Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 803
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 810
  • софия
Ангелче,добре си ни дошла! Hug
В началото(ударния период) не се препоръчва физ.натоварване,все пак тялото изживява стрес.Когато попишеш в темата и си дадеш данните, Вещи ще те включи в списъка.Успех!!!  bouquet

# 811
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Как се прецаках без да искам, ядох печени чушки от буркан,
 а в съдържанието имало захар  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 812
  • София
Ели Карагъозова,  е вече медийна звезда! Laughing Нейна снимка показаха в анонсите и ще разкажат след малко за диетата!
Ооох, тези от Бтивито ще ме побъркат от смях. Те са типичната медия за  американци! Смятат че могат да промиват мозъци. Забелязала съм ги отпреди. Така изкривяват нещата и така танденциозно представят някои информации, че лошо да ти стане. Нищо де, който няма собствено мнение и не е чел достатъчно да им вярва.
Те са си едни манипулатори, но номерата им минават само при елементарни хора!

Лошото е, че подценяват твърде много "аудиторията"!!!

# 813
И аз днес се прецаках. Много трудно намирам обезмаслена извара, има една в бомбички и една на Дядо либен. И тука в един магазин магазинерката ме излъга, че нейната била нискомаслена, но всъщност си е 12% ... кво да права, тя явно е чула за диетата, вижда кое кис.мляко зимам и ме излъга да си продаде боклука  #2gunfire

# 814
  • гр.София
WISH преди да се откажеш разгледай рецептите за режима на http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.msg7508436#msg7508436, месото може да се пече, на фурна, на скара, а и можеш щом се чувстваш толкова дискомфортно да минеш на олекотения режим за кърмачки и после да си продължиш втори етап П/ПЗ 5/5 или 1/1, има момичета и на 2/2. Пусни си и изследвания, поговори и с личния си лекар за режима, дали е подходящ за теб, ако не си го направила в началото.

# 815
Ангелче,добре си ни дошла! Hug
В началото(ударния период) не се препоръчва физ.натоварване,все пак тялото изживява стрес.Когато попишеш в темата и си дадеш данните, Вещи ще те включи в списъка.Успех!!!  bouquet

мерси  Wink за спорта - свикнала съм почти всеки ден да правя 30-40 минути пътечка, но не бих казала че се натоварвам особено, защото просто ходя по-бързо .... така че не мисля, че ще се претоваря с това  newsm78
давам си данните още сега - в момента съм 74 кг, 177 см. Почнах диетата от днес (19.05) и искам да стана поне 65 кг.
Проверих калкулатора на сайта на Дюкан и там ми обещаха 66  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil да видим ...

# 816
Здравейте, момичета

Гледам, доста са се разбунили печелбарските духове в БГ
Вместо да се възползват, да започнат бизнес покрай тази велика идея, те се мъчат да я плюят
смешковци

има ли някъде из нет-а записи на тези предавания да ги видим от тук?

иначе аз утре правя 3 месеца
-10кг
и от размер 44 на 42 (евр. номерация)

в петък имахме голям купон в работата
ми все едно бяхме на Таити
едни огромни екзотични салати и месо Embarassed
та кака ви си нагъва месенцата, намери малко домати в един ъгъл
за моя радост другите наблягаха на манго и др. забранени неща, та доматите и чушките оставиха, даже им се чудиха защо са там
а мацките само ме дебнеха какво ям и питаха дали може  Laughing
и понеже предварително инспектирах напитките и установих липсата на такива без захар си замъкнах една голяма кола лайт
смуках я цяла вечер
но устоях поне на вината и бирата

# 817
  • София
Момичета, пиша, без да съм чела, пускайте ТВ на бТВ - по новините ПАК ще говорят за Дюкан - колко било опасно  #Crazy

Редакция 1: Изгледах репортажа. Беше максимум 2 минути.
Една от авторките на статията в сп. Жената днес каза няколко думи. Хубави бяха: енергична била и т.н.
Казаха, че режимът е: една седмица да се яде само месо  #Crazy , а после - и зеленчуци. В това време една жена режеше шунка калъп с черна опаковка и после редеше листа зелена салата.
Показаха няколко от НАШИТЕ снимки, поне бяха без лица. Със сигурност разпознах една на Ели Карагьозова с дънките, показващи колко е намалял коремът. Май едната беше на Наирянка, но не съм сигурна.
Някакъв специалист от някакво дружество се изказа колко е вредно яденето на много месо, че може да се появи подагра (какво ли пък е туй  newsm78 ) и проблеми с бъбреците... И че режимът не бива да се прави повече от 1 седмица  newsm78
 Joy Накрая казаха, че единственият доказан минус на диетата е, че е скъпа  Joy
Пак ще дописвам...

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 19:49 от М-зИленкУтУ

# 818
 bowuu
Възмутих се като видях снимка на Ели по БТВ.Дали, наистина това не е платена кампания!!!

# 819
ей сега говорих с майка ми
и тя притеснена от тази "мания" и колко било опасно да се прави без диетолог
блаблабла

откъде може да се свалят тези предавания, знаете ли?

а това да пускат снимки ... нямам думи  #2gunfire
добре си беше, когато албумът бе с парола, нямаше как да се злоупотребява
аз нали съм си мнителна и снимка не пратих и по-добре

аз тук намерих нещо като топено сирене, кесела лайт се казва, 1% мазнини
нещо като извара се превежда състава му
не е лошо

иначе една моя идея за сирена с 10% мазнини
ако си позволявам такова сирене то е само в дни когато ям постна риба като треска
или скариди
да се компенсират един вид

# 820
Мина ли вече?Аз сега пуснах......Ели може да ги съди!идиоти!

# 821
В момента тече  Wink

Всъщност нищо лошо не казаха  Laughing

# 822
Дадоха и снимките на Наирянка! Първата седмица се ядяло само месо - е бих поспорила..........  Rolling Eyes

# 823
  • Пловдив
Ами помните как беше като имаше парола - всички сърдити. Това е. Аз бих ги съдила.

# 824
Току-що даваха по бтв новините за Дюкан , показаха новата снимка на Наирянка и една снимка на Ели Карагьозова.

май закъснях с новината

Полишанка, (като изключим факта че си малка и не трябва да си на този режим) много ти е малко храната, и ядеш това което е за разнообразие, а не ядеш основното. Аз ще ти препоръчам да се захраниш с трета фаза за 80дни като включиш спорт и пиши като приключиш, мисля че ще свалиш още и ще се стегнеш и това ще ти е достатъчно.
Дано ме послушаш.

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 20:43 от svetlat

Общи условия

Активация на акаунт