Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от предложените мъжки имена?
Защо някои майки приемат две таблетки Пре-Натал вместо една, както е посочено?
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от предложените мъжки имена?
-
Защо някои майки приемат две таблетки Пре-Натал вместо една, както е посочено?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
По време на бременност е важно да се консумират достатъчно протеини, тъй като те са основен градивен елемент на човешките клетки и са от съществено значение за растежа на бебето. Препоръчително е да се консултирате с лекар или специалист по хранене, за да получите персонализирани съвети за здравословно хранене по време на бременност.
-
Какви са мненията за амниоцентезата и биохимичния скрининг?
-
Къде се намира клиниката на Щерев и какви услуги предлага?
, аз нямах куража да му кажа, помолих колегата ми по стая все пак да ми търсят замесник( а след това живот и здраве много ще мисля дали да се върна там)Никак не му било станало приятно като разбрал веднага се намусил, защото да не прозвучи" скромнно" но му върших доста работа поне 4 професии но уви заплатата беше за една, това много ме дразнеше но... сега като ме няма дано ме оцени въпреки и без файда за мене!Но на мене ми е весело и се радвам ,че скоро няма да има кого да тормозят
!
!