Олче,
ти си знаеш.........

Даниеле,само с игнор става на тая възраст-колкото повече се обясняваш и акцентираш в/у репликата-толкова повече му се запечатва в съзнанието като нещо интересно и важно/и привличащо вниманието/..като стане по-голям-тогава с обясненията/макар,че пък тогава такива изводи и асоциации правят,че не е истина в какви филми могат да те вкарат....
/За яденето-вие сте чували за невероятния апетит на Иво-,но напоследък като,че ли вече сме в друга фаза-ядем по-умерено и избирателно/почна да проявява и вкусови предпочитания,че преди маааааше наред каквото му попадне/...,но също трябва да яде сам....ако се опитам да се намеся-става страшно.
За гърнета/и употребата им по предназначение/ и говорене при нас изобщо не се отваря и лаф....така,че мога само да завиждам на другите мами....и да се надявам,че скоро и у нас ще има такива екстри.....
От мен лека и спокойна,че пак стана утре,пък ни багаж съм събирала,ни идея имам как ще се оправим сутринта с всичко....поне малко да дремна,че поне сили да имам.....и да не гледам много лошо..
от нетърпение. След малко ще раздигам и домочадието и тръгваме!

.И да ви питам като съм на тема къща-долу сме с ламиниран под и са плъзнали мравки,ужас е!Как да ги изгоня???

morning