През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 895
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
И аз и приятеля ми не смятаме брака за важен. Ние сме заедно от 12 години и никога не сме искали сватба.
Може би ако попаднем на някое адски красиво място... подходящо за хубаво парти Simple Smile

# 136
  • Пловдив

Аз мисля че отдавна мина времето ,в което ако нямаш брак  за детето ще е проблем. С моя мъж сме от 10 години и заедно ,а се оженихме по Коледа, но решението ни беше спонтанно.Винаги сме си мечтали детето да присъства на сватбата ни. Но тъй като повече от две години не можех да забременея решихме, да станем семейство-за наш късмет бебето ни последва

Invisible  и аз имам твоя проблем , няма болки в корема само напрегнати гърди. Вече влизам в осма седмица , а нямам никакво усещане че нещо толкова спрциално се случва ,чак на моменти се чудя дали не сънувам че съм бременна

# 137
Някой правил ли си е изследване за Токсоплазмоза? Трябва ли да си правим? Моите родители имат котка и се зачетох в разни статии по въпроса с бременност и котка, и съвсем се обърках. Оказва се, че превантивно трябва да спазваш добра хигиена - миене на ръце и на сурови плодове и зеленчуци, а месата да са с добре топлинна обработка. Май поради тази причина не трябва да се ядат луканки и синьо сирене. Ако съм разбрала правилно излиза, че това са превантивните мерки newsm78

Привет мами-бърборани   bouquet
много сте напреднали...едвам ви изчетох  Crazy

bubabo, точно днес ходих да си правя изселдване за Токсполазма. Ние у нас имаме и котка и куче. Вярно, че котето не ходи навън....аме...реших да си направя това изследване, за да ми е спокойно. Та...днес ходих в един от филиалите на Цобалаб и резултатите за IgG и IgM ще са готови другия четвъртък. Всичко ми сруваше 40.10 лева. Всяко изследване е по 17.70 лв. и се плаща за самото вземане на йръв и за консумативите...май...
Преди да отида в Цибалаб се порових в интернет и намерих. Обадих се и в Бодимед, но там първото излсеване е 18 лв, а второто е 41, защото го пращат до Германия...и се бави и повече от седмица. А освен това се оказа, че Цибалаб имат лаборатории на доста места в София. Всичко това съвместно ми помогна да избера Цибалаб  Wink сега остава само да видя, че няма проблем и да съ спокойна  Simple Smile

Относно брака  newsm78 аз съм убедена, че не брака прави семейството и добрите отношения, но това не означава, че трябва да се пренебрегне. Според мен брака не е задължителен и е най-добре всеки сам да си прецени. Имам доста познати, които са заедно с години, а не са подпосвали. Така че....късмет  Peace

# 138
здравейте и от мен .аз също имам в къщи 2 кученца те са ми от страшно много години и не мога да ги изхвърля.май и аз ще трябва да си правя такива иследвания .а за брака -з съм за.женени сме с мъжа ми от 2006 ,незнам на нас ни харесва да сме женени и двамат аго искахме .но ако някой смят аче това не е от особено значение няма проблем.в крайна сметка има доста стабилни семейства които нямат склучен брак и деацата са законни и всичко си е ок.така че който както го чувства

# 139
Ние и двамата сме "за" брака. Направихме си страхотна сватба, а и аз винаги съм искала да се видя булка. Mr. Green Е, това са мои много щастливи мигове. Не съм искала бебето да изпревари сватбата и много внимавахме.  Crazy

На тези от вас, на които им предстои - направете тези моменти такива каквито на вас ви се искат и не се съобразявайте с никакви норми, предразсъдъци и най-вече роднини.   bouquet

# 140
Явно и аз като Invisible засичам Евтимова само в добро настроение, никога не е била груба с мен. За сега много си я харесвам, в понеделник съм при нея пак Simple Smile

За Токсоплазмозата още в началото си пуснах изследване в Токуда-отрицателни. Имам куче и котка и при добра хигиена няма никакъв проблем. Казаха ми, че по-голяма вероятност има да се заразиш от не добре обработено месо. 80% от французите са се заразявали с Токсиплазмоза заради начина им на хранене. Дали е вярно, не знам. newsm78

Относно сватбата, мислим да изчакаме бебо да се роди и после да му мислим. Никога не съм искала да съм бременна булка

# 141
Utre vlizam v 8g.s., a ve4e sum ka4ila 2kg! 4uvstvam se kato slon. Ni6to ne mi stava osven edin 4eren pantalon i vsi4ko mi stqga na korema. Dokolkoto 4etoh e normalno da se ka4at purvite 3 meseca maximum 2 kg . Sad koi znae kakva pilnena puika 6te sum na Koleda Simple Smile

Joy Joy хи хи...Elminаa, май за Коледа всички ще сме , като пълнени пуйки.   Дори и да не качим повечко от нормалното килца, пак ще  се търкаляме...ама живи и здрави да сме!

И на мен ми става само 1 панталон и едни дънки, но добре че идва лято, че имам доста полички, роклички и тунки, които ще мога да нося.

Миналата седмица ходих до едно магазинче за бременни...Имаше страхотни дънки и ленени панталони( 7/8,  3/4)  и бяха на цени 45-50 лв.  Класическа кройка, просто отгоре с ластично парче.   Скоро мисля да ида да си взема поне 1 панталон.

A dali e vuzmojno da mi kaje6 kude e tova magazin4e da otida da razgledam. Az mislia da si vzema klin i tunika, ni6to ot letnite mi poli ne mi stava Sad

# 142
Zahira, mila, dano da e ot kruvnoto. Na men mnogo 4esto mi se slu4va6e predi da pripadam, a sega ot vreme na vreme mi prilo6ava izvednuj i gledam vingai po vuzmojnost da sedna. Smenqm 4 prevozni sredstva, zada otida na rabota i ot bluskanicata, a sega i v jegite e napulno vuzmojno da ne se 4uvstav6 dobre.

Hora, az ve4e se pritesnih, 4e izkarah Evtimova 4udovi6te Sad Tq ne se e durjala grubo ili lo6o s men. I na men purvia put mi dade vizitka i mi kaza da i se obadq ako se slu4i ne6to, no vtoria put prosto be6e otkrovena jenata, 4e ako prokurvq e nai-dobre da otida v bolnica, no po-skoro ne v Tokuda, za6toto nqma da ima mesta. Dano da nqma problemi zanapred i vsi4ki sme dovolni ot lekarite si Simple Smile Celuvki ot men i leka no6t!

# 143
Здравейте, момичета, аз съм декемврийка от миналата година. Радвам се да видя, че и тук има мами с трета бременност (както бях аз) и им пожелавам успех. Няма да се плашите, много е весело с три дечица и не е по-страшно отколкото с две. Прегръщам ви, Деси и Сбъдваща мечти и ви пожелавам лека бременност и прекрасни здрави бебчета. Разбира се, същото важи и за всички останали мами! Ето и една снимка на моя бонбон Коко (Калоян), вече на пет месеца.

Иска ли някоя мама да й подаря малко дрешки за бременни? Седят ми в гардероба и ми е жал да ги хвърля, а нямам приятелка, която скоро да ражда. Висока съм 1:65, дрехите са за този ръст. Бях доста заобленка след шестия месец. Ако има някоя мама от София, която се интересува, да ми пише на лични, моля и ще измислим къде да се видим.

# 144
здравейте  момичета.как сте? започонахте ли вече да чувствате че ще ставате мами -за тези на които им е за пръв път,както и на мен. аз все още не усещам кой знае какво но вече ми разсте  коремче .при вас как е ?

# 145
Здравейте Simple Smile!
И аз стигнах до извода, че вече имам коремче, но съкровището казва, че си внушавам нямало такова нещо... Simple Smile Приятен и лек ден на всички !

# 146
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро и от мен мили мами.
Аз определено имам много голям корем, защото по принцип генът ни е такъв и полагам огромни усилия да го прикривам и намалявам, но сега не ми пука и всичко си личи. Днес дори ми станаха в маршрутката. #Crazy
За пръв път ми се случва дори и с предишната бременност не са ми ставали, за да седна.
Искам да ви се похваля от два дена се чувствам прекрасно - не ми се гади и всичко ми просветна. Надявам се, че се приключи с този неприятен етап от бременността.
Пожелавам на всички които все още не са го изпитали по-бързо да дойде този момент! Wink

# 147
Добро утро  Hug

bambi25 аз определено се чувствам като теб, абсолютно нищо различно никакво усещане ....коремчето ми лекинко расте най ми личи като се наям или съм пила много вода, става един закръглен такъв много сладък  Heart Eyes интересното е че последния месец не съм качила нито един грам

Stella Maria много ти е сладък бебока   bouquet

# 148
Добро утро мамчета:)

Хайде пак на работа, вие как сте с работата, аз се уморявам Sad.... ама така ще е сигурно Sad Няма начин:)  

По въпроса за сватбата е голям ЗОР.... родата се е подредиле в плътни редици и от двете страни и положението е меко казано натопорчено Simple Smile  Ние с таткото за сега се правим на небрежно разсеяни, много са дразнещи тези формалисти, традиоционалисти, просто няма начин как да не ти доставя удоволствие да ги потормозиш малко:)))))   С него се разбираме много добре, което разбира се е най-важното и аз определено не смятат, че една церемоня ще ни направи по - стабилни като двойка или пък ще допринесе за развитие на взаимоотношенията ни.... Разбира се това си е мое лично мнение!!!  

Аз май не съм много сантиментална и да се видя в "бяло", определено не ми е била заветната мечта, аз и за това май си минах трийсетака като на шега:)))))   .... точно и поради тази причина не ме притеснява, дали ще съм с коремче или не:) даже напротив, това май ми е най-хубавото нещо:)

За тези които се чудят, и аз ще повторя, правете това което ви се иска на двамата, щото вие и това което идва сте най-важните!!!

Поздрави и усмивки на всички:))))

Санчес

# 149

nolita  , теб кой те следи. Имаш ли идея в Бургас къде се прави БХС и ФМ, че не ми се пътува до София или Варна.

В началото бях при Вълкадинова,но не бях доволна и отидох при Мърмърова.Много е внимателна и обяснява всичко подробно.В началото юни ще се записвам при нея на ЖК.
А  за ФМ знам че Калчева има 4д ехограф,но прочетох доста лоши отзиви за нея.
Аз БХС ще си направя в МД-София,а ФМ и Фетлна ехокардиография в МЦ''Фемина''-София.

Миналата седмица ходих на преглед и бебо беше 25,9мм в 10 г.с..Направиха ни и снимка.Много е странно едно миничко човече и сърчицето му тупка ли тупка...Толкова миличко Hug

Общи условия

Активация на акаунт