Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 665
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте  Grinning
Мариаф - Филип толкова е порастнал!Страхотни снимки и той е от къдрокосите младежи  Hug Хех и аз имам снимка с таквази шапка  Mr. Green Стискам палци скоро да гушкаш малкото човече и да ни се похвалиш с него.
Ирини -представих си Бошидо,количката,Спаси и как ще е ситуацията с малката ти госпожица в добавка.Хем е комично,хем трагично докато го изживяваш.Сигурно всички сте геройски изморени от сватбените тържества  Laughing ,но ше чакаме вълнуващи разкази.
Вики - училището е Руската Гимназия в Пловдив.Ех,че хубави почивни дни си правите вие  Hug
Марианка ,ние Арен за първи път го изкъпахме под душа като беше на десетина дни.От тоггава редувахме душ с корито.Така е свикнал,че не му прави впечатление как точно става къпането.В момента предпочита да се къпе под душа,отдолу на плочките съм сложила гумена подложка да не се хлъзне,сдобил се е и с едни мънички кроксчета и пускам душа и той отдолу си стои и играе с нещо,като дойде време за излизане завъртам леко душа да не ме намокри,слагам шампоан на косата,измивам тялото и го оставям да си се изплакне и така.Мисля,че Веси ще свикне постепенно,стига да вижда често душа и да знае че няма нищо страшно.
Фиби,нашата Йо е впечатлителна с уменията си. Heart Eyes Много ви е забавно ежедневието  Hug
Ивелинче,радвам се че писа  Hug Аз имах големи проблеми с пристрастяването на Арен към бибата,искаше си я денонощно,вадеше я само да лапне една лъжица ядене и пак в устата.Когато реших да я махна му я натопих в оцет с вода.На него му хареса и идваше сам да си я топи в чашата.После я отрязах,но и така си я хареса.Накрая просто я скрих в една кутия високо и повече не му я показах.Първият ден беше леко нервен,вечерта едва заспа.На втория беше ад под небето.На третия само леко кисел и мрънкащ и до края на седмицата забрави за съществуването на този предмет.Интерестно ми е много да чета за яслата.
cvetiberova поздравления за памперса.И при Арен стана лесно и без драматизъм.Ние сме вече само с памперс за през ноща и сутрин като стане първата му работа е да го свали,изобщо не му харесва да му слагам вече памперс,но все още нощния няма как да му го спестя,че се случва да е доста пълен на сутринтта.
Доника ,добре си се разнообразила с килимите.Ние от години вече не перем.Викаме една фирма която ги взима от нас и  после ни ги връща изпрани и сухи.Помня едно време с каква радост помагахме на нашите при прането.То мокрене...голямо падаше.И понеже живеехме в къща,всички приятели на нашите който бяха в блокове идваха с ред да перат и техните и там се включвахме  Grinning
Цвети Р- ужасно ти съчувствам за шарката на Алекс,но поне и той ще я изкара,ако това е някакво успокоение.Още малко стиснете зъби.Прегръдки.
Муцката ,радвам се да те "видя"  Grinning
Поздравления на всички дюканки за голямата воля  bowuu Аз нямам такава,но пък брекетите ме подпомогнаха даже в повече,едва си удържам панталоните на място.
Амарето,супер клипчета на вашият голям батко който ще е ученик.Борбата като започне от намирането на ясла и мине през градина и училище...че продължава после след 7 клас,че матури,университети,работа...Няма почивка.Аз си мислех ,че никога няма да живея другаде освен в Пловдив,но се оказа че мога навсякъде стига любимите ми хора да са с мен.Сигурна съм и за теб е така  Heart Eyes
Релаксиращ ден за всички   bouquet

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 14:24 от dennis

# 61
мацки, писах писах и нещо натинах и ..айдеее.... нямам нерви отначало да описвам сватбата. Беше превъзходна. В средата на седмицата със снимковия материал ще разкажа всичко отново така подробно.
МарияФ  Hug трахотен къдрокос батко си имаш  Simple Smile, а в тога си като изкарана от филм.
Къпане, ние къпем Спаси под душа от 4-5 месец от раждането му - нямаше никакъв проблем. Откакто се преместихме в къщата, обаче ,му пълним коритото на душ кабината /всъщност това е неголяма и не толкова дълбока вана/. Остовям го да си играе 15тина минути и после с ръчния душ му мия главата /много мрази, но и аз като дете мразех/ и изплаквам тялото. Падаща върху главата му вода определено не го радва, затова му го спестявам.
Марианка, съветвам те да я приучиш първо с къпана  права под чучура /без да й и мокриш главичката/ или просто да сложиш познатото й корито под душа и постепенно ще свикне.

оф мацки, много ми е махмурлийско, а довечера сме на РД и...  ooooh! ще пиша повечко през следващите дни  Hug /иначе ви изчетох с интерес и ви поздравявам за - пътуванията, прането на килими и идиличните палачинкови утрини/

# 62
Момичета, привет!

За къпането "и аз да изокам" - Мария я къпя във ваната, но не седнала. Стои права, водата тече от чучура, ма при нас не мога да регулирам струята и според мен по този начин Мими свикна със самата сила на водната струя, че и като звук. Иначе наливам вода в канче и така плакна. Просто в банята не може да се регулира силата на струята (после що Щатите били начело в класацията по разход на вода в литри, такава разсипия, ма вие знаете какво консуматорско общество са). Иначе дребната съм я научила като й кажа да си наведе главата назад да я навежда, че да й изплакна косата. Много си играе със струята вода, сама си мие лицето, не използваме никакви играчки (имаме едно гумено пате за цвят), и си мисля, че не я е страх от водата. Има желание за къпане, да не и е уроки!  fingerscrossed Имаме едно такова канче

с мека стена, която се слага на главичката, за да се плакне косата без да влиза вода в очите, но на Мими й е голямо за малката кратунчица. Тук продават и козирки за баня, чиято цел е същата - да предпазят очите. Ама аз нямам, плакна и внимавам.

Щах да пиша още, но трябва да освободя компютъра.
Поздрави на всички - малки и големи!  Hug Може и да се класирам довечера.

# 63
При нас темата вода и къпане-чип-чип може да екзалтира и концентра Ванката мигновенно.
за протокола кисне в корито до 40 мин играейки, накрая душ но с не мн. налягане Naughty
само душ за дупето пускам. Главата по схема на Марлела .
Днес обаче стартирахме летните процедури 2 корита на открито/даже обядва в коритото/ после само по слипче и фланелка водни лудории като поливане на цветя, гъби,четки, дори кисело мляко с което да си цапа дланите и да ги мие/пускам чешмичката с малка струя/.Заспа доволен като вечеря и любимата си пица а за десерт-сладолед.

Сега едно притеснение -дилема: Пясъчниците на общественни места и.....кучешката тения Sick
поуплашена съм защото мн. играем там, а го бърша само с мокри кърпи Thinkingнедостатъчно newsm78
Имате ли план? или пълна лотария...

И в тази бременност ще ми е супер горещо за жалост.

Хубава седмица!

# 64
  • София
Алфи, и аз чух, че в момента има вълна от заразени с кучешка тения...Бършим и ние ръцетеКакто се казва-Господ да ги пази и ние де Wink И докато сме на вълна кучета-вчера в нашия парк един вълчак ухапа Хриси. Той се засили да го гали, мама има панически страх от кучета...и хоп-резултата е един зъб зад ухото(добре, че не е цялото  Praynig) Съседите ми караха да подам оплакване срещу стопанката на кучето-една баба, но мисля, че е безсмислено. Но ако още веднъж, ако я видя да го разхожда без каишка или намордник, ще я заплаша с жалба. Тя всеки ден е в парка с кучето. Все пак е редно кучето да е с каишка, а не детето, въпреки, че ми се е искало много пъти да има и той каишка Joy Та дербния доста се изплаши и поне се надявам сега да има вече страх от кучета, защото преди такъв липсваше. Водих го и на баячка и да ви кажа-смешно или не-резултат имаше, защото спа спокойно, а иначе е доста емоционален и бълнува. Миналото лято се стресна от шума на една бормашина и докато спеше викаше от страх дори.
Лек ви ден, ние пак хващаме пътя Simple Smile

# 65
Привет мацки!
На работа съм, но в обедната почивка рекох да ви драсна няколко реда.

Това за тенията и мен ме попритесни, и ние сме само на мокри кърпи, а пък как да го спра Игличето да си рови в пясъка, не мога....!  Няма ли някаква друга превенция, без да ограничаваме децата.

По така актуалната тема за аномимността и Интернет ще кажа само едно. Такава няма. Така, че мацки, ако сте решили да пишете по форуми, приемете, че сулю и пулю ще ви чете и просто внимавайте със споделянето. Има всякакви хора, включително такива, които дебнат и четат, аз също съм се убеждавала, но не ми пука. Всичко, което пиша е открито и нямам какво да крия. АКо имам, не го пиша и така.

Аз пък къпя Иги седнала на едно детско пластмасово столче, защото много се пързаля в банята. Много й е кеф, даже ми държи душа и ме "къпе" и тя докато аз я сапуснивам.

Денис, Цвети, браво за памперсите. Аз съм решила при по-стабилно затопляне (то май дойде newsm78) да го свалям също. Мисля, че вече са достатъчно големи малчовците, за да се научат. Пък и това зачервено дупе вече ми омръзна да го мажа.

Зъбите мием с Ненедент и силиконов накрайник. Чака с нетърпение и не ми създава никакви проблеми. Но не вдява за плюенето и жабуренето. Чудя се да купувам ли вече истинска четка, че тоя накрайник ми се вижда много бебешки.

Ей, мацки как сте със зъбките. При нас ще излизат кучешките, ама е голяма мъка.... ooooh! Cry
Неспокоен сън, лапане на ръце, даже болка като натисна венеца. А още нищо не виждам да излиза. Чувала съм, че те излизат най-трудно и очаквам с нетърпение, че това безсъние вече ме довършва.

Трябва да свършвам. Целувки на всички, извинявам се, че нямам персонални обръщения, но нямам време, иначе ви прочетох.

Денис, какво говориш за волята и диетите, мила. Ти грам нямаш нужда, хапвай каквото ти се ще.
Аз, за сметка на това, след тия празници, вече съм като козунак около кръста- три ката гривни. Ще започна лек режим, ама не дюкански, че ми липсват много плодовете.

Целувки и лек ден!

# 66
Здравейте !
  Кузманка  като гледам  и днес се очертава страхотен ден,така че ако искаш звънни да се видим ,ние след четири сме на линия   bouquet
  venush    и при нас бяха голям зор кучешките ,ама ни изникнаха вече .Сега растат  и спим малко по-спокойно ,колкото е възможно де ,защото сега пък бълнува по-цяла нощ , непрекъснато и е горещо , ужас.  Sad
Доника   много неприятен инцидент с кучето . Слава богу,че Хриси е добре . А по въпроса за баячката ,хич не ми е смешно,защото съм решила и аз да я водя . Като се наканя ,ще ми кажеш къде си ходила ти .  Hug
Алфира    вие направо на лято сте го ударили  Joy  А за пясъчниците няма спасение според мен,няма как да им забраним да ходят там,след като са почти единствените места ,на които можем да ги изведем в градинката.А пък  и Габи обожава да си играе в пясъка. Така че можем само да се молим да не се случва.
dennis   много интересно ми стана за това как " брекетите " са ти подпомогнали да не си удържаш панталоните   Rolling Eyes  Де да можех и аз така  Joy  ама нестава засега.Се има кво да ги държи пустите му панталони.
Айде целувки и лек ден на всички!

# 67
Здравейте мами,включвам се набързо,че децата са с хрема,съответно кашлица от нея и две нощи не съм спала,защото Дари непрекъснато се давеше със суполите и се будеше и плачеше.Вчера малко се успокои през деня и е спала 4 часа следобеден сън Crazy Ние все пак отидохме на сватба,беше много весело,макар,че бях много уморена издържах.
Та в този ред на мисли,за срещата утре, тъй като много искам да видя всички,но същевременно не искам да лепнем вируса на някое детенце,ще дойдем към 11,свекърва ми ще ги разхожда из парка с количката,аз да се видя и запозная с Марис и Ники , Марлетка,както и със сладкия Стели,който също съм виждала само на снимки.Ужасно ми е мъчно,че така стана,но......това е никой не е застрахован Sad Ще следя темата,ако има промяна да знам Hug

# 68
  • Пловдив
yoana77, съжалявам,че са болни сладурите!
Аз също ще дойда в 11ч, само да уточним с точност мястото!
dennis, ще можеш ли да дойдеш?! newsm78

Отивам да слагам вечерята! До после!

# 69
За срещата утре ще се опитаме с Арен да дойдем.Обяснете ми къде е тази градинка,като на чуждоземец,не се сещам къде е това нещо и някой да пусне един гсм на лични,за да имам връзка.

# 70
Стели,мястото нали е градинката на Каменица,срещу централния вход на завода,в самото начало към булеварда Peace
Тъкмо пишех и Денис ме изпревари,ще ти пиша ЛС.

# 71
Току що излизам от банята. До себе си имам купа ледени череши и списание amica. Спаси спи, а татко му всеки момент ще се прибере... идилия!!!
Преди да съм забравила
Амаретке,honey loopsе зърнена закуска - хрупкави топченца с дупка - пълнозърнести и подсладени с мед.
Доника, ужасна случка. Добре че наистина на Хрисчо му няма нищо, но слушай какво му се случи на Спаси днес. Играейки на най-оживената площадка в Южния парк сред свои връстници, Спаси ненадейно бе нападнат от едно момиче на неговата възраст. Малката го хвана за главата /така каккто той ги хваща девойките преди да ги нацелува по устата/. Сътветно той не реагира, а даже се зарадва/аз също/, но вместо целувка получи ужасяващо ухапване побузата и носа  Sad Честно ви казвам, идеше ми да я смажа от бой и девойката, и простата й баба, която за целия им престой не помръдна от пейката... нищо, че едната е невръстна, а другата презряла - никой-никога не беше причинявал такава болка на детето ми... От ухапания нос взе да шурти и кръв  Cry... абе  ooooh! Сега бузата му е подута. Знам, че тепърва ще има такива случки, както и, че не мога да се сърдя на двегодишно детенце, но в тази възраст, просто наистина са непредвидими и е редно да са с придружител.  Crossing ArmsСпаси досега 2 пъти е посягал да оскубе непознато дете, но аз съм до него и предотвратявам веднага опасността! Уф.
Та така пазете си децата от кучета, кучешка тения и от деца  Peace
Йоана, да ти оздравявам бързо бонбоните.
Алфи, слънчевите ви бани звучат приказно. И аз скоро щ епоследвам примера ти - само малко да се задържат температурите.
Аз незнайно защо дне от сутринта съм кълбо от нерви. Има и такива дни - много ми еотпаднало /явно хемоглубина отново.../, Спаси на моменти минава границата на търпението ми и рузалтатът е супер раздразнителността ми. Знам, че ще отмине. Просто споделям.
Ние утре сигурно ще пътуваме за 2 дни на 100тина километра от София, затова отсега ви пожелавам приятна среща в Пловдив.

# 72
Момичета, вясвам се само да ви кажа, че заминавам и пак няма да ме има няколко дни в е-пространството. Тия грозни случки случки с кучета и деца, тении и болести да не ги чувам повече! Докато се върна да сте оздравели и раните да са зараснали! Лягам, че утре трябва да се изнижа рано от леглото. Аз като разбера на коя гара ще акустирам (като че с кораб ще идвам в Пловдив), ще пратя смс или ще се обадя на посрещачите си. Брей, кой като мене!  Blush
Хайде момичета, оправяйте програмите за края на май или началото на юни да ви запозная с моя дзвер.

Поздрави!  Hug

# 73
  • Пловдив
Такаааа....за да не пиша лични на всички...отправям съобщение тук!

Среща - утре в 11,00ч /този час е удобен на всички/
Място - или в градинката на Каменица или в градската градина /но къде точно да е сборния пунк... newsm78/!!!
Моля главните действащи лица да уточнят къде ще е удобно за всички.... Hug!!!

# 74
Такаааа....за да не пиша лични на всички...отправям съобщение тук!

Среща - утре в 11,00ч /този час е удобен на всички/
Място - или в градинката на Каменица или в градската градина /но къде точно да е сборния пунк... newsm78/!!!
Моля главните действащи лица да уточнят къде ще е удобно за всички.... Hug!!!
Предлагам в градската градина. Пред заведението (дървеното) на детската площадка (забравих как се казва Thinking Моля, ако на Йоанка не и е удобно да ми звънне.

Общи условия

Активация на акаунт