Дюканки отзивчиви - нежни, любезни, внимателни и мили - 103 тема

• 43 807
  • 1 063
  •   1
Отговори
# 795
И аз вчера видях една приятелка, която е 90 килограма. Та споменах й, че съм на диета. А тя ми заяви " Хм, и аз съм чувала за Дюкан, но много дълго е периода на задържане." И после си хапна пържено пиле и два мъфина за десерт....

А днес ми се обади свекърва ми-to-be да ми каже колко е вредна диетата която правя. И ми заяви "Аз ще намаля яденето и ще отслабна също".  Направо ще се побъркам вече... #Cussing out

# 796
  • София
Ахх как ме дразнят тия от БиТиВи даваха реклама на новините в 19:00 и пак споменаха за Дюкан. Ще цитирам точно какво казаха: Манията Дюкан която обхвана цяла България протеинова диета е много опасна. 
Абе тия защо не доидат нас да питат каква е и да видят резултатите. Издразниха ме много

# 797
  • my own world....
Аз чакам да се разберат дали сме мафия, мания или чисто и просто секта.....  Twisted Evil

# 798
  • Universe
Fancy N, dalka,    Hug  hahaha hahaha hahaha

Аз пък, освен горното, най-често чувам :"Ти какво, дънките на дъщеря ти ли искаш да носиш Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes? И то... от започнали и доникъде не докарали режима ексдюканки Joy Joy Joy Ами нямам нищо против да ги нося, ама са 26-27 номер, та още дълго ще трябва да стоя във втора фаза, поставяйки си горната амбициозна цел Peace

# 799
Здравейте, мацки! Heart Eyes
И аз влизам само да кажа за bTV Новините. Илюстрираха репортажа със снимка на Ели...Дали имат разрешение? Интересно ми е да чуя какво са измислили днес лекарите по въпроса!
Много  Hug за всички. После ще изчета всичко...
  bouquet

# 800
Ахх как ме дразнят тия от БиТиВи даваха реклама на новините в 19:00 и пак споменаха за Дюкан. Ще цитирам точно какво казаха: Манията Дюкан която обхвана цяла България протеинова диета е много опасна. 
Абе тия защо не доидат нас да питат каква е и да видят резултатите. Издразниха ме много

Опасна е, разбира се. Оборота на аптеките пада, кабинетите на диетолозите- празни.

# 801
Точно и аз гледах анонса на новинете  Laughing
Все пак ще гледам какво ще кажат  Thinking

# 802
А забелязахте ли че дадоха снимка от албума преди и след Rolling Eyes

# 803
Току що се прибирам от консултация и мога да ви кажа мнението на професор Захарий Кръстев. Писала съм безброй пъти, че нямаше да започна режима без негово съгласие.  Той е твърдо "ЗА" плюсовете на този режим на хранене, одобрява го изцяло, гледал е сутрешния блок и е иронично възмутен, ако мога така да се изразя. Каза това, което всички ние мислим- че диетолозите остават без пациенти, благодарение на режима на Пиер Дюкан, а народа масово слабее, при това здравословно. Затова и мрънкат и недоволстват последователите емилови и сие.
За превъзмогването на моята анемия вече знаете. Холестеролът ми е все така близо 9, категорично е наследствено, нищо общо с режима - много момичета си правиха изследвания и са в норма! /Въпреки, че в моя случай много трудно нещо може да бъде определено като категорично унаследено, но просто няма начин да е от начина ми на хранене - не само сега, а и преди режима./
И не е болка за умиране, може да пия Лескол, не съм решила още, защото пък не е добре за черния дроб, но това са си мои разсъждения вече.
Направих си ваксина срещу хепатит В, ще чакам да направя имунитет и наесен ще работим за бебе.

Мон, мамка му, здраве да е hahaha Hug
marini, вярно ли снимка на Ели е имало.... Shocked

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 18:27 от Орелия

# 804
здравейте ,дами  Grinning аз съм още нова в този режим и имам малко въпроси,ако може някой да ми помогне  Embarassed та значи днес ми е 12 ден,не знам точно колко съм свалила ,защото нямах кантар,но сега за два дена на ПЗ свалих 1 кг и съм много щастлива  Grinning но имам един проблем-стомаха ми е възпален и ме боли от много неща(лекувам си го с лекарства и билки,ама не помага  Cry) -примерно от кисело мляко или сурови зеленчуци(предимно домати) направо умирам  Sad а като ям трици и след около час ме хваща разстройство и затова ям ,само през почивните дни ,когато после ще съм си вкъщи  Sad ако може да ми дадете съвет в тази насока  Rolling Eyes
и другия ми голям проблем е че другата седмица ще я прекарам почти през цялото време в път и много се чудя какво ще ям  Cry няма начин да си сготвя от вкъщи ,защото всичко ще се развали мах на 2 ден,а там където ще пътувам и обикалям няма да има хладилник  Sad хайде явно вечер ще го карам на ресторанти с надеждата да ми дават твърдо сварени яйца и пилешки пържолки,но тук идва и проблемът ми  за през деня-винаги като пътувам избягвам да ям(пак заради корема ми ,а и защото ми става зле в автобуси) и досега винаги съм го карала на солетки по време на път  Cry та ако може съвет и по този въпрос  Embarassed
май ми станаха повечко въпросите,но моля ви помагайте  Cry
мерси предварително и успех на всички с диетата   bouquet

# 805
Ееее, тези вече прекалиха с дебати около Дюкан!
Аман от всезнайковци! То българина освен от футбол и политика знаел всичко и за диетологията, бе!
А аз като новак не познавам Ели, но ако бях на нейно място и са показали снимката ми без моето съгласие, щях да ги съдя! Аха, сега видях - вижда се само тялото й.
Ама защо ли се кося и аз - те да си говорят, а пък ние си знаем!

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 19:27 от Sagittarius.

# 806
Здравейте, мацки  Embarassed Офф, тия от Битиви са много зле. Аз съм студент, 21г., не живея при нащте и сега майка ми звъни пощуряла: "Лелееееее, много ти е вредна диетата! Веднага я спирай!!!" и аз 2 часа и обяснявам, че съм добре, че нищо ми няма, че тука в интернет сички почти са доволни, че съм доволен от сваленото за 45 дена (9кг.) и т.н., но не тя каза че е вредно! А след Новините искала пак да се чуем да продължи да мърка  Stop

# 807
Fancy,Dalka,а аз днес зарибих две приятелки за диетата на Дюкан.С тях пием кафе сутрин,но не се бяхме виждали 2 -3 седмици/така се случи/ и днес като ме видяха забелязаха ,че съм отслабнала.Обясних им какво  правя и те се навиха да започнат  тази диета.Даже днес им купих  книгата на Дюкан. Като отидох в книжарницата  преди мен една жена я поиска ,аз след нея   купих 2 броя  и продавачката вика :"Брей,какво става ?Не можем да смогнем да я зареждаме тази книга!"

Така,че нека си плюят диетата по ТВ.
Кучето си лае-керванът си върви!!

love001  love001  love001

# 808
Здравейте и от мен  Hug с мъж ми отдавна се чудим коя диета да си приложим, защото сме много лакоми и разните му там гладувания издържаме точно 2 дни ... и решихме да пробваме с тази. От днес я започнахме, за сега всичко е прекрасно и вкусно  Twisted Evil видях, че и доста рецепти сте споделили, ще се възползваме от тях.
Чух за коментарите по БТВ сутринта, но не съм го гледала ... а и честно казано не ме интересува, защото имам акъл в главата си да преценя кое е добре за мен и кое не. Освен това съм дете на двама лекари, които намират диетата за добра и в никакъв случай вредна, каквато се опитват да я изкарат ....
Та, много съм мотивирана, искам да сваля 10-на килца. Съчетавам диетата и с 40 минутки на ден спорт, което предполагам е добре. Къде да пиша, за да ме вмъкнете в списъка  Twisted Evil преди няколко месеца разглеждах темите и видях, че си имате списък кой колко е бил и колко е свалил, че и снимки, но не мога да намеря темата  Rolling Eyes

и поздравявам всички, чиито снимки видях в "преди и сега" .. разликите са изумителни и сигурно сте много щастливи. Надявам се и аз да постигна добри резултати.

# 809
Здравейте, мацки  Embarassed Офф, тия от Битиви са много зле. Аз съм студент, 21г., не живея при нащте и сега майка ми звъни пощуряла: "Лелееееее, много ти е вредна диетата! Веднага я спирай!!!" и аз 2 часа и обяснявам, че съм добре, че нищо ми няма, че тука в интернет сички почти са доволни, че съм доволен от сваленото за 45 дена (9кг.) и т.н., но не тя каза че е вредно! А след Новините искала пак да се чуем да продължи да мърка  Stop

Просто не и казвай ,че ще я спазваш ,т.е. не се хаби да и обясняваш.
Родителите са си такива:искат най-доброто за децата си.
И на мен свекъра ми обяснява колко са вредни диетите,но кой ли го слуша?
Така ,че си продължавай в същия дух!!!УСПЕХ!!! newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт