Чакат ли, чакат мама и татко, НОЕМВРИЙСКОТО бебче сладко!

• 18 611
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Раленце, Добре дошла!!

Хриси, не се спотайвай горе, ами бързо казвай какво стана вчера, ще закачаме ли нови гащи??????

# 121
Здравейте на всички ноемврийски мами, леле колко сте много Simple Smile И аз чакам бебе през ноември и ще ми е много приятно да съм с вас до край. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременост!
Добре дошла сред нас!  bouquet
Верги аз все още умувам въобще да се записвам ли....... newsm78 знам какъв стрес ще е за мен да комуникирам със сърдити лелки,онзи ден отидох да проверя да се записвам ли на определено място и съжалих че им прекрачих прага......... #Cussing out

# 122
Тъййййййй ето ме и мен  Flutter
Много мило ми стана че ме мислите  Heart Eyes Благодаря на всички за стиснатите палци  Hug
Значи , нашия бебо си е перфектен , отговаря си на седмиците -11г.с и няколко дни бяха Rolling Eyes . Ама такова представление ни изнесе че не е истина, то не беше въртене , закрива си очите с ръце , подскача , врътка дупето , абе направо ълна програма , а аз от кеф само дето не ревнах пак , ама така ми се беше свило сърцето че не е истина. Изследванията ми са перфектни , кръвното ми и то е идеално120/80  Laughing Абе въобще док ми вика Перфектна си , и много хубаво бебе си си отгледала Mr. Green
Пол не можа да види , все пак съм още в 11 седмица и ми каза че на следващия преглед вече трябва да го видим , ако бебо позволи де Laughing А аз нали съм супер разсеяна и шашната забравих да питам за сантиметрите на бебо , тя го мери ама аз не гледах цифричките , ами гледах мишока и накрая не попитах  ooooh! Ама щом док каза " Идеално е " значи и вярвам Laughing
Ами това е от мен , седа поне съм доста по-спокойна , поне до следващия преглед Mr. Green
 Пак ви казвам едно голямо БЛАГОДАРЯ  ВИ милички , давате ми невероятна подкрепа Heart Eyes

# 123
  • София
Рози, Верги, аз нещо се обърках. Обяснете ми. Аз се записах в частна клиника и си занесох направлението от джипи-то. Ходя си на преглед всеки месец или ако има нещо и по-често. Те ми издадоха направления за изследванията. Имам и някаква книжка там ми записват сигурно развитието и резултатите. Та трябва ли да се записвам още някъде??? Тук си ми мерят кръвно и тегло но не са ми пускали кръв и урина след първоначалните изследвания?????

# 124
  • София
Тъййййййй ето ме и мен  Flutter
Много мило ми стана че ме мислите  Heart Eyes Благодаря на всички за стиснатите палци  Hug
Значи , нашия бебо си е перфектен , отговаря си на седмиците -11г.с и няколко дни бяха Rolling Eyes . Ама такова представление ни изнесе че не е истина, то не беше въртене , закрива си очите с ръце , подскача , врътка дупето , абе направо ълна програма , а аз от кеф само дето не ревнах пак , ама така ми се беше свило сърцето че не е истина. Изследванията ми са перфектни , кръвното ми и то е идеално120/80  Laughing Абе въобще док ми вика Перфектна си , и много хубаво бебе си си отгледала Mr. Green
Пол не можа да види , все пак съм още в 11 седмица и ми каза че на следващия преглед вече трябва да го видим , ако бебо позволи де Laughing А аз нали съм супер разсеяна и шашната забравих да питам за сантиметрите на бебо , тя го мери ама аз не гледах цифричките , ами гледах мишока и накрая не попитах  ooooh! Ама щом док каза " Идеално е " значи и вярвам Laughing
Ами това е от мен , седа поне съм доста по-спокойна , поне до следващия преглед Mr. Green
 Пак ви казвам едно голямо БЛАГОДАРЯ  ВИ милички , давате ми невероятна подкрепа Heart Eyes

Оооооооооо, ще си имаме и г-н/г-ца Перфектна   newsm04 !!!
Браво!!!! Hug Много се радвам, че всичко ви е наред !!!!

# 125
Браво Хриска! Peace Ако си имаш снимчица от прегледа CRL е размера на бебо!
Вале няма да се бъркаш това е достатъчно,то това си е ЖК мерят кореми,изследват кръв и 2-3 ехографа. Аз зная че без това няма да мине,но все умувам къде да се запиша,всички ми се струват арогантни..... Sad

# 126
  • София
Добро утро милички! Аз се наканих да се впиша в новата тема... Вчера имах малко стрес на работа и това доведе и до стрес на бебо - зацапах, та полежах до прегледа тази сутрин, на който се оказа, че съм ОК... И отново на работа... Бях на ЖК тази сутрин - бебо си екстра и расте, а аз съм качила само 1 килограм и доки беше доволна... При това снощи изядох 3 баклави...  Embarassed

Ама гледам доста хубави новини имаме - честито на виделите пола - аз още не съм - явно другия месец...

Много прекрасни емоции пожелавам на Ели - изживей си празника по най-добрия възможен начин мила (ама пази и бебо де)...   bouquet

Хриси радвам се, че всичко е минало по план. И аз забравих да питам за размери - важно е всичко да е в норми все пак!

Целувам ви за сега и отивам да работя милички!

# 127
  • София
Хриси, исках да те питам, като мама с опит, имат от няколко дни усещане като от газове, само, че все едно вътре нещо ми се обръща. Това може ли е да е бебчо, щот казахте че чак към 18 г.с ще го усетя....
А пък от 2 дни ме боли корема отвътре все едно имам много лека мускулна треска, но не ме болят мускулите.....
Сори, днес съм досавна, но не ми се работи и се чудя какво да правя  smile3506 smile3507

# 128
Хриси, исках да те питам, като мама с опит, имат от няколко дни усещане като от газове, само, че все едно вътре нещо ми се обръща. Това може ли е да е бебчо, щот казахте че чак към 18 г.с ще го усетя....
А пък от 2 дни ме боли корема отвътре все едно имам много лека мускулна треска, но не ме болят мускулите.....
Сори, днес съм досавна, но не ми се работи и се чудя какво да правя  smile3506 smile3507

Валенце какво да ти кажа , може и да е бео , може и да не е  Rolling Eyes Моето усещане беше по-точно като гъдел , все едно някой те почесва , ама е отвътре Crazy  и то на едно и също място.  Не мога да ти го обясня по-точно , ама аз това почувствах първия път , н знам че бях вече  някъде към 18-20 седмица и така или иначе вече си чаках сигнала от бебо и го дебнех.
Наистина при първа бременност е нормално да се усети тогава , поне навсякъде така пише.
Но е факт ,ч е някой мами го усещат и по-рано , така че май си е до бебо и до чувствителността на майката и до това до колко познава тялото си и сигналите които то и дава.
Ха дано при теб да е бебо и да става все по-силно  Heart Eyes

# 129
Вале, аз точно като газове го усещах първият път. И три-четири дни хич и не се усещах, че може да е бебето, но в един момент се замислих, че всеки ден по едно и също време на едно и също място се появяват тия газове, няма начин Laughing
Ако е бебето, след няколко дни вече няма да имаш никакво съмнение Wink

# 130
Здравейте на всички Simple Smile
аз от доста време не съм писала, само чета и ви се радвам, просто нямам възможност от работа.
и аз се чудя дали да се записвам на ЖК, досега отлагах, но ще трябва заради болнични, а и за изследвания, който могат да минат през ЗК. Дано попадна на свестен лекар. Засега ходя само на частен и съм доволна.

# 131
Появих се, мале закусих 5 препечени филии с крем, 5!!!  Shocked Вие как сте с апетита.

Значи регистрирах се аз на ЖК, като паралелно както повечето от вас си посещавам на частно лекарката, при която ще раждам на края. Като никога не съм казвала това на ЖК, и се държа възпитано, както трябва.

Та поисках аз вчера оригиналите на изследванията за кръвна група/спин/сифилис да са в мен, защото
1. ако /недай си Боже се получи проблем, кървене/ и се наложи да лежа в болница за задържане трябва да са в мен
2. мисля да си направя за синптом на Даун, и съответно там пак ще ми трябват
3. по правило оригиналите трябва да са си в мен, ЖК няма право да ми ги прибира
4. /ако реша да сменя докторката, пак да са си в мен/

Като се разсърди тази жена, как така ще си правя Даун в родилният дом? /тя не работи там/ и как можело да ходя там?
(Ами ако получа кръвоизлив в 4 сутринта - както предната бременност? )
Ако съм смятала да ходя в род. дом, или на частно на прегледи - то тя щяла да ме отпише от здравната каса, ползвала съм я само за лаборатория, пуснала ми била излседвания за 100 лв, вместо да ги даде на някоя своя съвестна пациентка ...
Категорично ми забрани да ползвам други услуги и лаборатории, освен там където тя ме праща ... /а аз не съм доволна и от лабораторията, която ми загуби резултата от микробиологията и без това бях решила да си платя изследванията наново и да ми ги направят другаде)... и така, никъде да не стъпвам освен при нея - всички допълнителни неща, пак при нея, Даун - тя щяла да ме прати, като за целта ще платя 2 ехографа пак на нея

Нямам ли право аз, за нещата които не засягат ЖК, да си посещавам когото реша питам? Как така ще ми се забранява?
Иначе смятам, че се държах възпитано, не съм казвала, че посещавам други места, всичко тръгна от едни оригинали на изледвания ...

ooooh!

Съжелявам за дългата притча, ни наистина още ми е жегнато - само и само да прибира всички пари от мен, се излага (тя ми вземаше и портебителска такса 2.20 лв и 3.00 лв за издаване на болничен)

# 132
 Hug Hug Hug Ели! Снимки после.

честито на всички видели пола!

# 133
Прочетох в темата, че някой е с ниска плацента /превиа/ и е притеснен - аз бях първата бременност с такава. Значи, вероятността от отлепване е голяма, пу пу - да не ви плаша, но аз имах 2 пъти кръвоизливи ( в 13 и 15 г.с.), не кървене, а кръвоизлив направо. Трябва пазене, докато заеме нормално състояние.

Сега го нямам този проблем  Praynig

# 134
  • София
Здравейте, момичета!
Хриси, радвам се за теб Hug
Вергилия, изобщо не се ядосвай - имаш си права, след като си здравно осигурена, ще си ползваш каквото ти се полага от Здравната каса Naughty
И аз усетих това, преди около седмица - точно като газове (ама ниско долу) и после още веднъж или два - та и аз се чудя дали наистина е бебо. Grinning
Лек и успешен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт