Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 533
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
мери ред ,аз пак се подвизавах в фр.салон много ми е удобен Flutter
ами - радвам се Wink аз живея в съседната кооперация,а фризьорката / собственичката,щото са 2  ве4е/е гадже на ....брат ми;-) малък е света,нали ти казах....

мен ме боли една глава от предиобед....пих хап,ама не минава.сега прилагам кафетерапия...барем стане!!!

а на сватба ще ходим ли? Laughing

# 151
  Честито на NELESITA  bouquet  bouquet  bouquet
Insatiable а защо не и откажеш да те бърка  Rolling Eyes мен не са ме проверявали преди да отида - преносих 5дни

# 152
ДъЗъ утре разходка?

# 153
  • Варна
Честито на Nelesita! Да е жива и здрава малката Симона и много да ги радва!

Insatiable Нали знаеш, че терминът е ориентировъчен, и това, че е минал, не значи, че преносваш. Но задължително искай да ти проверяват околопл.течност и сърдечени тонове. Ако нямаш нищо против, бих ти дала един приятелски съвет - съгласи се на предизвикано раждане само ако наистина има сериозна причина като например калцирана плацента или лоши тонове на бебето.

Аз също бях много нетърпелива да родя и ето какви мерки взех (оказаха се успешни) - компот от ананас (най-добре пресен) + дълга 4-часова разходка.

# 154
  • Варна
Благодаря ви много за честитиките, хубавите пожелания момичета. Беше един страхотен и изпълнен с емоции ден, както за Мирелка, така и за всички около нея Hug
Ето и снимки
http://rumiimiri.multiply.com/photos/album/38

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 08:45 от Румка

# 155
  • Варна
Румка, честита рожденичка (малко със закъснение Embarassed)   bouquet

# 156
добро утроооо !!!
ту има слънце,ту няма... на криеница му се играе ....

# 157
# 158
добро утро Simple Smile

# 159
добро утро, ама за нас не е толкова добре. сега и аз съм болна от гадния вирус и двамата с коко изкарахме тежка нощ. незннам кой кого ще гледа - аз коко или той мене  Joy, трябва и аз да си сложа памперси. Shocked

# 160
Добро утро ,коконки  bouquet
Премества ли се срещата-горещата на агитката?!Долагайте и не се излагайте!!! Heart Eyes

Тониша-какво ви е бе мацке...Коко какво се втаса....ей зарази сте големи... Rolling Eyes

# 161
Данинка, разтройство с повръщане, само аз съм с температура

# 162
toni6a Ох милата ,знам какво ти е.Дано бързо се оправите Praynig
Ние го карахме по бързата процедура за 48 часа като сме имали  и Т до 39.5С .Само Ники ние с баща му не го карахме -размина ни се Rolling Eyes
Свиквай съвета на бабите да ти помагат Peace

# 163
  • морето и сините вълни :)
а  ние с ВЛади сме и двамата на антибиотик
сополи текат,уши болят,кашляме и напрау ужас

дет вика Тониша..мене си ли да гледам или него Tired ooooh!Скоро няя са вясна в Морската Shocked Rolling Eyes
Баф мааа му
де го лапнахме тоз вирус ми иде да го гръмна #Crazy #2gunfire

# 164
де го лапнахме тоз вирус ми иде да го гръмна #Crazy #2gunfire
И аз това се питах -като се имаше в предвид че не бях събирала Ники с други деца няколко дена преди това -подготвям си дипломната.Та и на мен не ми стана ясно отде се взе Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт