През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 12 108
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мами  Hug
bambi25 аз определено се чувствам като теб, абсолютно нищо различно никакво усещане ....коремчето ми лекинко расте най ми личи като се наям или съм пила много вода, става един закръглен такъв много сладък  Heart Eyes интересното е че последния месец не съм качила нито един грам

И аз съм точно така  Peace

Санчес, и аз на моменти страшно много се уморявам от елементарни неща  ooooh! А и все още ми става лошо. Но важното е бебчо да е добре, майка му ще изтърпи всичко  Heart Eyes

Захира, надявам се, че си по-добре, мила  Hug Дано никога да не се повтаря!

Относно сватбите - ние се оженихме след 4 годишна връзка и се чувстваме много добре  Party Опитите за бебче започнаха след сватбата, но не поради някакви предразсъдъци, просто преди това не живеехме заедно  Wink Споделям мнението, че е най-важно хората да се обичат и уважават, а не задължително да имат листче хартия, удостоверяващо, че са семейство. Защото семейство означава любов и уважение  Peace

# 151
Добро утро и от мен мамчета  bouquet,ние с моя се оженихме просто заради тръпката,не сме му мислили много,просто мисълта,че ще правим сватба ме възбуждаше,тези приготовления,суетенето,избирането на рокля,чувството е незаменимо!Даже искам пак още една да направим Winkбеше много хубаво,а и по това време бях бременна без да знам,постоянно чаках да ми дойде м. Laughing!Спомените са незабравими!Момичета,да ви питам,много се обърквам при изчисленията по месеци.Някъде пише,че третия месец приключва в края на 13 г.с.,на други места пише,че е в края на 15г.с.,е нищо не разбирам newsm78,някой може ли да обясни.

# 152
да и аз имам същата чуденка, на повечето места пише че след 12 г.с е завършен първия триместър  newsm78 наистина е много объркващо

# 153
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Момичета,да ви питам,много се обърквам при изчисленията по месеци.Някъде пише,че третия месец приключва в края на 13 г.с.,на други места пише,че е в края на 15г.с.,е нищо не разбирам newsm78,някой може ли да обясни.
И аз питам?

# 154
И аз не ги разбирам тия месеци newsm78

Stella Maria, прекрасно бебче , напълно в тона на темичката за най-красивите деца през декември Mr. Green   bouquet

# 155
Уф и аз снощи много се обърках с тея седмици newsm78започнах да обяснявам на майка ми,че в края на месеца влизам в четвърти месец и че броенето по г.с. се различава от броенето по месеци и така се омотах,че накрая се чудех дали съм във втори или съм в трети месец  Blush  hahaha Joy

# 156
Я да извадим тефтерите от предното бременеене.
1 месец = 1-4 г.с. (гестационна седмица)
2 месец = 5-8 г.с.
3 месец = 9-13 г.с.
-------------------------
4 месец = 14-17 г.с.
5 месец = 18-21 г.с.
6 месец = 22-26 г.с.
--------------------------
7 месец = 27-30 г.с.
8 месец = 31-35 г.с.
9 месец = 36-40 г.с.

За брака - ние се оженихме 2005 и съпругът ми държеше бебе да правим след като сме женени... явно сме традиционно настроени.. Направихме една много весела сватба, която хареса и ан възрастните, и на младите - едните гледаха, хапваха и се радваха , а другите - много танцуваха.
Сега с втората бременност съм по-спокойна и по-малко се шашкам... вдигам още малкия (10-11 кг). Не че няма да отида на всички необходими прегледи.... трябва да поровя из предните документи - да пвидя кога е добре да се направят прегледите по ФМ..
На работа не се изморявам много.. просто доста ми се спи, което ена добре -значи хормоните работят на пълни обороти...
Слънчева седмица на всички.

# 157
Аз знам, че третия месец приключва с 12-та г.с. Поне така съм чела и то на няколко места.
А оносно сватбата нашата ще е на 09 Август. Бяхме я планирали още миналата година и за да е пълно щастието ми се оказа и че съм бременна  Laughing Усещането е страхотно  Wink

# 158
  • Бургас
Това за седмиците и месеците го вижте май в предната темичка Invizible беше го пуснала. От 9г.с. до 13г.с., включително е трети месец. И аз много се бърках.
След много  newsm78 накрая измислих, че феталната морфология всъщност е прегледа между 16-20 г.с., който се полага по здравната каса, т.е. УЗ. Много се чудя дали да си правя БХС. Хем е хубаво, но пък е само някаква статистика и както четох може да си без риск и накрая да има увреждане или да има риск, а всичко да е ок. Явно номера е ФМ да се направи наистина от специалист. Ще разпитам докторката ми.
Относно брака - ние се женихме на 01.03.2008. Решихме го спонтанно по Коледа. Иначе си живеехме заедно и преди това. И след сватбата започнахме опити за бебе и то взе, че стана от първия месец. Simple Smile И аз не исках да се женя бременна и цял живот да знам, че съм се оженила заради детето, а не заради любовта с мъжа ми. А и ти е по-леко без корем, не се тревожиш, не ти забраняват да пиеш и танцуваш, а приготовленията са си доста изнервящи. Grinning
nolita, и аз в началото на юни трябва да ходя на преглед, може да се засечем, че да се видим, че май от Бургас в тази темичка сме само ние двете и Фина. Да знаеш, че Мърмърова преглежда във вторник и четвъртък преди обяд за ЖК, че има повече писане и тогава има и сестра. Някъде четох, че има и добър 4Д апарат в М.рудник.
Някой знае ли от кой месец може да се посещават курсове за бременни. Май от 5-6.
Аз се чувствам много добре, хич не се усещам бременна. Гърдите само ме болят, но по-малко. И корема ми се прибра. Миналия месец беше доста по-голям, предполагам, че от червата, както някой писа.
Много слънчеви усмивки! Hug

# 159
А оносно сватбата нашата ще е на 09 Август..

и ние искахме 9 август Hug ще оставим за 09.08.2009  Crazy ей мами дет ще сте булки да ни държите в течение и снимки да показвате ...

аз чакам още снимките от Турция на bubabo   Naughty

# 160
  • Бургас
В албумчето снимките са ни от Турция, ама ще пратя още де, и от сватбата може, само че са в къщи и трябва да ги донеса до работа  Embarassed

# 161
Сега като ви чета и си спомняма за моите сватбени вълнения преди години, ох колко хубаво беше. Crazy Решили сме, живот и здраве, след време пак да си направим сватба.  Mr. Green

Разгледах си снимките, които имам в офиса, мога да ви пратя да ме видите булка. Flutter

Последна редакция: нд, 25 май 2008, 21:31 от Сасано

# 162
 Simple Smile И нашата сватба ще е на 09 август-по-точно църковния брак,иначе ни щукна да идем и да се разпишем в кметството на "Св.Валентин"само с приятели-след 5 годишна връзка.Много хубаво се получи Hug,а бебо сме го направили през медения месец.Църковния брак го правим повече заради родителите-искали традиционна сватба с рокли и роднини...е,решихме да им доставим това удоволствие Simple Smile

# 163
# 164
 Hug Здравейте и от мен в този топъл, слънчев ден! Аз не се уморявам толкова от работата, колкото по-скоро ме помръзва и ми се прилягва Simple Smile Не ми се мисли за нищо друго освен за бебчо, за брат ми, който в понеделник е абитуриент и за моренце.... Sunglasses
Що се отнася до сватбата много ми се иска, но да е нестарндартна и да не присъстват никакви роднини, а родителите на моя приятел много ни тормозят за това и много ме дразнят  #2gunfire
Айде хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт