с половин човек! Не е дошъл две думи да ми каже, ами влизайки в стаята възлага задача на мен и още някой в стаята, която разбира се е в моята компетенция и трябва аз да я свърша, но не ми я казва направо, ами все през трети лица
Това ужасно много ме дразни!!! Иде ми да му прегриза гръкляна!!! Най-тъпото е, че аз свършвам работата, но шефа ми отива при някой от моите колеги да пита за резултата и те обират лаврите без да са си мръднали пръста
И така аз се скъсвам от бачкане и нерви, а всъщност изглежда, че горката бременна нищо не върши
Виж това ако ти харесва
вече се чудя дали изобщо ще си намеря такава която да е удобна и да ми харесва. Накрая ще купя някоя за 300 лв пък каквото излезе