Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 653
  • 284
  •   1
Отговори
                              Да посрещнем заедно вторият ни Празник на Детето!

СЕПТЕМВРИЙЧЕТА 2006

ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
                        Референтни стойности от кръвни изследвания и други
                        Приучаване на детето да ползва гърне
                        Когато детето плаче на раздяла с вас
                        Методи за възпитание на децата /по аюрведа/

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ ДЕЦA
                     са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

# 1
  • София
Цвети, мерси за веселата темичка   bouquet
Ние сме добре, напредваме с говоренето, катеренето и скачането. И при нас играчките не са любими. От няколко дни се е научила сама да се засилва на люлките, което ме отменя да седя до нея. Много харесва обувки и непрекъснато ги сменяме или се разхожда из къщи с някои от моите.
Много ми хареса дъската на ЦветиБ- откъде я взе?

# 2
# 3
ехооо

браво Цвети   bouquet

Ириниии, кога си си взела рокличката?! ама ти все едно друг път не си бременяла, нали знаеш че в циците най-първо  се расте  Mr. Green ... а роклето звучи много шик, нали ще ни покажеш после  Praynig Ивайло беше същия с готвенето, това му бе любима игра до скоро, сега вече иска истинки да помага... Една вечер ме съсипаха от помагане... щото разбира се и Боян иска... аз ги отпратих да сложат масата... бяха извадили всички покривки, докато се усетя изнесли половината чинии, измъкнали салфетките и бяха подкарали, и приборите  ooooh!

базел, браво на Вики за люлката... моите момчета нещо не са фенове (а майка им толкова обича  Mr. Green ), Ичи още дори не може сам да се люлее, а Боян пък онзи ден се оказа, че се страхува от онези подвижните колички с паричките  ooooh!

# 4
Иринии, и аз най-накрая така реших, изобщо няма да и нося да гледа никакви прически, ще се оставя в ръцете и, тя вече ми знае тоалета... Черна е роклята, до кляното, по врата, с гол гръб, и камъни наредени на една страна на роклята, много е файска... Flutter А, за твоята рокля нямам думи, така както я описваш си е представям прекрасна, супер сладка ще си, както винаги си си била. Аз да ти кажа честно чакам с нетърпение снимки да те видя... Hug Кога беше сватбата, на коя дата?
Цвети, браво, успешно си направила темичката.   bouquet
bazel , и ние сме така с обувките, имаме 7 чифта съм ги броила и все иска да ги сменяме. Като сложим нови обувки и я наглася за излизане и се гледа и вика: "Ей-Ей"... Това и е редовната реплика.

Мамита това е от нас за сега! Отивам да вечерям и да си нахраня гарджето малко! Лека вечер желая на всички! Hug

# 5
Айде и аз в новата тема,прекрасна е!
Марианка,къде си?

# 6
Ей,тук сте цялата дружина  Hug Цвети добре си се престрашила да направиш темичката ни.
Много е хубав този месец май.Празник след празник и виждам не само при нас,което ме радва още повече.Ходихме къде ли не.В момента сме на Пловдивска територия.Пуснете някой телефон на лични да ви търся за срещата в понеделник ако сколасаме,че на 20ти майка ми е рожденичка.На всички които сте напускали прекрасни снимки искам да кажа,че ги разгледах по няколко пъти.Чудесни сте! Heart Eyes Ще пусна и аз снимки ,но от София,че тукашният ми компютър е боклук и половина.Любимо ни е ходенето до Мак Доналдс.Аз бях и водих Арен на 50 годишнината от създаването на училището в което е учила майка ми,леля ми и почти всички техни приятелки,както аз,сестра ми и нашите приятели.Имаше грандиозен концерт и коктеил след него.Видях и говорих с толкова любими хора.Арен е в добър период и прави невероятни запознанства и игри с децата.Харесал е сега една малка дама Лени,която той нарича Рени/при това идеално точно/още след закуска започва да приготвя дрехите и с ключа на вратата;"Рени,Рени..ти си.."това "ти си" си го казват давайки си ред на пързалката.Смях  Laughing С братовчедка си Карина твори неописуеми белички.Последната завърши трагично с 10 нарязани малки пръстчета на счупена кристална купа.Аз забелязвам,че Арен си носи същият основен нрав още от раждането си и сега въпреки ,че се надграждат умения и опит в основата си той е същият.Играе си сам с удоволствие с всякакви неща които имат гуми,бръмчат и са с някакво механизъмче за разгадаване.Харесва топките,да одухотворявам предметите...и истински се радва на книгите.Всяка вечер избира някоя която да четем и да му стои до възглавницата.Категорично отказва да спи в малкото си легло и вече трайно се е настанил на голямото.А памперс слагам само за нощният сън.Много писах и дълго на това РС.Лека вечер  Hug

# 7
  • София
Цвети  bouquet, а аватарати е страхотен Simple Smile
Ох, Ирини...то че няма анонимност-няма-аз не съм и крила коя съм. Просто всеки перефразирара както му е угодно...
Ще чакаме с нетърпение снимките и на двете ни куми, както и на малките кум и кумица Joy

# 8
Айде хоп и и аз в новата ни темичка! Благодарности на Цвети   bouquet  bouquet  bouquet

bazel  дъската е от Джъмбо  . Имаше всякакви видове от такива,които се закачват на стена ,но по-мънички ( по 4 лв) ,до много големи на които можеш и букви да лепиш,но те за по-големи деца.За нашите малчовци тази е идеална ,точно на височината на Габи е и тя много си я харесва ,цената и е 20лв. Купих и  и една кофичка с тебешири и голяма гъба и готово. Grinning
Ирини роклята звучи уауууу !
Много ми се спи тази вечер,така че ви оставям ! Пожелавам ви лека нощ и до утре!

# 9
Здравейте, сладурки! Grinning
Три дни нямах нет и въпреки че изчетох всичко пропуснато, не съм сигурна че ще успея да се включа в темичката адекватно. Много ми липсвахте.
Какво ново при нас... Ми май нищо. Дните прекарваме в разходки с Веси и приятели, докато кака Мими е на детска градинка. Работя усилено с нея, но късно вечер, когато малката вече спи, че не ни оставя на мира - дърпа книжките, тетрадките, по които пишем...  ooooh! И накрая си лягам просто каталясала. Мимка се намира в някакъв възход (така ще го нарека) в момента и се опитвам максимално да се възползвам. Трудно ми е, но това е начинът да се преборим.
През тоиз уикенд ще се качим на Цигов чарк, а през следващият заминаваме за Халкидики. Толкова се вълнувам! Grinning
ЦветиР , благодаря за темичката!   bouquet Много е сладка.
Марлела, готова съм за пловдивска срещичка и много се радвам че ще се запознаем. Нещо за което съм си мечтала. Радвам се, че тази срещичка ще бъде повод да се запозная и със steli-ssd, а и ще видя всички други момичета, които не съм виждала от първата и последна за съжаление среща.  Hug Брой ме и мен, на линия съм!
steli-ssd, писах ти ЛС. Wink Прекрасни снимки!
yoana77,  Hug
Кузманка, и моята Веселуша реагира по подобен начин, когато и облека нова рокля или сложим фибичка на главата. При нас реакцията е "Аййй, айййй". А ти престани да се косиш относно храненето на Даная. Никога не съм се притеснявала за това. След като не искат да ядат децата, значи просто не са гладни. Гледай по-спокойно.
irinii, разгледах снимките от Гърция. Изглеждаш великолепно! И Спаси е много сладък, на теб си прилича изцяло, това е моето мнение. Wink Не се съмнявам, че ще си страхотна кума! Роклята звучи фантастично!
ЦветиБ, радвам се, че проблемът при Габи вече е решен. Много са ви сладки снимките1 Heart Eyes
За анонимността в нет пространството - абсолютно съм на вашето мнение, такава просто няма. Приятелка на сестра ми, която живее в бургас, редовно се осведомява от тук какво се случва с мен и не пропуска да обсъди с нея. Confused И мен са ме обиждали хора, които не само не ме познават, но дори не са ме и виждали, нямат си и понятие от моето ежедневие, за проблемите ми само са чели и си позволяват да раздават класификации. Но е важно да заставаме над всичко това, мисля че в живота ни има далеч по-важни неща, които наистина си струват нашата енергия. В началото се ядосвах, сега просто им прощавам любопитството и обидното отношение.  Grinning
За играчките и игрите на Веси - и тя не се заиграва особено с играчки. Куклите определено ги недолюбва. Но с удоволствие вози количката за кукли... празна. Laughing Напоследък настоява сама да си бута триколката (колелото), но дръжката и идва високо и аз искрено се забвлявам на опитите и. С Мими обожават да се гонят и да си разменят дрехите. Пясъчниците са също наша любима територия, люлките и пързалките също.
Ставам за да приспивам Веселушка. До утре! Много целувки за всички! Hug

# 10
 Браво Цвети, супер си се справила...
 Лека нощ, утре ще прочета ,че вече клюмам... хехе

# 11
Еххх все нямам време да пиша, в най-добрия случай ви изчитам и се просвам изморена в леглото
Денис, кое е това училище в Пловдив? Поздравления за памперса, и на нас хамбургерите и картофките от МакДоналдс са ни любими но гледам да не прекаляваме
Страхотни са снимките на всички и с удоволствие ще разгледам и още  Hug
За игрите - на Крис тези колички с паричките са му любими, играчките само събират прах в един кашон, обожава всякакви пособия за готвене - бъркалки, пасатор, тенджери и т.н. , както и пособия за чистене - прахосмукачка, метла, парцали  Rolling Eyes и мобилни телефони, особенно с капачета
Целувки на всички   bouquet

# 12
Простете, че се включвам в темата ви, но се случва от време на време по навик да погледна по диагонал, но ме заинтригува темата за анонимността и представата, която всеки  създава или иска да създаде във форуми от този сорт. Покрай основната тема-за децата тука човек може да си направи много изводи за всеки-от "вълнуващите" разкази за екскурзии, партита, почивки, сватби, погребения,  подкрепени с богат снимков материал до ежедневните план-графици и отчети, които се дават. Невиждам причина да се възмущавате, че "анонимността" ви е нарушена - та тука си е цяло реалити-шоу и поле за изяви Simple Smile Аз минах през този период на споделяне и не чувствам необходимост да раздухвам на всеослушание какво съм яла или какво съм си купила или безброй още неща. Странно ми се струва вече това и определно мисля, че за да го прави, човек вероятно изпитва недостиг на нещо. Простете, че разбутах идилията и надявам се никого не съм засегнала ... особено много   Grinning

# 13
Mарлелка, във вторник аз ще те посрещна на автогарата. Само кажи в колко часа ти пристига автобуса, за да съм на време на линия.

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 01:18 от Мари_Анка

# 14
Ок, Мари_Анка, ще да се радвам много.  Hug  Ми да взема да тръгна тогава към 8.00-8.30, че да пристигна към 9.30-10.00. Ще разуча утре автобусните линии и разписанията и ще ти пусна една лична (бележка, прегръдка... каквото дойде). 

Общи условия

Активация на акаунт