Днес аз ще ви сервирам кафе
Змейковица, браво за моренцето! И ние сме на път за уреждане на почивка в Сардиния през есента. Сега търся най-изгоден ферибот, защото ще ходим с колата.
После ще допиша, че трябва да правя сандвич на Георги за училище.
/т.е. одеве ми се обади съпружеството,че е запазил дати/,та понеже ще сме втоя вилает-може да се видим там/че то тук нещо не сколасваме
.Пиши как сте Вие.....и довечера-пиши,че пишем черни точки....
-това последното е мое съждение.....пък и и витамини имала........../

/...и тая сутрин камерата се беше поразмразила...и кака Ви като се емна-та наготви месата и зарзавата-`щото нали не е хубаво да се замразяват наново......та сега има пет вида манджи и заготовки-та тия дни няма да ми се налага пак да се пържа в кухненския ад.А,килата-освен от акъла да са.....ама то там и без това отдавна няма никой
/
:
Иначе снимката на Сънчо е от миналата година, права си...просто заложих на нейната особена "художественост"
Все пак личицето му си е същото... Пък и беше жест към батко му, който всъщност е автор на снимката.... 
Само че си щрамбоваме по кварталному, че аз по някое време изхвърчам към работата... Гледам, че вие продължавате да си се срещате, момичета, страхотно е това, че с години си поддържате близки отношения; направо ви завиждам благородно! 
- наистина се оказа пародия този конкурс...
Утре Ема няма да е на ясла, един ден почивка и давам, въпреки че днес е минало по-леко. Вчера, майка ми, като я взимала е имало 5-6 пищящи деца и явно се е отразило и на останалите, защото сутринта, родителите със слаби ангели, са си взели децата обратно и в групата бяха 4 деца ... с 4 "госпожи".
В понеделник ще видим как ще е и ще решим, може временно да не я водя, а и нашата почивка ще бъде 5.07 - 20.07, после ще направим втори опит.
, а за Вели с целувка