Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 182
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • Varna
 Асъм тук, но с прибижки и препълзявания Mr. Green

# 256
  • София
Сватя, и едно коктейлче за измежу прибежките да си вземеш - лошо няма  Wink /ужас, то няма и 10 ч.  #Crazy ама аз като съм станала в 4  Rolling Eyes/

# 257
А,аз снощи Ви чаках с коктейлчета...ама никой се не показа Crossing Arms-затова сега тургам кафето,дано поне него да уважите:
Ох,Руми,това с безсънието го помня аз от моята бременост....не,че и сега го няма,ама тогава напарво бях забравила какво е сън...

# 258
Добро утро!

Нека и аз допринеса за намаляване на запустяването на темата ни.  Mr. Green

Нещо не съм много на кеф, че вчера една майка каза, че от пясъчника в парка няколко деца са се заразили с кучешка тения и на мен само и това ми трябваше да чуя...
Съвсем превъртях. Цял следобяд четох по въпроса и съм меко казано втрещена!

Руми, аз за неделя не знам дали ще можем да бъдем на линия в такъв час... Но ако ходите там сподели какви са ти впечатленията, че си търся заведение с детски кът да си празнувам рожденния ден....

Хайде, толкова от мен, че със събуждането се започнаха белите в знак на протест, че още не сме излезли!
Само ми повтаря " да изизаме на вънка, чао, довиздане"

Лек ден! Hug

# 259
  • София
Танче,много неприятни мисли са ти влезли в главата,надявам се да са напразно.Има ли някакви симптоми,по които да се открива навреме.То вече да те е страх и в градинката да си изведеш детето.

# 260
  • Русе
   Привет, мамита! Hug
   Онази вечер не можах да пиша понеже мъжът ми предяви претенции за компютъра Crossing Arms
   Дарито изкара няколко дни на яслата, но днес си е у дома с лека хрема. Много се надявам да овладеем положението за 2-3 дни и другата седмица пак да е при децата! Praynig За сега много й харесвам там, все повтаря "цата, цата"(децата) и "тетя юка"(леля Любка). Яслата й се отразява много добре(като изключим, че пак е болна Confused) - храни се прилично, сутрин се буди сама в 7, а вечер заспива в 22 часа! Там я държат без памперс и вчера имахме лично постижение от само 1 мокри гащи в шкафчето! bowuu Все още е само до обяд.
   Много мъчно ми стана за Ема! Sad И в нашата група има едно момченце, което плаче от сутринта, докато майка му го вземе на обяд! Но всички казват, че ще свикне и то продължава да ходи. Дарито в това отношение е герой. Като я оставям й се насълзяват очите, но не заплаква. Сестрите казват, че е спокойна, играе с децата. А като я вземам на обяд заплаква още преди да я изведат при мен - не иска да си тръгва!
   За морето - ние се гласим да ходим на Албена в средата на юли. Много искам да заведем Дарито на хубаво място, като за първа почивка с нас. Пък и тогава имам рожден ден и то юбилей(30) и това ще ми бъде основния подарък Grinning
   Сега излизаме навън, че малката маймунка скучае тука. Приятен ден на всички!  Simple Smile

# 261
  • Варна
Аз тия дни само чета, нещо не ми идва приказката.... имам работа, и вечер съм гроги, а днес май се и разболявам - като дойде лятото и като почна с моите ангини и синузити и край няма.... ама то аз съм си виновна де, позволявам си студено и газирано, а зимата не ги докосвам и се пазя...

Дано Ема премине по-бързо този неприятен адаптивен период, и да свикне с лелките, да й хареса да играе с децата  Praynig Hug

Браво на Дарито за нейната адаптация  Peace

Тая сутрин пак висяхме в НАП, скъсаха ни от насрещни, кво пък толкова продаваме необяснимо не знам  #2gunfire
Днеска като за петък съм се наточила да излезнем с Ивон, та Макси и Ники да си поиграят, дано не ми мине котка път....
И стискайте палци в неделя да става за плаж, че моя мъж вече в траур ще се обяви, ако пак не успеем да идем  Mr. Green все му върви на дъжд в почивните дни на него  Mr. Green

Танче, не се задълбочавай в четене за тенията и други подобни, че имам чувството, че тия деца трябва в изолационна среда да ги гледаме... всичко е мръсно навън, даже и въздуха .... но е хубаво да се има едно наум де... кажи ако има някакви начални симптоми, да знаем и ние...

Хайде, лек след обяд на всички   bouquet

# 262
Мда,то било петък/цял ден/,а аз даже споря тук,че е четвъртък........нещо пак съм си загубила един ден в летоброенето Thinking/Виф-че мерси,че ме изкара от заблудаат/
Аз пък цял ден хвърлям огън и жупел и се ядосвам,че пристигна един акт на съпружеството-според него за много дребно нарушение,а според мен-безбожно висока сума.........и от одеве ровя из нет-а да видя,аджеба,чак такова престъпление ли е ,че е навлязъл с колата в пешеходната зона на Лом/която той твърди,че трудно се забелязва/,та сега дължи 100лв.Никой не отрича нарушението,ама много ми се виждат тия пари...,като за такова нещо/още повече,че знака не се е виждал хубаво/
Танче,стига чети,стига мисли Naughty.......,ако трябва да се пазим от всичко дето ни дебне-трябва да се заключим в някоя барокамера и да не мърдаме оттам.Познавам толкова хора дето са с много добра лична хигиена,които боледуваха от хепатит,салмонела,тения/последното наистина е много гадно и трудно излечимо/...аз самата се оказах болна от токсоплазмоза-без да съм влизала в близки контакти с животни/обичам ги,но не и да ги пипам....особенно пък не домашни/,не бях яла и непроверуно месо........ама си отнесох последствията.Така,че мисли позитивно и не предизвиквай съдбата.........И ти завиждам,че Николчо поне иска да излизате-моите са станали едни домошари-искали да си играят вкъщи......снощи пък като ги заведох в парка и като се чучнаха до мен на пейката-същи дърти клюкарки......не стига ,че се заглеждат в "лигавите бабешки сериали",сега остана да виснат и пред входа да оправят клюките с пенсионерките..........а да кажеш,че съм от строгите мами-уж ги оставям да се цапат,да се гонят/дори поощрявам изразходването на енергията извън вкъщи по всякакъв начин/...ама -не....... ooooh!
Браво на Дарито за адаптцията,дано и болести да няма порай яслите...а в Албена-ще Ви хареса.......предполагам. Laughing
Виф-че да поздравиш Ивон и фамилия от нас Hug
Имар-че,да поразпитам ли къде в Пловдив правят хубаво дайкири? Wink
Айде,аз спирам със споделянето за денс,че вече наистина срам ме хваща-то май смо аз си пиша тук.......и тук там някой м/у мен-колкото да не съвсем скучен  монолога..........

# 263
  • София
Люба,разпитай.Пък аз така или иначе пак ще си дотътря д-то до Пловдив.Пък през септември се надявам и повечко дни да постоя.Но среща така или иначе е хубаво да си направим,няма значение , на дайкири или на бира,важна е компанията.

# 264
  • София
Здравейте момичета!  Hug
Днес имам мноого голям повод да ви почерпя, двоен:
Първо с М днес чукнахме 11 години, откакто сме заедно и се обичаме...  Crazy Направо не ми се вярва, кога изминаха, все едно вчера бяхме на 16...  Rolling Eyes

И второ, но не по значение, днес съм отпуска, заведохме Вели на друг педиатър, като второ мнение и той ни успокои, че няма абсолютно никакъв повод за притеснение, защото като гледа енергията и дяволития му поглед подозирал, че "на 4 години  на това дете няма да спира да му мели устата"  Mr. Green и ще ни прави меко казано на луди калинки...  Laughing
Той се представи на завидно ниво тая сутрин, дивя като за световно, обстановката му беше тотално непозната, че го водихме в другия край на сф, но не се спря да търчи, крещи и да вилнее, даже "преподреди" бюрото на доктора по свой естетически привкус и усмотрение...  Laughing
Установи се, че основно е фамилно предопределено да изостава в говорните умения, тъй като баща му е проговорил късно, а пък моят такъв - след 3 години, със сигурност.  ooooh! Така че, вече трябва да ме биете  Mr. Green, ако пак се тръшна да се притеснявам...  Embarassed
Танче, и аз да те посъветвам да не си мислиш страхотии, тук пък всички деца в квартала,  (за чиито ми отношения с милите им майки съм ви осведомявала неведнъж Sick, и не искам пак да раздувам темата,  и които бяха "така добри" така да се разсърдят на целия свят, та сега децата ни да не играят заедно ... или поне, по - голямата част  Sad), са болни от вирус с много висока Т... и познай на мене как ми се свило под лъжичката и непрекъснато препипвам Вели, че в неделя живот и здраве го изпращам на море...  Praynig
Добре, че 3 дни седя на къщата, а ние с баща му след работа също  Simple Smile, та дано да не сме били в бацилника се моля...  Praynig Praynig Praynig
Което ме подсети да ви пусна 2 снимки, да го видите господина, колко е щастлив на по - горе описаното място:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6138746
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6138744

П.С. Да не забравим да върнем целувката на Ема newsm51, която ни залепи и двамата с Велизар за компа с невероятното си изпълнение и чар... Кукла! Heart Eyes И на Вели Angels на Morandi му е любимо парче. Ама по друг начин си върти дупето Mr. Green, ще го снимам да ви покажа...
Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Heart Eyes  Kissing Heart Heart Eyes Heart Eyes  Kissing Heart

# 265
Олче, честита ви годишнина с М!!! Дъъъъъъълги години още да се обичате и с бяла рокля някой ден да се покажеш!!!
 Wink   bouquet

Ние заминаваме днес с Марти при дядо ми за 1 седмица на село и от 1-ви юли ще идем и на моренце за 2 седмици, така че вече ми липсвате... Ще ходим на Слънчев бряг на плажа на Хелена Резорт, ако някой е наблизо да се обажда.

Целувки на всички мъници и до скоро!!!

# 266
  • София
Олче, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Още 7 х 11 все такива!

bouquet

# 267
  • Варна
Олче и от мен всичко най-хубаво!! Нека станат 110 годините, а разбирателството, уважението и обичта ви нарастват пропорционално с годините!!!!
  bouquet

Няма никой тук, така че лека нощ!!!!   bouquet

# 268
А,тук сме ,бе..........аз поне тук./то кога ли не съм била/
Честита годишнина на Олчето и М.-още много години да се обичате и уважавате! в скоро вереме да се чуе и Менделсон покрай вас:
И дано вече не се шашкате от педиатърски хипотези........ Peace

# 269
  • София
Честита Годишнина,Олче!Бъдете щастливи и влюбени,както на този ден преди 11 години!

Общи условия

Активация на акаунт