Отговори
# 90
Добро утро
Слави лек път ти желая. Не забравяй всеки ден по една добра новина чакаме от теб.   bouquet
Злато...не знам какво да кажа, но и аз мисля че няма причина да се самообвиняваш.  Hug
Мери благодаря за бързия отговор по проблема ми. То и аз така мислех (че съм объркала реда някоя сутрин), но се бях разтревожила че 3-4 дни не се оправи, ама вече е добре.
За нощното хранене: аз чаках Гого сам да се откаже от яденето в 3 (ядеше в 9 и после в 3), но промених режима и започна да яде в 10 и после се буди в 6. Мен ме устройва.
Пожелавам бързо оздравяване на всички болни и леко понасяне на ваксините.
Моя човек пак си проспива храненето, а и дупе трябва да мием... newsm78
 Ето една снимка и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225832&photo=279

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 16:21 от galiv

# 91
  • ВАРНА
  Добро утро на всички!
Аз не мога да не се похваля, Емо вчера беше най-послушното дете на света. Сутринта се събуди говорейки, хапваше през 3-3,5 часа, играеше си в гимнастиката и в кошарата, дори по едно време заспа сам и спа непробудно цели два часа. Следобяд ходихме на разходка в Морската и той беше като хипнотизиран от люшкащите се дървета. Ето и снимки ЦЪК, а този балон си го държа близо 10-ина минути, докато вървяхме. Което не е никак малко при условие, че едва сега се учи да хваща и държи сам. Дори и залъгалка смука малко, та си мисля, с повече упоритост може и да успея да го науча /то, не че е за хвалене, но на фона на постоянното му смукане на пръсти, си е направо геройство/. И на финала, като заспа към 22 и 30 се събуди сутринта в 6 без нещо, което е най-голямата пауза, която е правил. А аз си умирам от кеф, защото забелязвам как с всеки изминал ден Емо поряаства. В началото ми беше болно как плаче често, как се храни по един час и то през час. А сега вече хапва за 15-20 мин., което за него си е напредък. Как вече си играе сам, доскоро беше немислимо да го оставя сам в кошарката си. Дори вече си ака през 5 дни самичък. Сигурно всички бебоци са така, но аз исках да си се похваля  Embarassed Wink Laughing
Слави, сигурно вече пътуваш за София, много се радвам, че Тео е по-добре. Казах ти, от сега нататък така ще е.  Hug  bouquet
Евелинка, оздравявай бързо.   bouquet
Нямам думи, всички наши ФЕВруаркси деца са великолепни. Най-сладките са нашите.  Hug
Пожелавам слънчев и усмихнат ден на всички   bouquet

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 09:22 от de3demonka

# 92
Добро утро и от мен Hug
Мери Hug HugА пък тази гимнастика е страхотна направо Peace
Дездемонка,браво на момчето smile3501,растат дечицата и стават все по-интересни.Сега се променят с всеки изминал ден и растат толкова бързо.Така че се наслаждавайте на всеки един момент,защото много бързо ще пораснат.Сега като гледам Петър колко е самостоятелен,сякаш никога не е бил бебе Blush
Аз пък да се похваля ,че Мони вече 2 пъти (вчера и днес сутринта) заспива сама докато си играе в кошарата LaughingТова при баткото беше     невъзможна мисия до година и половина.
Ние се приготвяме и отпрашваме към морската градина,приятен и слънчев ден на всички  Nature Sunny

Злато,мисля си всекиден за вас Hug Hug HugМъничка,мъничка Мия Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Ще чакаме и днес хубави новини за Тео. Heart Eyes

# 93
  • София
Добро утро и от нас!
Мери, много ме трогна със забавленията на Емма. Направо, като в приказка! Hug
Ави, много прилича твойта принцеска на баща си! Браво! Hug
Аз да се похваля с нещо, макар да не сме здрави, ама мойто голямо момиченце-кокиченце вече се къпе съвсем самичка, като голям човек. Не знам, просто ми напълни душицата, след като я видях изкъпана и облечена, да излиза от банята, а аз шетах покрай бебона, че имаше памперси да сменям и лекарства да давам. Heart Eyes
Евелинка, бързо се оправяй! Hug
Дездемонка, голямо момче е станал Емо! Hug
Слави и Злато, Hug Hug Hug!
Хайде чао от мен засега! Hug

# 94
Дездемонка, чудесно си държи балона Емо и изглежда много доволен  4uu. Завиждам ви малко, че се разхождате сред такава красота. Аз обикновено се мушкам между колите по кривите ни улички, тъй като пеша си е далече до "Герена". Ние също направихме най-дългата пауза досега - като заспа към 21.30 ч, Калоян ми се събуди за папкане чак в 5.30 ч., но после си навакса, като похапна в 7.30, 9 и нещо, преди малко пак. Сега съм го изнесла на терасата.
Голдънче, браво на голямото момиче.

# 95
Ох не трябваше да се хваля. Дребосъка днес е страшен киселяк, нищо че си поспа доста нощес. Да си призная даже си позволих да му повиша тон  Embarassed. След това което се случи с Мия и проблемите на малкото слънчице Тео се замислих колко съм ужасна и как бебо не ми е крив, просто трябва да се науча да съм по-търпелива. Майка ми го занесе на двора и сега скимти и всички баби в хор се чудят, спи ли му се яде ли му се. А като кажат "ревльо" ми идва да ги избия. И ревльо да е - моя ревльо си е. Нито искам някой да ми го гледа нито нищо.

# 96
Джой успокой се  Hug И аз така мисля относно бабите и квалификациите, моите пък са сънла- малката и лигла- каката, а Тян е несериозен, разсеян, лъжльо (кви ли са били те в пубертета ми е интересно  newsm78), как пък не казаха нещо хубаво  Rolling Eyes
Дез супер сте, много хубав Емо и големи постижения си имате.
Забравих да похваля Емма че ака на 14 (след 8 дневна пауза тоя път не чака 12 дни) и после на 16, дали пък днес няма да ме изненада приятно пак  Grinning
Голденче браво на голямото момиче! Все по самостоятелна е става занапред, толкова е хубаво, и мъничко тъжно. По повод къпането на малките, като започна Тян да се къпе сам, не може милия да си стигне гърба и станало едно петно горе до плешката, ама не дава и да го мия аз, срам го било. Един ден Иво влиза с него в банята и го изтрил хубаво, излиза и вика "мило, изтрих на детето рождения белег"  hahaha
Слави чакаме хубави новини!
Злато обичам те!
Ние излизаме, голяма жега е ама и у дома не се седи.

# 97
Здравейте и от нас!
Слави, стискам палци да има само добри новини вече. Пиши, когато знаеш нещо.
Аз да ви кажа, че снощи за първи път я командировахме Деница при баба й. Е, тя живее в съседния апартамент, но имахме гости и после решихме да я остави да си спи там. Ето и снимки от нас. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=241527&photo=66

# 98
Току що се връщаме от рожден ден. Малкия се държа супер. Ама накрая така се наака, че имаше почти до вратлето, та си тръгнахме по спешност Simple Smile. Гледам, че повечето имат проблем с акането. Ние да чукам на дърво не сме пропускали никога ден. И ака най-малко по три пъти.

# 99
Здравейте, момичета!
Днес бяхме през деня в зоологическата градина. Много хубаво изкарахме с двете деца, после те заспаха щом се прибрахме, успяхме и ние да си отпочинем. Аз вече съм съвсем добре, предполагам, че слънцето ми е дошло в повечко, днес гледах все под дръвчетата да стоя.
Искам да ви кажа, за нещо, което много ме зарадва днес. На последната ФМ се запознах с една жена. Личеше си, че бременността не беше напреднала, но тя беше много притеснена и отчаяна. Нинка ни запозна. Разказа ми как е забременяла много трудно, след години опити и лапароскопия. Износила и родила момченце. Това детенце починало миналата година, когато било вече на 6 години от рак. Целият й живот се беше сринал. Как е събрала сили да забременее отново - не мога да си представя, но поне станало бързо. Днес се е родило момиченцето й - съвсем здраво малко момиченце и тя е много щастлива. Госпожицата е 3100, направо отгледана, а тя се притесняваше от какво ли не. Вече е на 42 години, но мисли да има още едно детенце! Много се радвам за тях!
Излезна и втората урина на Маги и за съжаление има Е. coli. Нина има съмнения, че пробата е била замърсена (в първата нямаше нищо). Може би аз не съм направила посявката като хората или не съм я измила добре  newsm78, а може да е било и от шишенцето. Както и да е - скапа ми се настроението, ако се окаже това ще трябва да приема антибиотик.  Sad Cry Сега във вторник ще пуснем нова урина и ще й вземат кръв, дано да излезнат добри резултатите  Praynig!
Децата наистина стават все по-самостоятелни. Блажко вече не ми дава да го целувам - трябва първо да го помоля и тогава - нали е голям батко  Crazy. Сигурно след някоя друга година и той като Тян ще се срамува да не го видя гол.
Чакам брат ми да дойде у дома да си излее любовните мъки. Crazy

# 100
Качих снимки да ни видите колко сме пораснали  Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225832&photo=280

Извинявам се много,че пак качих толкова много снимки накуп,но рядко качвам и за това са толкова много наведнъж  Flutter

Лека и спокойна нощ на всички

# 101
Здравейте!
Наистина са много сладки нашите дечица. Качих снимки и на нашата Рая.
Слави, наистина може да се видим, когато ти остане време.Силно се моля Тео да е добре и занапред.
Евелинка, дано на твоята бонбонка да не се налага да пие антибиотик. И искам да те питам нещо точно теб, тъй като виждам че си взимала урина на Маги сега..та как успя, аз лично се хванах за главата от чуденка. Чакала съм Рая да се изпика около 1 час в продължение на два дни. С колектора не успях също Sad

Хайде, целувки и спокойна вечер!

# 102
здрасти момичета,ние вчера бяхме на село и днес се прибрахме!дано чистия въздух се е отразил добре на Стелка!снощи спинка цяла вечер Grinning.  и аз отивам да лягам ,спокойна вечер на всички! Hug

# 103
Малката заспа и влизам и аз да  ви изчета!Евелинка , радвам се че си добре.Задължително повторете пробата  с урината, че при нас първия път беше объркана и казаха че имаме бактерии, след това направихме още 2 изследвания , които се оказаха отрицателни.Та поне с антибиотика се разминахме.
Гала, да ти кажа , аз как взимам урина.Запасявам се с 2-3 колектора, защото понякога  се отлепя и нищо не влиза.След като я нахраня, слагам колектора на пишата, завивам я малко само с една пелена, не слагам памперс.Понякога давам и малко водичка , до 10 минути се е изпишала.Доста често ми се е налагало да повторя процедурата или да събирам от 2 колекторчета, за да напълня 1 контейнерче.Последния път доста задобрях, взех урина за 1/2 час Wink.
Голдънче оправяйте се и вие!
Много са сладки всички бебенца и аз трябва да кача снимки на моята принцеса , но може би утре.
Дано утре има добри новини от Слави! Praynig
Лека и спокойна вечер на всички!

# 104
  party023 Добро утро!
      Днес малкия ми юнак става на 3 месеца!
     Честито и  на всички други родени на 19. Май на тази дата са родени най-много февруарски бебета.
       Евелинка стискам палци всичко при вас да е ок.
       Слави, Злато  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт