Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 656
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Йоанка, като чета и гледам какви резултати има при прилагането на тази диета, все се изкушавам да я започна и аз. Ама не съм любител на месото и едва ли ще ми достигне волята Thinking
За срещичката, и Marys е в групата на Шаро. Wink
Супер,че и Marys ще дойде!Да ти кажа и аз не съм много по месото и направо си гладувам,вече свикнах Crazy , като почна и зеленчуци ще е по-лесно Wink
Искам и аааааааааз  Confused Е дано поне пуснете някоя снимчица  Hug Като се сетя само как преди 1 годинка всеки ден си разхождах бебчо в отзи парк с други стрхотни майчета  Sad
Фибичка, много е сладичка Йони  Heart Eyes

# 31
Ехо и от мен!

Аз най-сетне акустирах у дома - цял ден не се спрях. Срещи, срещи и май почти нищо съществено не свърших. Не че е имало зор. Пък ми беше много приятно.  Simple Smile

Моята дрeбосъчка днес нещо се била разтъжила за мен, да не повярвам чак. И на мен вече ми е много чоглаво. Чакам с нетърпение да дойде вторник, че и заради срещите с вас. Забравих за Marys, много съм умна, няма що. Моля да ме извиниш, Marys!  Blush В тоя ред на мисли, ще тръгна с автобус в 8.00, дори мисля утре да взема и билет, че да не ме изненадат неприятно във вторник сутринта. Идвам, идвааааааааааааааам!  Hug

Фибичка, онемях от умното ти дете. Само мога да се радвам! Моето диване... айде да не почвам пак. Да ти е жива и здрава Йоничката, да са ви живи и здрави дечицата на всички вас, момичета!  Hug

ive1ina, виждам те за първи път, затова да кажа "здравей"!   bouquet

diman, твоето гардже си е съвсем в час с обувките, все пак в "Пепеляшка" се говори предимно за обувки.  Wink

Кузманка, моят сериал нали знаеш как се казва? "Есмералда и комшиите". Искрено се радвам обаче, че нашият не се превръща в "Еди кой си и ония, на които им липсва нещо". На сценариста нещо му е в излишък обаче.  Peace

irinii, tzvety roussimova Hug

Да се оплача - така съм се застояла, без никакво движение, че днес кръстосвах софийските улици "без цел и посока" около 2 часа, уморих се ужасно, седнах на една пейка да си почина и едва станах след това. Леле, как съм се разкекила, направо...
Ми... баща ми се прибра от вилата и котката вече не ме ще  Sad

До скоро!  Heart Eyes

# 32
 Наистина голямо оживление цари тук. Чета ви редовно, но се чувствам уморена и не ми се пише особено.
 Цвети, така и не се наканих да се включа навреме, та сега ти пожелавам много щастие, сбъднати мечти и разбира се здраве на цялото семейство.
 Страхотни са снимките на странстващите!
 yoana77 , дано ви се размине хремата и да сте на линия за сватбата и срещичката.
 Фибичка, дано по-бързо се възстановиш. Браво на Йони. Мишето си говори на някакъв странен език.
  tzvety roussimova, 10.38ч децата още спят?  Shocked
 ive1ina, знам как се чувстваш, и аз така плачех пред вратата, а единия път трябваше да го изтръгнат от ръцете ми, за баткото говоря.
 Като казах батко, той е още 2 седмици на градина и после 1ва лятна ваканция. Вече е топло и заедно с Мишо водим батко, а после с няколко родители се събираме пред входа на градината и обсъждаме училищата. Дипломите ще ги дават на 1ви юни, т.н. абитуриентска, която чакаме с нетърпение.
 Днес за 1ви път отидохме без количка до детската градина и на отиване двамата се гонеха, но на връщане вече се поуморихме и трябваше да се носим. Следобед пък бяхме на открит урок.  Мишо много слуша, но аз се бях заредила с дребни играчки и солети. От време на време погалваше директорката по ръката. Накрая няколко човека ми казаха колко послушен бил, иди разправяй, че онзи ден събори една купа и тя стана на сол, а вчера така блъсна вратата на хола че я изкара от едната панта, чакам татко да дойде утре сутринта да я оправи. Скоро сменях крушка в килера, но тази в коридора ще чака до утре.
Радвайте се на дребчовците, сега са най-интересни, защото няма да усетите кога ще говорите и вие за първокласници. Не че големите не са интересни, просто не се променят с такива темпове като малките.  А какво стана със софийската среща?
 С това завършвам и ви пожелавам лека нощ.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 09:45 от Amaretto

# 33
  • Русе
Ха,Кузманка ме подсети........верно 4е и двете ревяха в коли4ките...леле беше ужасно да го носиш това бебе и да буташ коли4ката. и определено в твоя пост описа и Ема. умна ,красива,и се бие и хапе,особено в4ера "дявола" се беше вселил в нея Joy
П.С. аз съм първа днес.... #Crazy,ще опитам да сложа някакво кафе  kaffeetrmker_2  food010

# 34
Добро, утро и от мен!

muckata , подсетих те я, ти да не беше забравила, защото аз тези прояви не ги забравям... То за забравяне ли е, целия град ни виждаше как ревем и се въртим в количката, все едно на огън я въртя. Сега пък става в движение, един ден пак рева, ей така без причина и имаше вятър, всичкия прахоляк от улицата сигурно влезе в устата и. Пък за дивотиите, Ема и Даная нямат равни, сигурна съм... Laughing
И аз все се опитвам да сложа някакво кафе, ама все не става... Ставам, че миличката ми мишка се събуди!

Мари_Анка, ще те наказваме, всяка сутрин преди като влезех във форума пред очите ми излизаше кафенцето ти, а сега го няма? Искаме си кафето... Crossing Arms

# 35
Кузманка, хайде на кафето:

Марианка напоследък пропуска кафенцето с нас, но аз веге втори ден го споделям Grinning!
Нас днес ни чакат доста задачки и затова нямам много време, оправяме се да излизаме!
Хубав и слънчев ден на всички! Hug

# 36
ехоооо

ехааа, колко сте изписали...

Ивелина, сигурна съм, че сте минали най-трудния момент с яслата... раздялата и за двама ви  Peace включвай се по-честичко ей

Амаретка, мдааа бързо растат дребните, и аз гледам да участвам и запомням всичко... но също така съм сигурна, че винаги ще ни е хубаво с децата  Peace Много сладки абитуриенти  Heart Eyes

Иринииии, е как за 10 дни 10 см, шампионка си ти шампионка  Mr. Green важното е, че си си решила проблема с роклята... казвай сега какво прави момата  Wink

Йоана, муцката, браво за диетките ви... важното е да се чувствате добре  Peace

Ивайло е най-ревящото бебе, което познавам... ужасно бебе, и до сега мрънка много, но е много и разбран...
Боян, беше мнооогооо кротко и мълчеливо бебенце... сега е само мълчеливо  Mr. Green
Всеки с характера си... аз единствено се моля да не загубя емоционална връзка с тях и да ги разбирам, без да преча, изобщо да съм като сянка, която няма да усещат

Нашия татко сутринта отиде на работа с фланелка на KISS  :о: било концерт днес... И се сещам... наскоро хванах една сцена от Всички обичат Реймънд... Реймънд, нещо охка и пъшка, майка му се суети около него, а жена му (не и помня името) с невярващ поглед казва нещо от сорта... И какво останах си прецакана аз... никога няма да съм омъжена за зрял и улегнал мъж... от незрял тинейджър се превърна в грохнал старец.... та и моита подобна, само дето имам още да мисля, докато още не е грохнал  Mr. Green

# 37
ive1ina , пропусмала съм да прочета това за яслата, къде ходи Сиско? И ное сме ама от 1 август в онази на чучурите... незнам кой номер беше! Какво ви искаха за яслата?

Цвети, благодаря за кафенцето... Hug

# 38
Бонджорно дами!
Ето ме и мен  Party Направих голяма разходка в парка със Спаси, балеринката и... Бошидо. За първи път го взимам с нас, но мисля, че беше много щастлив и смятам да повторя. Не е много лесно - особено разтоварването от колата - кучето г овръзвам за количката, той пък несвикнал на градски условия подскача насам-натам. През това време свалям Спаси от столчето, докато се обърна количката завлечена на улицата  ooooh! веселба. Прездставих си какво ще е с куче и две бебета Rolling Eyes Голяма веселба  Grinning
Оставих Спаси при баба му и утре ще го доведат направо на сватбата, а ние с  мъжа ми подготвяме дома за посрещането на сватбарите  Simple Smile
Много ми е празнично и приповдигнато. ВНремето също има принос.

марлелка, сега е момента да си върнеш  формата на скитник. А за котката - е за това не ги понасям тези своенравни и непривързващи се алергени.  Wink
Ивелина, успех на яслата!
Муцката, Йоана - страхотно се радвам за успехите ви в диетуването. знам колко добре се отразява на самочувствието, особено преди летвния сезон. Дръжте ни в течение с резултатите.
Фиби, позитивна, макар и болна  Hug Да оздравяваш по-бързичко, а Йони с тези къдрици е направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Щастливке, абе не знам дали е 10см точно но са си 5 пръста ... Както и да е. Домъчняло ми е за Ичи и Бобо.

Иначе бебешунка е добре  Heart Eyes Расте си момичката кротко - върви около 4-5 дни по-дребна, н отова както знаем вече не е показател за резултата на финала  Wink Много мило ми стана вчера като я видях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

хайде в паузите пак ще се включа  Whistling

# 39
 Хоппа!
Троп и аз тук, та да кажа - и аз закусих добре днес - баница с боза.. ммм вкусно
Майтам няма, аз също трезво разбирам това, че всеки може да съпреживее моите лични моменти четейки тук, но не виждам нищо лошо в това, нямам какво да крия, пък и аз като Ренииииии смятам ,че тук намерих много истински хора и много искам да ви благодаря за това, понякога ежедневието , средата в, която си те задължава да общуваш с хора, които не са ти по сърце, а тук го правиш само ако искаш и помен за теб няма да има ако не искаш.. аз съм благодарна на този форум за година и половина душевно щастие и добри приятели.. дано така да  винаги, а то ще е.. защото ние не просто си раздуваме от нямане какво да правим...
Фиби, много ме изкефи Йони, толкова е сладка и умна, браво на момичето..
Ирини, весело да си прекарате
Щастливка и Лаци нещо е станал срамежлив, е верно , че точно 3 мин , но ги има... и той се крие или си затваря очите все едно го няма.. хихих маймуна и също като другите разбира почти, да не кажа всичко и се хитри като му изнася.. от скоро казва и Тао и така сега се сбогува с всичко и само да чуе че тръгваме почва да казва чао на всеки по отделно , даже в един блок казваше чао на всяка врата.. хехе
Завиждам ви за срещичката пловдивчанки.. ама и ние ей на ще се срещнем скоро... Авиииииииии! то верно, че някой трябва да го спретне ама аз незнам кога ще съм он-лайн и си трая... малко работа ми се събра последно време... ще го нагласим! Иначе ние днес за протокола пътуваме за Варна, където аз - моя милост утре сутрин ще си получи дългоочакваната дипломка и ще се снимам гордо с черна шапка с пискюл.. ей верно направи ми вчепетление как Йони хубаво казва Шапка. ... Лаци много приказва опитва се да казва всичко, като кречетало е .. нооо за сега баница е бани, и така няма да изброявам защото всичко си има еквиваелнт на Лациев език... разбира момчето, а аз все повече се замислям какво приказвам в негово присъствие
Е айде весел уикенд на всички , а още какво замисляме ние като се върнем се качваме на мотора .. имаме мотор ако не съм казала от миналата година но аз ще се возя утре за втори път и ще правим екскурзия до Банско , а Лаци в колата на един приятел.. няма кош за него.. хихих
А не съм свършила, Ивелина скоро си мислех да теб, пиши ни по- често,  изобщо радвам се, че и Муцката се появи, бъдете по- редовни на нас ни е приятно... Диман не е изчезвала чак , така че за работеща мама пак регулярно се появява... Венуууушшшш??
е това е... приятели ! спомнихте ли си онова анимационно филмче.. това еее! хехехе

# 40
  • Пловдив
Хайде и аз в новата темичка.... Hug

tzvety, благодаря за хубавата темичка! Дано намираш време по-честичко да се разписваш! Много са сладки твоите съкровища на аватара!
irinii , сватбарско оживление цари при вас! Ще чакам с удоволствие да ни направиш съпричастни.....Роклята звучи красиво и ефирно.... Rolling Eyes
 mama_meggie , все забравям да кажа,че изглеждаш многооооо добре на снимките... Wink
Стенли и той  има прояви на срамежливост, които разбира се не траят дълго!
Фибичка ,  много умничко това Йоанче.....И е станала  сладка малка госпожица....много прилича на баща си...по наблюденията ми от снимките!
Щастливка, ако знаеш как ми се ходи на концерт, но моята половинка, не си пада много по такива мероприятия, заради тълпите от хора....Въобще липсват ми такива културно-масови прояви... Laughing
Много ми е приятно,че са се разписали мами, които отдавна не са писали............ Hug
muckata, Йоана, поздравления за чудесните резултати от диетите.........Другия месец да се похвалите с още свалени килограмчета!
Ивче, дано свикне Сисо бързо с яслата! Сега ще ти остава повече време за нас!
Amaretto, кога ви предстои преместването! Сигурно ще ти е мъчно за хубавата Варна и моретоооо... Thinking

Аз пък днес отмених задачките си за понеделник и се отдадох на приятни процедури по себе си.....Снощи бяхме на РД на наши приятели и днес не се чувствах много работоспособна...пък и топлото време нещо ми действа мързеливо... Rolling Eyes
А по въпроса за споделянето във форумите и анонимността.....ами 2-те неща са малко взаимноизключващи се, но пък в крайна сметка мисля,че нямам какво толкова да крия, а писането тук го приемам за доста разтоварващо и приятно!
И наистина ми е приятно да пишат всички, както в доброто старо време..... Wink
Отивам да храня мъжете....Чао и приятен уикенд!

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 21:27 от steli-ssd

# 41
Irinii, как хубаво описваш, чак ми се прииска да дойда поне на посрещането на сватбарите, леле от кога не съм ходила на сватба! Какво е "Honey Loops ", може и да знам ,но не се сещам?
steli-ssd, лятото трябва да е, може първо да изкараме плажа и тогава. А иначе от както се познаваме мъжа ми ме е предупредил, че някой ден ще го преместят в София, аз все казвах: "Добре, добре няма проблем" и сега  ... много ми е странно, така съм си свикнала тук. Ще ми е мъчно разбира се, за родителите ми, брат ми, морето! Ще си търся работа, с отпуск 3 месеца през лятото  Laughing !!! Съгласна съм и на 3 месечна командировка, колко съм скромна!
meggie, писах ти на лични, обади се ако имаш време!

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 22:05 от Amaretto

# 42
  • София
Ха здрасти преди баня, че мойта дивотия започна сам да се съблича.
Амаретка, като гледах клипчетата и се замислих, че ще дойде и нашето време.....Бе и в София не е лошо-ще свикнеш Simple Smile
Ирини, Бошидо на каишка ли го водите в парка. Хриси днес разхожда Съни, а той горкия драпаше да се прибира-не е свикнал да не може да препикае всяко камъче. А Хриси пък не дава да махнем на кучето каишката и само го дърпа...абе пълен цирк. Ирини, весело утре. Ние сме на сватба чак юли. Предишните 2 години бяха по 5 поне, тази само една....
Меги, чакаме снимки с тога. Мартин утре ще ходят с мотори до Плевен и ме караше да ходя с него, а аз в стила на едни баба и дядо - "като умре единия от нас, аз ще отида при децата във Варна"(това е действителна случка hahaha - та му реках, че все някой трябва да остане жив да гледа детето Simple Smile
Марлелка, срамота-ще се видиш първо с пловдивчанки, после с заралийки-нас софианки за последно ли ни остави Sad
Фиби, браво на Йони. Хриси кубчетата само ги хвърля, не и да реди Simple Smile
Иве, муцката, хайде по-често се отбивайте тук, че да има нови серии на сериала hahaha
Ох, дърпат ме към банятааа...до скоро Simple Smile

# 43
Ехо ,добър вечер !
Тук цари приятна еуфория  Hug А и май всички ще се къпем днес  Mr. Green,ние вече се изкъпахме и спинкаме сладко. Габи вече се опитва самичка да се съблича от мераци за баня  Wink
Доника  Joy  Joy  така е ...  Hug
steli-ssd мдааа идва топлото време и започваме да мислим за почивка,моренце и още нещо....  хммм приятно е ...
mama_meggie  Хайде чакаме снимки с черната шапка с пискюл и нова дипломка  Hug
Ирини весела разходка сте си направили ,много се смях на "кучето за количката" ,представих си го как подсача с количката на улицата  Joy Радвам  се че всичко с бебка е наред . Весело изкарване на сватбата и чакаме снимки!
Муцката ,Йоана браво за чудесните резултати от диетите.И аз се опитвам и май се справям засега  ( три килограма за седмица и половина ) бавно но славно кретам към заветните килограми  Mr. Green
Хайде стига толкова отивам да изтегна гръбче на дивана пред тв-то . Пожелавам ви на всички лека нощ !   bouquet

# 44
Здравейте, сладурани! Grinning
Тази вечер реших да изкъпя веси не в коритото, а директно в банята под душа. Съблякох я голичка и влязохме двете. Още не бях пуснала водата и тя се вкопчи в крака ми. А като започнах да я мия със струята много се изплаши и се разплака. А после, когато вече беше с халатчето, се гушкаше дълго в мен. Обожавам тези мигове!
Този начин на къпане ми се стори доста по-удобен, но е стресиращ за нея. Поне на този етап. Как да постъпя? да продължа така или да се върнем към коритото? Споделете вашия опит. Как къпите мъниците? Ще ми е от полза.
Фиби, и аз съм впечатлена от уменията на Йоничка! Браво на сладурката! Heart Eyes
Ивче,  Hug Сиско ще свикне, много ти е сладък!
muckata, винаги ми е било много приятно да те чета! Hug
irinii, много емоции при теб. Голяма мераклийка съм да ставам кума, ама няма на кой. Mr. Green Всичките ни приятели са семейни отдавна, ние бяхме последната двойка в компанията, която сключи брак. Та сега съпреживявам твоите вълнения.
Меги, вълнуващ уикенд се очертава при теб! много приятни емоции ти желая и после да разказваш.
Чувствам се уморена. Ще ставам вече, че и багаж трябва да стягам. Ще прекараме уикенда на Цигов чарк.
Целувки на всички ви! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт