Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 671
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет мацки Simple Smile Преди малко се завърнахме от нашето гости в Пещера и Брацигово...И както се бях наточила за обувки-не си харесах нищо, а мъж ми хвана разпродажба на мъжки обувки и намаза с 3 чифта...Хриси си представи магариите и пред тамошната рода, че повечето не го бяха виждали Simple Smile И докато бяхме там зълва ми ни се обади да ни "зарадва", че къщата плува във вода-целия приземен етаж, където е сервиза на Мартин. Вода над колене-красота. Нали сме в най-ниската част на квартала, отделно умниците от ВИК асвалтираха едната шахта пред нас, защото иначе я сменяха почти през седмица...абе купон.
Чочи, много мъчно ми стана за Яни - да го нацелуваш от нас. Хриси също тръгва от 15-ти септември на ясла...пък да видим
Амаретка, кога ще се видим с теб? До кога си в София?Марлелка, пък и с теб душко Simple Smile
Айде сега ви оставям-до после Simple Smile

# 241
 Само набързо да кажа, че всеки момент мъжо ще се прибере от работа.
 Меги, Доника не знам до кога, но поне седмица съм тук, ако Мишето не ме отзове. Обаче, когато е свободен мъжа ми, сме по магазините. Имаме скайпове, gsm, нет кажете кога, ще гледам да дойда.

# 242
Привет на всички съкровища!!!
 Спаси вероятно е отпразнувал един честит и изпълнен с положителни емоции Имен Ден-н Ирини да ти е все така красив здрав и обичлив!!!

Мария Ф Целувам новия голяяяяяяям човек и батето Мисля ви с Ави как се справяте и косата ми се изпрвя като знам че ме чакат тези сладки емоции но трудни задачи Embarassed

Ние се завърнахме за малко и пак отиваме към Правец/ох тия досадни дъждове Whistling/
Търся усилено помощ от нова детегледачка и съм пуснала обяви-стискайте палци да намеря точната жена от септември че съм се панирала вече Sick
ЦЦунки!

# 243
ЗДравейте, малки, големи, родени и неродени, бонбонести сладури!

Къде сте всички днес, да не сте на среща?
tonitta - тази хубавица Никол как няма да има обожатели от сега. Crazy За яслата, щом си имате и резервен вариант, нищо не пречи просто да видите как ще и се отрази, може пък много да и хареса.
Доника - ваш`та къща мина през огън и вода.  ooooh! Ей, ама вторите бебета много лесно стават - все от първия опит.... Това само показва, че няма нищо случайно! Naughty КАк ти се отразяват първите трепетни седмици?
dennis - много е хубаво, че си приела това предизвикателство. Дано то ти донесе много удоволствие и удовлетвореност......А на чии добри грижи оставяш това сладко момче Арен за 4 часа?
venush - слагай и фибички и малко по малко ще свикне с тях. Йоана и тя дълго време не понасяше нищо по косата си, а сега сама ме кара да и слагам.
mama_meggie - надявам се, вече си здрава и весела, както обикновенно....
Chochy - много се радвам, че малкото съкровище ще е в розово . Бате Яни бързо да се възстановява и неприятните моменти при вас да са само, колкото да напомнят, че все нещо трябва да преодоляваме, за да вървим напред.
MariaF - много са сладки двете братчета! Heart Eyes Представям си каква мила картинка са отстрани....
Ние се забавляваме много с Йониче . Тя вече говори абсолютно всичко, казва ми от какво я е страх, къде я боли, какво я ядосва, кога и се спи, какво и се яде и на мен ми е безкрайно интересно да я опознавам, още по пълноценно. Онзи ден пак ме изненада като ми каза "наздраве" като кихнах, без никога да сме я учили на това.  Grinning От известно време и тя ходи без памперс, със среден успех бих казала, но всеки изминал ден става все по-добре и днес вече не сме регистрирали нито един пропуск. Ще свикне и на това....
Вчера моя сладък Митя имаше почивен ден за пръв път от мноооооого време насам и ни заведе на екскурзия. Отидахме да видим Ботаническата градина в Балчик, Аладжа манастир и двете места много, много красиви и зелени. Накрая пихме по кафе, точно на морето с приятели във Варна и уморени се прибрахме късно вечерта.
Ето малко снимки, които съвсем не могат да пресъздадат красотата, която видяхме.... Heart Eyes 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253590
Другото интересно при нас е, че с Йони се готвим да пътешестваме. Ще ходим на гости при сестра ми в Берлин. Малко съм се зачудила как ще се оправяме двете по летищата, при положение, че и на двете ще ни е за пръв път, но щом сме заедно, все ще се справим.
Ами, хайде да ви оставям, че много писах пак. Чао и целувки за всички ви!

# 244
Добро, утро, сладуранки!

Първо да разкажа за кумството: Сватбата беше страхотна, ще се включа и със  снимки малко по нататък... Всичко мина като по вода и за съжаление ни се стори бързо! Wink

Ивелина, не ти ли се струва, че ние с теб изоставаме с второто дете, а? newsm78 Аз вече направо се чувствам неудобно тук!!! Wink Та да мина по същество, аз вече навих мъжо за второ, ама не сме почнали да пробваме, щото сега ще ми идва и като ми мине тогава, така, че стягай се чакаме и теб. (Онзи ден срещам Мини и ме сюрпризира че е бременна ooooh! Не можах да повярвам, щото нейната Стефи ми се струва малка все още да имат второ детенце, ама я поздравих, много се радвам).

Моята принцеска спинка тази нощ при баба. На сватбата за 1-ви път тя остава да спи при баба си без нас, и е слушкала много и е спинкала като агънце както се казва. Тази нощ пак я оставихме, защото бяхме снощи ние на гости на кумците и явно на тако и му хареса без Даная да излизаме, защото тя все ходи да бута  да тича и някой все е в движение и той ми предложи да я оставим, та аз сега дойдох да чакам да се събуди и да си я прибирам.

Доника, мила много се радвам за теб, а и толкова вълнуваща е вашата история, защото е станало от 1-вия път! Това е супер, поздравления!!! Hug

Това е за сега! Чао! Heart Eyes

# 245
 Laughing Влизам да ви нагледам,а то вятър вее.
Фиби,не съм виждала отдавна толкова цветни,ярки и изпълнени с настроение снимки.Не съм била по тези места цяла вечност.Благодаря ,че ги сподели.Йо,явно има много за споделяне с мама  Flutter страхотно е това.Арен е обгрижван за сега от едната си баба,след месец от другата,явгуст ще е с нас по почивки и септември ни чака всички ново вълнение около яслата.Работата ми носи много нови,различни и определено само положителни за сега моменти.Някак все повече съм себе си.
Кузманка,ще чакаме снимки.
Ох,ще пиша ако мога по-късничко
Прегръдки  Hug

# 246
 Ха добър ден.. ами все така весела и  все така болна, направо да ви кажа ако си бях сложило някаква мерителна единица на носа сигурно щах да бия всякакви рекорди... толкова кърпички съм употребила, че ме е срам вече... ужас
Кузманка, като прочетох поста ти веднага ми дойде на ум да призовем Държавата да отусне накой лев във септемврийския форум щото така както сме я подкарали хората от неудобство повишават прираства в БГ.. хехех.. айде бе другите, вие срам нямате ли... майтапя се , да не се обидите.. ама готино кво.. хехе
Фиби, приятно ми е като те видя и това с родени и неродени.. много ни е в тон , хубаво сте си изкарали, браво и на ораторката.. айде пък скоро някое стихче да научите. За Берлин не се притеснявай всичко ще се оправи, я колко от нашите ходиха и се върнаха от къде ли не пък вие да не се оправите, дано само ви е директен полета, ама и да не .. няма страшно
Денис, пожелавам ти много успехи с новите начинания и съм сигурна , че да бъдеш само любяща майка и съпруга не достатъчно понякога.. така, че дано това ти донесе допълнително удовлетворение, иска ми се да разкажеш, но пък и на живо няма да е зле, зависи как ти е времето , а пък и метеорологичното нещо се бъзика с нас..
Тонита, честито завършване, знам как се чувстваш облекчена, айде сега и едно или няколко държавни изпитчета иии... готово, а малката наистина е много сладка госпожица, как пък няма да има обожатели, какмо стана с масовото преселение за Австралия , отпадна ли или само се поотложи
Амаретка, при първа възможност ще ти звънна, но наистина всеки ден вместо по - добре да ми става, май все по зле. Сутрин се събуждам с гловолоние и така цял ден, за хремата казах вече.. то ми е това де ама и се чувстам като парцал.
Днес реших да си остана в къщи барем се оправя, че от както съм болна все летя на някъде и както казах все по- зле става
Лаци е пораснал много, някакси изведнъж.. тъкмо пишех това и ето навя бела хванал два лака , как ги е докопал и ги блъска един в друг.. ама аз нали пиша и не го гледам какво тропа и изведнъж единия се счупи.. как ли пък така.. хехе и познайте, стъкла .. лак и уплашен Лаци..навсякъде..  малко и се поряза и сега бърка с пръст в раната и вика, че го боли.. маймуна, той също много говори вече и  си водим разговори.. естествено не на кой знае какво интелектуално ниво , но наистина е много интересно когато срещу теб вече стои човече със своите си предпочитания и интереси.. а и сме на период Не и Няма , дойде ли при вас тоя период.. даже е много сладко като знам, че нещо иска и го пробвам и той вика Не... после се позамисля и.. Да!  А и периода лепека е тук, като се разделяме е страшен рев или като баща му отива на работа, което никога не е било , даже вчера го оставях при баба му , което за него е истинско щастие пак беше страшен рев.. аз се успокоявам с това,че е период и ще мине
Марлелка, естествено, че те искаме и без Мими, аз не смея да кресна дата и час за среща защото не съм в кондиция, но ако никой не го направи в първия подходящ момент ще организирам среща , а пък времето малко да се стабилизира.. дано се оправя скоро, че да го съчетаем и докато амаретка е тук...
Е имайки предвид ,че темата едвам крета.. ще се видим скоро...А, честито на новопостъпилите в яслените групи, ние за съжаление не сме от тези.. ама ще мислим какво да правим, аз също искам Лаци да е сред деца ама за сега не се знае как точно ще е това
Ави, Мария Ф.. дано сте добре и дано слушат мишоците..
Айде

# 247
Момичета,в първите минути на новия ден бързам да ви почерпя по случай първият рожден ден на племенницата ми.Кога мина цяла годинааа.......ехее,вече и тя не е бебе Mr. Green Ще пусна после снимки от купона.

# 248
ехоооо

Изпуснах ви дирите аз... не че много сте писали де  Mr. Green

ЧРД на малкото ти племенниче Йоанка, щастливо детство му желая  Hug

Две страхотни Юбилярки съм пропуснала също... здраве и да си останете на 30 ви желая... за мен това е най-хубавата възраст   bouquet

На Боримечко, скорошно зарастване на ръчичката и много гуш от нас  Hug

Фибичка, страхотни снимки, лелеее не съм и предполагала, че е толкова хубава тази градина... още една цел за мен  Mr. Green А с Йоанка сте разкош  Peace Много е хубаво общуването с детето... ама като стане на 4 и започне все да те строява от време на време ти се иска да млъкне  Mr. Green

Меги, оправяй се и ти де, кво такава си се оклекавила  Laughing

МарияФ, аз си мислех само, че съм ги клонирала а ти наистина си го направила   Shocked страхотни са ти момчетата  Hug

уффф много пропускам, но малко бързам... оказа се, че визата ни за проектиране е изтекла преди месец, отивам да се боря с общинарите... допълнително сега ни се бави проекта  #Cussing out

Иначе вече сме на морска вълна, другия петък пътувамееееее  Laughing

Heart Eyes

# 249
 yoana77 , да ти е жива и здрава племеницата. много бързо минава времето, ми то ние скоро ще празнуваме вторите рождени дни.
 Меги, до петък да си оздравяла, с Доника говорихме и мислим петък следобед да се видим.
 Рени и на теб давам срок до петък да си се преборила с общинарите.  Wink . Ако не, ще ви чакам на морето, или вие мен.  Wink
 Ние с Плами и Тонита  направихме една бърза среща в Русе. Никол и Крис караха джип, но моите снимки са правени със телефона.
 Фибичка, ние не пропускаме лято без да отидем до Балчик, но дори и аз видях нови неща. Или пък е от страхотните снимки.
 Чета алфира  пътува напред назад, но май не само тя, доста мацки липсват, дори и най редовните.
 По повод говоренето аз трябва да започвам да уча китайски, точно така ми звучи по телефона Мишето. Той хич не се сеща за мен, по цял ден шляпал без памперс на двора, поправял мотора на дядо си.
 Аз ще ставам, че работа ни чака.
 Забравих да благодаря на бебе дунди за фирмите за кухни, които ми препоръча. Сега като пообиколихме, ми се избистри проекта и чакам оферти. Тъкмо бях решила цветовете на кухнята и сега ми дойде друг акъл.

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 07:22 от Amaretto

# 250
Здравейте, мили приятелки!

Йоана, да е жива и здрава сладката ти племенница! Благодаря за почерпката!
Меги, скорострелно да оздравяваш!
Фибичка, сигурна съм, че ще се оправите до Берлин и назад. Йони е толкова зряла за възрастта си и много ще слушка мама по пътя.
Рени, да му мислят общинарите!

Ние сме добре. С две деца и то толкова малки не е никак лесно, но все пак двамата се оправяме.  В неделя правих погача на Дани. Събрах 20 души гости и се радвах как се заигра Сашко с по-големите си братовчеди. Голям палавник е станал, но този ден минахме без жертви и поражения. Скриха се момчетата под масата и там се забавляваха. Дани се държа отлично и получи много красиви и полезни подаръци. Сашко е в момента на разходка с татко си. Ходят по мъжки, а аз излизам с Дани. Тъй като и този петък Сашко ще е при баба и деди, бих се включила с удоволствие в срещата, ако я направите по-близо до нас, че ще съм без кола. Марлела, направо ме срази със запитването дали ще те приемем на среща. Та това са септемврийски срещи, отворени за всички,  и аз лично много се радвам на всички нови запознанства, прерастващи от виртуални в реални. Може би аз познавам най-много септемврийки лично - да не кажа голяма дума, но досега срещи не съм пропускала, с едно единствено изключение.

Хубав ден ви пожелаваме и много целувки на всички!

# 251
Йоанка, честит празник на племенницата ти! Да расте здраво и щастливо дете!

# 252
Хайде да повиша и аз малко активността, че на тази тема скоро ще й празнуваме месечинка  Laughing
Доника, много неприятно с наводнението. Как е сега оправихте ли всичко, има ли много щети?
алфира, дано да намериш най-подходящата за теб детегледачка!
Фибичка, пък твоята Йони хем хубавица, хем умница. Чудесни снимки, красота! Весели приключения в Берлин! Кога заминавате?
Кузманка, хайде давай снимките. Пожелавам ти скоро да се похвалиш с точица в корема, че да ни отсрамиш нас момичешките мами.
mama_meggie, то преселението щеше да е на Пламито, нали нейния любим ходи за около 3 месеца, но и аз не се сещам да я питам ще ходят ли. А на моят мъж сестра му живее там и понеже сезоните са на обратно, сега започва зимата (силно казано зима) и има много разпродажби и намаления на летни дрешки. Получихме колет със страхотни дрехи и сандали. 
yoana77, ЧРД на племенницата ти!
Rени, успех с общинарите!
Amaretto, браво на Мишето, а на теб успех с китайския  hahaha
Ави, гушки за малкия пораснал Дани!
Ние с гърнето скоро няма имаме успехи май, преди малко препика балатума в кухнята и един стол  Confused и изобщо не се и опива да ме предупреди, а аз постоянно й напомням да каже ако ще прави нещо.

# 253
Йоанка, жива и здрава да е беболината - ДЕТЕлина! Как бързо порастват!

Ави, , Доничка, mama_meggie, казвайте. че да нагласям програмата. Ще се радвам изключително да ви видя!  Hug

dennis, завидях ти да знаеш, ей за тия думи: "Работата ми носи много нови, различни и определено само положителни за сега моменти.Някак все повече съм себе си."

Фибичка, пак искрено се радвах на Йоанка, ма и на вас - страхотни снимки! Не съм ходила там от 7-8 години.

Аз какво да кажа - много ми е мъчно за Мими вече, много!   Cry

# 254
  • София
Алооо къде сте ве?
Никакви ви няма Simple Smile
Да питам колко от вас ще дойдат на срещата в петък следобяд? И следните 2 конструктивни въпроса - Ави - около вас има ли къде да се сврем, ако завали? и Евентуално какво ще кажете за някой от МОЛовете, пак казвам, ако вали? Аз лично искам да видя и Ави и Дани, и Амаретка, не на последно място Марлелка...
И като съм почнала-днес водих Бати на ваксина-биха му противоменингитна, по мое желание. Измериха го-дългуча е вече цели 88см...и 12.300 Simple Smile

аз вече навих мъжо за второ, ама не сме почнали да пробваме, щото сега ще ми идва и като ми мине тогава, така, че стягай се чакаме и теб. (Онзи ден срещам Мини и ме сюрпризира че е бременна ooooh! Не можах да повярвам, щото нейната Стефи ми се струва малка все още да имат второ детенце, ама я поздравих, много се радвам)
Кузманка, хайде-женските мами трябва да ги отсрами все някоя от вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт