ОКТОМВРИЙКАТА ще бъде мъжка мама, тука 5 мъжлета борят се за дама!

• 10 108
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, мамчета! Опитвам се да ви изчета от сутринта, ама все не успявам. Затова първо да се разпиша и после ще бягам да чета.
Честит Имен ден на всички празнуващи!  bouquet Днес и мойта мам има имен ден!

ira_petrova
аз не съм от лагера, а от Стрелбище. Горе-долу сме си близо  Peace

# 271
Severinka честито на твоята мама, да е жива и здрава и да ти помага)))

# 272
Честит празник на всички именници и рожденници,да сте ни живи и здрави и все така с настроение да си помагаме!
Ама само аз ли не усещам бебо.. Sad,на моменти имам леко движение,като къркорене ама чак ритане не а вече съм в края на 18 седмица  newsm78.Вчера трябваше да съм на фетална при Панова ,но като отидох ми се извиниха че имала спешно раждане и остана чак  за 30-ти  ooooh!.Ама не и се сърдя така е с тези професии,пък и по-добре че тогава ще съм вече в 20-та седмица и всичко ще се вижда по-добре.

# 273
Честит имен ден на Ели и честит рожден ден ден на Рени.Сладурки да сте живи и здрави, много щастливи и обичани. smile3525
Светли и моята най добра приятелка също е бременна в 9 г.с и аз се радвам много че двете ще си бременеем.
Успех на момичетата които са на преглед, аз съм утре дано го видят този бебешор момиченце ли ще е момченце ли.Моите имена за бебока са съответно Александър/ Александра , ще бъде кръстено на таткото.

# 274
Здравейте момичета!
Ели Честит Имен Ден   bouquet
Рени Честит Рожден Ден   bouquet И на двете ви желая здраве ,късмет и само хубави неща   bouquet
Северинка Честит Имен Ден и на майка ти - жива и здрава да е и да се радва на внучка  Wink Grinning
За ритничетата - вече и таткото ги усеща като си сложи ръката на корема ми,но по някога пишчото ритне и аз - а.. слагай ръката... и тишина - нема никой  Laughing Аз го карам таткото да говори на корема - нали се казва, че разпознават гласове.Колко е така не зная,но поне е весело и таткото се чувства щастлив -особено като по някакво съвападение, докато си говори щуротийки мъника подритне  Laughing

# 275
О и за болките забравих да се оплача,от около 2 седмици ме боли десния крак ,между бедрото и кръста -абе баш на дупето Blush,направо на моменти така ме пронизва че чак прикляквам и почвам да куцам.Дали е нерв или е от разтягане незнам но на моменти се усилва и намалява ,но не спира.Айде стига  с оплакванията че станахме като пенсионерски форум  Joy

# 276
Рени,честито!Да си много здрава и нали знаеш...едно хубаво и здраво бебче!
Гери,чак такова раждане аз не искам ,но няма лошо да се размине за 30-40 минутки.
feel_u, и мен много ме боли като легна по гръб ,чак не мога да стана,но не мислех ,че ще стигнем чак до лекарства НСПВ-много дразнят стомаха

# 277
vanche_mamche - Стискам палци и твойто бебче да е момиченце
Andji - На мен още не са ми казали пола на бебчо, в петък ще ми кажат. Та, ако предположенията са за момче, тогава ще се надявам да са сбъркали  Laughing
t1dt - Честито ти мъжи и браво за добрите резултати
gery_roz - и аз като теб нямам търпение да дойде петък, толкова далече ми се вижда
elissa_kv - Бързно оправяне ти пожелавам
elli78 - Честит имен ден, мила! Само щастие и усмивки ти желя!
mimisofia - Пожелавам късмет на прегледа при доки и после да пишеш
SvetlI_81 - Супер темичка си предложила, много ми харесва. Честита ти и бременна приятелка, сега ще си обменяте опит.
ssissi - Пожелавам ти Димитрова да е в добро настроение, много да обяснява и само хубаво резултати
renni - Честит Рожден ден! Първо много здраве ти желая, лека изкарване на остатъка на бременността и още по-леко раждане!
sunny_77 - Непременно да се "отчетеш" след прегледа при Марков Hug
ina.gg, Енигма - благодаря ви, милички!  bouquet

# 278
"ОКТОМВРИЙКАТА СЕ ЧУДИ КАК ДА КРЪСТИ МАЛКОТО СИ ЧУДО"  Joy

Това ми е най-забавно сякаш... ама ние в момента наистина сме на вълна имена, така че - подходящо е...

Никози, аз не пия спазмалгон /е, сега пия спазмолитик по други причини/, то не ме боли постоянно, а като се пооморя...

Честит имен ден и на бъдещата баба - майката на Сев!

# 279
feel_u ето и това ми хрумна))))

ОКТОМВРИЙКАТА е във дилема, чуди се за името на бебчо и за тема.

# 280
  • София
Момичета,изписвали ли са на някоя от вас диаспорал на прахчета? Май е някакъв тип магнезий,ама не съм сигурна. знае ли някой какво е туй чудо и има ли заместител,че обиколихме 7-8 аптеки и никъде го нямат?  newsm78

# 281
Понеже одеве забравих:
feel_u да си добре ти желая и довечера ще кажа на таткото за "вълчата поза"  да я тренира  Laughing
За секса доктора ми каза,че може но "по лекичко" ама ние нещо се дърпаме и за сега сме - хем ни се иска,хем не ни стиска  Grinning
За движенията на бебето- дано не подведа и объркам някой ,но мисля че имаше значение плацентата къде е разположена и от това може да зависи кога ще се усети бебето  newsm78.Но каквото и да е рано или по-късно се усеща  Hug
Мами от Пловдив и другите градове няма ли и вие да си направите една среща и снимки да ни пуснете  Laughing ?
sisilia аз идея нямам какви са и за какво тези прахчета  newsm78 Доктор ли ти ги изписа?

# 282
  • в здрача
Рени, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
НА всички именници - да им е живо и здраво името и те покрай него!

А на всички благодаря за топлото посрещане.

Момичета, много съм притеснена. От вчера групата на малката е под карантина. Имали болни от варицела. Четох за нея и ужасни неща пише ако се разболея аз. Тъкмо съм в 20--та седмица или стигам до нея /нещо напоследък не ме бива в сметките/, а ако бременна се разболее до 20-та седмица пише ужасни неща за нероденото бебе. Другите неща ако чак в края на бременността се разболее, че може да се роди бебето болно от варицела. От друга страна се развивал доживотен имунитет ако си го прекарал и дори майките прекарали варицела като деца предавали антитела на бебетата си и те като се разболеят прекарват по-леко болестта. А инкубационния период е цели 3 седмици. Децата ще са в карантина до 8,06. Майка ми помни че съм прекарала една едра и една дребна шарка. А за варицелата пише, че е дребна шарка, но откакто една едра шарка била премахната напълно за варицелата останало това название - едра шарка. Ама не пише от кога на варицелата се вика едра шарка.

Днес мисля само за това и не мога да спра да се притеснявам.

# 283
  • София
Енигма,да,мойта лекарка ми ги изписа преди една седмица,но не мога да ги открия да ги купя. Намерих ги в нета,ама само видях че струват към 17лв 20 прахчета.
Даже каза че в този период от бременността но шпато вече не действа и да го спирам.
Та се чудя дали не е някакъв заместител. Или пък е за контракции?

# 284
Tsv по-добре е да гледаш да стоиш далеч от детенцето си и мъжът ти да се грижи за него за седмица-две. Пази се много и ако нещо те притеснява говори с лекаря си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт