ОКТОМВРИЙКАТА ще бъде мъжка мама, тука 5 мъжлета борят се за дама!

• 10 092
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сега се обадих на доки, тя днес е в клиниката в родилна зала и не приема в кабинета, но каза да отида да ме погледне, не можело до петък да чака. Тази жена за пореден път ме приема без час и то в неработен за нея ден. Да е жива и здрава!
А Магнерота не се ли пие до края? Направи ми впечатление, че след като спрях витамините тогава започнах да си усещам корема на моменти по-твърд, и през ум не ми е минало че са контракции. Може би от магнезия в мултивитамините нещата са били под контрол до сега.

# 256
Вчера една моя приятелка е родила каза че в 21.55 е тръгнала за болницата и в 22.05 е родила в колата пред болницата hahahaДай боже всеки му такова лесно раждане Praynig

# 257
 Hug mnogo svejo predlojenie za temi4ka

eto i moeto predlojenie :

OKTOMVRIISKI MAMI SLADURANI, VSEKI MESEZ PO ZASMENI 4AKAT BEBETA GOLEMI!

# 258
  • София
Здравейте момичета!

Аз днес съм рожденничка и съм в прекрасно настроение!  261uu

Честито на именниците днес!  bouquet

Изгубих се 2 дена и сега ще наваксвам с четенето. До скоро.

# 259
  • София
Ей, много празници много нещо!
Рени, честит рожден ден, желая ти здраве и много положителни емоции, а през октомври прекрасно бебче!   bouquet
Сиси, стискам ти палци и да ни разкажеш после!  Hug

# 260
Здравейте момичета!

Аз днес съм рожденничка и съм в прекрасно настроение!  261uu

Честито на именниците днес!  bouquet

Изгубих се 2 дена и сега ще наваксвам с четенето. До скоро.

Честит рожден ден, Рени!!! Дано тази година получиш всичко, от което имаш нужда! Весело изкарване!

# 261
Хей и аз да се присъединя към поздравите за именниците!Много здраве щастие и любов,останалото  ще си го купите newsm51 smile3525

ЕЛИ78,аз май те видях горе в АГ-то но не съм много сигурна,бях там за БХС
Офффф вече стана мнооооооооого горещо при нас,а казаха разхлаждане за днес,къде го видяха и аз незнам

# 262
"Нетърпелива съм вече през НОЕМВРИ да гушкам малкото човече!"
Това е темата на ноемврийките, така че по-добре нашата да не се дублира...

Остават другите 2 заглавия... На мен ми се върти нещо, свързано със срещата на 25 май, ама не знам дали е подходящо, тъй като мамите, които не са от София, няма да дойдат... Нещо...ОКТОМВРИЙКИТЕ си правят нови срещи в празничните дни горещи /не знам каква е прогнозата за времето/ Абе, каквото и да сложим, пак ще се намерим  Party

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 11:10 от feel_u

# 263
renni79 честит рожден ден! Бъди жива, здрава, много обичана и с най-прекрасното бебче))))   bouquet  Hug  bdbaloni

Казвайте за коя тема сте, че не остана време)))

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 11:16 от ina.gg

# 264
    Ели,честит имен ден  bouquet
    Рени,честит рожден ден  bouquet
  И двечките да сте живи и здрави и всички покрай вас!Много хубави емоции ви пожелавам и леко раждане!
 Аз днес съм на ФМ при Марков и вече нямам търпение да видя бебчо,а дано го видим и какво е.Малко се притеснявам защото и на мен вчера започна от време на време да ми се втвърдява корема,а и днес пак.Сутринта като отивах на работа така се изтърсих на улицата,абе изобщо днес съм спънат кон Joy
 Лек ден ви желая и довечера ще ви разправям за срещата с бебчо!

# 265
Съни, стискам палци да преживееш най-големите емоции днес! Кажи на Марков за контракциите...

Ина, каквото сложиш, дай и ти някаква идея! Пък и нали знаеш, можем да си запълним 15-та страничка, никой няма да ни резне... Има време...

# 266
рени честит рожден ден newsm59желая ти от сърце здраве, щастие , късмет и нека мечтите ти да се сбъднат newsm51
Съни приятна среща с бебчо Hug

# 267
предложение за темичка:
ОКТОМВРИЙКАТА СЕ ЧУДИ КАК ДА КРЪСТИ МАЛКОТО СИ ЧУДО
ОКТОМРИЙЧЕТО Е ОЩЕ МАЛКО, НО ЗАТОВА ПЪК ВЕЧЕ РИТА ЯКО

# 268
Честито и на рожденничката и тя от здраве и щастие да не се оттърве  bouquet

# 269
Еха... колко много предложения, избирайте мили мами...

feel_uдадох и ги записах отпред))) ама и твоята включих бързо, бързо.

Общи условия

Активация на акаунт