Мина Първи Юни, пеят и лудуват МАЙските маймуни!

• 15 177
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Записче Mr. Green....че нещо не остава време тия дни/от обикаляне на улиците без крака останах /.....,дано утре да се организираме навреме и да стигнем по-ранко на срещата,че да не изтървем купона...,но обещавам да снимам и да опиша после подробно събитието.......ако има нет-може и оттам да се включа директно.
Олче,  bouquetти си знаеш......... Heart Eyes Hug Heart Eyes
Даниеле,само с игнор става на тая възраст-колкото повече се обясняваш и акцентираш в/у репликата-толкова повече му се запечатва в съзнанието като нещо интересно и важно/и привличащо вниманието/..като стане по-голям-тогава с обясненията/макар,че пък тогава такива изводи и асоциации правят,че не е истина в какви филми могат да те вкарат.... ooooh!/
За яденето-вие сте чували за невероятния апетит на Иво-,но напоследък като,че ли вече сме в друга фаза-ядем по-умерено и избирателно/почна да проявява и вкусови предпочитания,че преди маааааше наред каквото му попадне/...,но също трябва да яде сам....ако се опитам да се намеся-става страшно.
За гърнета/и употребата им по предназначение/ и говорене при нас изобщо не се отваря и лаф....така,че мога само да завиждам на другите мами....и да се надявам,че скоро и у нас ще има такива екстри.....
От мен лека и спокойна,че пак стана утре,пък ни багаж съм събирала,ни идея имам как ще се оправим сутринта с всичко....поне малко да дремна,че поне сили да имам.....и да не гледам много лошо..

# 16
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ! С пожелания за много здраве, весели усмивки и забавни пакости!
Верче, пожелавам ви незабравим празник!

# 17
           ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ! ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Честит празник и на теб, Верче!

Аз сън не можах да спя, ей такива очи съм ококорила  #Crazy от нетърпение. След малко ще раздигам и домочадието и тръгваме!

Хубав и весел уикенд на всички, с които няма да се видим, а и аз обещавам стабилно количество снимков материал!

# 18
  • София
добро утро в тази дъждовна сутрин:

и чрд на палавото момченце ради, здраве и веселие му желаем с миа!

на еменци хубави емоции, а останалите нападайте кафето, както мен,докато щерка ми гледа ну заец погоди  Laughing

# 19
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И УМЕРЕНО ПАЛАВ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
Пайзи   bouquet

Аз чакам да се събуди момата и по-късно да я визитира лекарката за да видим дали ще можем въобще да дойдем.

В този ред на мисли, ако на някой му се отвори възможност да пътува, да заминава на нашето място поне за 1 вечер, така и така е платено, поне да се възползва някой , ако има желание.

На всички пътуващи лек път и весело изкарване!

# 20
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ.

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ОТ НАС НА ЕМЕН.
Нашия тати вече е в София  и за Емен - нъц Sick

# 21
  • Плевен
  ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ ОТ НАС НА ЕМЕН.
Нашия тати вече е в София  и за Емен - нъц Sick

Най-много останалите да се съберем пак при теб на една срещичка  Grinning

# 22
 smile3510Честит втори рожден ден на Ради!
Да е жив и здрав, да слуша повече мама и да расте усмихнат и щастлив!
newsm67

# 23
  • София
http://www.aquafreshkids.bg/
Ако не сте го видели вече.  Party

# 24
Добро утро,екскурзиантки и отпочиващи мами!

bigdance2  Party TimeДа започнем деня с хубавото събитие първо:ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,РАДИ! Още помним как мама беше останала последна в списъчето ни и безсънните нощи...всичко си заслужава заради слънчевата усмивка на едно такова прекрасно момченце!ПОжелаваме ти никога да не слиза от твоето и лицето на мама! newsm59  ura

Елла е в ужасно натроение тази сутрин.Еййй,това дете иска да е залепено за мен.Седна ли на компютъра,трябва в мен да стои,отида ли в кухнята,тича след мен.Само ако има деца забравя,че има майка.Ама не може така!Като се роди бебка,ще се видим в чудо.Кажете ми,моля ви,как се справяте с обсадата!

Даниеле,моята племенничка не може да казва "к" и "г".Съответно като се прибрахме от Бг,се говореше така"итам навънта" и подобни.Обаче понеже Елла прекрасно казва тези буквички иначе,се правех,че не я разбирам и повтарях:"какво,миличка?мама не може да разбере.Какво?ами,не,не мога да разбера".И така до безкрай-докато не разбра,че всъщност не само че не е интересно,ами и е по-трудно за нея.Та съм съгласна с Люба-пълно игнориране му е майката,ще му омръзне.Тя пък се е научил да се лигави ужасно.Прави едни мили очички,поглежда те втренчето и започва съвсем тихичко да ти говори "мамо,еди какво си".Ама такава лиготия...Хич не са глупави вече,еййййй

Гърне ли?Какво значи това?Ние сме мноооого назад с материала.Има някакви желания да пишка от дъжд на вятър,но трябва да е лично решение.

За обличането-да,облича се/макар и често панталоните да са наобратно/,но само защото аз изгубих бая време/пък и тя имаше желание/да й показвам.Просто да си улесня живота по-късно.

Лоша майка съм,да занете.Детето виси до мен и ми говори нон стоп,защото иска внимание,а аз се изнервям.Ама,момичета,всеки се нуждае от секунда спокойствие,това диване ни телевия иска да гледа,нито да играе сама.Има някакви наченки понякога,но в общи линии при мама е най-интересно.

Ееееее,сега забелязах,че е нарисувала стената с химикал #Cussing out.И да ви питам като съм на тема къща-долу сме с ламиниран под и са плъзнали мравки,ужас е!Как да ги изгоня??? ooooh!

Чакаме първите репортажи от срещата с нетърпение!

# 25
  • София
ирка, пръскай с инсектицид , повечето не са вредни за бозайници (и за хора по подразбиране)
ние имаме 'биокил' и повечето случай пръскам по някоя муха гадна......

и не се ядосвай с елла , ами си направи едно хубаво кафенце с мляко и пей сърце  Whistling Laughing, че после как ще я караш с две дразнителчета  Hug Mr. Green

# 26
Честит рожден ден на Ради да расте здраво и щастливо дете да радва много мама и тати!  bouquet newsm67 Tada
Нашия празник приключи и вече съм спокойна свалих снимки и разгледах подаръците на Мариса докато тя спи и оставих само един да си играе другите един по един. Ето и снимките на тези които са си по домовете и чакат снимки от Емен
http://galiushana.multiply.com/photos/album/33

за наше щастие беше мрачно но поне не валя, точно приключи всичко и пекна едно слънце не е истина но се оказа че е само за 10 мин и след това заваля и още вали и то сериозно така че може да се каже че сме имали късмет аз се молех само да не вали и ме послуша.
Ох Танче точно поради варианта тичане след детето не се навивам да тръгна защото при нас вариант -на смени- не съществува ще тичам само аз и за това предпочитам да си седя тука, но все пак тая надежда че все ще изкачи вариант.
За мръсните думички просто се игнорират това е като не му се обръща внимание ще престане.
За яденето и ние ядеме избирателно поглежда и преценява да или не...разбрах че на сила не става и съм я оставила да си избира сама, но по някога и аз се чудя от какво расте  newsm78
Ох нямам търпение в понеделник да чета разказите ви за срещата и да гледам снимкииииии

# 27
Ееееее,сега забелязах,че е нарисувала стената с химикал #Cussing out.И да ви питам като съм на тема къща-долу сме с ламиниран под и са плъзнали мравки,ужас е!Как да ги изгоня??? ooooh!
Ирка миналата година и в къщи бяха плъзнали и беше голям ад защото точно тогава Любо пълзеше навсякъде.Временно средство е да полееш с оцет по пътечката им до мястото от където излизат.Изчезват,но явно като спре да им мирише и пак изскачат.Напълно се махнаха като стана студено.
Весело изкарване на почиващите и дано не се простудите в това валежно време.

# 28
Благодаря за съветите!Имах нужда,ще пробвам.Не искам да убивам точно мравки и това с оцета ми изглежда много добро решение.

Мариса е много красиво малко момиченце!И тортата ви много ми допадна.Аз все се каня да кача снимки от нашия р ден и да си покажем подаръците,че много си ги харесваме,но съм много мързелива явно.

Вече съм в чудесно настроение.Днес бяхме на рожден ден на наше 3-годишно приятелче и си изкарахме повече от страхотно!Имаше надуваем замък в двора и децата се разбиха от игра.Голямо удоволствие ми доставя да гледам Елфи весел.А тя беше на върха на щастието.90% от времето прекара със скутера на рожденика-той е с две колелета отпред и едно отзад и е много стабилен.Бях твърдо решена да не й купувам,защото не е от най-евтините,обаче тя е абсолютно зашемета от него.Дори като заспиваше промърмори:мамо,да купим скутей уте.Та слабите ангели на майка й сега стоят пред компютъра и го поръчват от един сайт.

Да се похваля с нещо страхотно за мен-вчера,заспивайки,ме помоли да я гушна,прегърна ме и каза:обичам мама и взе да ме целува.После каза:тати е хубаво,обичам тати.Какво прекрасно чувство!

И последно:нали ме знаете каква съм любопитна мара,може да изпусна 3 теми,ама ще се върна постепено да ги прочета.Та стигнах до стихотворението от Олчето за мен,Страйперка и Руми-Олче,колко мило!Не знам къде го намери,но е прекрасно.Прегръщам те Hug

# 29
  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee cook Добро утро мами!
Бях без комп 10 дни и се бях притеснила, че няма да мога да изчета, а то вие сте били много неактивни Naughty
Честит рожден ден на Ради и всички дето съм пропуснала! Желая им от сълце  много здраве и късмет!
 smile3525 nbirthday Tada happy bd smile3510
На Тери и всички болнички, бързо и трайно оздравяване. Praynig Praynig Praynig
Аз съвет за лошите думички не мога да дам, че Маги тука от една седмица почна много да говари, повтарая и много се старае. Но с това повтаряне като папагал едва ли ще ни подминат такива изрази. Мисля и аз просто да се правя, че не съм я чула.
От както сме на ясла ядем всичко и по много пу-пу. Започна да се храни самичка, да казва кога е гладна и какво иска. Което не е много добре. Започна да си иска неща дето не и се даваха(зрънчо, желирани бонбони и всякакви други). Все още я залъгвам с продове и зеленчуци, но до кога ли? Не че не си похапва и такива неща но доста ограничено.
На гърне си ходим без проблем, но нощем още пишка в памперса.
Играе си и сама, но само когато сме двете, има ли и други хора просто подивява.
За сега има два навика дето не мага да се справя с тях. Сваля си обувките  когато и къде си иска и венаги и се доаква когато яде. Сяда на гърнето и се почва" мамооооо, папам"(и та ядене ли е , акане ли , що ли newsm78)
Най-голямата критика си е за мен, че съм станала много нервна и нетърпелива. Имама нужда май от малко почивка. Маги ми направи отит (май така се казва) на ушите и беше кошмар. Плачеше по цели нощи, температури и тн. Тъкмо минаха ушите и като почна с една температура от 37.5 почти четири дни нон-стоп. А иначе точно в тези четири дни беше с чисто гърло и сух нос newsm78 Правихме пълни изследвания и нещо за щастие, но от какво беше всичко това още не знаем.
Много се отплеснах. Embarassed Чао, за сега.

Общи условия

Активация на акаунт