Чакат ли, чакат мама и татко, НОЕМВРИЙСКОТО бебче сладко!

• 18 618
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
забравих да се пооплача-сина ми си тресна главата в радиатора, отпред на челцето над окото се отвори, плисна една кръв-ужас
идваме от пирогов
лепиха ми го  Cry Cry
сега спинка, добре ми е
успокои се, което е най-важното, защото много се стресна и като видя кръвта даже ме питаше дали ще умре  Confused Cry
ох защо ли трябваше това да се случва ... Confused Cry

# 106
забравих да се пооплача-сина ми си тресна главата в радиатора, отпред на челцето над окото се отвори, плисна една кръв-ужас
идваме от пирогов
лепиха ми го  Cry Cry
сега спинка, добре ми е
успокои се, което е най-важното, защото много се стресна и като видя кръвта даже ме питаше дали ще умре  Confused Cry
ох защо ли трябваше това да се случва ... Confused Cry
Ей т'ва му е кофтито да имаш деца - само ги мислиш  Hug Аз все съм със свит корем  Twisted Evil Успокой се скъпа  spoko всичко е минало вече. И моя като малък си беше спраскал главата над веждата и като го лепиха, го залепиха на криво  Mr. Green Whistling hahaha Joy Само да са ни живи и здрави  Praynig Praynig Praynig

# 107
Yanoren спокойно миличка  Hug Hug
Те момченцата всички минават по тоя път... това сякаш е неизбежно , по-буйнички са и няма начин  Hug Hug Hug
Ох, горката ми майка с лудия ми брат, постоянно висеше из болниците, то не беше шев и кройка, лепене, гипсиране, вадене на пирон от петата, дето докато играл се наръгал на него    ... да не ти разправям , че ще ти се изправи косъма.
Важно е да е живо , здраво  малкото ти момченце  ... и без сериозни рани , само дребнички  , от заешкия фронт както им се вика .
А брат ми вече е дърто магаре и продължава в същия дух , последно си беше срязал зверски пръста с някакъв нож и пак го лепиха горкия  Crazy

# 108
  • София
...
Аз питах нещо в предишната тема,ама с риск да стана досадна ще питам и тук:Задължително ли след ФМ се дава кръв и за БХС,т.е може ли да се даде по-късно,защото аз на 22 съм на ФМ,а не съм от София и незнам дали ще трябва да остана и на 23 за БХС?
Хана, за БХС в МД искат ехографските снимки да не са правени по-рано от 3 дни преди взимането на кръв, но ако нямаш те насочват към к-т 231 от 9 до 1:00 ч. /това ти го преписвам от брошурата им, дали нямат предвид 13:00 ч. всъщност  newsm78 /, където си имат специалисти да ти ги направят. Предполагам се заплащат.

Аз пак си кукувам будна посреднощ  Crazy сутринта отивам на консултация с ендокриноложката и тя трябва да каже окончателно ситуацията с моята захар... дано ме изпишат най-после, че днес преброих, че от сряда до петък съм дала 14 пъти кръв  #Crazy

Янорен, спискам палци баткото да се възстанови безболезнено и бързо, миличкият!

# 109
Rumya май двете с тебе само си кукуваме посред нощите из форумчето  Crazy
Успех утре сладурка  Embarassed

# 110
Добро утро мамчета с коремчета. Пак сама се мотая къде са всички newsm78.

# 111
  • София
Дзак! Хвърлям един поглед за "добро утро" и изчезвам!

# 112
  • София
Добро утро на бързо и от мен бременелки. Лек ден и всичко най-добро.

# 113
Добро утро !

Мими, честита ти мацка  Peace

Ние днес заминаваме за Боровец и ще се върнем утре вечер.Пожелавам ви приятни и весели почивни дни   bouquet

# 114
  • София
МИМИ, ЧЕСТИТИ РОЗОВИ ГАЩИ!!!, ха дано повлечеш крак и ние да намажем нещо в розово на 27-ми Laughing
lightblue, мерси, сега ще смятам само че май ще се падне докато съм на морето Thinking
ЕЛИ,МНОГО ЩАСТЛИВ ДЕН ДНЕС!!!! КРОТКО С ТАНЦИТЕ И ХОРАТА  Mr. Green  и Чакаме да видим снимки

# 115
  • София
lightblue, дай ми съвет. на море ще ходим от 15-30 юни, аз влизам в 19 г.с на 13 юни рано ли е да отида??? Другия вариант е 30 юни когато ще съм в 21 г.с и 2,3 дни???????

Хриси, къде изчезна?????

# 116
Добро утро на всички!
Мими честити розови гащи ,мила ,май все повече и аз искам розовко! newsm78
Естрелита,за кръвния серум,отидох в лаборатория тук във Варна,разбрах,че в която и да е става,проф.Кременски каза да е серум,ето защо дадох кръв и те я обработваха 2 часа,и накрая взех нещо жълтичко като урина Thinking,всички изследвания и снимки от Балев + плик с 25 лв вътре надписан ТАКСА и серумчето пратих по Спиди на адреса на лабораторията.Това ми каза професора,това и направих.А за пола доц.Балев каза,че ето тази точка тука ще става каквото ще става,но сега не може да се различи,затова се съм и в чуденка,че на някой мами им казаха вече,а аз незнам..... Cry
Ели прекрасен празник мила,от днес ще си в отбора на омъжените щастливи мацки ! Прекрасен празник и много веселба!  bouquet
Хриске къде си?

# 117
Добро утро, момичета!
Аз съм изключително щастлива, защото днес не съм на работа Party
Вчера шефът ми каза да си остана вкъщи, аз не, ще дойда като всички, на мъж се правя. Обаче сутринта като се събудих, само му звъннах, че няма да ходя и продължих със спането. Малката я заведохме при баба й, мъжът ми отиде по работа и аз съм цял ден волна програма Mr. Green

Янорен, няма да се притесняваш за баткото, нормално е, дете е, щурее, пада, удря се, ще му мине Hug

Ели, пожелавам ти днешният ден да бъде незабравим!  bouquet

# 118
Здравейте на всички ноемврийски мами, леле колко сте много Simple Smile И аз чакам бебе през ноември и ще ми е много приятно да съм с вас до край. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременост!

# 119
 Embarassed здравейте момичетааа, имам да ви разправям как се скарах с докторката от ЖК. Отказвам се от услугите на ЗК, освен за болничен.

Close много се опитва да ме прави на луда, а аз си знам правата и съм информирана много добре. да си сипя кафе и ще ви кажа.

Общи условия

Активация на акаунт