Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 177
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Добре завърнали се!!!!!  bye
Хайде, искам още. Не ми се опряха снимките, а за разказите ... очаквам от Сиска, голям и цветен пост!
  newsm47
Много хубави деца!   Hug  love001
Честито християнче на Галюшана!!! Да расте здрава и закриляна.  smile3525

На Ема днес и беше първи ден на ясла!  С такова нетърпение влезе, даже въобще не се обърна, обаче след час, като я взехме беше червена и подута, с течащ нос от рев. Да видим утре как ще е?  smile3518

Гичо, преди да пускате антибиограма и да даваш АБ, пуснете още една урина. Може просто да не сте я взели стерилна. Успех!  Peace

# 46
  • София
Здравейте и от мен. Включвам се с малко снимки, че този път ме домързя да снимам много:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9700&AlbumId=118264

# 47
  • София
Здравейте и от мен. Включвам се с малко снимки, че този път ме домързя да снимам много:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9700&AlbumId=118264

anna, хич не са малко  Peace евка страшни физиономии прави  Party

пилето има страхотна коса Heart Eyes

много хубава торта видях, мммммммм....... и прекрасни дечица Hug

# 48
  • София
Ех, че хубави снимки! И дечицата и мамите Simple Smile

Поздравления за християнчето на мама Галюшана, да ти е жива и здрава малката принцеса!  Heart Eyes

Пастичке, дано Емма бързо мине този етап на адаптация!  Hug

И още на вълна ясли - ние се печем на бавен огън до края на седмицата с това класиране - чакаме още едно място да мръднем нагоре, за да влезем в желаното от нас ОДЗ  Crazy стискайте палци!

А болничките мъници бързо и леко да се оправят! Люси, ГИчо, пишете как сте.

# 49
Издирваме собственика на тоя джип-днес Сами ме уведоми,че го е прибрал по погрешка оня ден......ще си го върнем/тъкмо повод за нова срещичка/ на притежателя-само да си каже кой е.......
Иво ми е зверски изпохапан от някаква гадина...целия е в пъпки и се чеше постоянно,та малко ги е поразранил..
Тери иМаги да се оправят Praynig...аз отивам да тръпна в очакване на победителя в "Пей с мен"

# 50
  • Плевен
Явно няма да се смилите над нас с един подробен репортаж в писана реч....

Още от вчера Тери не е вдигала температура. Днес на прегледа казаха още 2 дни да си пие хомеопатичните препарати. Даже ни питаха дали сме ходили извън града -  на Емен . Мен ме достраша да я водя в това неустойчиво време.

Дано Маги скоро оздравее  Praynig. Тук из Плевен върлува някакъв ентеровирус с много висока температура. Надявам се да ни подмине този път  Praynig.

Лека вечер и вземете разкажете нещо де....

# 51
Люска,смилявам се...ама чак сега остана време...че цял ден съм на скорост...то не бе пране,чистене....оказа се,че май не сме затворили добре хладилника и беше хванал три пръста лед...та и с него се занимавах да го размразявам.....заради гадните насекоми пък такава дезинфекция направих на къщата/макар,че може и да са го нахапали навън/ и вече гледам разминато #Crazy...а пък и чаках някой с повече впечатления да сподели,ама щом няма желаещи:
Та ние бяхме за кратко,щото тръгнахме в събота чак наобед/поради организационни проблеми/ и стигнахме след доста верме,щото Шипка я минахме в пороен  #Crazyдъжд и колона от тирове,та с цели 20км/час..........като пристигнахме се оказа,че то компанията вече се е посъбрала.....и моабета си беше почнал.......и ние се опитахме да се включим-ама диванетата като видяха трева,вода и кал и решиха да се почекнат/и понеже като тръгвахме бях изрично предупредена,че отиваме за един ден-да не взимам гардероба,та имахме малко резервни дрехи/...и освен,че се омазаха и намокриха създадоха и няколко не особенно полезни за хора със слаби нерви гледки-като например камион в езерото......покачване на хлъзгави камъни с премятане и подхлъзване.....и още от тоя сорт.След което се наложи мама им да пере и суши дрехи....та така уплътнихме времето до вечерята.......И след кратко опознаване с конете/и насилственото им хранене с листа и трева/ се насочихме към ресторанта-там вече татковците си бяха хванали мо`абет/нашия перфектно се внедри в групата и за моменти забрави,че ми е обещал да си гледа децата,но аз пък бях решила,че ще му напомням Mr. Greenкъде деликатно,къде-не/...и определено се получи много добре събирането-само дето неможахме да се наприказваме/аз поне,де/...децата се наиграха,......имаше торта/от Ани/ и свещички за духане/бая духане падна/,после разменяха подаръци-и всички те бяха много доволни и щастливи......... накрая татковците/и някои мами Crossing Arms/ се изнесоха да приспиват...и останахме женски състав/на обсъждане бяха подложени някои  форумски клюки и естествено свекитата/...и така до към 1 и половина/ама персонала вече дремеше отегчено на съседната маса/,....на другата сутрин се видяхме накратко за кафе и ние тръгнахме с Лони и сем.за към Дряновския манастир-там обаче ни заваля и се доизкаляхме в пещерата"Бачо Киро"...след което пак имахме интересно минаване на Шипка/но Хаинбоаз е затворен и движението е кошмарно/...ама трябваше да бързаме,че то с тия мачове и с формули разни с мъж не можеш да мръднеш никъде тия дни........по тоя повод-понеже моят благоверен приключи с гледането за деня-отивам да се възползвам от него Mr. Green,докато не е намерил някъде мачове на запис........Утре ще споделя и персонални впечатления от участниците в срещата/ама ако ме изпревари някой друг-няма да се сърдя/
От мен лека и спокойна Hug

# 52
  • Плевен
Добро утро МАЙки!

Сервирам кафето и чая

Люба, Благодаря  Hug!

Желая ви хубав слънчев и успешен ден!

# 53
  • София
благодаря за кафенцето, люси как е тери днес?

ето един куклен театър, който гледа моето момиченце  , може да ви се понрави  Wink ние сме фенове на мъпетите  Party
http://www.youtube.com/watch?v=vNuYisPKt7Y&feature=related

и едно фото от нас:
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1110375.jpg

усмихнат ден ви желая  Flutter

# 54
  • Варна
Добро утро, Май-ки! Благодаря за кафенцето!!!

След разказа на Люба, аз просто по-добре да не разказвам с моите 500 думи в разказвателния речник. Само ще кажа, за успокоение, че и Макси за 30 минути си изцапа в калта 2 чифта обувки и панталона плюс яке, и от там нататък беше оставен да си се гледа сам  Mr. Green Вечерта, докато майка му и татко сладко си хапваха и говореха, Макси самостоятелно се прикрепи към някакво семейство на съсдната маса, защото си хареса една какичка и не ги остави на мира, докато не си тръгнаха  Mr. Green
На другия ден Сиска и Божи, любезно ни разходиха из Търново и крепостта, и май доста ги изтормозихме, че детето милото спеше, а ние го мъкнехме по камънаците. Любезно й благодарим за вниманието  Hug Heart Eyes

Люба, този джип е бил наш, ама вече си е ваш  Wink  Joy И въобще не ни трябва, и без това си имаме три камари с коли, камиони и джипове, а Макси дори не знам дали вече си спомня, че го е имал  Joy

# 55
  • Плевен
благодаря за кафенцето, люси как е тери днес?

Благодаря, според външния вид и настроението е ок, да не чува  Twisted Evil. От събота вечерта не е вдигала температура. Дивее около мен  Grinning. Спестява пари в една касичка Mr. Green, голямо вадене и пускане на монети пада...

# 56
Добрютро и от мен...и аз най-сетне стигнах до кафенцето,ама Сами е в отпуск-до 15септември от ДГ  и ме правят дива и щастлива двамцата от сутринта...
Виф-че,хич не се оправдавай-ами си давай подробно разказче................а, Макси е такъв сладур-наш Сами вече трети ден го споменува...а,за джипчето-вдигнато е нависоко/че да не се загуби и у нашата камара с коли и играчки/ и ще го използвам за основание да дойдем до Варна и да ви го върнем/така,че хич не го приемаме като подарък,а като повод за разходка Mr. Green/
Люси-радвам се за Тери-дано да се закрепи положението и вече да нямате проблеми Praynig.а за спестовността-браво!-в нашето семейство сме все прахосници,та май трябва да  поупражнявам децата в подобни занимавки/че ако опре до нас да са заможни......... ooooh!/но пусто и те са други зодии.........а то Телците и Раците са такива -прибрани и спестовни/
Ванилка-много сте хубави Peace
Сисе,Божа що е с биба на снимките? Thinkingнали я бяхте махнали......
Аз отивам да разтървавам туземците.........май после ще продължавам с отчетите/че сега колкото и думи да имам в запас-а и те нещо ми се губят--ми е трудно да ги свържа смислово ..... #Crazy/

# 57
  • София

Ванилка-много сте хубави Peace
Аз отивам да разтървавам туземците.......

люба, много ми е драго да го чуя, хихихи, специално за теб:

за разведряване от туземското настроение  Mr. Green

пс вифка, макси е станал още по-готин, особено с адидаса, красавец!!
и много ми хареса ти с кафявата туника Peace Peace

# 58
Люба изненада ме приятно с тези снимки. Хем до теб бях ,а не видях кога си ги нащракала. Много си чевръста и мухабета ти върви и децата от поглед не изпусна и подробен репортаж направи!
Аз си събрах завидно количество със снимки. Като смъкнах от тук от там... А и като знам че има още не отчели се със снимков материал.  Laughing
Ние хем камерен състав бяхме, но пак не остава време да обърнеш внимание на всички. На децата направихме детски кът с идеята те да си се забавляват, а ние да си пийваме спокойно. Но мойто като ревна и аз да съм играела с децата, че без малко да изкарам купона в детския кът. Но наказанието ми беше отменено по едно време.  Mr. Green Та докато си седях там Сами ме образова на тема Динозаври! Ивчо верно нищо не говори, но добре си се оправя и така. От каквото имаше нужда сам си се обслужваше , особено с храната. Гого на Лони да ви кажа, поне пред нас, се прояви като кротко и послушно дете. Трите дами Сиси, Евка и Божи се държаха като истински малки дами - кротки и тихи! Макси се опитах да го пребарам докато се заиграваше със какичката от съседната маса, но не пожела да дойде при мен. Определено си беше харесал нея!  Wink Марти и Макс ме впечатлиха с играта на тенис. Доста добре се справиха и не отстъпваха на по големите. Гого на Пилето добре си се занимаваше с пръстта в една саксия, но мама му осуети намеренията за игра. А Мони и Алекс си имаха някаква игра, в която Мони викаше на Алекс: Алекс хвани ме.... и Ивко също реши да се включи в издирването на Алекс и повртаряше след Мони , само че Алеск...  Mr. Green
Момента с тортата наистина много допадна на децата, но следващият път ще вземем не изгасващи свещички!  Grinning
П.П.Люси за среща в Имението съм съгласна, само да ни съвпаднат ангажиментите!  Peace

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 13:38 от А н и

# 59
  • Велико Търново
Сисе,Божа що е с биба на снимките? Thinkingнали я бяхте махнали......

Термометър,сестро,термометър Mr. Green

Да се кажа и аз на бързо за срещата EmbarassedЛично аз много си починах благодарение на Георги,Стоян,тук там Цецо на Вели и Тони на Виф не разбрах,че имам дете Mr. Green
Динко на Лони и той се включи в люлеенето на Божа и за мене време да я гледам не остана Crazy
Децата наистина са страшно пораснали и са много забавни Heart Eyes
Алекс на Вели постоянно си играеше с Мони и на сутринта като се е събудил констатирал,че до леглото до него "няма гадже" и баща му рече,ако продължи да обраща внимание на Мони и на другата сутрин ще е пак без гадже,но очевидно това не го стресна.

Виф каза как цяла вечер бяха без дете Mr. GreenА пък Макси се представя за "батко" и днес Божа гледа снимките и като го видя и казва"батко".

Мони пък е много постоянен в чувствата си към мен CrazyДо сега такова нещо не съм виждала за толкова години Heart Eyes

За Ева няма кво да говоря бонбони  половина.Сиси на Ники също много ме хареса и първата вечер "отмъсти" за тормоза,който нанесох на майка и за прадата.Постоянно ми викаше Сиска,Сиска и се гушеше.Голяма кукла е.
Младежите също са невероятни сладури HugВсички деца бяха много спокойни и спяха до късно/изключвам Марти и Гого на пилето/.
Ами това е с няколко изречения за децата Grinning

На вечерната запивка/силно казано-изпих само две бири Crazy/ на мамите почти нямаше свекърва необсъдена,обаче пък за мъже и пури тц.
Ами това е от мен.Божидара вдигна температура,която се движи 37.1-37.6 и да видим кво ще стане ooooh!

На огромна патерица честит рожден ден на Ради!Пожелавам му много здраве и безгрижно детство!
Верче,  bouquet

Честито християнче на Галушана!

Общи условия

Активация на акаунт