Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 179
  • 284
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 156: 81 , от които една двойка близначки на мама titini, и 75 , от които една двойка близнаци на мама Мikki!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - pasti4ka!

Предложения за следващи теми:

1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
3. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
4. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)
5. Слънчо грее и се смее, МАЙчо с морските вълни щурее! (pasti4ka)

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 12:15 от ol4eto

# 1
  • София
Олче,   bouquet

Като първа в новата тема - да пожелая да я запълним с хубави новини и много снимки на мънинките!
А на пътуващите за Емен - весело изкарване!!! /имам аз една слаба надежда да се класираме за утре, но.../

# 2
Първа! За първи път! Simple Smile Олче,браво!
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала. Да са винаги усмихнати и щастливи!!!
Имам нужда от съвет. Калоян се е научуил да псува. Не знам откъде го е чул, но непрекъснато повтаря "майка му стара". Първия път му се скарах, той реши, че е нещо много весело и започна с още по-голям ентусиазъм да си псува Simple Smile
После реших да не му обръщам внимание. Той казва "майка му стара". Аз - все едно нищо не е казал. Обаче той държи да го чуя и крещи : "мамооооооо, майка му стара".
Как да го отуча? Майките с пораснали дечица сигурно имат опит, който ще се радвам да споделят Simple Smile

Еееееееее, докато си го напиша, Руми ме изпреварила  bouquet

# 3
Хайде и аз да се запиша в новата тема. Олче,   bouquet!

Люси, стискаме ви палци и на ръцете и на краката! Пращаме ви цялата си положителна енергия и утре живи и здрави се надявам да се видим. Много целувки на Тери!

Руми, дано да ти се оправдае надеждата, макар и слаба и утре да се видим и с вас!

Даниеле, много неприятно, но просто не зная какво да те посъветвам, то и аз се притеснявам сега като тръгне на ДГ да не научи някой бисер. Дано да намериш решение.  Peace

Аз пък да ви се оплача - Георги е придобил вреден навик да си чопли горната устна, направо до рани се стигна, говоря, моля, карам се, няма никаква полза. Сутринта пак така я беше разчоплил, че имаше кръв. Сега съм решила да му взема от горчивия разтвор, да видим дали ще има полза. Rolling Eyes

Аз отивам да стягам багажа.

# 4
  • София
Олче,благодаря за темичката.  bouquet
 Даниеле,дано безразличието,от твоя страна, да помогне Калоян да спре да псува.
 Люси Hug Praynig,моля се скоро да се обадиш с хубави новини.Дано вирусната ви серия да свърши веднъж завинаги.
 Весело изкарване на Емен,ще чакам с нетърпение снимков материал.

# 5
  • София
хехехехе, много ме изкефи целуващото магаре  Laughing

тери скоро да се оправи изцяло пожелавам!

# 6
Даниеле, честно да ти кажа като си го представих Калоян каква е картинка като се опитва да ти привлече вниманието и ми стана смешно. Тя ситуацията си е трагична направо, но такова е обществото в което живеем. Дидо има навика да тегли по една ,когато шофира и го прави и пред детето, въпреки че му правя забележки. Просто не се усеща в момента. За щастие Ивко още не е започнал да псува, но и няма да се учудя на това. Но пък днес ми каза да му папам чурито. От къде го измисли...  newsm78 То може би несъзнателно се получи, но тъкмо си мислех да го просветя, че на майка му е тази която ще му папа чурито... и реших да не го просветлявам все още за тези неща, че така се раждат бисерите!
Аз също предполагам че освен да не му обръщаш внимание няма друг лек!

Олче, благодаря за новата тема! Това магаре разбива просто! Обаче целувката като гледам е за Пастичка само!  Wink

# 7
  • Плевен
Олче, БЛАГОДАРЯ за темичката ни!  newsm51

Даниеле, продължавай да се правиш сякаш не си чула какво казва и постепенно ще отвикне. Той на ясла ли ходи, че ги е научил тези думички...?

smile3525Благодаря Ви за положителната енергия и аз много искам поне за мъничко да се видим, а дано....ще видим какво ще кажат и лекарите. Тя сега използва намалението и хрупа забранени (или рядко позволени храни) и гледа телевизия на гърнето (идилия). Да я похваля, че си ходи с гащички и си казва , ако има нещо за гърнето. При излизане навън пак си казва, но й слагам памперс гащички. Когато спи й слагам памперс. Нощния е сух, но в следобедния има "пико". Има напредък. Аз преди 10-тина дни я оставих по гащи и като започнеше да пишка и само казваше "ааааааа", "аааа" и довършваше работата в гърнето. Хайде стига такива истории, че е обедно време и може някой да хапва.

travel Ако не дойдем на Емен разтоварете и заради нас и мноооооооооого се веселете  lalalala, обаче искаме подробен снимков репортаж  smile3509 photo.
Чао засега. Хубав ден от нас!  smile3531

# 8
Люси, стискам палци и аз за Тери бързо да се оправя!!!
Калоян не ходи на ясла, гледат се с баба си, а тя със сигурност не псува, затова ми е много интересно откъде го е научил това Simple Smile
Ани, Ивко голям сладур Simple Smile Предполагам, че тепърва предстои да чуваме подобни бисери.
Сетих се сега за нещо. Мъжът ми излиза един ден от банята с хавлия, Калоян приближава, леко повдига хавлията и възкликва :"Аааа, пишльоката" Simple Smile

# 9
  • Плевен
Калоян не ходи на ясла, гледат се с баба си, а тя със сигурност не псува, затова ми е много интересно откъде го е научил това Simple Smile
Да не е от някой сериал  newsm78

# 10
  • Пловдив
Здравейте и от нас в новата тема   bouquet

Ние също вървим към отказване на памперса - почти винаги сутрин е сух, а вкъщи е постоянно само по гащички и се обслужва сама, когато й се ходи - взима гърнето, само дето ме вика да я бърша понякога и да й хвърля "произведението"  hahaha

Още не е научила бисери от яслата - тя е просто възхитена, че по цял ден играят и пеят песни и само това я вълнува  Heart Eyes

Благодарение на Люба и нейната приятелка хомеопат най-накрая детето ни се оттърва от гадната кашлица  Praynig пу-пу...  Praynig С толкова лекарства го тъпкахме милото, никакъв ефект нямаше - 2 месеца не бяхме спали нормално. От събота спрях всички лекарства и минахме само на хомеопатия.

За яденето гледам обсъждате - аз не насилвам Калина - тя си яде сама - когато има желание - яде... Вече е невъзможно някой друг да я храни - тя отказва просто

Желая ви страхотно изкарване в Емен и ще чакаме снимки   Laughing

# 11
  • София
daniele, игнорирай според мен сега понеже не осъзнава какво точно казва, дори му е забавно поради реакцията ти, а по-късно обяснявай и възпитавай ако упорства Peace

аз свалих и нощния памперс, като стане и я слагам да пишка и тя си знае а през деня я засякох, че пишка на час и половина , два... и пак я слагам, а ако се забавя, тя си казва: мамо, миа пика Party

отписах я от кухнята, понеже яде само основното и то не нацяло, супи не желае, те са и чорбаливи помии де... не яде и кремове, налита на салати и плодове, то й личи по килата де  Mr. Green  4470

приятно изкарване в емен и дано да вали по-малко...... Flowers Sunflower,че с тези прогнози Thinking

# 12
Ами ха добър ден и от мен в новата тема!

На заминаващите на Емен благородно завиждам и пожелавам весело изкарване, много игри за дребните и отмора за майките им.

Никола няма никакво намерение да се отказва от памперса. И въобще идея нямам какво да го правя това дете. Като го оставя без памперс и се напишка все едно нищо не е станало, хич и не се впечатлява.
Неговото приятелче вече е без памперс и гледа как майка му го изпишква и като го питам иска ли и той така, отговорът е: "не иска".  Tired

Яденето също не му е приоритет. Сутрин закуската му се състои само и единствено от един сок (често и без него минава). На обяд обядва, след обед и вечер - не го търси за ядене!

Говоренето
май му е най-важното нещо. Без него не може. Не млъква по цял ден.
Днес сутринта му давам баница за закуска (тъпо и упорито настоявам) и той най-накрая ми вика: "не искам, бе жена!"  Shocked
После отиваме до магазинчето да му купя сок и понеже е слабост на продавачката и тя го пуска сам да ходи да си взима зад щанда. Той отива и награбва два сока. Аз го питам: "Е, защо взимаш два сока сега?", а пък той: "Другият е за Дитко (Виктор - неговото приятелче, което е вече без памперс)".

Галя, няма смисъл да ни завиждаш за почивката в Испания, щото тя толкова и ще е почивка с Никола.  Mr. Green Има да търчим след него на смени с баща му по плажовете.... Само като си представя картинката и в главата ми изникват една дузина сценарии за комедии! Пък вие сте луди хора щом се отказвате от море, само защото не искате да ходите самосиндикално!

Люси, стискам палци Тери да се възстанови и да идете в Емен, защото знам колко много я чакаше тази почивка и колко добре ще ти дойде!  Praynig

Лелеее, написах цял роман! Извинете!  Embarassed Спирам.

Хубав ден на всички и благодарности на Олчето!   bouquet

# 13
Олче, благодаря за новата темичка!   newsm51
Ани, за мен пък е магарешката целувка  smile3503  newsm47
Даниеле, какво да ти кажа, моята дъщеря застава срещу мен с една дяволита физиономия и започва да крещи СЕК. СЕК. СЕК. СЕК.  #Crazy #Crazy (нямам идея от къде го е научила, предполагам че рекламите са виновни) също целта е да я чуя. И го прави не само в къщи, преди няколко дена на площадката, на една ужасена баба обяснавях, че означава ШРЕК.   Blush Crazy(ами като оправи произношението???  Rolling Eyes)  Засега игнорирам, да видим! Ще следя за идеи.
За яденето въобще не ми се обсъжда. Ема яде 6 неща, никакви плодове, зеленчуци или готвено! Как расте, въобще нямам идея. Сега съм взела едни капки и хапченца (за увеличаване на имунитета) как ще и ги давам обаче, още не съм измислила.  newsm78
Всички болни бързо да оздравяват, Люсил, на Тери май много и стана вече. Да се оправя и да лудее на Емен, с наборите.  Praynig
Момичета, приятно изкарване!!!  newsm10

# 14
  • София
пастичке, явно и вие сте фенове на шрекчо Flutter
миа гледа ей тези негови бебета, или както тя казва: мамо, пуни пак бебе екче  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=7qu5IamGHIo&feature=related

Общи условия

Активация на акаунт