Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 656
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  Ха привет...
 Ама ДЗ , не казвай, че с нас не искаш да си приказваш.. само с Амаретка.. майтапя се, успех с работата по дипломната, дано всичко ти се получи супер и да отметнеш тоя ангажимент, кажи какво стана с Бетите, закрепихте ли положението с болестите или просто се разделихте с идеята...
 Деннис, супер идея за хвърчилото , завлявал се е пирата..
 Вики, направо ужас за ухапаното, и още по - ужас, че до белези се е стигнало, така че да разбереш.. ужас
Кузманка, много си хубава и дето толкова го мисли с прическата е станало супер...

Официално обявление

Сряда - дата 18 юни 2008 г,  от 17:00 часа - среща с приятни личности (от женски пол), запознали се на територията на този интеренет форум, в компанията на техните изключителни деца, заредени с много енергия, наспани и наядени... в района на ж.к. Борово.. точното място ще се уточнява в крачка
П.П. Приемат се и участници без деца.. срещу извинителни бележки от децата..

Така де, официално бях нагърбена с това да го кична тук, да не кажете после нещо. хехех
Ние сме добре, протече едно муждународно състезание по прескачане на препятствия на конната база и беше малко шок и ужас... демек лудница, но тази вечер повечето си отиват и се надявам нещата да се поуспокоят. Лаци е добре под топлите грижи на баба си както казва Ави (денем само докато имам работа, тея дни и утре..
Иначе не заминахме и така , тук сме до второ нареждане , айде лека и приятна неделна вечер в приятна семейна среда..

# 271
Marys, честит рожден ден!

Да си жива и здрава, много щастлива и усмихната! Късмет и любов! Другото ще си го купиш от магазина!  Hug

# 272

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MARYS!

# 273
Мери, честит празник, миличка!
Желая ти да запазиш себе си такава каквато си, много слънце в очите ти и хоризонти, за да осъществиш мечтите си!

# 274
Mарис, честит рожден ден!
Пожелавам ти много щастие, любов, здраве и успехи!   bouquet

# 275
Мери, честит рожден ден   bouquet
Желая ти много здраве, любов от двамата ти мъже и океан от сбъднати мечти

# 276
Marys, Честит рожден ден! Много обич и късмет ти желая!

За срещата в сряда- награсили сме се да сме на линия, и времето ще е хубаво. Чакаме мястото на срещата. Hug

# 277
ехооо

Хей, мацкиии, как го измислихте този час бреее, аз имам едно ходене сутринта до там, после Ивайло, и дано се класирам за 5 часа  Peace

ЧРД на marys, здрава и много обичана   bouquet

Марианка, къде зачена ти, разпиши се деее... А и другите, да не изброяваме сега пък...

Амаретка, Бургаско този път избрахме  Grinning Петък пътуваме за моретооо, вече сме приготвили банските и кърпите, чакай ни морееее  Mr. Green

Арен, както винаги има с какво да ни изненада  Hug

Обещах снимка на малкото войниче(както го нарече татко му, който щеше да ме убие, като го видя подстриган, поругала съм била бебешкото в него  Mr. Green)-кърмаче, т.е. войничето ни е още кърмаче  Mr. Green ... но още не съм го снимала  ooooh!

# 278
Привет! След поредната сватба в неделя нещо настинах и сега съм в леглото с ужасяващо главоболие, хрема и гърлобол...  ooooh! Та по този повод намирам време да ви понапиша това онова. За срещата си бях организирала времето, но... ако съм все така просто няма да имам сили - иначе със сигурност знам, че не е вирус /масата ни беше точно под едни климатици.../
Иначе при мен животът тече динамично- приех няколко професионални ангажимента /за да не губя форма  Wink/, със Спаси по цял ден сме по задачки... в къщи също имаме постоянно гости и приятни фермерски задължения,  хихихи...
Спаси като всички септемврийчета е във възрастта на спорадично инатене, лягане по корем и опити за налагане с крясъци и рев, но слава Богу такива пристъпи има  от време на време и с повече търпение от моя страна отминава бързо. Иначе е страхотен- постоянно ни целува - ръцете, краката, раменете - ямно защото и ние го мляскаме по цял ден Party Помни и се впечатлява от неща, които никой умишлено не му е показвал... Обича да гледа Бейби Айнщайн и всеки ден преди следобедния сън си пускаме, но аз имам общо 6-7 серии и вече ги знаем наизуст. С бърборенето - започва да се поотпуска по малко, но сме много далече от бълболивите ни другарчета.

Еми много ме боли главата и ... не се сещам какво друго бях намислила да ви споделям.
До скоро!

ПП ЧРД на Мерис!

# 279
Хайде здрасти, дружинка! Heart Eyes

Ей, ама много сте скромни на постове тия дни....да отвори човек, да няма какво да прочете...ц-ц-ц.
И снимки от срещи не давате да видим...абе изобщо ц-ц-ц....

На Marys ЧРД на патерица, с пожелание за много щастливи мигове!
irinii - дано бързо изчезнат тези болестни симптоми, че да идете утре да си поиграе Спаси с другарчетата. Йоана пък се е влюбила в една приказка за Мимето и всяка вечер я повтарям, направо ми омръзна, но на нея хич. Tired
Rени - аз мислех, че вече сте се върнали, пък вие още не сте отишли. Айде, да си изкарате хубаво и да направите също толкова хубави снимки, колкото миналата година.photo
mama_meggie - много свежо обявление, как да му откаже човек Crazy...ех, ощетени сме ние от съдбата....
dennis - страхотен е Арен с хвърчилото!

При нас, нищо интересно. Днес най-накрая ни пристигнаха билетите /сестра ми ги купи от там/ , паспортите и те са готови и вече нямаме търпение да ходим да видим свят с Йониче. Комисия по посрещането е организирана, програмата е съставена, незнам колко добре, щом сестра ми каза, че първото нещо, което ще ни покаже е пътя до тях, че да можем да си се прибираме сами... ooooh!  Mr. Green Заминаваме на 26-ти и ще липсваме на Димитър цяла една седмица.
Друго - ето едно клипче, детски спомен жив, за дружбата на Йони и нейната приятелка  Heart Eyes Толкова са сладки, всеки ден им се радвам от сърце!
http://www.skyalbum.com/showAlbum/184880

Днес имам малко време, ще взема да спретна нова тема, в която надявам се да кипи по-голямо оживление...
ЧАО, мили дами!

# 280
  • София
Ах тази Йоничка беее, голяма сладурана Simple Smile Фиби, весело изкарване в немско и ще чакаме снимки. bye
И ние в събота заминаваме за Синеморец. Нямам търпение вече  grinning039 Незнам как ще вадим Хриси от водата, но съм го оставила на баща му-10 дни да си обръщат внимание, а мама да мързелува...
Ирини, лекувай се, че да можем утре да те видим
Марианка, нещо бягаш по тъч линията ми се струва...
Марис,  happy bd на патерици Simple Smile
 Иначе какво ново при нас-почти няма. Махнах му 3-те решетки на кошарата, че прави опити вече да прескача, а една нощ незнайно как се беше измъкнал и покатерил на скринчето. Баща му си изкара акъла. Сега, като е без решетки към 3 през ноща се чува по бейбифона - Мамооооооо и туп туп...Среща на врата, нарамил завивката си и възглавничката, чакащ да му отворя нашата врата, че дръжката е високо, а и са му заети ръцете. Настанява се между двамата, нахилва се и заспива доволен.В, ние с баща му не сме много, ама...не ни пита.
Айде малко снимки от срещата, че то аз докато ги кача и дойде другата.

# 281
Фиби, страхотни снимки, особенно тези на които са хванати за ръце и тази на която се усмихват една на друга на катерушката ...  Heart Eyes
Весело искарване на всички които отиват на почивки и гостита, чакаме ви после със снимки и цветни разкази
Ирини, бързо да оздравяваш
И Крис е на фаза рев за всяко нещо което му се откаже и упорство на 100 процента да постигне каквото си е наумил  Whistling

# 282
 Ха топър фечер.. кражба от Ави.. да не се сърди  Laughing
Фиби, вие изобщо не сте ощетени от съдбата, даже сте погалени от нея, след като си имате това златенце и хармонията в семейството.. е географски може би малко, но това е само защото булшенството сме далеч от вас.. щеше да ни е много приятно да скокнете и вие .. ама се надяваме да успеем друг път да се съберем пак..
Ирини, ужасна работа, много съжалявам и много се надявам да се оправиш барзо ..
Ние след такова обявление е грях да не дойдем .. така ,че с кеф ще цъфнем там ..
До утре

# 283
Здравейте, момичета!

Меги, няма проблем - ползвай го туй "топър фечер" - вече не си спомням откъде произхожда, но винаги ме напушва смях.

Ирини, надявам се, че се чувстваш много по-добре вече и ще се радвам да се видим днес по септемврийски в много широк състав.

За сборен пункт за срещата, която ще е в 17 часа, предлагам градинката, която се пада по диагонал на 36СОУ Максим Горки, на кръстовището на ул. Пирински проход и ул. Ген. Стефан Тошев (това е всъщност Дойран и по нея се движат тролеите към пазара Борово). Тук спират рейс 204 и тролеите 2 и 9.

Фиби, браво за пътешествието! Не забравяйте декларация от тати, че е съгласен Йоанка да пътува с мама.

# 284

Айде, уелкъм ....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305928.0

Весела среща днес!!!

Общи условия

Активация на акаунт