Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 533
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Цитат на: ani-bani link=topic=293642.msg7527483#msg7527483 .Та и на мен не ми стана ясно отде се взе Rolling Eyes

[/quote

дошъл е неканен от гори тилилейски
от дебри незнайни и някак библейски!!
не му се давайте ,а го утрепете #2gunfire
отвари и билки навреме вземете!! bowuu

Дано и нас не ни гепи нещо такова ,насред туй хубаво време и многооооо кофти  да си стоиш в къщЯта Sick

# 166
мацки ,излизам Тони бързо да с еоправяте Hug

# 167
привет, привет..
Ясмина, мерси за съветите - ама тя как ще провери околоплодната течност  newsm78, сърдечната дейност я проверява всеки път, като ме гледа на УЗ, ама тез води..
DZ, не знам наистина дали ще ме гледа за разкритие.. ама не трябва ли се чудя, не е ли задължително, щом се .. преносва, уф, че гадна дума!
От бременната тайфа варненки останахме 3... днес и heliana71 роди със секцио планирано големия бебок Филип, 3.900, 51 см!
Утре е nuncheto, пак планирано секцио..
пък аз с непланираното нормално, ще изкудкудякам вече  baby_neutral

не чак де, ама се кахъря да не му е кофти на бебо така, то на мен ясно с тва шкембе как ми е..
иначе си мърда и рита снощи до малките часове и си легнах чак към 4 часа..

значи да не искам хък-брък за разкритие, а?
четох за предизвиканото раждане с окситоцин, че е доооста пооо-болеезненооо.. ама нямам нерви вече да чакам бе.. уф, пак ви занимавам с мойте дилеми, сармиенто ( туй трябва да значи sorry  Joy   hahaha по мой стил )

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 12:59 от Insatiable

# 168

Ясмина, мерси за съветите - ама тя как ще провери околоплодната течност  newsm78, сърдечната дейност я проверява всеки път, като ме гледа на УЗ, ама тез води..
r]
с ехограф.......а бърка да види дали е изтъняла шийката на матката  Peace

# 169
toni6a Ох милата ,знам какво ти е.Дано бързо се оправите Praynig
Ние го карахме по бързата процедура за 48 часа като сме имали  и Т до 39.5С .Само Ники ние с баща му не го карахме -размина ни се Rolling Eyes
Свиквай съвета на бабите да ти помагат Peace

Коко е без темп и по добре, от събота вечер е така, не иска да хапв нищо и го насилвам за вода и чай. От към бабите сме малко сложни, една баба не е в българия, а другата работи. Дано да се оправяме, и двамата сме много криви и на мен така ми се иска да не стана от леглото ама няма как

# 170
  • морето и сините вълни :)
Тониша  и аз съм като теб..иде ми да си отрежа главата.толкоз ми е зле Shocked

# 171
  • Варна
ЧРД на Ники на Yvonne!   bouquet

# 172
Тониша  и аз съм като теб..иде ми да си отрежа главата.толкоз ми е зле Shocked
Cry гадно е  Sick и те разбирам, от кога сте така?
стискам палци да се оправяте

# 173
Здравейте майчета !
Можете ли да ми кажете кьде се намира детската кухня в Левски - живея на Петьр Райчев и мисля да пробвам вече , че мойто хлапенце чак сега прояде месни и зеленчукови пюрета ...
Пьк и не бях сигурна дали да го записвам изобщо - много е капризен !

# 174
ЧРД на Ники на Yvonne!  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
Здравейте майчета !
Можете ли да ми кажете кьде се намира детската кухня в Левски - живея на Петьр Райчев и мисля да пробвам вече , че мойто хлапенце чак сега прояде месни и зеленчукови пюрета ...
Пьк и не бях сигурна дали да го записвам изобщо - много е капризен !

Кухнята в Левски е срещу Бурлекса на бул. Левски т.е. от другата страна на пътя откъм МЕИ-то има един хранителен магазин до подлеза....там някъде ...поне така ми обясниха на мен    newsm78

# 176
Добра вечер ,мацета...........ей голяма сухина тази вечер във форумчето.. Rolling Eyes.гледам на балкончето/имам предвид там където в дясно се изписват никовете на присъстващите ,разглеждащи темата /е направо hahahaбезлюдноооооооооооо.. Whistling.народа кльопа или кърти...или.. newsm78 newsm78
Ами айде спете . ooooh!..нищо ,че от сън спомен нямало ...ама като сте решили -здраве да е!!!Аз отивам да зяпам новините/или каквото е останало от тях/ и да нахраня милият си сладък котарак,който търпелива чака на него най-накрая да му се обърне внимание bowuu

Hug Hug Hug  bouquet

П.П.АААААААААААА Морска видяФ те Party

# 177
  • Варна
Insatiable наистина раждането със системи е доста по-болезнено. Аз така раждах първия път, направо ми идеше да моля за секцио. Втория и третия бях без никакви лекарски намеси - е, ми направо си е друга работа, хеле пък третото беше направо песен.

Околопл.течност се следи да не е намаляла. плацентата също се гледа да не е остаряла и сърд.тонове. Щом всичко ти е наред, може още да не е дошло времето. Ти нали беше споменала, че може зачеването да е станало по-късно?

А подготвителни (безболезнени) контракции нямаш ли? Или поне 1 см разкритийце?

# 178
аа мараба bowuu айде аз съм на коли4ка ,а вие?

# 179
Ето я неспящата..  Joy

Ясмина, готин ник имаш, ако ти е и име, супер! Ти евала 3 деца  bouquet
Ми разкритието беше "едвам 1 пръст" на 12 май.. днес не ме гледа, а и DZ нали каза, че не било задължително, аз не си и исках /тя бабето вика аз нали те гледах за разкритие - и аз - даааа  Joy )
Сърдечните тонове.. тя няма с кво да ги измери.. гледа само на УЗ..имало ритмична сърдечна дейност, добре е!
Питах я за водите - ми ето ги, тук, там, нали ги виждаш.. има, ама намаляват, нормално е..
Плацентата.. добре е и тя..
И ми вика - амии.... в сряда или четвъртък с багажчето в Окръжна и аз първо така  #Crazy и после така  Flutter - погледнах календара, хм, сряда да е, че 21май по ми харесва за дата  Peace и тя добре, ама към обед иди.. и аз добрее..
и викам ама да не ме върнат??? и тя, ми не знам кой лекар ще е на смяна, ама ако те върне е на негова отговорност..
е, все пак ще ми е 4тия преносен ден, могат ли да ме върнат,аааа #2gunfire

Та тъй.. досега ровичках из темите за раждания с окситоцин.. боляло повечко, да, ама по-бързо се разкривала шийката.. ама се усещала непрекъсната болка сякаш..скъсявало се времето между контракциите..

А,бе, бебо да се роди, пък мен нека ме боли! както ме успокоява една мама - "помни, болката е само 1 ден " и аз си повтарям така..
тъй, че утре последно ша ви пиша иииии в сряда  hahaha кой на д-то няма да си сядаааа .. пък вие да стискате палци, че усещам, че ще има нужда..

Айди да отида все пак да пробвам да спя, чеее ще се искат силици за тая работа.. Flutter
Лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт