Ама ДЗ , не казвай, че с нас не искаш да си приказваш.. само с Амаретка.. майтапя се, успех с работата по дипломната, дано всичко ти се получи супер и да отметнеш тоя ангажимент, кажи какво стана с Бетите, закрепихте ли положението с болестите или просто се разделихте с идеята...
Деннис, супер идея за хвърчилото , завлявал се е пирата..
Вики, направо ужас за ухапаното, и още по - ужас, че до белези се е стигнало, така че да разбереш.. ужас
Кузманка, много си хубава и дето толкова го мисли с прическата е станало супер...
П.П. Приемат се и участници без деца.. срещу извинителни бележки от децата..
Така де, официално бях нагърбена с това да го кична тук, да не кажете после нещо. хехех
Ние сме добре, протече едно муждународно състезание по прескачане на препятствия на конната база и беше малко шок и ужас... демек лудница, но тази вечер повечето си отиват и се надявам нещата да се поуспокоят. Лаци е добре под топлите грижи на баба си както казва Ави (денем само докато имам работа, тея дни и утре..
Иначе не заминахме и така , тук сме до второ нареждане , айде лека и приятна неделна вечер в приятна семейна среда..

Петък пътуваме за моретооо, вече сме приготвили банските и кърпите, чакай ни морееее
/, със Спаси по цял ден сме по задачки... в къщи също имаме постоянно гости и приятни фермерски задължения, хихихи...
Помни и се впечатлява от неща, които никой умишлено не му е показвал... Обича да гледа Бейби Айнщайн и всеки ден преди следобедния сън си пускаме, но аз имам общо 6-7 серии и вече ги знаем наизуст. С бърборенето - започва да се поотпуска по малко, но сме много далече от бълболивите ни другарчета.

...ех, ощетени сме ние от съдбата....
Фиби, весело изкарване в немско и ще чакаме снимки.
Незнам как ще вадим Хриси от водата, но съм го оставила на баща му-10 дни да си обръщат внимание, а мама да мързелува...
на патерици