Чакат ли, чакат мама и татко, НОЕМВРИЙСКОТО бебче сладко!

• 18 600
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Забравих да попитам за БХС - в коя седмица може да се вземе кръв?На мен док ми каза да отида тея дни и аз мисля да отида в понеделник ама видях в една статия а пише че се прави между 16 и 18 седмица newsm78 Дали няма да е рано за мен?
Кръвта не е необходимо да е на гладно/жадно. Само имай предвид, че вземат до 15 ч. Успех и - внимателно с "кекс-а"  Laughing

# 166
  • Попово
Здравейте сладкишчета  Hug
влизам набързо да кажа нещо за кашлица- вечер компрес памук с ракия и млян чер пипер в/у гърдите  Peace и така макс 3-4 вечери и трябва да се поуспокои  Hug

# 167
Ели сигурно вече се е бракувала...

честито и наздраве

с пожелание за дълго семейно щастие и пълна къща с весели дечица  newsm51

Мишле, Лейди и всички останали, браво за новините  smile3501 newsm08

# 168
Добро утро мамчета.

# 169
  • София
Добрутру и от мене в този слънчев и вече горещ ден! Май лятото започна  sun

Аз много набързо ...

1. Ели честито и от мен! Вече си ГОСПОЖА!   smile3534 smile3501

2. estrellita75 моят съвет е , ако кашлицата наистина е сериозна - отиди на лекар. Няма да те изяде, а наистина знам, че вече не е хубаво да кашляме. Освен това опитай се когато кашляш да се свиваш на две - примерно си прибираш краката към корема, нещо такова, не го обясних добре, но идеята е, да не ти опъва на корема. Пожелавам ти бързо оздравяване!  Hug

П.с. за кашлица съм чувала, че е много добре чай от орехи с черупките, но нямам идея дали става и за  preggo заради по-висоото съдържание на йод  newsm78

Hug Слънчев ден на всички
ние с мъжлето и бебето отиваме на разходка  family

# 170
Здравейте, момичета!

Искам да благодаря на малкото от вас, които ме поздравиха за рождения ден на детето ми  bouquet.  Знам, че не съм  много редовна в темата, но е хубаво като те поздравят по такъв повод и леко гадно като ти подминат поста, написан специално за случая.

Естрелита, ходих на курс при акушерката Милена, в коперацията зад Макдоналдс. Беше ми полезно, особено информацията за раждането (раждах нормално с епидурална упойка). Сега искам да ходя на йога за бременни, но и аз чакам още малко време да мине. Знам, че там учат техники на дишане, които са изключително полезни по време на раждането. Засега съм решила и второто да го раждам нормално, а начина на дишане в този случай е от много голямо значение. За среща съм съгласна, аз съм все по улиците с малкия, така че ще е лесно. Ако искаш пиши ми на лични да се уговорим, да не обременяваме темата. За кашлицата можеш да си купиш Хомеожен - хомеопатичен ппрепарат.

Честито на Ели! Пожелавам ти много да се обичате, да си народите 2-3 дечица и да сте много щастливи

# 171
  • София
Добър ден и от мен!
Честито на Ели за хубавия празник!  bouquet Дълги и хубави години семеен живот пожелавам от сърце Hug  bouquet
Лия, не виждам основание да се сърдиш или цупиш за това, че някой ти е подминал поста. Със сигурност не е умишлено или от пренебрежение, просто понякога темата до такава степен се оспамва, че не може да се отсее по-важното написано от някой тук Crossing Arms Казвам ти го с най-добри чувства Hug И мои постове са подминавани, включително и вчерашния, но не правя драми от това!

Виждам, че днес има затишие, явно всички използват хубавото време и са тръгнали на разходки
И аз излизам
Хубав, слънчев и спокоен ден на всички ви! Hug

# 172
Влизам набързо само за кашлицата  да кажа и бягам, че имам работа из къщи - ако толкова не ти се ходи на лекар, можеш да  си вземеш Тавипек, таблетки, които са изцяло на билкова основа, предписа ми ги лекарката на малката, когато се разболях. Помагат много, но аз без антибиотик не минах.

# 173
  • София
Здравейте, мами!
Аз тия дни имах леки проблеми и бях ужасно притеснена Sad Cry
Но доктора ме увери, че всичко е наред с бебето, няма никакви причини за тревога - всичко е супер.
Та малко се поуспокоих. Лек и слънчев ден на всички. Hug
Аз вероятно ще пропусна - трябва малко да почивам сега Sad
Ще ви пиша пак. Целувки Simple Smile

# 174
Здравейте, момичета!

Искам да благодаря на малкото от вас, които ме поздравиха за рождения ден на детето ми  bouquet.  Знам, че не съм  много редовна в темата, но е хубаво като те поздравят по такъв повод и леко гадно като ти подминат поста, написан специално за случая.

Shocked Shocked Shocked Shocked

в темата сме около сто човека
онзи ден сина ми си удари главата, две мами изразиха съжаление за това на база поста ми, на останалите 98 трябва да съм обидена очевидно според твойте разсъждения Shocked
аз честно да си кажа по някой път се натоварвам от излишни постове /какъвто беше и моя за лепената глава в пирогов/, без да искам да обидя никого
и да си призная когато съм изпуснала повечко чета само постове, съдържащи инфо по темата, събрала ни тук заедно
дайте сто човека сега да честитим на Ели сватбата /Ели, бъди много щастлива мила   bouquet/, после по сто поста за всеки наш и на роднините ни повод и стават около 3-4 хиляди поста  Laughing Laughing аз съм убедена, че всички тук сме мили и с добри сърца и без да го споменаваме желаем здраве и щастие на всички, дори и без да имат повод. и ще се радвам повече да няма обидени за такива неща, още повече, че ние изобщо не се познаваме.

# 175
Здравеите момичета Grinning
как сте днес всички сте по разходки май
а аз работя Sad
и съм само на крачка от морската градина но и се наслаждавам от прозореца за сега Cry
на Ели много години семейно щастие прекрасно бебе и нестихжаща любов  bouquet
и чакаме снимки Simple Smile

# 176
  • София
Здравейте, момичета!

Shocked Shocked Shocked Shocked

в темата сме около сто човека
онзи ден сина ми си удари главата, две мами изразиха съжаление за това на база поста ми, на останалите 98 трябва да съм обидена очевидно според твойте разсъждения Shocked
аз честно да си кажа по някой път се натоварвам от излишни постове /какъвто беше и моя за лепената глава в пирогов/, без да искам да обидя никого
и да си призная когато съм изпуснала повечко чета само постове, съдържащи инфо по темата, събрала ни тук заедно
дайте сто човека сега да честитим на Ели сватбата /Ели, бъди много щастлива мила   bouquet/, после по сто поста за всеки наш и на роднините ни повод и стават около 3-4 хиляди поста  Laughing Laughing аз съм убедена, че всички тук сме мили и с добри сърца и без да го споменаваме желаем здраве и щастие на всички, дори и без да имат повод. и ще се радвам повече да няма обидени за такива неща, още повече, че ние изобщо не се познаваме.

Yanoren  Peace

Лия, мисля, че наистина правиш от мухата слон! Честит то рожденик на патерици и не се чувствай пренебрегната! Hug
Какво да кажа аз, като все като искам да кажа нещо, което ме вълнува, се случва края на темата и съответно почти никой не го забелязва, защото всички се надпреварват да се запишат в новата  Joy

Хайде по-споко! Отдавам забележката ти на бушуващите хормоните  Heart Eyes   bouquet

# 177
Хрисе много се радвам, че бебчо е перфектен, пожелавам докрая да е все така Heart Eyes
Вале според мен е малко рано да усещаш бебо - другите мами са ти дали хубави съвети Simple Smile
Янорен съжалявам за спуканата главица, ама май няма как да се разминем с тези неща. Моето хлапе два дена на село и последствията - една охлизена буза, насинено и подуто чело, сини и охлузени крака и колена и натъртено дупе - ама к'во да го правя - така да му се дивее на хлапето ooooh!
Верги сменяй мила и хич не му мисли Peace
Естрелита аз знам за кашлица - чай от орехи с черупките само счукани, ябълка с кора, семки всичко и бонбонче лукче - ама дали става за бременни не мога да кажа - на мен лично ми се струва напълно безобидно.
Лейди внимавайте миличка Wink
Раленце добре дошла  bouquet
Ако съм пропуснала някой моля за извинения, ама доста ми се спи и попрочетах по диагонал Embarassed

Ели честито госпожа, вече те бракувахме сега си чакаме снимките Hug Hug Hug

# 178
Лелеееее Shocked
Yanoren, Мишле, ама вие защо така скокнахте и почнахте да нищите как се чуствам и как разсъждавам. Всъщност аз просто изразявах това, което съм почуствала. Разбира се, че не съм обидена, не се сърдя и цупя, би било прекалено детинско. Смятам, че тонът ми не надхвърляше нормалния. Не знам защо толкова се засегнахте.
Всъщност ilka_D е права - на мен и всяка от нас хормоните ни са в излишък, препускат в бърз танц из телата ни, правят си лоши шеги и вземат връх понякога. Като се родят бебоците нещата ще си дойдат на мястото.
Съжалявам, че предизвиках оспамване на темата. Считам случая за приключен.

Въпрос към тези, които са ходили на преглед при д-р Марков: Предварително ли заявихте, че искате запис на бебчо или по време на прегледа казахте, че искате да ви направи клипче? Аз съм при него на 26-ти май и съм много любопитна да видя бебето с такъв ехограф, защото при първата бременност не са ме гледали с 3Д/4Д(да ме пита човек защо).

# 179
az sym pri markow на 29-ти май и не съм казвала предварително дали искам запис или не на диск
те просто ме уведомиха, че там ще плащам 50 лв за преглед, а ако искам на диск-70  Peace
аз лично още не съм решила дали да го записвам на диск, искам всичко да му е ок, другото ми е все тая
предполагам снимки дава все пак де

Общи условия

Активация на акаунт