Много здраве и щастливи моменти и на 2-та!
Честит имен ден и на всички празнуващи днес!
Всичко е наред - няма да изпадам в лирически отклонения, но съм очарована
Наистина тя си расте и хубавее сама, така покрай грижите ми за Спаси и другите събития, съпътстващи живота ни неусетно преполових бременността. 

Не го приемам лично , разбира се, всеки избира своя начин да отслабва, в зависимост от това, кои храни обича. Ако знам, че такъв режим ще ми навреди и ако се уверя в това, веднага спирам. Пък и на мен малко ми остана, дори вече съм почти в 3 фаза, където се включват много нови продукти. Ясно ми е, че вредните навици да се яде хляб, мазни храни, тестени и сладкиши, трябва да се забравят. Мъжът ми също много се притеснява, като слуша коментарите по разни предавания, иначе много се радва на студентската ми фигура.
Здраве и много късмет 

само се надявам Спаси скоро да се оправи милото 

Дано бързо ви мине шарката.
Не искам да я оставям..Чувствам се гадно,хич не ми се ходи.Там ще сме седем дни и като се върнем ще ви пиша. Казвам ви чао ,пожелавам ви слънчеви и приятни дни ! Прегръдки от нас с Габи! 

Така и така я споменах, я да се похваля. Днес психоложката каза, че Мими се развива със страхотно темпо (наистина е в някакъв възход напоследък) и ще разговаря с логопедката да започва да я учи да чете и пиши вече. 

И аз стискам палци с Бобо всичко да е на ред! 

Препоръчани теми