През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 938
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
трябва да ги качиш някъде да речем в снимка.бг и от там да постнеш адреса на снимката тук и да я сложиш в [img] и ще стане, айде дай да те видим  Hug

# 181

Не ме гледайте в главата, аз акоможех да се омъжа отново щях да променя косата, ама пято е вече Simple Smile))
А това е Тони.

# 182
  • Бургас

Ето и от нашата сватба. Всичко беше в червено и бяло, че нали на баба Марта се женихме. Само тия снимки си намерих тука. Simple Smile

# 183
е като сме на тема булки и аз искам да ви изпратя моменти от моят асватба но не съм сигурна дали ще успея да се справя

# 184
е не ,няма да мога незнам как става .ще ги изпратя на албума който си направихме а някой ако знае да се опита да ми обясни как да ги пратя тук

# 185
мале кви сте готиниииии  newsm44 newsm44 newsm81 lovekiss lovekiss

Бубчо сияеш просто пу пу  Hug Чаено момиче страхотна рокля много интересен десен   bouquet а Тони е като за корица на бебешко списание  Heart Eyes Heart Eyes Hug изключителен бебок пу пу  Party

# 186
Ех,момичета такива красиви булки сте!
Ние не мислим още за брак.Може би след някоя друга година,
но не и сега.Мисля,че още не  е дошъл момента Crazy
Знае ли се...живот и здраве може да си имаме едно хубаво
шаферче Heart Eyes Blush Heart Eyes

# 187
Страхотни сте

# 188
  • Пловдив

Сватбата е много хубаво изживяване момичета.Ние се оженихме не десетата година, ей така спонтанно.Записахме възможно-най-близката дата и бяхме поканили само приятели. Искахме нещо нестандартно и различно-сватбата беше в петък , а аз бях   със зелена рокля но сияехме и двамата.Остана ми мерака за църковен брак -но сега моя съпруг пък иска малкия бебок да тича около нас в църквата и мисля да уважа желанието му.
Момичета много сте хубави като булки-пу пу да не Ви е уроки и да сме най-хубавите мами.
Вие се бъркате с гест седмици , а аз вече тотално се сбърках -с нередовен цикъл съм и не мога изобщо да хвана кога съм била в овулация и кога съм забременяла ,оттам незнам изобщо в коя седмица съм

# 189
Момичета, страхотни сте   Hug Сияете от щастие
Тези снимки ме накараха да се замисля дали всъщност не искам да бъда булка някой ден  Blush Grinning

# 190
  • Пловдив

Амиииииииииииииииии , аз на следващия ден след сватбата си казах :"Боже, ако знаех колко е хубаво  да си булка, нямаше да чакам този миг толкова време".Сега си мисля че втория най-щастлив миг ще е  раждането на бебо,което е сбъдване на най-голямата ми мечта .Yoyoana ,мисля че всяка жена трябва да изпита тези две тръпки  Peace

# 191
Момичета страхотни сте  Hug

Да кажа и аз, че малко ми личи коремчето, не като на бременна, по-скоро, като преяла Grinning
А и гърдите ми са наедрели, като със силикон съм  Twisted Evil Laughing
Имам чувството, че сега модата направо си е за бременни, с тия високи талии

# 192
[img]http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5891477

# 193
[img//http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5891477]

# 194
bambi25 явно албумчето ти е с парола и не се отварят снимките, излиза началната страница на snimka.bg

Общи условия

Активация на акаунт