Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 667
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, много съжалявам, че няма да можем с Ники да дойдем, но от вчера следобяд сме с температура, разстройство и повръщане. Вече буквално ще полудея, една седмица сме добре и хоп лепнем нещо.
Надявам се, че срещите ще зачестят и най-после да се запознаем.
Приятно изкарване Hug

# 76
Разбирам,че за всички е удобно повече в градската градина,затова ние отпадаме от срещата,без това и сме болни.Незнаех,че има дилема за мястото,мисля,че се бяхме разбрали,но няма значение,децата и без това са зле и наистина не искам да заразим някое детенце,вируса е ужасен.Ще чакам после снимки и разкази!
Марис,бързо оздравяване на Ники!

# 77
  Добро утро... завиждам ви за утрешната среща, но пък и ми е мъчно че така се гласите, а дечицата се разболяват.. но те за малки , ще разберат.. хихи искам и аз да дойда, ама.. въпреки, че ако по- рано се бях замислила по въпроса , мятам Марлелка и на гарата, но днес много работа.. нищо де Весело да си изкарате и да показвате снимки
 Амаретка, много ти благодаря за загрижеността и съпричастността към моите емоции, ама НА така стана, че ни тържество , ни лукчета.. Отидох там, трябваше да се подпиша в канцеларията, на входа ме посрешна некролога на любимия ми Професор, който ми беше упора през цялото време, с когото говорих за последно след държавния изпит и се оказа, че една седмица по- късно си е отишъл... много ми стана мъчно, не можете да си представите.. Не беше много стар, може би около или малко над 60 , но явно е бил сериозно болен, защото каза, че е на легло.. и така, той беше създателя на специалността ми и следваше той да ни каже няколко думи и да ни връчи дипломите.. Уви.. След това се оказа, че трябвало да сме в аулата , но поради технически проблеми бяхме в една стая на третия етаж, тогите ги давали само на отличниците ... а пък аз не съм от тях.. ще се оправдавам друг път, та аз се оредих със снимка с чужда тога.. хехе, та така от моите "съученици" бяха 15- тина души и още 50 разни други редовни и други специалности.. мина ... тъпо, как да кажа - Е взех си дипломата - Мн. Добър 4.54 и гордо се метнахме на колата обратно! Уикенда продължи приятно, както казах с мотори - мъжете , а аз и една приятлка с нейната щерка на 3 г. в колата с багажа след тях...
 Така.. малка пауза и си забравих мислите .. до скоро

# 78
Ванката днес е на бабина градина Flutter и аз.... волна програма Heart Eyes
фризьор, садене цветя,маса плодове гризкам
Ако не е бабината градина поне 2 пъти седмично избушвам с нервичките Wink
Успешна и сладичка среща на пловдивчанките Peace
Ирени, ти ме същиса и изцъкли направо?ЕЕЕгати канибалските прояви Sick
аз съм реагирала на родителско безучастие със саморазправа с аресивно дете и намесата на "възпитаващия" родител обикновенно не закъснява.

Ави как сте?
Излиизате ли???

Ние вчера пак пълни с пясък се приврахме Crazy
Е хубав ден!

# 79
 Grinning хайде приветки!
Аз сигурно съм първа прибрала се от срещата.Арен мина под душа,хапна и моментално заспа и ей ме на с една чаша сок в ръка си почивам от температурите.Как бързо идва това лято.С удоволствие се запознах с мамите който не бях виждала,побъбрихме в едно дървено заведенийце в градската градина аз,Марлела,Марианка и Стели.Естествено трябваше да се притичва след мъниците,но всички знаем как е.Мими и Арен се возиха на една от онези колички с монетите,Стенли и Арен имаха спор за детската количката...ядоха се пържени картофи и се пи сок...солети...обикаляне по чуждите маси.Всичко в реда на нещата  Laughing Арен беше хванал за пръста един от сервитъорите и го развеждаше напред назад и му показваше играчките си ,имаше желание момчето да го повози в количката,но май трябваше да му платя после извънредно за бавач.Няма такава усмивка като на малкият Стенли голям бонбон.Мими ни каза част от стихотворение...и така знаете как времето никога не достига човек да си каже повече неща,после се разделихме и ние с Арен изпратихме Марлела до автогарата,за да намери пътя към малката Мария която вероятно я очаква с огромно нетърпение.Съжалявам много ,че не се видяхме с Марис и Ники и Йоана с Ради и Дари,но за това са и следващите срещи  Hug
Мама Меги ,съжалявам за професора ти  Confused Но поздравления за притежанието на тази неоспорима диплома  Hug
Алфи , добре звучат днешните ти планове.Щом толкова се радва Ванюша на пясък и слунчеви бани,ще е най-щастливият батко на море тази година  Laughing Арен все още не харесва пясък.Но мисля,че ако малчовците не си лапат ръцете няма чак такава опасност за тении.
Доника,ужас за ухапването от кучето.А сложихте ли ваксина за тетанус?Аз бих си поговорила с тази съседка.
Ирини,дано си почивате на хубаво местенце.Е тези неща за ухапвания от деца ги бях чувала само.Представям си как си се почувствала виждайки случващото се и предполагайки как го е заболяло дреболин.Да го нацелуваш от нас  Heart Eyes
cvetiberova хихи интерестно ти е на теб,ама аз нося онзи ден Арен с една ръка,а с другата дърпам дънките на горе,че...падат и едва ходя,но днес като изпращахме Марлела и по път видях моя колан и си го закупих мигом.Та вече ще има с какво да ги държа  Mr. Green
venush докато изникнат тези кучешки зъби при Арен,баха големи нерви.Той все едно не беше себе си ,но веднага след това се нормализираха нещата.Дано бързичко пробият.А за волята без бой си признавам.Обичам да си хапвам разни сладки неща,кроасанчета,банички и няма отказване..освен ако съм в истинска невъзможност да ги ям.Какъвто е случая  Laughing

Моята майка днес е рожденичка ,чакам я да се върне от работа и с Арен да и поднесем подарък и букет и довечера сме и поканили за изненада 3 нейни приятелки на вечеря  Grinning
Усмихнат ден на всички ви!  bouquet

# 80
Здравейте набързо,
не мога да пиша дълго, за съжаление.
При нас шарката върви с пълна сила, придружено с висока темп втори ден,иначе днес е четвъртия. От вчера постянно се носим на ръце, спа на 2 пъти по 1/2 час за целият ден, вече останах без ръце и без гръб. В момента, в който се опитам да седна и той в мен- и се почва ужасен плач докато не стана. През нощта не спахме също, пъпките са ужасно много, на Ивето бяха доста по-малко, даже съм го снимала, но гледката е... и няма да показвам. Има навсякъде- по пишката, п в ушичките, до окото, носа, устата Sad
Ивето е на градина от вчера, според 2 лекари, с които се консултирах , тя не е заразопреносител и може да си ходи.Така ми е малко по-лесно, макар че е голяма и общо взето ми е по-забавно с нея, отколкото натоварващо.
Ирини, Доника, съжалявам за неприятната случка. Hug
Мама Меги, и за твоите неприятни емоции Hug
Денис, Марианка, Стели, Марлела, радвам се, че сте успели да се видите и да прекарате приятно. А снимахте ли се?
Денис, Честит рожден ден на майка ти! Да е здрава и щастлива дълги, дълги години и да си помагате и обичате!  bouquet
Базел онзи ден имаше рожден ден  bouquet, но се весна за мъничко и не почерпи!
Йоанка, Мерис, дано по-бързо оздравеят мъниците! Praynig
Аз ставам, надявам се Алекс да е заспал, да похапна мъничко и да полегна, че после незнам как ще я караме. А за готвене ми е още по-трудно да намеря време и сили. Confused

# 81
  • Пловдив
Добър вечер и от мен!

dennis, много успешно е уловила духа на срещата..... Laughing Арен е едно голямо и сладко момче с нова прическа! И май за разлика от Стенли повече се заиграва! Моят Додо пък го удари на гоненица с мама из масите в заведението и се наложи да го сложа в количката,за да хапне и да може поне малко да си побъбрим!
Много се радвам и ми беше приятно,че се запознах и с Денис, Марлела и Марианка и съжалявам,че Марис и Йоанка не успяха да дойдат! Беше супер приятно и се надявам да успее да се организираме за още срещи!
Марлела прави снимки на всички и предполагам като се порадва на сладката Мария ще ги качи!
Запознахме се ис Мими на Марианка, която е една хубава малка дама и беше сравнително послушна... Hug
tzvety , съжалявам,че карате толкова тежко шарката! Дано по-бързо поне премине пика!
алфира, Ванката май е открил сезона на слънчевите бани! Добре е че има бабина градинка да успяваш да си почиваш!
mama_meggie , съболенования за професора! И все пак честито за дипломата!
Нищо не ти пречи да ни дойдете на гости за срещичка с Лаци!
Ирини,приятно пътешествие!

ОООоххх,Стенли ме дърпа....време за вечеря!

# 82
Добър вечер, сладурки! Grinning
Много съм щастлива, че се запознах с Марлела (която и в реалното пространство е приятна компания - бърборанка и забавна), dennis (чието присъствие ме изненада много приятно и благородно завидях за фантастичната фигура) и steli-ssd (много мило, спокойно и усмихнато момиче, с което отдавна исках да се запозная).
Арен и Стенли са големи сладури. Heart Eyes Кака Мими обаче беше най-непослушна. И аз съжалявам, че Marys и Йоанка не дойдоха, но при всички случаи ще си организираме нова срещичка.
Йоанка, май не се разбрахме. Аз предложих срещата да е в градската градина  Embarassed, защото беше писала че ще дойдеш без децата. Та грешно съм си помислила, че мястото ще е удобно за всички. Моля да ме извиниш. Аз бях в очакване да ми се обадиш или пишеш.
Marys, въпреки че утре ще те видя и тук да пожелая скорошно оздравяване на Ники.
ЦветиР, стана ми мъчно като разказваш за болничкият Алекс. Cry Милото то, дано бързо пребори шарката.
Меги, честито диплома! Наша гордост си ти! Hug И... моите съболезнования за любимият преподавател-професор!
irinii, много е неприятна случката. Ей такива баби или майки, които се правят на разсеяни ужасно ме дразнят. Деца са, всичко може да направят, трябва да се следят и наблюдават.
Доника, ужасих се и от вашите неприятни преживелици.  Confused
Момичета, много моля тези от вас, които са посещавали Гърция да ми дадат малко инфо за цените там. Идея си нямам с какви пари е добре да разполагаме там - за първи път отиваме. Колко скъпа е храната, изобщо всякакво инфо ще ми е от полза. И за да не товарим излишно темата, може да споделите на ЛС. Благодаря предварително!
Лека вечер на всички! Heart Eyes

# 83
  • София
Привет, сладуранки!
ЦветиР.,, благодаря. В неделя имах рожден ден, като по този повод Вики беше научена от татко си да казва Happy Birthday Mummy! Много беше сладичка.
Ей, дано вече сте по-добре, горкото момченце...

Хубава среща сте заформили. А ние когааааа ще се видим, мами в София...

ирини, това с ухапването и мен ме потресе. И аз ще внимавам повече. То, наШТо, и само се пази от другите деца, не е много доверчиво.

Ходих на гинеколог профилактично, с цитонамазка- 1 група- много съм щастлива. И това отметнах. Сега остава и зъболекар профилактично. Но нещо хич нямам време.

Много целувки и лека нощ! Heart Eyes

# 84
  • Пловдив
Отново приветки.....

Стенли тази вечер направи кълбо на спалнята....сега скача като на батут там и яха баща си на конче! Това му е новото любимо занимание! От няколко дни съвсем успешно си отваря и вратите,което ме хвърля в тих ужас,защото ми изчезва ненадейно от полезрението!

irinii, случката и мен ме потресе!!! ooooh! Горкичкият Спаси...сигурно много се е стреснал! Аз също не разбирам как може възрастен човек да не реагира на такава агресия...поне някакво извинение да имаше!
Доника, и аз много се притеснявам от кучета,защото моето разбойниче също обича да се закача и радва на кучетата! Дано Хриси не се травмира! И на мен ми е интресно дали могат да им се правят ваксини против тетанус!
bazel , честит РД на патерица! Получила си най-хубавия подарък! Rolling Eyes и аз трябва да посетя гинеколога си, а и зъболекаря,но все отлагам.... Thinking
dennis, честит РД на майка ти! Весело прекарване! И моят баща е рожденник в края на седмицата! Още умувам за подходящ подарък!

Хайде,чао и приятни сънища!

# 85
bazel, честит празник (макар и със закъснение)! Да си ни жива и здрава, обичана и обичаща!

dennis, честит празник и на твоята мама! да ти е жива и здрава!  bouquet Хубава изненада си и спретнала.

# 86
Добро утро!
Честит празник на всички, които празнуват на този хубав ден и носещи красивите имена Константин и Елена!

Днес надявам се Алекс да е по-добре вече, спахме малко по-спокойно през нощта, някои от пъпчиците са с корички, но продължават да се явяват и нови.
Относно гинекологичните и зъболекарските прегледи- и на мен ми предстои зъболекарския. А относно гинекологичния- вече го отметнах, но не съм доволна, една година почти не бях си правила, имам малко проблеми и на 30.04 ми предстои една дребна манипулация. В момента дори пия антибиотик и други лекарства. Оказа се , че имам малко странички реакции от диетата, т.е не конкретно от дюканския режим, тъй като гинеколожката така и не попита как съм отслабнала. Лошото е, че често при диети се наблюдават хормонални проблеми, както и в моя случай.

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 87
  • София
Приветки Simple Smile
ЦветиР, не знам да ли си гледала сутринта БТВ, говореха за точно такива хормонални нарушения вследствие диетата на Дюкан и на други де...
Днес мама ни беше за кратко на гости. Хриси първо и се зарадва, а после избяга и започна да се крие в мен от страх да не би да го вземе с него надалеко Joy Така се смяхме всички, когато с огромно облекчение я изпрати Simple Smile
Добре сте си изкарали на срещичката вчера...софиянки, време е да се организираме по-сериозно. И тъй - предлагам да се срещнем на 01.06 - неделя, достатъчно време за организация, а и работещите мами да се включат-какво ще кажете?
И не на последно място-честит имен ден на всички именяци Simple Smile

# 88
РАДОСТНА ВЕСТ!
Днес 21.05.2008 в 7:50 часа нашата мила приятелка МарияФ роди сладкият Виктор - 3772 грама и 50,5 см. Мама и Бебко са добре!

Пожелаваме на Виктор да расте здрав, щастлив, игрив и с лекота да постига всичко в живота!
На мама бързо възстановяване!

П.П. Аз ще се включа утре. Лека вечер на всички!

# 89
 newsm44 newsm44 newsm44 Честито на МарияФ   bigdance2  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт