Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 653
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Привет , моми4ета, разписвам се , 4ака6та....... 4акам..... Явно ми е отредено да си износвам бебетата докрай, какво по-хубаво, но търпението ми е на границата на лудост...
Контракции имам всеки ден и но6т и само се ослу6вам за признаците, но детенце е ре6ило да си поседи докрай.  В понеделник съм на преглед, тогава 6те знам пове4е...

Ави, как си? Как се справя6?

Фибичка, имаме снимки от лалетата, но не са свалени о6те от камерата.  6те се постарая днес  ...  Wink
Ирини, весела сватба, 4акаме разказ, подкрепен с богат снимков материал  Laughing  Hug

Меги, 4естито връ4ване на диплома. Много вълнува6т момент ... Професионални успехи за в бъде6те . Една снимка от от мен 2003г

# 46
DДобро утро, сладурани!
Моите кипри не ме оставиха да поспя, боричкат се в детската стая. Grinning Слагам кафенце и закусчица и ще тичам по задачки, че на обяд тръгваме за Цигов чарк.

МариаФ, и ние като теб, чакаме с нетърпение малката ти буболечица. Heart Eyes А шапката мнооого ти отива.

# 47
Добро утро   bouquet
Набързо да се включа преди да излезем на разходка с Габи.
MariaF  не се притеснявай, явно на малкото си му е добре при теб  Hug и е решило да си поседи докрай . Ние сме с теб  Peace Много ти отива шапката  Wink
Марианка Габи също не обича да я къпя под душа,въпреки че къпането и е страст. Явно нещо ги плаши самата струя . Така че ние и пълним ваната ,правим много пяна и тя е на седмото небе от щастие.Има си едно по-голямо и едно по-малко канче и сипва вода от едното в другото и така. Иначе когато сме при бабите я къпем във голям лиген , само изплакването е с душа и в двата случая.
Хайде оставям ви че излизаме на разходка ! Чао!

# 48
Добро утро и от нас! Hug
Марианка, благодаря за хубавата закуска и кафенце, аз взимам само кафенцето обаче Party. За къпането- от 2-3 месеца го къпя Алекс без корито, но ползвам подвижният душ, както и Ивето още с него къпя. По-удобно ми е и детето не се плаши от струята, слагам го да седне на малко столче и се занимава и с лейка, кофичка, още от първият път нямахме никакви проблеми, беше му интересно. Гледам да не насочвам отначало съвсем душа, и няма страх.
Мария ф, успех, всеки ден ти скаскаме палци всичко да мине по възможно най-безболезният и бърз начин и скоро да гушнеш едно невероятно хубаво и здраво бебче. Praynig
Йоана, Цвети Берова, Муцката, успех в отслабването Peace. Да покажете скоро новите фигури!
При нас май шарката вече е с номер 2, и то на 18 ден откакто избиха пъпчиците на Ивето. На Алекс му излязох 2 пъпчици зад ухото от снощи, но понеже са специфични, с мехурчета и не мисля, че бъркам- Това е!  А толкова ангажименти си бяхме насрочили  този уикенд, отложих пак срещи с приятни хора. Като си помисля, че и още поне десетина дена ще страним от деца Confused, вече почти месец не са си играли с други, на люлки и пързалки се спираме, само ако няма никой.
Желая ви хубав и с много емоции ден! За Ирини знам , че ще е такъв- весело прекарване!  bouquet

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 10:09 от tzvety roussimova

# 49
Малко снимки от Keukenhof - парк музей на лалета в Холандия
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247025&photo=2
Филип тази и миналата година

# 50
Цвети Р много неприятно това с шарката ,дано бързо да премине. Жалко за провалените ти планове за уикенда ,гадно е ама няма как  Hug
MariaF  много красиви снимки ,като картички са   bouquet А и Филип с тези къдрици ,просто е страхотен ,вече голямо момче !

# 51
  • Русе
аз само да драсна 2 реда за къпането- от 10 месечна я къпя под душа.имма предвит ползваме подвижния.ема седи права-хваната за кракът ми,а душа е закрепен на стойката си,сапунисвам главата й,смъквам го -изплаквам,после същата процедура с дупето,след това ема сяда в едно малко леген4е,в което си играе около 10мин с една кофичка .никакъв страх няма от струята,но може би това  е от факта ,4е беше много малка като й махнах коритото ,поливам и сапунисаната глава направо с  душ-слушалката Crazy

# 52
  • София
Дет са вика здрасти Simple Smile
И аз къпя Хриси прав в банята. Когато мием дупе-на чучура, а главата с подвижния душ. Една приятелка се скъса да се смее един ден като го видя - търчи към банята. Влизам аз, Хриси пъха глава между краката ми дава дупето назад и чака да започне миенето hahaha. Главата като миехме в началото плачеше от душа, но сега вече свикна-само слагам ръка на челото, за да не му влиза много вода в очите и е ОК. Корито ползваме само понякога и то когато има много време до лягане-оставям га да се плацика и "къпе" сам. Търка коремчето, мие очи...Аз продължавам да го къпя всяка вечер-е без главата де, макар че покрай тия пясъчници се налага Simple Smile
Ох, Ирини, се мори на сватба, Марианка в Цигов чарк, Меги във Варна....мен пък ме ухапаха лудите и изпрах килима в кухнята hahaha Та сега имам и тенче, че го прах по бански Simple Smile sun Тати не отиде с  motor до Плевен, че му се отвори работа и мисля като се събуди Хриси да го карам да ни води и нас някъде Simple Smile
МарияФ, страхотни снимки Simple SmileМалчо май си му е добре в теб Simple Smile Всички тръпнем в очакване заедно с теб.
Хайде до скоро Simple Smile

# 53
Привет момичета,
Обожавам дни като днешния в които всички сме си вкъщи. Сутринта закусихме пържени филийки, после оставихме Крис на майка ми за да пийнем кафе на спокойствие с любимия, после ги взехме с баба му и направихме малък пазар и разходка. Крис заспа, а след като обядвахме и аз дремнах малко. Сега използвам докато той още спи да ви поздравя и после пак ще се разходим някъде. Мислех да ходим до плажа да севтосаме кофичката и лопатката които купихме сутринта но нещо не е много слънчево, а и ми омръзна всеки ден да го гледам този плаж, та ще оставя това на баща му утре.
МарияФ, леко раждане и търпение  Hug Много са сладки снимките на батко Филип и много е порастнал
Доника, дано занапред добиваш тен от по-приятни дейности  Wink
Марианка, весело изкарване в Цигов чарка
tzvety roussimova, много неприятно с шарката, дано леко я изкара и Алекс  Hug
Приятен уикенд на всички

# 54
Добро утро  Hug
Ето и кафенцето 

Марианка, Сисо и него го е страх малко от душа. Но на мен ми се е случвало няколко пъти да го къпя като по-малък под душа и той силно се гушваше в мен. Сега последните пъти като се къпем и като започва водата в коритото да става хладка с кофичката му я изсипвам и пуска душа като поизпразня коритото и започвам с душа да го поливам, обръщам го на игра. Пак мижа и се плаши малко, но му е интересно в същото време. Може така да опиташ, докато Веси свикне с душа  Peace

Успех на Йоана, Цвети Берова и Муцката с отслабването  Hug Аз от 2 месеца ходя на аеробика. То всъщност е нещо сборно- аеробика, степ и каланетика. Доволна съм, но..след тренировка съм супер гладна и не винаги мога да се сдържа с хапването  Embarassed Резултата е- бях 50кг сега съм 52кг  Embarassed Май трябва по-сериозно да подходя  ooooh!

MariaF, много хубави снимки  Grinning А тези които си показала от миналата и тази година са прекрасни  Hug Едно и също място, а времето лети....става ти едно такова носталгично  Heart Eyes

Ирини, разходката ви  е била страхотна, с толкова любими за теб същества  Heart Eyes За сватбата не се и съмнявам, че ще сте изкарали страхотно  Peace

tzvety roussimova , надявам се да отмине бързо шарката  Hug

Кузманка, ние сме в 6-та ясла, Това е до кафе "Лас Вегас, над кучешката градинка  Peace Значи трябва да имаме памперси в шкафчето, в началото на месеца да носим по 1 пакет мокри кърпички, ако детето е с памперси(като нас), 4 пакета носни кърпички(тъй като там всички май са с някаква постоянна хрема  ooooh!) и да имаме в шкафчето 1-2 комплекта  дрешки за преобличане, ако детето се измокри или изцапа и пантофки. Може да се носи шише с вода, ако не пиете от чаша, също и биберон-залъгалка. Ами май това е всичко.

Момичета, има ли някое детенце, което още е с биберон. Ние сме много привързани и незнам как да го откажа  Embarassed Особенно като заспива, ако няма биба и почва да плаче и да с върти в леглото  ooooh! Щях да я крия, но пък като тръгна на яслата и реших да отложа малко, че да не му стане много стреса  Thinking

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 09:04 от ive1ina

# 55
Добро, утро!
Да се разпиша и аз преди да сме си тръгнали от Пещера! Даная бяга по терасата както всяка сутрин и се радва на баща си, само тича след него и вика, "Тате - тате - татко" и го гони.

Иве, много ти благодаря за информацията за яслата. Ние сме без биберон от година и три месеца, а задължително ще я мъча да сме и без памперс за яслата защото ние имаме време до август, ще я науча, ако трябва по цял ден ще и с моля на гърнето ама ще я свикна, тя и без това си казва, само дето не иска да се изака на него, като я сложа се стиска и т.н. И водата я пием от чашка.

Ние за къпането също се къпем под душа и на нея и харесва, интересно и е, сега пак ще започваме, защото до сега се къпехме в стаята като е студено ама сега като се приберем в банята. yes

Искам да ви кажа, че моята госпожичка, всяка сутрин като си мия зъбките и тя престига имам една четка чисто нова ама не съм я ползвала, вади я от нисесера и иска да и сложа малко паста и започва да ме гледа и си мие зъбките. Само че все още не съм я пробвала да ги мие, защото гълта всичко, а не плюе. Но сега проявява голям интерес.

Момичета това е всичко за сега! Чао и лек ден на всички! Незнам кога пак ще мога да се включа, но при първа възможност...

# 56
Добро утро !
Изпратих Габи с баба и дядо на разходка и сега си пия кафенце и пиша с вас , идилия  Hug
Кузманка  ние с Габи отдавна започнахме с миенето на зъбките самостоятелно.Купих и детска четка и паста за зъби и си ги мием всяка сутрин и вечер,понякога сама,в повечето случаи аз.Почти се е научила и да плюе  Mr. Green А за гърнето ,мога да се похваля ,че от две седмици сме с памперс само като сме на вън и нощем разбира се. Като се приберем от разходка си иска да пишка в гърнето и после да и обувам гащички ( гашчи според нея  Grinning ) Съответно след следобедния сън също, в гърнето и после гашчи.Много се гордея с нея защото не съм я насилвала ,тя доскоро не искаше да сяда изобщо в гърне и ползвахме дъска ,но сега ..  Peace Вчера изкарахме с два памперса само.
Ивелинче Габи от четири месечна не ползва залъгалка,сама я отказа  Hug Но мога да ти кажа племенницата ми миналото лято как я отказаха,тогава беше на две год. Бяхме на море ,голяма компания ,всички с деца , та един от татковците много я плашеше,по някаква нейна причина.Възползвайки се от нейния страх към него скриха бибата и и казаха че чичкото я е взел и край . Няколко дни питаше за нея ,но нищо.Естествено че му беше сърдита ,но свърши работа.
Ирини как мина сватбата? Чакаме с нетърпение да разказваш   bouquet
Хайде приятен ден засега!

# 57
Добро утро  Hug
Радвам се да ви "видя " толкова много и активни.
Кузманка Има детски пасти за зъби и четки и може да и купите на Даная за да и създадете навик.Ванеса много обича да си мие зъбите(понякога успешно понякога не) и когато баща и се прибере от работа го хваща за ръчичка и го води да си ги мият. Joy
Меги Чакаме снимки от връчването на дипломата.
Мария Ф много хубави снимки на Филип.
Марианка И Неси има страх от душа,но аз съм сложила различни гумени и грачки и се опитвам да я расейвам с тях
ИвелинаНа една позната детето е на две и половина годинки и се още е с биба.Колкото по късно толкова по трудно ще я махнете.Пожелавам ви успех и чакаме някоя снимка на Сисо.
Цвети Русимова дано бързо премине шарката при Алекс Praynig Скоро планувам да се настаня и аз във темичката на Дюкянките,стига разбира се подхода ми към отбиване да се окаже правилен.
В този ред на мисли има ли такова който все още кърмят?При нас е вече повече от навик отколкото от нужда,но няма отбиване моето сукалче.
Доника Защо си мисля че мераците ти да переш по бански са отказали татито да ходи до Плевен  Joy
Ирини Чакаме разкази и снимки от сватба.
Веселка За нуждите от споделяне в интернет пространството-не мисля че ни липсва нещо на пишещите.Просто ние се познаваме лично вече(поне с повечето) и някакси ми се струва нормално да си споделяме тези неща.Пък  ние не споделяме кой знае какво.Не ги разбирам хората който се ровят за да открият нещо за някой(независимо дали го познават) и да го коментират после.
 Ставам момичета,че половинката прави палачинки и да се реванширам с по едно фрапе.
Хубав ден

# 58
cvetiberova , Мил@  , знам, че има детски пасти за зъби и четки, просто, аз съм я пробвала, има си и четка ама гълта всичко, просто не е свикнала да го плюе, нуждае се от още тренировки. Цвети ние днес се прибираме, утре може да се видим, ако е така времето. Peace

# 59
  • София
Мила, и ние сме още в отбора на кърмещите  Peace Не сте сами  Wink

Общи условия

Активация на акаунт