Най-после и аз да се запиша. Много ми домъчня за вас, и от време на време като съм в почивка на работата успявам да ви чета, че в къщи е абсурд. Не мога да се вредя на компютъра, ако не е Тони ще е Дани, сега сме на тема самолети и коне и само това гледаме на компютъра. МИналата седмица бях и сама, таткото нали се изявява като треньор беше в странство, в Швеция. Кой за каквото учил както казва той.

Аз съм като един робот, работа, в къщи- директно в кухнята, че таткото е всеки ден на тренировки и съм все сама с децата. Гледам до 18.30-19ч. да сме седнали на масата, че Дани едва го задържам да не заспи. В 20ч. е в хоризонтално положение, такова улеснение е това ранно заспиване, че понякога не знам какво да правя. Изгледала съм всички филми, които съм изтеглила, а на компютъра ако успея да седна е след Тони, но вече съм умряла за сън.
Разгледах всичките ви снимки, СТРАХОТНИ са малките мартенички и техните братчета и сестричета. Как растат децата в чуждите къщи. И аз достигнах до извода колко е пораснал Дани, в петък беше при мен в градината и аз нали съм сега с 18 мес. деца, той стърчи над тях като великанче.
Иначе е мн. добричък и страшно обичлив, все да се милваме и винаги ми казва, че ни обича. Днес милия наблюдаваше как се караме на батко му- Голямата уста му викаме вече, ужасен пубер си имаме в къщи и след това Дани идва да ни казва, "Аз Мамо бичам те, аз съм бричък тебе, Тони лош." Всички много му се радваха в градината ми, питаха ме как съм му затваряла устата, толкова много приказвал. Много смешен беше ако някой започнеше да приказва, Шъшкаше като мен, а пъзелите, които редеше не ги даваше на малките и им викаше "Това е труден пъзел за теб." Много беше доволен като разбра, че ще идва при мен, "Сега ще видя къде са ти паричките."
Понеже всяка сутрин му обяснявам, че не трябва да закъснявам за да могат да ми дадът парички и той в тая връзка направи изказването, когато се прибирахме ме караше да му покажа къде са паричките, които съм спечелила.Добре дошла на новата мама, ще ти е много приятно тук при нас.
Аз имам една молба, не искате ли вече да сменим заглавието, тия цъфнали дръвчета вече май започнаха да окапват, все пак есен идва.
Много ме развеселиха и мен историите на малчуганите, ние пък няма значение какво сме направили все се извиняваме или без да искаме сме го направили. Имам чуството, че започна да се възползва, но ще видим до къде ще стигне.
Имаме малко нови снимки в албума http://vessela.multiply.com/photos/album/99/99 и едно клипче http://vessela.multiply.com/video/item/36/36. Определено се очертаваме за сега левичар, дядо му и чичо му няма да са сами.
Хайде лек ден и силни прегръдки от мен. Да отивам да спя.
може и да е нормално за възрастта ..щом има доста деца с атакова приятелче! Просто на мен не ми се случвало..
. Постоянно разговаряваме , обясняваме, даваме примери, но той науми ли си нещо..
и украси като на картинката..послея снимахме ( за албума..моята първа гозба) ..и седна и си е хапна
, браво. Хриси съвсем от скоро ( откакто тръгна на ДГ) има по-голям интерес към рисуването, дано се задържи
. До сега не беше се случвало и се надявах да е просто временно, но по-късно пак спомена и беше много сериозен. Пак тръгнахме по лекари и висене пред кабинети, душицата пред кабинета на ЛЛ чак се разплака, че го боли
. Бях на ръба да ревна и аз, направо нервите ми се опънаха. Както и да е прегледа ни ЛЛ и даде направление за УНГ. Сега е с к-ки за уши, които сложихме с много рев и АБ, надявам се скоро да има подобрение. Не знам какво е да го боли човек ухо, но съм чувала, че е много болезнено
.
.

! С Мишо желаем на Антон здраве и щастливо детство!