Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 182
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!

Днес аз ще ви сервирам кафе и ще се засрамя за снощи, защото четох, но не писах  Embarassed Embarassed

Змейковица, браво за моренцето! И ние сме на път за уреждане на почивка в Сардиния през есента. Сега търся най-изгоден ферибот, защото ще ходим с колата.

После ще допиша, че трябва да правя сандвич на Георги за училище.

# 241
Змейкова,и ние уредихме морето Grinning/т.е. одеве ми се обади съпружеството,че е запазил дати/,та понеже ще сме втоя вилает-може да се видим там/че то тук нещо не сколасваме Mr. Green/.
Кате,искам и аз в Сардиния................ама ще стане друг път Sad.Пиши как сте Вие.....и довечера-пиши,че пишем черни точки....
Аз от сутринта съм се разготвила и вече сдавам багажа,че в кухнята е 52 градуса насянка и без фурни и котлони да работят...да не Ви казвам с тях колко е......от сутринта съм загубила поне 2 кила и няколко хиляди мозъчни клетки сигурно....... ooooh!

# 242
  • София
Аз да го обърна на готварския - Любе, какво готви днес, че съм в чуденка. А и какви 2 кила - от къде ги смъкна, от кокалите ли?  Thinking newsm78

# 243
Забелязвам че снощи пак е имало Иху, а тази сутрин е Тихо.

Ивко вече е здрав, да го похваля първо. Това чудо се размина точно за 1 ден, но до края на седмицата ще си поостане у нас. От него по щастлив няма.
Пастичка, не мисля че при Ема злото е сторено. И Ивко така трудно се адаптира и мен ме бяха обзели мисли че ако реве дълго време няма да се самонаказваме, но за около 2 седмици утихна и сега си ходи без проблеми там. Ако Ема наистина не може да свикне , в момента в който спре да ходи там, ще е видимо по - спокойна.
Кажи сега за ТОТОНа, в превод камион ли значи? А Люба ващо НЯНИ да не би да е бира?  Mr. Green
Бубка, стискам палци с операцията всичко да е наред. На ретината ли е? Да не би да чакаш донор!?

# 244
Ех че трудни загадки пускате нямам си идея даже ще чакам знаещите да си кажат.
Ние за сега също ще ходим на море (стискам палци че докато не тръгнеме не вярвам) две години не съм ходила и нямам търпение в китен от 18 юли ако има и други в района...знаят какво да правят.
Нещо нямам време тия дни за писане дали са ми работа за 2 седмици напред. Другото което чакам с нетърпение и започването на шофьорския ми курс от понеделник, дано да върви леко.
Хайде хубав ден от мене - днес шефа ние поканил на едно заведение след работа та ще скатая малко от детето...

# 245
Забелязвам че снощи пак е имало Иху, а тази сутрин е Тихо.

А Люба ващо НЯНИ да не би да е бира?  Mr. Green

А,тук сме бе-ма давам шанс на останалите да се изявят.......
А "няни-то",наистина е бира-то какво друго да е? Mr. Green...но детето такава асоциация прави,че чак ме хваща срам Embarassed/въпреки,че мойто мъж още навремето ми беше намерил една статия,че бирата не е вредна за децата-в разумни количества,естествено-и че преди години след отбиването са ги минавали на бира бебетата-защото водата не била хубава,а и сигурно за да спят повече newsm78-това последното е мое съждение.....пък и и витамини имала........../
Аз да го обърна на готварския - Любе, какво готви днес, че съм в чуденка. А и какви 2 кила - от къде ги смъкна, от кокалите ли?  Thinking newsm78
Неде,готвих по принуда,че хладилника вчера го намалих,че нещо обледява много/плаче за нов,ама все го отлагаме,че първо да измислим шкафовете....че да го почнем ремонта...и т.н. оправдания,ама пусто нали и на море искаме и на концерти...и да си щракаме с пръсти по купони... Crazy/...и тая сутрин камерата се беше поразмразила...и кака Ви като се емна-та наготви месата и зарзавата-`щото нали не е хубаво да се замразяват наново......та сега има пет вида манджи и заготовки-та тия дни  няма да ми се налага пак да се пържа в кухненския ад.А,килата-освен от акъла да са.....ама то там и без това отдавна няма никой Mr. Green
Иначе ако искаш идеи за лесни манджи-свиркай......въпроса е и после да се ядат/че Сами ми е един каприз-и направо ми се взима акъла с какво да му угодя,вече #Crazy/
Аз да се похваля с акво ме зарадва една мила дружка, форумска-мерси и за жеста  bouquet Hug Heart Eyes:

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 14:45 от Анонимен

# 246
Олче, няма за какво да благодариш... чат-пат пускам по някоя и друга снимчица оттук напосоки - преди предупреждавах мамите, но май ги изредих всички и сега пускам което пате ми падне... Laughing SunglassesИначе снимката на Сънчо е от миналата година, права си...просто заложих на нейната особена "художественост" Wink Все пак личицето му си е същото... Пък и беше жест към батко му, който всъщност е автор на снимката.... Sunglasses
Моето диване все по-щуро става - направо няма спирка; след него сме с батко му с изплезен език по градинките - не ни оставя за миг! Party #CrazyСамо че си щрамбоваме по кварталному, че аз по някое време изхвърчам към работата... Гледам, че вие продължавате да си се срещате, момичета, страхотно е това, че с години си поддържате близки отношения; направо ви завиждам благородно!  bouquet
Благодаря на мамите, които ни подкрепиха   bouquet- наистина се оказа пародия този конкурс... Confused

# 247
Привет МАЙки  Peace Гледам че обсъждате морето.Ние ще сме на Златните от 20 до 30 юли и ако някоя от вас е в този район обадете се да се запознаем лично Laughing

# 248
Благодаря на всички за вниманието!  Hug Утре Ема няма да е на ясла, един ден почивка и давам, въпреки че днес е минало по-леко. Вчера, майка ми, като я взимала е имало 5-6 пищящи деца и явно се е отразило и на останалите, защото сутринта, родителите със слаби ангели, са си взели децата обратно и в групата бяха 4 деца ... с 4 "госпожи".  Wink  В понеделник ще видим как ще е и ще решим, може временно да не я водя, а и нашата почивка ще бъде 5.07 - 20.07, после ще направим втори опит.
Цитат
Кажи сега за ТОТОНа, в превод камион ли значи?
НЕ!!! Означава МОТОР, МОТОРИ!!! Отне ми време да го схвана, но след като настойчиво ми обяснява на няколко пъти за ТОТОНА на ИУЙЧО (вуйчо) разбрах за какво говори.  Laughing
Камион го казва съвсем правилно.
В момента е на вълна ГОЛЯМО и МАЛКО. Цяла вечер повтаря с подходящата интонация ГОЛЯЯЯМА ..бувка, малка ..бувка; ГОЛЯЯЯЯМ колад (шоколад), счупва го и показва "малък колад" и т.н.
Ани радвам се,че Ивко е вече добре и щастлив.
Галюшана, не че няма да пиша до тогава, но все пак .... ПРИЯТНО изкарване в Китен!
Люба, определено си социален тип, а също и оправна домакиня и добра майка. Стига с тази самокритика!!! Ти си моя герой!
Имар, голямото ти момче все по-хубаво става. С къдриците беше красив като момиченце, сега е хубав млад момък! Ако е това кафе "Париж" за което си мисля, съжалявам, но не работи от няколко години.
Крейзи кажи бизнеса как върви?
Бубката, честито на патерица! Стискам палци за операцията!
Таня Арк, гледам късничко заспива Никола. А колко спи през деня?
Сиска, какво стана с изследванията на Божа?

Поздрав за всички от моята танцьорка  newsm51,  а за Вели с целувка   love001
http://www.youtube.com/watch?v=kKyytKW883g

# 249
Хаха, Ема ме развесели в края на работния ден!  Laughing

# 250
Ема е много сладка Simple Smile Как хваща ритъма Simple Smile
Нямах шанс да се сетя за мотор. Приличаше ми на бонбон, бонбони Simple Smile

Да ви задам една загатка от Криси. Първото нещо, което схванах беше: Мама, токо да!

# 251
  • София
Ема е голяма кукла,много сладко танцува
 Пастичка много жалко за заведението,наистина правеха убийствено дайкири.Но здраве да е надявам се и някъде другаде да го правят така добре,само да се дотътря до Варна,ще намерим мястото.

# 252
  • Varna
geri143495, аз съм на златните всеки ден  Laughing, тека че чакам обаждане, сл. ми тел е 388488 и 388480/ хотел Алегра/, на лични ще ти пиша и мобилния.
  Бетина откри днес сезона/ без мен, разбира се/ беше на плаж с приятелката ми, докато аз си чаках  министъра на спорта туризма да благоволи да дойде и да го настаня  Twisted Evil
    Нашата загадка думичка е -кита-  седмица мина докато разберам ,че означава скрита.
  imar-че, хайде и тебе чакаме Hug
  Стискам палци  изследванията на Божа да са ок., че ги чакам и тях в хотела, и бирата за Сиска се изтудява вече Mr. Green,

# 253
А,що не пишела Сиската-тя багаж за Златните събирала...... Crazy
Симби,пусни една усмивка и два-три реда...пиши и как е малката ти принцеска......... Laughing

Е,и тая вече ще си пия самотно/че той мъжа се е облещил в мача и не се брои за компания/..........ама да кажа едно"Наздраве",пък дано някой отвърне със същото beer

Последна редакция: чт, 19 юни 2008, 22:42 от Анонимен

# 254
  • София
Добро утро!

Айде, дееее, никой още няма тука!
Като гледам какво морско настроение ни е хванало  Laughing

Да ви кажа, тия дни си харесах едно заведение до зала Универсиада - пицария Виктория /ама май не е от веригата Victoria/, която има двор с ограда и детски кът - видя ми се много подходяща за някоя предиобедна среща с мъниците. Има ли желаещи за неделя - 11, 11:30 ч. да кажем?

Общи условия

Активация на акаунт