Чакат ли, чакат мама и татко, НОЕМВРИЙСКОТО бебче сладко!

• 18 601
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вале, сега се сетих, че тези дати, които ми казваш може би ти съвпадат с датите на прием при Щерев.Ако е така, май е по-добре да отидеш в 21 г.с, нищо че е и няколко дни, поне ще си сигурна, че ще види всичко.Но ако ходиш при нея в някоя от другите клиники, там вече те си дават датите и часовете.Успех!

Записах си час за 27. Юни, тогава точно влизам в 21 г.с Девойката на регистратурата май реши, че от бременността съм си загубила доста от мозъчните клетки, щот упорито исках да ме прегледа на 30 Юни, а момичето много учтиво ми обясняваше, че преглежда последния петък от месеца hahaha  
А болката от 1,2 дни ми е преди ме заболяваше рязко нали ми се разтягали връзки а сега е такава постоянна през може би половин 1 час. Трябва ли да ходя по-рано или да си изчакам 27 той е след 1 седмица.....

# 151
Наздраве Софи  Heart Eyes Благодаря ти и за това , което си ми писала и в другата тема Hug
Hug Hug Hug няма за какво, миличка Hug Hug Hug знай, че сме тук когато имаш нужда Wink а пък веднъж да ги родим живи и здрави, ще се напием  hahaha Drunk Joy

# 152
Вале, пий 3 пъти по едно Но-шпа, то се пие точно при такива болки, но ако става по-силна или не минава се обади на лекарката да ти каже дали да отидеш по-рано.Но не се притеснявай, при бременните се появяват много странни болежки като цяло.  Wink Искам да кажа да не си мислиш лоши неща.  Hug Мен също ме боля така няколко дена, но Савова каза да си пия Но-шпато, когато започне да ме боли.После ми мина.Стискам палци да отшуми бързо  Praynig

# 153
  • София
Здравейте, сладурки!
От вчера следобяд не съм влизала, защото умната ми главица е забравила да си плати нета и Спектрума са ми "срязали" кабела #2gunfire
Да се отчета- сутринта се записах на ЖК и по ЗК. Прегледа беше по-обстоен от платения с абонамент, лекарката беше мила и внимателна.
Успокоих се, като видях беба и факта, че е пораснала с близо 1,5 см за една седмица. Вече сме голями "цели" 5 см!

Сега се връщам да ви изчета и после пак ще се включа! Peace

# 154
Здравейте мами!   bouquet
Хриси браво за хубавите резултати.
Верги и на мен ми се случи същото като се записах на ЖК и имах неблагоразумието да спомена, че посещавам и друг доктор, но аз не им се впечатлявам. Имам право на тези "ОБЛАГИ" от ЗК и ще си ги ползвам въобще не ми пука кой какво мисли. Проблема е, че твоята лекарка иска да плащаш само на нея, а от лабораториите, където те праща за изследване сигурно и дават процент.моята лекарка от ЖК дори имаше наглостта да ми каже, че работила с някой си от Майчин дом и пращала там да се ражда нали се сещаш що. Но аз не мисля да им позволявам такива волности да ми определят живота нито им се шашкам.
Ели желая ти един незабравим ден, изпълнен само с положителни емоции.

# 155
Hrisi, поздравления за перфектното бебче:) Радвам се за вас Simple Smile newsm30

Вергилия, можеш да си смениш лекарката по здравна каса. Само трябва да са минали 45 дена от първото направление за майчино здравеопазване. Аз така направих. И ми дадоха друго направление за преизбор на гинеколог по програма майчино здравеопазване. И вторник ще съм при новата докторка. Иначе досега си ходя на частно колкото и където поискам.

Елица, пожелавам ти днес да си най-щастливата, най-красивата и най-добре чувстващата се булка и бъдеща мама!   txtloves

Juli75,  в Бургас ти препоръчвам на частно да ходиш при Др. Калчева. Кабинета и е на улица Гладстон срещу пожарната. Горе долу 1- 2 седмици по рано се записваш на преглед. ПО здравна каса още не мога да кажа нищо, но  от вторник ще ходя при др. Мърмърова, но още нямам представа за нея. Иначе смятам във Варна да раждам и да ходя по доктори В София и Варна.

Мами, помагайте, имам ужасна и силна кашлица. Не мога да се спра да кашлям и ме е страх да не навредя на бебо. Казвайте народни илачи, които да не вредят.
Иначе за сега мед със сода за гърлото смуча, ама ми дразни на кашлицата

# 156
Здравеите и от мен момичета Grinning
как сте днес?
с тия ЗК  ми става зле и ако болнични можеха да се издават и по друг начин не бих се възползвала изобщо от смешните им прегледи и изследванийца
Браво на Хриси радваме се за страхотното бебче
Страхотен и вълнуващ ден на булката днес много усмивки и любов  bouquet

# 157
Благодаря Естрелита Simple Smile
и аз смятам да родя във Варна но три четери месеца все 6те трябва да ме наблюдават
от юни съм там и като мина амниото в петък ще ми останат само рутинни прегледи и няма смисъл да пътужам всеки път до Варна
та ще се възползвам от предложението ти  bouquet мерси

# 158
Вижте какво пише тук за тази д-р Калчева: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237889.360
...така че - внимавайте!!!
мисля, че за същата става въпрос   newsm78

# 159
Вижте какво пише тук за тази д-р Калчева: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=237889.360
Същата е Софи  Hug Аз щях да пиша за нея , но все пак се отказах , който иска инфо има предостатъчно във форума , просто трябва да се разрови човек . Слави се като една от най-добрите , но е допуснала много фатални за жалост грешки Cry Пишем заедно с Рени в " Родители преживели загуба " мъката и е огромна и наистина поне се старае да предпази и други момичета от тази некадърница , НЕДОПУСТИМО е според мен да не  видиш толкова явни аномалии Cry

# 160

Софи, , мерси за инфото, ама аз знам за това. Така, че за ФМ ще си ходя в София, но за рутинни изследвания все пак тя е най-добрата в Бургас. Но за всички доктори в Бургас има по нещо лошо. За нея е най-малко, а и е единствената тук, която има добра техника. Иначе се записвам и при друга на ЖК. Повече мнения по-добре. Доверие само на 1 нямам. И до Варна ще ходя по-късно.

Абе мами, помогнете, кажете нещо за успокоение на силна кашлица. Страх ме е д ане навредя на бебчо. Така ми се тресе корема като кашлям. Сълзи пускам даже и ужасно ми съхне гърлото.

# 161
никак не е хубаво да се кашля сега... миличка, сега почти нищо не можеш да пиеш - наблегни на мед+сода и чай с лимон и ако не се облекчи кашлицата тичай на лекар. аз не мога да ти помогна, колкото и да ми се иска  Hug

# 162
никак не е хубаво да се кашля сега... миличка, сега почти нищо не можеш да пиеш - наблегни на мед+сода и чай с лимон и ако не се облекчи кашлицата тичай на лекар. аз не мога да ти помогна, колкото и да ми се иска  Hug
Софи ти е дала правилен съвет , наблегни на чайчета с мед и дано скоро ти мине , а и нещо хомеопатично може да си вземеш , което е за кашлица Hug

# 163
Момичета не съм ви чела, че съм изпуснала 2 теми и 9 странички от третата Crazy
НЯмах нет 4 дни, а преди това форума нещо не ми зареждаше.Аз да ви се похваля, бяхме на преглед и си имаме снимка на човечето, вижте в албумчето.Всичко за сега е ОК макар че имах малко притеснения с едно розовичко зацапване което мина и док каза че няма място за претиснение - да ви кажа беше предизвикано от по бурен кекс.Така че внимавайте много.Вече си имам лекар който да ми следи бременноста извън ЗК и отделно си имам по ЗК.Та така сигурно много съм изпуснла ама да ви кажа толкова много ми се вижда да чета назад... Crazy Mr. GreenКато съм по свободна ще хвърля едно око.
Лек ден на всички и целувки на тумбачетата.

# 164
Забравих да попитам за БХС - в коя седмица може да се вземе кръв?На мен док ми каза да отида тея дни и аз мисля да отида в понеделник ама видях в една статия а пише че се прави между 16 и 18 седмица newsm78 Дали няма да е рано за мен?

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 18:33 от ladybebi

Общи условия

Активация на акаунт