Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 179
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Добра вечер и от мен Simple Smile !

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ОЛЧЕВИ! МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО ДА ЦАРУВАТ У ВАС ОЩЕ 110 ГОДИНИ НАЙ-МАЛКО И ЕДНА РУСА ПРИНЦЕСА В СКОРО ВРЕМЕ  ЗА КОМПАНИЯ НА ВЕЛИ!   bouquet

Много се радвам, че се намери най - накрая свестен човек да ви каже , че на сладур Вели всичко си му е наред. Дано вече се поуспокоиш и на воля да се наслаждаваш на М, докато Вели се наслаждава на моренцето  Hug.

Шуши весело изкарване на почивките и на вас  Hug.

Аз тези дни походих малко на работа и понеже тази вечер съм без мъжо, спокойно се наслаждавам на форумските новини  Mr. Green.

Лека и спокойна нощ от мен, че утре сутрин мисля да станем по-раничко и с баба й , дядо й на Тери и племенника да отидем на село да се надивеят дечурлигата.

# 271
  • Варна

Добро утро!!!

Весело изкарвае на Люси с децата на село!
И ние днеска след обед, като се прибере Тони, ще отидем до село. Татко пак го прихванала строителна мания, и ще ползва Тони за носач на стр. материали  Crazy А аз се чудя, дали да не им оставя Макси, ама ще им дойде нанагорно да го пазят от строителството, а и построеното от Макси  Mr. Green
Аз определено съм настинала, хремава съм, боли ме глава и гърло... надявах се да се събудя нова тази сутрин, но уви...

# 272
  • Varna
Vif- ,че аз добре ли виждам лентичката в подписа ти или newsm78.

# 273
Добро утро!
Честита годишнина на Олче и мъж-любов,любов,и пак любов ви желая!
Весело изкарване на заминаващите на почивка и на Люси на село!
Змейке,кога ще бъдете на Сл.Бряг,че и ние почиваме в околността,ама още не сме решили кога ще е newsm78
Вифче,оздравявай бързо,а ако не става у дома пробвай да се напечеш на плажа и хремата ще избяга Grinning
Ние сме добре,ама много не ме слуша това детенце моето и тук се е събрал с едни дивачета и само глупости усвоява,а аз само си тровя нервичките с него Sad
Весел уикенд мили другарчета!

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 10:48 от velisa75

# 274
  • Варна
Vif- ,че аз добре ли виждам лентичката в подписа ти или newsm78.

Какво виждаш в нея.... скоро не е сменяна май  newsm78

# 275
  • Varna
 ВИФ, ЧЕ АЗ РЕШИХ ЧЕ СИ БРЕМЕННА, НЕЩО 2 ВИЖДАМ И ЛЕНТИЧКА ЗА СЕДМИЦИТЕ Mr. Green

# 276
  • Варна
Тъй де, тъй де - 2 години, 1 месец и бла бла...ама е за Макси...  Joy тия нещо като си преработваха сайта и прецакаха лентичките, и аз не мога да я схвана, а е за рожден ден лентичка.... а пък ако бях бременна щеше половината свят да е разбрал, не бойте се....ама за сега не се предвижда  Mr. Green

Айде да ви сложа и следобедното кафе, че днеска тъй ми е тръгнало

Само дето май двечките с Инна самички си пишем  newsm78

Довечера питиетата друг ще сервира, аз отивам да стягам багажче за село, а евентуално и за плажче утре, че направо от село на моренце да се топнем...

# 277
  • София
Вифчето и Иночка само ще си пишат, а аз само ще си поствам снимки...  Crossing Arms Ааа... една тема не можем да изпишем и то в жегите... Thinking
Айде, като "за последно", че от утре съм без дете Sad и на вас ще се надявам да пускате снимки, че да има къде да оплакна окото, иначе ще гледам жално и милно парковете и площадките и ще въздишам...  Tired

Ето няколко от днешната ни разходка в Борисовата градина:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6150987
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6151056
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6151131
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6151157
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6151210
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6151261
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6151267

# 278
  • София
Олче,голям слдаур Велизар,явно сте си прекарали страхотно днес в Борисовата.Аз си оплакнах само окото благодарение на теб,че нали съм без дете и вече тотално ще откача.

# 279
Олче, честита ви годишнина! Сега ще си направите една медена седмица по случая!  Laughing
Вифче, моите съболезнования за вуйчо ти! Аз сега забелязах! Майка ти как е?

Весело изкарване на почиващите.
Шуши и ние ще ходим другата седмица до Сл.бряг, но само за уикенда и няма да ви хванем. Но като гледам вие до 13.07 сте там,така че ако отидем пак ще се обадим!

Болните да оздравяват по скоро, че е много кофти да си болен в тази жега, а и аз май към тях се присъединявам.

# 280
  • Русе
   Хайде добър вечер и от мен!
   Добре, че има мачове сега, че и аз да се вредя за компютъра по това време Mr. Green
   Честита годишнина на Олчето! Много любов и семейно щастие!    
   Нещата с болестта на Дарито не се развиват много добре. Миналата нощ се събуди с лаеща кашлица, променен глас и ужасни зелени сополи! Сутринта ходихме на лекар, но Дарито няма Т, гърлото не е червено, дишането е чисто и й изписа противоалергични сиропи за дихателните пътища и нослето. Следобед обаче се събуди с конюнктивит, та вечерта ходихме и за Тобрекс ooooh! 
   Такива работи при нас... Дано тази нощ да е по-спокойна! Praynig

# 281
Олче,честита годишнина!Преоткривайте винаги тръпката един в друг и другата година-сестричка на Вели!/ние днес сме от 9 години заедно и се чувствам...стара.ама много ясно,не празнуваме,той е на работа/

Ау,Мими,да оздравява бързо това синеоко Дари,че ще дърпаме уши!

Знаете вече защо не пиша,няма какво пак да се оплаквам.Историята със соло отглеждане на Ел продължава,Петър вече е ужасно скапан,на къщата не мога да й хвана края.Ама сега ще си е една седмица в Бг и моята кума ще е тук на гости,така че поне няма да съм сама.Моето уж така самостоятелно дете е изпаднало в мания "мама да е на разположение 24 часа на ден" и реве дори,ако отида до тоалетна.А се научи да прескача вратичките на стълбите и не смея вече и сама да я оставя.Период ли е според вас,опит за контролиране на живота ми или лиготия?

Абе,мами,да ви питам.Вчера цяла нощ имах контракции,ама баш контракции-на около 3-5 минути.И реших,че това е-рано,ама ще раждам.Обаче в 5 сутринта,слава Богу,спряха.Подготвителни са явно,ама защо така силни?Някой спомня ли си да е преживявал подобни интересни случки?И значи ли,че трябва да внимавам?Бебето е още много малко да си прави планове за навън ooooh!А и на 1-и ще водя Елла в Дисниленд и ако и тази почивка изгори така,Петър определено вече няма да ме пусне никъде Blush

Вифче,знам,че се очакваше,но винаги е тежко,не по-малко.Съжалявам за вуйчо ти!Прегърни майка си от нас,сигурно не й е лесно.

А за лентичката-няма какво да се оправдаваш и да се опитваш да я оправиш-ами работи за 2-ката и месеците Wink

# 282
Хайде да сложа едно кафенце и да видя дали ще събудя темичката Simple Smile

Ирка,само не се притеснявай и всичко ще бъде наред-целувки на Ел и много спокойствие за теб Heart Eyes

# 283
Лелеееее, цяло лято ли ни чака такава ниска активност?!?!  newsm78
Велиска, благодаря за кафето - пийвам едно набързо и да ходим да пазаруваме, че стана никое време.

Моят син още дреме... седи на столчето, яде кекс и гледа в една точка.
Нещо снощи явно се е простудил като е излизал с баща си на разходка и сега е с доста запушен нос.  Tired
Надявам се да му мине бързо хремата, че да може да си спи спокойно и да няма грижи малкото човече.

Хайде да изчезвам, че "уната спинка на влака!  Shocked И вози иейса до Билла".

# 284
  • Варна
"уната спинка на влака!  Shocked И вози иейса до Билла".

Joy кой кой кой  hahaha  newsm78

Ирка, Ани  Hug то мина вече половин месец..... майка го прие вече, както и всички де ... на нея сърцето й прави номерца начесто и й прилошава, но е по-спокойна вече, и гледаме да си я пазим.

Ирка, за контракциите, аз получавах такива уж подготвителни, и имаше вечери до към 3 часа да са си регулярни и после стихваха. Но бяха различни от тези като тръгнах да раждам де... ти се пази и не се преуморявай, къщата я зарежи ако трябва тотално, гушкай Ел - и Макси е лепнат за мен дори в тоалетната при всякакви "интервенции" там  Blush ама се надявам да му писна и сам да се откаже  Mr. Green От нас имаш гушки, цунки по коремчето и цунки на Елчо  Hug

Ние днеска стигнахме на плажа с татито ни  Mr. Green и не падна небето - та има надежда и за него това лято  Joy Аз досега спинках с Макси, сега тати му отиде при него и той да поспял, ама чувствам че Макси скоро скоро ще го дигне  Mr. Green Чакам ги да се излюпят и да отидем до Морската градина на разходка.. А моята хрема и гърло, даже и след силното слънчице днеска пак си ме мъчат... дано се оправя до ден два, че ме чака доста работа тая седмица и ще ми е кофти.
Вземам едно бързо кафенце от Велиска и тичам да се обличам... дано не вземат да спят до довечера, че да си остана с каненето само....  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт