Преди малко се завърнахме от нашето гости в Пещера и Брацигово...И както се бях наточила за обувки-не си харесах нищо, а мъж ми хвана разпродажба на мъжки обувки и намаза с 3 чифта...Хриси си представи магариите и пред тамошната рода, че повечето не го бяха виждали
И докато бяхме там зълва ми ни се обади да ни "зарадва", че къщата плува във вода-целия приземен етаж, където е сервиза на Мартин. Вода над колене-красота. Нали сме в най-ниската част на квартала, отделно умниците от ВИК асвалтираха едната шахта пред нас, защото иначе я сменяха почти през седмица...абе купон.Чочи, много мъчно ми стана за Яни - да го нацелуваш от нас. Хриси също тръгва от 15-ти септември на ясла...пък да видим
Амаретка, кога ще се видим с теб? До кога си в София?Марлелка, пък и с теб душко

Айде сега ви оставям-до после
/
За яслата, щом си имате и резервен вариант, нищо не пречи просто да видите как ще и се отрази, може пък много да и хареса.
Ей, ама вторите бебета много лесно стават - все от първия опит.... Това само показва, че няма нищо случайно!
КАк ти се отразяват първите трепетни седмици?
Представям си каква мила картинка са отстрани....
От известно време и тя ходи без памперс, със среден успех бих казала, но всеки изминал ден става все по-добре и днес вече не сме регистрирали нито един пропуск. Ще свикне и на това....
Аз вече направо се чувствам неудобно тук!!! 
страхотно е това.Арен е обгрижван за сега от едната си баба,след месец от другата,явгуст ще е с нас по почивки и септември ни чака всички ново вълнение около яслата.Работата ми носи много нови,различни и определено само положителни за сега моменти.Някак все повече съм себе си.

Много е хубаво общуването с детето... ама като стане на 4 и започне все да те строява от време на време ти се иска да млъкне