Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 660
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Ve$$elka,   включвай се по-често в темите. Как е Румчо, споделяй какви белички прави, какво говори, с какво си играе? Все пак тук е форум за майки и деца, но на мен пък ми е приятно, че си споделяме и ежедневни грижи или радости. Не знам да изпитвам недостиг на не6то?!?  newsm78
Аз си спомням с какъв ентусиазъм ти споделя6е, какви дълго желани от теб картини си си купила, подкрепени със снимков материал. Някакси споделеното 6тастие става двойно, пък макар и с виртуални приятели  Peace

# 16
ехоооо

темата ви, темата ни... е това си истинско клюкарство  Mr. Green Който има нужда да чете чужди мемоари да заповяда, мен кво ме интересува, нито аз ще стана по-добра, нито той... а запознанствата които имам от тук са ми истински ценни и определено изпитвам нужда да ги поддържам  Peace

Денис, браво на Арен за р-то, много ми се иска да го чуя да ми каже Рениии  Laughing Боян ми вика Нени  Mr. Green А Ивайло около месец-два казва р, като в началото беше много загатнато, после стана едно смешно френско р, сега забелязвам как с всеки изминал ден е все по-твърдо...

Мрианка, стискам палци този възход при Мими да си стане ежедневие  Peace уффф и на вас какви сладки пътешествия ви предстоят...

Боян, от известно време е станал един срамежливец пред чужди хора, и се хванал здраво за полите на майка си  ooooh! време е за промяна ми се струва  Naughty

# 17
Ve$$elka , първо, няма за какво да ти прощаваме, че си влезнала в темата, защото и ти си част от нея. Второ -  мисля, че тона не е подходящ. Трето -  ако ти е неприятно да ни четеш, просто не чети! Ще си разказваме и пишем за каквото си искаме, ти не си човека който ще каже за какво да пишем... И предлагам на момичетата щом сме приличали на сериал, поне да си сложим име на сериалчето, какво ще кажете??? Joy Mr. Green Никого не си засегнала, ти самата се чувстваш така, затова напусна геройски сериала!

# 18
Ха, сега здравейте и от мен! Скоро не съм поднасяла кафе и закуска:

Радвам се ,че ви харесва темата, набързо реших да приема хвърлената от Ирини ръкавица и да се осмеля да пусна новата. Grinning
а сега бързам да попиша, докато децата още спят, после ми е по-трудно.
Откакто Ивето си е в къщи, си поразвалихме режима, лягат късно, стават късно. Напоследък са станали по-голяма партия обаче. Е, имат и моменти на каране и бутане, но общо взето се забавляват повече. И у нас повечето играчки не са много на почит, най-често карат едно малко колело, едно камионче, дето се бута с крачетата, преследват се, бутат се... Алекс често бута и количката с кукли Grinning
За шарката- днес вече е 16 ден , откакто излязоха на Ивето пъпчиците, вече й позавехнаха, дори можеше от тази седмица да е на градина, но реших да си остане, пък в понеделник ще я пращам. А за Алекс- незнам дали ще го подмине, вес по-голяма вероятността ми се струва да не се разболее, мисля, че така повече ми се иска.От друга страна си казвам- що ли пък не я изкара сега и после да знам, че е минало и това? Thinking
Гледах прекрасни снимки- Ирини, Стели, Мама Меги, Цвети Б- личи се, че хубаво сте си изкарали. Дано повече да имате такива емоции/ и не само вие/.
Марианка, така се радвам за Мими, често си мисля за вас! Hug
Цвети Б, радвам се, че лошото е зад гърба ви, Габи е станала голяма сладурана. Дъската ви много ми хареса, ще ходя до Джъмбо тези дни, макар че в къщи е пълно с играчки и вече доста от тях са изкарани на балкона.
МарияФ, не пишеш как си? Мога да предположа с какво нетърпение очакваш да мине всичко/ и мъничко страх навярно/!
Относно пясъчниците и градинките- ние отдавна не сме посещавали нашата си градинка/под Барбаронито/, не съм ги събирала с деца повече от месец. Ходим само по разходки, и то отдвана пеша, количката така си седи. Но преди това не сме имали проблеми с това да си дърпат играчките и да се обиждат. Алекс обича да се люла, обича и да играе в пясъка, до скоро не го допусках вътре и сега му е много интересно. А за катеренето-да не говорим колко добре се справя от първия опит. Grinning
Пожелавам ви едни хубав и изпълнен с приятни емоции ден! Макар да не пиша често, всеки ден ви чета Heart Eyes.

# 19
ЦветиР, благодаря за темичката   bouquet

Аз влизам само да "споделя какво съм яла за закуска"- имам недостиг на такъв тип споделяне - хихихихихи  Joy Еми сега пия турско кафе и ометох една купа мюсли с кисело мляко. Сега за 2 часа ще оправя гардеробите и после съм на преглед... стискайте палци - с малката буболечка не сме се виждали от  newsm78 началото на април- липсва ми вече, а усещам, че е станала много по-силна вече  Heart Eyes
Иначме роклята ми вече е ок. Щастливке, знам  мацка, за гърдите и растежа им през бременността, но чак пък такова нещо за 10 дни  #Crazy
Денис, браво на голямото ти дружелюбно момче. айде чакаме ви за среща  Hug
Кузманка, за голия гръб ти препоръчвам с 2 ръце по-прибрана коса. Голият гръб е по-секси от всичко останало /мъжът ми се влюби първо в гърба ми  Wink/ - така че - подчертай го  Peace
Пловдивските мами  благородно ви завиждам за срещата  Simple Smile
Пожелавам ви хубав ден, приятелки!   Heart Eyes

# 20
Питах Ви за сериала, как да се казва, а??? newsm78 Joy Няма да е лошо да му дадем име, или името ще му е имата на самата ни темичка. Crazy

irinii , да така ще е ще съм с вдигната коса, тя още като ме види, така ще ми каже! Hug Стискам палци да сте добре с бубката, ще чакаме да разказваш как сте!

tzvety roussimova , за шарката дори и да я изкара ще е по добре, докато е малък... Така, че не се притеснявай!

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 12:51 от Кузманка

# 21
  • София
Привет от мен!

Не съм влизала отдавна, само покрай появата на Йордан на Ави влязох да попрочета туй-онуй. (Разбрах преди форума за голямото събитие от общи познати.) Много любов на растящото семейство!

Да кажа две думи за моето гардже. Става все по-интересна, научава нови думички, изобщо много ми харесва този период. Няма ги грижите от бебешкия период - захранване, ваксини, безпричинен рев. Сега има комуникация: като й говоря, в 90% от случаите ме разбира. Виждам пред очите си как расте ежедневно едно човешко същество. Направо е невероятно! Хвърлих я на майка ми за една седмица и като ми я върнаха забелязах коренна разлика. Също обича да ми носи обувките - особено тези с ток. Изобщо обувките са любима тема. Като четем приказки, това е нещото което я вълнува най-много, кой е с обувки и кой без. Казва доста добре: "Няма обувки".  Така всяка приказка - било то "Пепеляшка" или "Вълкът и седемте козлета" се върти около темата за обувките...

Май се организира пловдивска среща, или не само?? Ако правите нещо в София за 1-ви юни, бройте ни и нас. Мария е много дружелюбна и гони хлапетиите да им даде здрасти. Някои се опъват и наистина се налага да ги гони.

Приятен ден!

# 22
Момичета, и аз набързичко да драсна, че днес пак ми е пълна програмата. Чистя у дома, докато Веси спи. После като се събуди и нахрани, ще я водя у баба, че аз ще тичам да взема Мими от градина. Следва едно тичане до автобусната спирка за Пловдив, че сме на логопед.
dimanHug Браво на сладката Мия! А ти пиши и разказвай по-честичко.
И Веси обожава да ми обува обувките. Но когато се "намъкне" в тези на кака и, става истинска кавга. ooooh!
Кузманка, какво става с Пламенчо? Как е? Все го мисля.
irinii, стискам палци за прегледа. И да се похвалиш как е малката кукличка. Heart Eyes
ЦветиРHug
Щастливка, благодаря ти! А за "р"-то, ще се научат дечицата, всичко с времето си. Мими го изговаря по френски. Mr. Green А за Веси този звук липсва тотално.
МариаФ, как си? Сигурно много се вълнуваш вече. Стискам палци! Heart Eyes
За пловдивската среща - на 20-ти май (вторник) от 10.30ч. в градинката пред "Каменица", нали така остава? Ако има други предложения, казвайте да обсъдим. Wink
Много усмивки! Hug

# 23
Приветки!
Марианка,Стели,Марлелка благодаря ви,че се съгласихте срещата да е там,за да мога и аз да дойда с моите деца.Само се моля да сме здравички,че днес Дари започна леко да покашля и май ще тръгва и хрема,дано да се разминем само с това,утре ще я водя да я чуят.Ако не сме здрави,няма да им даваме да се прегръщат на децата  Mr. Green  , много искам да се видим. Hug
В неделя сме на сватба на много голям наш приятел,знам,че ще е голям купон,само приятелите които ще са сме 70 човека Crazy  Само децата да са добре,че може да ни се провали ходенето Sad
Ирини,чакаме новини колко е пораснала малката бебка Hug
Лек и усмихнат ден на всички,а забравих да кажа,че и аз съм на протеинова диета и сега обядвах кисело  мляко 0,1% За 8 дни съм свалила 5-6 кг,но имам още многоооо Crazy

# 24
Йоанка, като чета и гледам какви резултати има при прилагането на тази диета, все се изкушавам да я започна и аз. Ама не съм любител на месото и едва ли ще ми достигне волята Thinking
За срещичката, и Marys е в групата на Шаро. Wink

# 25
Йоанка, като чета и гледам какви резултати има при прилагането на тази диета, все се изкушавам да я започна и аз. Ама не съм любител на месото и едва ли ще ми достигне волята Thinking
За срещичката, и Marys е в групата на Шаро. Wink
Супер,че и Marys ще дойде!Да ти кажа и аз не съм много по месото и направо си гладувам,вече свикнах Crazy , като почна и зеленчуци ще е по-лесно Wink

# 26
Здравейте мили момичета   bouquet
Толкова дълго време не съм писала, за което много се извинявам  Embarassed Embarassed Embarassed
Опитах да почета малко в предишните теми, но все пак не успях всичко да обхвана. Радвам се много за нашите нови мами и стискам палци да са добре  Heart Eyes
Радвам се че дечицата ви са добре и растат и хубавеят  Heart Eyes
За нас с две думички- от две седмици Сисо е на ясла. Все още ходим по половин ден, от другата седмица ще опитат да го приспиват там. В началото плачеше доста като го оставях, а като затворех вратата и аз се разплаквах. Като го взимах също плачеше като ме видеше. Сега имаме напредък, плаче по-малко на раздяла и като го взимам се смее. Все още не говорим много  Confused но гледам да не се притеснявам, говоря му постоянно и му обяснявам всичко, а той си говори някакви негови работи на неговия си език  Crazy Не ходим на гърне за сега, слагам го понякога ака, друг -път не. Иначе е много усмихнато и живо детенце, както всички септемврийчета  Heart Eyes
Надявам се да ме приемете отново в темичката и аз да съм по-сериозна в писането тук  Hug
Хубав и усмихнат ден и много целувки на всички дечица  Heart Eyes

# 27
Бонжур!  bouquet
Леле какво оживление цари в новата темичка - букетче за сътворяването и на Цветиbouquet ... и колко момичета дето отдавна се губят, са се разписали ... айде да не остана по-назад. Heart Eyes
Аз от една седмица съм в здравословно неразположение, ама така зле не бях карала вирус от много време... Tired..и вместо да се подобрявам все по-зле ставам. Поне гърлото ми беше минало, но от вчера пак с нова сила.  yu5 Надявам се само да е същия вирус, дето Йоана изкара, че да не се тръшне и тя скоро пак. В този ред на мисли  yoana77 , дано да се размине на сладката Дари, че и при нас така с кашлица започна.  fingerscrossed
 ive1ina - вярно голяма форумска почивка си даде.  Mr. Green  Браво на малкият Сисо...той май е първия ученик в септемврийските редици в БГ. Дано все повече му харесва и много да се забавлява там.
Мари_Анка - и на твоята бъдеща ученичка - отличничка  Wink много успехи в това трудно начало. Grinning Разказвай повече - занимава ли се Мими с интерес?
diman - загуби се и ти нейде.... Наистина е страшно приятно сега, когато вече си общуваме и словесно с хлапетата. И аз много се забавлявам, като започне да обяснява някаква история, а най-ми е смешна като я чуя да ми вика от другата стая - Сисииии  Mr. Green - няма мама, няма мама Сиси - просто Сиси! Heart Eyes
Кузманка - как е наистина бебока - нещо ново?
irinii - много ми харесаха снимките на морски бряг.  Много красив и лазурен изглеждаше /може би защото бе безлюден/. И вие двамата със Спаси по боси крачета - като излезли от някоя картина на художник.  Heart Eyes Приятна среща с малката балеринка днес!
Марлела - и аз съм същата като теб! Поли, рокли, бижута и гримове са толкова далече от мен, че не е истина. Не ми отиват на характера, както казвам винаги. Сутрин както си вържа косата за да си измия очите - тъй изкарвам целия ден. Но така се харесвам - " тъй красиво небрежна и толкова небрежно красива ", както ме беше описъл в един свой стих, един влюбен в мен поет преди мноооого години.   Kissing Heart
Ve$$elka - разписвай се по-често! Постингите ти винаги внасят колорит и на мен лично ми е много забавно да ги чета.   Peace
MariaF - мерси, че ми напомни за красивите градини с лалета.  Heart Eyes Свалих си от нет-а няколко снимки и си ги сменям на десктопа - като го погледна, все едно през прозореца гледам. Дай и ти някоя снимчица от таз година, не донесаха ли твоите мъже?
Ави - как сте?
dennis -   Hands Clap браво на Арен - и за гърненце и за дружбата. Чакам и аз с нетърпение да се стопли /у нас/, че да махам памперса и да видя какво ще излезе. Досега Йоана бързо свиква с новостите - надявам се и сега да е така.
За игрите - ако не сме навън или ако не играе с Маги - задължително трябва и аз да съм играта - поне с присъствие или пък тя да участва в моите дейности. Вече почти не се заиграва сама.  Tired Затова играем заедно на кукли - готвим им, храним ги, слагаме ги на гърненце; четем книги - първо аз и соча и я питам "какво е това?", после тя мен ме изпитва по същия начин.  Crazy Напоследък започнахме да се учим и да редим кубчета - ето как http://www.vbox7.com/play:223f3f12 и доста задобрява.  Grinning
Абе, ето малко снимки от нашето весело ежедневие...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246565&photo=1
Чао от мен - отивам да си правя  чай и да ......smile3545

# 28
  • Русе
Е,няма да мине без мен тая теми4ка,все пак е от Цвети Party.....виновницата за моето ново тяло ( нали и аз съм с Дюкан)-цял живот ще съм й благодарна,като нов 4овек съм. е има още какво да се желае,но...........които има воля-да се хваща и да не мисли много,много!
Радва ме оживлението тук,уютно е и весело!
Ема тръгва на ясла на 2-ри юни.........заслужава си го! страшно инатеста,бие се ,дива4ка,а следващия момент,най-спокойното и разбрано дете! нека мнлко режим да й направят там лелките! става в 8ч ляга в 23ч и спи по 1ч и 30мин вкъщи на обед. от скоро стана малко злояда,но малко......за сега,де! newsm78
Ще сложа малко снимки в СЕептемврииския албум,4е нямам ли4ен,виждам 4е много,много не го ползвате другите мами Blush
 Heart Eyes Hug

# 29
Здравейте!

Ние се завръщаме от дълга разходка из улиците на Пещера и центъра. Купих си едни сладки обувчици за сватбата и картичка за младоженците, защото много ми хареса, пък и да не мисля, да знам че съм я купила вече. Доволна съм от покупките!
muckata , най-накрая се появи, бе мацка, къде се губиш? Сега незнам дали ще ми повярваш, ама така до сега като следя какво пишеш за Ема, искам да ти кажа, че с моята Даная са просто като една капка вода в белите... Laughing Първо като бебета и двете ревяха в количките, сега пък изобщо не ми дава ръка като сме на разхоска, щъка насам-натам, бяга, не ме чува изобщо, като я викам, хапе, бие децата, и в следващия момент пък е много умна, всичко разбира и много сладка... Все едно виждаш едно малко разбойниче, както я наричам аз, една сладичка дивачка, да я изядеш... Heart Eyes И моята е на ясла ама от 1 август, заслужава си го и тя, налииииииииииии!!! Wink
Фибичка , Мари_Анка  , не се тревожете, бебенко е добре! Не съм си ги виждала почти месец, само на 5-ти и те минаха през Пещера като се връщаха от Враца. Още не са се свързали с лекаря в София, този Кременски, дето Базел ми даде инфото за него! Аз им го изпратих, но не са се обадили още, за което много ме е яд... Като ти каже човек, лапешка работа, е това е тяхната. Аз до сега 100 пъти щях да се обадя, може да ми е брат, ама са много тежки гимии и двамата със снаха ми! Crossing Arms
ive1ina , как е Светли? Отдавна не съм ви виждала, а и не си писала, ще има черна точка... Crossing Arms Flutter Като се върна паля моторетката и в Градската ще се виждаме? Пак ли е така палавичък, като моята госпожица? Одеве сядам да меря едни обувки и тя седна на земята в магазина, събу се и взе една обувка и си я обу и започна да ходи с нея, обувка дамска на висок ток, как ти се струва, а? Laughing
diman и на мене страшно ми е сладка сега в този период, ама ако малко поне беше по кротичка, нямаше да е зле! Иначе много говори и повтаря всичко каквото чуе! Обича да гледа Костенуркатра Франклин.

Това е от мен мамета, после ще се включа отново.

Общи условия

Активация на акаунт