Аз си спомням с какъв ентусиазъм ти споделя6е, какви дълго желани от теб картини си си купила, подкрепени със снимков материал. Някакси споделеното 6тастие става двойно, пък макар и с виртуални приятели

уффф и на вас какви сладки пътешествия ви предстоят...
време е за промяна ми се струва 

.
Еми сега пия турско кафе и ометох една купа мюсли с кисело мляко. Сега за 2 часа ще оправя гардеробите и после съм на преглед... стискайте палци - с малката буболечка не сме се виждали от
началото на април- липсва ми вече, а усещам, че е станала много по-силна вече

/ - така че - подчертай го 

Няма да е лошо да му дадем име, или името ще му е имата на самата ни темичка. 
Стискам палци да сте добре с бубката, ще чакаме да разказваш как сте!
Браво на сладката Мия! А ти пиши и разказвай по-честичко.

Само децата да са добре,че може да ни се провали ходенето 

, като почна и зеленчуци ще е по-лесно

Не ходим на гърне за сега, слагам го понякога ака, друг -път не. Иначе е много усмихнато и живо детенце, както всички септемврийчета

... и колко момичета дето отдавна се губят, са се разписали ... айде да не остана по-назад. 
..и вместо да се подобрявам все по-зле ставам. Поне гърлото ми беше минало, но от вчера пак с нова сила.
Надявам се само да е същия вирус, дето Йоана изкара, че да не се тръшне и тя скоро пак. В този ред на мисли yoana77 , дано да се размине на сладката Дари, че и при нас така с кашлица започна. 
много успехи в това трудно начало.
Разказвай повече - занимава ли се Мими с интерес? 
Приятна среща с малката балеринка днес!

Свалих си от нет-а няколко снимки и си ги сменям на десктопа - като го погледна, все едно през прозореца гледам. Дай и ти някоя снимчица от таз година, не донесаха ли твоите мъже?
браво на Арен - и за гърненце и за дружбата. Чакам и аз с нетърпение да се стопли /у нас/, че да махам памперса и да видя какво ще излезе. Досега Йоана бързо свиква с новостите - надявам се и сега да е така.
Затова играем заедно на кукли - готвим им, храним ги, слагаме ги на гърненце; четем книги - първо аз и соча и я питам "какво е това?", после тя мен ме изпитва по същия начин.
Напоследък започнахме да се учим и да редим кубчета - ето как http://www.vbox7.com/play:223f3f12 и доста задобрява. 
.....виновницата за моето ново тяло ( нали и аз съм с Дюкан)-цял живот ще съм й благодарна,като нов 4овек съм. е има още какво да се желае,но...........които има воля-да се хваща и да не мисли много,много!

И моята е на ясла ама от 1 август, заслужава си го и тя, налииииииииииии!!! 

Като се върна паля моторетката и в Градската ще се виждаме? Пак ли е така палавичък, като моята госпожица? Одеве сядам да меря едни обувки и тя седна на земята в магазина, събу се и взе една обувка и си я обу и започна да ходи с нея, обувка дамска на висок ток, как ти се струва, а?