През ДЕКЕМВРИ ще покажем на света, най-красивите деца!

• 11 931
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
трябва да постнеш линка който излиза когато натиснеш Виж албума от акаунта ти в снимка.бг, иначе излиза заглавната и тага отпред трябва да изглежда така за да се види снимката, т.е като го пейстнеш тук го маркирай и натисни бутона за имидж  Peace

# 196
Снимки от сватбата на Bambi25  Grinning

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 22:09 от yoyoana

# 197
След тези красоти, има ли още момичета, които не искат да се видят булки? Grinning

Хайде, ще чакаме снимки, бъдещи булки!!! Hug

# 198
  • Бургас
Еха! Много сте готини! Чак пак ми се прииска да се оженя! Laughing И аз преди не исках да правим сватба и ми се струваше пълна глупост, но наистина ти е един от най-хубавите дни и остава чудни спомени. Много е важно да си го направите както на вас ви се иска и да не позволявате на никой да ви се меси по организацията, че да не стават гафове. Все пак нещата са много по-различни от времето на сватбите на нашите родители. И ние нямаме църковен брак, оставихме си го за след време, не съм вярваща, а и се съмнявам във вярата на попа, който ще ни венчае. Ако го направя след време си мисля за някой забутан манастир.
Ходила съм и на сватба, на която детенцето на младоженците беше на 2 годинки и беше чудна шаферка. Та и така става много мила сватба  Hug

# 199
Много красиви булки.

# 200
Момичета, страхотни сте   bouquet
Сватбата е едно прекрасно изживяване, особено ако е организирана така както ни се иска  Peace

# 201
Добро утро момичета Hug

Bambi25 като принцеса си Simple Smile

# 202
Добро утро  Hug

Bambi много си красива   bouquet кукли сте всички много ме радвате  Hug

аз вече съм си харесала рокля дано докато я направим не ми се измени мнението, че едвам си я харесах  Crazy

# 203
Grinning лелееее....какви сте хубави, момичета   Grinning

Аз вече нямам съмнение /след всички снимки, които видях в нашето албумче и сега в последната ни тема/, че нашите декемврийски бебоци ще са наистина много хубави!!!

Слънчев ден и хубави емоции!   bouquet

# 204
  • Бургас
Много хубави булки
Ето малко снимки и от мен:

# 205
Здравейте,момичета!Толкова много сте изписали за два дни,че едва ви изчетох.Всички булки сте много сладки,че и на мен ми се прииска да съм булка.Ние от 11год. живеем заедно без брак и ни харесва,ама като ви видях...На скоро дъщиря ни -  вече 7годишна - искаше да ни жени,а сега ще чакаме и бебо да порастне.Гледам,че доста от мамите сте си избрали 9.08.за сватбите - хубава дата,аз тогава имам рожден ден.    А относно коремчетата и аз имам чувството,че съм по- кореместа от нормално и нищо не ми става.Даже вчера ме питаха дали съм бременна,че бях с една рокля и изглеждах,като в5месец,не като вначалото на трети ама дано всичко е на ред пък после ще слабеем. Хубав и усмихнат ден на всички!

# 206
Направо е ужас с тоя корем,вчера цял ден почти нищо не ядох и въпреки това корема ми стои подут.Скоро няма да мога да го крия,сега обличам широки блузи нооо става все по топло и скоро ще ме разкрият. Момичета аз имам сериозен проблем с отказването на цигарите.Минах на най леките, намалих ги наполовина но нещо не мога да ги спра.Пробвам почти всеки ден,не пуша половин ден и накрая ме хващат бесните и запалвам.Направо се мразя,обвинявам се много,опитах с всичко,визуализирах си как тормозя бебчо и кво ли не обаче нещо не ми се отдава.Преди съм ги отказвала 2 пъти от раз и нямах проблем а сега нямам никаква воля при все че имам доста сериозна причина. Има ли пушачки сред вас,кажете ми нещо, дайте ми съвет. Чак ме е яд че не ми се гади и не ми е лошо,щото така определено щях да ги откажа. А как сте със ставането сутрин  ooooh! ужас направо ,по принцип съм поспаланка а сега вече минавам всички граници.

# 207
Здравейте, бърборанки.
Fineti,  и ти си голям бонбон   Hands Clap
Да ви кажа - вчера бях на преглед при втори лекар, обясни ми, че първия триместър приключва с последният ден от 13 г.с.
Я да ви попитам - вие как сте с поносимостта към пастата за зъби?   grinning012 На мен ми е малко трудно.
Хубав и усмихнат ден, мамчета  Hug

# 208
Eses, мила трябва бързо да откажеш цигарките, защото вредят много на бебока. Аз също бях страстен пушач, но се навих на пръста, че спирам заради здравето на слънчицето. Доколзкото знам, само първите 2 дни са трудни, за да се справиш с психологическата зависимост. После остава да се отървеш от навика да държиш нещо между пръстите и това е. Някъде бях видяла телефон - гореща линия, за помощ бри борбата с тютюнопушенето. Има и един сайт на ЕС, с доста полезни съвети за това как да се справим с цигарките. Ако искаш ще ти ги пратя.
Успех!  Peace

# 209
Направо е ужас с тоя корем,вчера цял ден почти нищо не ядох и въпреки това корема ми стои подут.Скоро няма да мога да го крия,сега обличам широки блузи нооо става все по топло и скоро ще ме разкрият. Момичета аз имам сериозен проблем с отказването на цигарите.Минах на най леките, намалих ги наполовина но нещо не мога да ги спра.Пробвам почти всеки ден,не пуша половин ден и накрая ме хващат бесните и запалвам.Направо се мразя,обвинявам се много,опитах с всичко,визуализирах си как тормозя бебчо и кво ли не обаче нещо не ми се отдава.Преди съм ги отказвала 2 пъти от раз и нямах проблем а сега нямам никаква воля при все че имам доста сериозна причина. Има ли пушачки сред вас,кажете ми нещо, дайте ми съвет. Чак ме е яд че не ми се гади и не ми е лошо,щото така определено щях да ги откажа. А как сте със ставането сутрин  ooooh! ужас направо ,по принцип съм поспаланка а сега вече минавам всички граници.
Eses, направо ти се чудя как ходиш на работа мила, ако ходиш де Simple Smile Аз пък сама се будя рано, но ми се доспива рано. За цигарите напълно те разбирам. При първата ми бременност (завършила неуспешно) бях по същия начин и се обвинявах за случилото се, в следствие на което ги отказах. Помогнах си с Табекс през първата седмица, но точно сега в тази деликатна ситуация незнам как се отказват цигарите...Според мен навика е най-големия враг и трябва той да бъде заменен с нещо друго - ментови бонбони, царевични пръчици или и аз незнам, но ти стискам палци да ги откажеш. Не само заради бебчо, но е много хубаво да не си пушач Simple Smile Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт