Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 668
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Честито прекрасно бебче на МарияФ!!!
Много здраве и щастливи моменти и на 2-та!

Честит имен ден и на всички празнуващи днес!   bouquet

# 91

ДОБРЕ ДОШЪЛ ВИКИ!!! ЧЕСТИТА РОЖБА МАРИЯФ!!! Пожелавам и на двама ви много здраве и усмихнат живот заедно! Поздрави и на батко Филип - да слушка и помага в отглеждането на сладкото бебе!
МарияФ, бързо да се възстановиш и те чакам с подробен разказ!

Мацки, ние се завърнахме ранния следобед, оставихме Спаси на "бабина градина" /както се изрази Алфи/ и отидохме на фетална морфология да видим малкото ни момиченце  Heart Eyes Всичко е наред - няма да изпадам в лирически отклонения, но съм очарована  Blush Наистина тя си расте и хубавее сама, така покрай грижите ми за Спаси и другите събития, съпътстващи живота ни неусетно преполових бременността.
Сега следва Алфи и после е наш ред, ех...

Иначе бяхме на вилата на приятелите, чиито кумове бяхме в събота. Страхотно изкарахме! Само Спаси беше малко ревлив, незнайно защо, но въпреки това беше супер.

Меги, честито дипломиране!
Базел, ЧРД! Денис, на твойта майка - също   bouquet

Ставам, че ще имаме гости!

ПС. Чакам снимки от пловдивската среща. А за предложената от Доника за 1 юни съм принципно на линия /ако не пътуваме/. Само искам да отбележа, че на 1ви ще е лудница навсякъде и в този смисъл, не знам дали това е най-подходящата дата, но то не пречи по-нататък пак!

# 92
Честито бебче, МариаФ! Да ти е живо и здраво момчето!

# 93
Ех, такава хубава новина днес!
МарияФ, Честито! Да е жив и  здрав малкият юнак Виктор, много здраве и късмет в живота! На теб ти пожелавам бързо възстановяване и да се чувстваш винаги глезена и обичана от тримата ти мъже!

Доника, гледах предаването, последните 3 дни много се говори за режима по БТВ, някаква кампания подемат срещу него. Лошото е, че участват хора, а включително и водещите, които не са подготвени в детайли и говорят наизуст, например че първите дни се ядало само месо, което далеч не е така. Представя се и само едната страна- против режима, не участват хора, които успешно го прилагат по няколко месеца, нито лекари, които в по-голямата си част защитават и дори препоръчват режима. Самият Дюкан е доктор и го прилага от 30 години, та сигурна съм има много наблюдения и е наясно със страничните ефекти. От друга страна, хлябът на диетолозите намалява, по-лесно е хората да си купят книгата за 10 лв и да отслабват, отколкото да ходях при диетолози, чиито предписания са едни и същи за всички. Продуктите за отслабване също не се купуват толкова в аптеките. Така че е ясно защо е цялата тази суматоха, да не говорим колко много почитатели има в България режима и какви резултати има. А относно хормоналните проблеми, те биха могли да се получат от всяка една диета, когато организмът губи драстично от теглото си, често се отразява  хормонално за съжаление.
Ирини, и аз мисля, че на 1 юни ще е лудница навсякъде, но ако имате предложение, и ние сме на линия. Тогава вече няма да сме заразни.

# 94
хм... аз отново се включвам, провокирана от Дюканската тема.
ЦветиР,
съжалявам, че имаш проблеми и вярвам, че ще ги решиш. Действително диетите често пъти са причина за хормоналните изменения /нерядко при хора с хормонални проблеми паралелно с медикаментите се предписва и диета именно, за да се повлияят и хормоналните нива/. Дюканската диета дава страхотни резултати, няма спор, но сама по себе си тя не бива да се превръща в начин на живот /тя е на основата на приемане на животински продукти, а з асъжаление по-голямата част от тях - особено месните са пълни с хормони/ и това, че Бтв го коментираха е добре, защото в книгата няма как да се прочете.  /Между другото БТВ е в една медийна група със сп Жената днес, чийто блрой бе посветен на успехите в борбата с наднорменото тегло на 6 жени - 1 от които бе гост в Сутрешния блок, т.е. негативна кампания според мен няма/ И не на последно място това, че откривателят на диетата е доктор, не дава 100% гаранция /доктор отстрани без необходимост щитовидната жлеза на баба ми, доктор искаше да оперира по срешност здравия крак на мъжа ми.../
Това го пиша с най-приятелски чувства към теб и с надежда да не го приемаш лично, а просто да погледнеш от друга страна на нещата   Hug

Дано бързо се оправите от шарката. Аз предвид състоянието ми изпитвам  ужас при мисълта за тази болест.  Confused

# 95
Привет!

Ние сме на гости на майка и брат ми защото и двамата са именици!

Честито бебче МарияФ, да сте живи и здрави и двамата и скорошно прибиране у дома!  bouquet

# 96
Хм... айде сега пак и аз да се включа. Grinning Не го приемам лично , разбира се, всеки избира своя начин да отслабва, в зависимост от това, кои храни обича. Ако знам, че такъв режим ще ми навреди и ако се уверя в това, веднага спирам. Пък и на мен малко ми остана, дори вече съм  почти в 3 фаза, където се включват много нови продукти. Ясно ми е, че вредните навици да се яде хляб, мазни храни, тестени и сладкиши, трябва да се забравят. Мъжът ми също много се притеснява, като слуша коментарите по разни предавания, иначе много се радва на студентската ми фигура.
А за шарката Ирини, разбирам ужаса ти, бях вече в 9-ия месец бременна с Алекс и бяхме на почивка, единственото дете около нас беше с шарка и аз изтръпвах, стояхме колкото се може по-надалеч. Confused
Кузманка, да са ти живи и здрави именниците!  bouquet

# 97
ЧЕСТИТО БЕБОК НА МАРИЯФ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И САМО ДА РАДВА ВСИЧКИ ОКОЛКО НЕГО! ТЕБ МАРИЯ ТЕ ЧАКАМЕ МНОГО СКОРО ДА РАЗКАЗВАШ! Hug Hug Hug

# 98
ехооо

Честита Рожба на МарияФ   bouquet Здраве и много късмет  Peace

За тези, които не знаят или не се досещат бях Щастливка...

Честито на всички празнуващи днес...  Hug

Меги, честитооо... дай де те видим с таз прословута и така мечтана тога де Laughing

Ирини, много кофти случка, не ми се и коментира...  ooooh! само се надявам Спаси скоро да се оправи милото  Peace

Радвам се за Пловдисвката среща... За Софийската... не че имам някакви планове за 1.6, но и аз си мисля, че през седмицата е по-добрия вариант предвид лудницата...

ЦветиР, важното е че е минал пика, отметнахте една шарка и вие... И аз да си кажа за диетите... не уважавам диети в никакъв вид... приемам единствено намаляване на храната... например, ако до вчера си ял по 2 вафли, днес 1, до вчера 1 филия хляб, днес половин, повечко плодове, зеленчуци и вода и така... нооо всеки знае за себе си разбира се... радвам се единственно ако хората така се чувстват щастливи  Peace

Ние иначе уж сме добре... само дето имам известни притеснения за Боян след едно падане на 06.05 и утре сме на ЕЕГ...

# 99
Добре дошъл на малкият Вики и от мен!

Нека щастието е неизменен спътник в живота му, а гордата му майка много да се радва на голямото си семейство!

Rени /Щастливка/ - стискам палци за Бобо утре! Сигурна съм, че всичко ще е ОК! fingerscrossed

П.П И аз ще пиша утре, че сега чакаме гости.....от сега нататък....

# 100
           ЧЕСТИТА РОЖБА НА МарияФ.
       Да е жив и здрав малкия Виктор!

ЧЕСТИТО И НА ИМЕНИЦИТЕ!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 23:22 от Amaretto

# 101
Ехо , привет  и от мен !

Честита рожба  Мария Ф! Да е жив  и здрав малкия Виктор!А на теб пожелавам бързо възстановяване !

Rени стискам палци утре всичко да е наред с Боянчо  Praynig
Ирини радвам се че с малката принцеса сте добре ! Прегръдки  от нас с Габи!
Цвети стискам палци при теб нещата да се стабилизират, а за диетите ,незнам, много е хубаво да се видиш отново слаб  и в добра форма,но с цената на какво. Аз не съм толкова стриктна ,защото не мога без плодове, иначе и аз сигурно щях да съм из вашите редици   bouquet Дано бързо ви мине шарката.
Ави как сте вие?
КузманкаЧестит имен ден на майка ти и брат ти! Да са живи и здрави!  bouquet
Момичета аз и утре съм в Ст.Загора и после с мъжа ми се връщаме в София ,защото в петък в три през ноща летим за Алания на почивката за която ви казах по-рано.Вече ми е много мъчно за Габи Cry Не искам да я оставям..Чувствам се гадно,хич не ми се ходи.Там ще сме седем дни и като се върнем ще ви пиша. Казвам ви чао ,пожелавам ви слънчеви и приятни дни ! Прегръдки от нас с Габи!  bouquet

# 102
 newsm44 Честита рожба МарияФ, пожелаваме на малкия Виктор да е много здрав и късмета да е неизменен спътник в живота му, а на теб бързо въстановяване и много прекрасни моменти с тримата ти мъже   bouquet

# 103
 Мария Ф, да ти е живо и здраво момчето, да расте умен, весел и много щастлив..

Рени, силно се надявам, че това, че си Рени не означава, че вече не си Щастливка.... във всякакъв смисъл
 Цвети дано бързо коригираш проблемите с хормоните
 Снимка от дипломирането...
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5907355
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5907357

Етова е от мен.. дълъг ден беше и вече съм .. лека нощ

# 104
Добър вечер, сладурани! Grinning
Хайде и аз тук по късни доби. Mr. Green Ама не съм много сигурна, че утре ще успея да се включа преди заминаването за Халкидики. Ще стягам багаж, а в късният следобяд тръгваме за София. Ще нощуваме у кумците, защото автобуса ни потегля на следващата сутри в 7.30ч. сутринта. Лелеее, как ще събудя Мимка толкова рано?! ooooh! Така и така я споменах, я да се похваля. Днес психоложката каза, че Мими се развива със страхотно темпо (наистина е в някакъв възход напоследък) и ще разговаря с логопедката да започва да я учи да чете и пиши вече.  Grinning
Та докъде стигнах... А, да! Утре ще приготвя и багаж на Веси - тя пък отива у баба. Нощувките и там ще са точно три, но на мен вече ми е ужасно мъчно. Никога не сме се разделяли с нея за такъв период. В този ред на мисли, ЦветиБ, разбирам те чудесно как се чувстваш. Аз толкова се вълнувах, че ще идем на екскурзия, а колкото повече денят наближава, толкова по-свито в душата ми става... Желая ви лек път и весело изкарване! Габи сигурно ще ти липсва, но пък ще те чака с нетърпение.
Кузманка, честит имен ден на любимите ти хора! да са ти живи и здрави!  bouquet
Фиб, липсваш! Hug
Reни, как така не си вече Щастливка? Щастливка си, ама с нов ник. Flutter И аз стискам палци с Бобо всичко да е на ред! Praynig
ЦветиР, как е Алекс? Оздравява ли? Стискам палци и твоите проблеми бързо да се разрешат. Praynig
Ави, как сте с бебоче и фамилия? Много ми липсваш тук.
Мегиии, снимките са супер! Grinning
Мими още е будна. Отивам да си спретнем с нея обичайната холдинг терапия ( или както тя нарича "операция" Laughing) и хайде по леглата. Приятни сънища! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт