Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 661
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Аз идвам, само уточнете мястото (малко по-конкретно ако обичате Wink), зъболекаря отпадна. Може и на лични. Хайде, че нямам търпение!  Hug

# 256
Голямо затишие е тук. Не че и аз съм от активните де  Embarassed
Ние в Понеделник имахме доста неприятен инцидент. Крис си дойде от ясла с нахапан гръб от друго дете и то на 4-5 места, ужасна картинка, а баща му нали много не се оправя с езика нищо не казал. Вторник беше празник тук и не работиха, но в Сряда мъжа ми дойде да ме вземе и отидохме заедно до яслата, иначе на мъжа ми му е на път и сам ходи да го взима. Крис много се зарадва като ме видя и се хвърли да ме гушне  Heart Eyes Попитах ги защо не се реагирали и са оставили толкова много пъти да го нахапят, а те ми казаха че Крис не е плакал и не били го видели, че преди това не са се карали, а другото дете ей така без причина го е направило. Както и да е но ако се повтори няма да съм толкова мила. Пък и нямам избор, няма къде другаде да го дам  Confused
От вчера в околноста и на доста места в Порутгалия няма бензин, бензиностанциите са празни и са затворени, границата с Испания е блокирана от стачкуващи тирове и не се пропускат никакви доставки. Доста от магазините са поизпразнени. Чак ми се струва нереална такава ситуация но е факт  #Crazy
И тук като в БГ нямаше пролет тази година. От един път стана жега.
Може да нямам време да пиша често но да знаете че ви чета и много се радвам на прекрасните ни дечица  Hug

# 257
Добро утро, момичета! Аз съм за 11 часа в нашия квартал. Ще уточня мястото, ако вас ви устройва часът.

# 258
 Ок, на мен ми е удобно. Тръгвам след малко.

# 259
За съжаление късно разбрах и няма да можем да дойдем, имам няколко ангажимента днес. Надявам се да си пракарате хубаво, напук на дъждовното време и да се снимате Grinning.
Ние иначе  сме добре, Ивето си ходи на градина, а Алекс ми е другарче по цял ден. Май се отказахме от яслата, макар че има време още да размисля.
Желая на всички спорен и усмихнат ден, нищо че е 13, петък Heart Eyes.

# 260
ехооо

Дано хубаво сте си изкарате, пуснете снимки, ей...

От днес вече съвсем нямам бебе, превърна се в малко сладко момченце, след като орязахме перушината на главата му  Laughing Много слуша фризьорката, абе и двамата на майка си се метнали, аз направо заспивам на стола като ме коафират  Mr. Green Ще пусна снимки по-късно...

ЦветиР, що се отказахте от яслата... ние уж на есен с песен, да видим как ще тръгне...

viki81, много кофти случка с Крис, дано не се повтаря повече  Hug И сестра ми разправя същото за Испания, бомба паднала в магазините,  няма кой да зарежда, тировете стачкуват   Laughing

тонита, спокойно няма ненаучило се детенце на пишкане... виж аз как не се вълнувам много, Боян носи гърнето на батко си за да пишка, изнася го за да го изхвърли, онзи ден тича преди мен за мокра кърпичка нааканото дупе да му трие, скандал вдигна чак, че не давам  Mr. Green ... но той самия още не е сядал... щото майка му не бърза  Mr. Green седи де с гащите, като си реши сам...

А Ирини къде изчезна, Иринииии?!

# 261
Аз едно не мога да разбера, 'щото по начало не се случват такива неща - как може всичките септемврийски мами да са толкова готини? Срещата ми дойде малко, с толкова слънчеви момичета как иначе. Ще има повторение, да знаете. Казвам го за тези, които не дойдоха и още не знаят. За справки: Ави е организатора, т.е. тя каза тежката дума за следваща сбирка в сряда следобед (и добре че я каза и за тази). Повече инфо на лични.

Нали съм късметлийка, батериите на фотоапарата сдадоха багажа, но за следващата среща няма да се излагам.  Blush Доника обаче ме отсрами, да качва снимки, да не се разправяме.  Hug

# 262
Ей, момичета! Колко хубаво ми беше днес на срещата - като в доброто старо време! Явно много ми липсват тези срещи. Побърборихме си сладко. Днес за първи път се престраших да излезна сама с количката и Сашко, хванат за ръка. Е, до съседната градинка, но все пак. Бате Ванко на Амаретка се заигра със Сашко, после дойде и Лаци. И Доника и Марлела дойдоха. Искаме още! Оставих на мама Меги да обяви часът и мястото за следващата среща.

Вики, много гадно това с ухапването. Дано бързо му мине на Крис.
Чочи, честито ти розово щъркелче! Много целувчици за батко Ян и счупената ръчичка бързо да оздравява. Кога ще идвате насам?
Рени, честита прическа на Бобо. И аз подстригах Сашко с машинка, каквато ползвах за първи път, но той плака от всичката коса в очите.

Сашко се събуди. Отиваме на закуска. Хубава вечер от нас!

# 263
 Днес си прекарах чудесно и времето не стигна въпреки, че бяхме малко. Всички бяха много мили и не хапят  Laughing .  Сашко и  Лаци големи сладури, а мъничко, сладичко и послушно бебче - това е Дани. Нашия батко иска утре пак, но се поумори и заспа седнал в автобуса. Чакам с нетърпение следващата среща и ше се радваме, ако дойдат и други каки и батковци.
 За Ирини, също се чудех къде се губи, но има и други които липсват. Мари_Анка също се губи, Мил@, Стес, Венуш, Плами, Алфира, Базел и още знойни и незнайни мацки.
 Рени, разбрах, че тази година си по на юг.
 viki81, много неприятна случка с Крис.
  tzvety roussimova, жалко че късно си прочела за темата.
 Лека вечер, ще чета приказка.

# 264
Мами здравейте!

Влизам само набързо да пусна снимки от сватбата и ставам защото братчето ми има Рожден ден и сядаме на масата.
  това е кума това е масата това сме аз и младоженека

# 265
мацки, добре сме. Много ангажименти имам напоследък и затова не остана време да пиша. Изчетох ви и се радвам за хубавите новини заедно с вас.
За срещата в сряда мисля, че ще сме на линия. Heart Eyes

# 266
  • София
ехо,

амаретка, тук сме. Радвам се, че сте спретнали срещичка. И аз щях да дойда, ако се бях сетила да погледна във форума в петък, тъй като бях в отпуск. но аз бързах да излезем и да оползотворим времето навън.

кузманка, много си хубава. А тази хубава маса ти ли я подреди?

ох, диването нещо реве, та ще ви оставям Wink

# 267
 Flutter Приветки!
Изпуснах срещичката  Rolling Eyes Сигурна съм,че както винаги сте си изкарали чудесно.Покажете някое друго фото  Hug
Ави ,какво престрашаване като те знам каква си безстрашна  Hug Не случайно си майка на двама юначаги.
Кузманка,аз все очаквах да те видя с руса коса.Какво стана с тази промяна която така обмисляше?Не водихте ли на сватбата и малката булка Даная  Grinning ?
Вики,ужас за тези ухапвания.Като прочета и ми настръхва косата.Що така тези деца се хапят!? Shocked
Рени,честита прическа и истинско малко момче  Hug
Тонита,споко за гърнето.Не я чакай да ти каже,а я слагай да седне на гърнето на определено време и като пишка на балатума и обясни ,че не е там мястото и покажи гърненцето и я сложи на него.Няма начин да не разбере,ужасно са ни умни дребосъците.
Арен днес пуска първото си хвърчило в парка http://images26.snimka.bg/006097071.jpg
http://images26.snimka.bg/006097073.jpg

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 22:38 от dennis

# 268
  Ей ,че хубава кума! Ама те всичките ни такива!
  irinii, радвам се че си добре, аз забравих, че се подготвяте за друга сватба и се попритесних.
   bazel, днес бяхме в "Патиланци", но с племенника и сие. Преди това бяхме в съседната градинка и си мислех за мамите от Младост дали не е там някоя от вас.
  DZ, какво стана с дипломната работа. Да знаеш поне седмица още ще ти липсвам. Пък, ако останем и малко в Русе съвсем, кога ще откриваме сезона?
 Лека нощ и лек сън.

# 269
Amaretto на 07.07 ми е защитата .
На 30 трябва да е предам подвързана ,затова трябва да съм готова до сряда.
Ники прекарва повечето време в къщи ,защото аз трябва да работя по нея.Но го компенсирахме 3дни на 60км от Варна на язовир на чист въздух с две приятелчета Hug Сутрин става в 8ч вечер ляга в 24ч Голямо бягане голяма игра.Ще потърпи малко докато привърша и щ е почнем пак сутрин и следобед разходки.
Хайде връщайте се че ни липсвате Hug

Общи условия

Активация на акаунт